Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Dünyanın en büyük çiçeği  (Okunma Sayısı 68 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 381

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

« : Mayıs 29, 2010, 11:48:34 pm »

Kayıtlara göre dünyanın en büyük çiçeği olarak bilinen ve çok nadir bulunan Rafflesia'nın ömrü sadece 2 hafta.
Tohumu olmayan çiçek, ağaçların kökleri üzerinde parazit olarak yeterli ısı ve suyu bulunca oluşuyor. Bu yüzden çiçeğin görülmesi oldukça zor.
Khao Sok yağmur ormanında çiçeği göstermek için her gün turistlere rehberlik yapan Cammon Noo, şu bilgileri verdi:
"Bu bölgede Rafflesia yılda sadece Ocak sonundan Şubat ortasına kadar görülebiliyor. Ve her yıl farklı yerlerde ortaya çıkıyor.
Onları turistlere gösterebilmek için bütün dağı dolaşıyorum ve nerelerde olduklarını not alıyorum. Bugün görebildiğimiz çiçeğin yerinde bir hafta sonra ne yazık ki sadece yaprak çürükleri kalıyor. Daha sonra Rafflesia'yı görmek için ormanın başka yerlerini dolaşmak gerekiyor."

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!