|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik
Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2010, 10:07:28 pm » |
|
enterasant bir mimari simdiki mimarilere bakiyorsun ..hepsi birbirinin aynisi --Gecmise bakarsaniz simdikilere mimarlik dersi verecek gibi ---Sanat kalici olmak ismin den bahsetirmek iste helal olsun..
Gamze sana da tesekürler pyalasimindana dolayi tabi rep unutmadim canim...
|
|
|
|
|
|
Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.
♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
|
|
|
CANE®
Başçavuş

Rep Puanı: 56
Doğum tarihi: 11-04-1988
Mesleğiniz: YÖNETİCİ
Memleketiniz: İSTANBUL- BAĞCILAR
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 28, 2010, 10:29:07 pm » |
|
Teşekkürler paylaştığın için çok güzel bir yermiş gitmek isterdim yerin dibine girmek bu olsa gerek :p
|
|
|
|
|
|
Yazımı kış ettin gündüzümü gece, yaşıyorum seninle asılsız bir bilmece, yüzüme vuran ışık duvarımdaki gölge anlatıyor..Usulca anılar külleniyor.. Sende bana anlat bu kadar kolay mıydı unutmak..Gözlerime bakıp ta anlat.. Kalbimdeki yerini sahte gülüşlerini canım deyişlerini savurda git.. Sök al içimden sen’i de öyle git..
Sevmem nedensiz gidişleri ve gitmek için söylenen sahte sebepleri, kendin ol delikanlı ol öyle git.İşte o zaman bu kadar yanmaz can.Gidişinde bir kuralı olur hayatın acımasız kuralları gibi...
Cane®
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 29, 2010, 02:32:04 am » |
|
Yahu orda insan atesit olur be okadar kat inen cennete gider kesin  rabbime şüküler olsun camilerimiz normal seviyede 
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
|
|
nazenin
nazenin
Üsteğmen

Rep Puanı: 69
Doğum tarihi: 15.5.1982
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 29, 2010, 01:11:29 pm » |
|
süper ve süper olduğu kadar korkunç one öyle inerken ölürüm ben  kaan seninde söylediğin gibi şükür camilerimize:) osmanlı gibisi varmı yapılan her mekanın bir manası var camiler minareleriyle naısl insan olunması gerektiğini anlatır hep dosdoğru eğrisiz ve hep allaha açılan eller..köşkler varki görülmeye değer dışından çok sade içi muhteşem altınlarla bezeli.bunda ise anlatılan insanın dışının değil içinin güzelliği gözünü sevdiğimin memleketi tarihi geçmişi iyki türküm 
|
|
|
|
|
|
Yalnız nefes alıp vermekle, hayatta kalınmaz Şerefli olmadan hiç bir varın değeri olmaz Ruhsuzsan, fani dünyada ne ehemmiyetin var Her canlı ölür, fakat herkes gerçekten yaşamaz
Adem oğlu bu, kandırsada cümle alemi kendini bir lahza olsun, kandırabilir mi İltifata boğmayın n'olur ,beni boşuna Ustanın beğenmediğini,el beğenir mi?
|
|
|
|
mine_16
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2010, 03:26:23 pm » |
|
yapı enteresan. ibadethane olarak kullanılmasıda okadar merdiveni inerken değil ama çıkarken hakkın rahmetine kavuşulacağından direkt cennete gider insan zaten 
|
|
|
|
|
|
Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
|
|
|
|
|
|
mine_16
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 30, 2010, 05:41:50 pm » |
|
canımsın  iyiki tanıdım seni bitanem
|
|
|
|
|
|
Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
|
|
|
|
|
|