Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: platin saç  (Okunma Sayısı 300 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seker87
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: ceylan
Doğum tarihi: kalkan
Mesleğiniz: manken
Memleketiniz: ist

« : Haziran 07, 2010, 10:04:32 pm »

mrb ben dun sacımı bal kopugunden platın sarısına cevırdım paket yaparak yapıldı bu ıslem.....hıc guzel olmamıstı  Sad bugun tekrar gıttım duzelttıler ve kesımde yapıldı sacıma... aralarda dorelıkte kaldı....ama sacım odun gıbı nasıl yumusak edebılırım......ve o dorelerden nasılkurtula bılırım ...sımdıden cok tsk ederım  Smiley
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2010, 10:13:29 pm »

pardon yani saciniza bu islemei yaptirmadan önce ne renkti bir aciklama yaparsananiz size daha coook yardimci olacagimdan emin olun yazdiginizi bir sikayet olarak algilamiyorum bal köpügünden önce ne renk ti bir saciniza son 6 ay icerisinde ne gibi islemler yaptirdiniz bir anlatirsanaiz dah faydali bilgiler verebilirim iyi günler...

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #2 : Haziran 07, 2010, 10:18:16 pm »

birde kullandığınız şampuan ve bakım ürünleri nelerdir onlardanda bahsedermisiniz ?

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
miniciik
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: melek
Doğum tarihi: 14.05
Mesleğiniz: ev hanımı
Memleketiniz: balıkesir

« Yanıtla #3 : Temmuz 04, 2010, 04:26:31 am »

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2 gün önce saçlarıma platin röfle yaptırdıım. saçlarım kahve rengiydi kuaför oryali çokmu koydu yada saçımda çok beklettiği için mi yandı bilmiyoruum kötü durumdayım saçlarım yandıı kesilmesine rağmen yanıklarım gitmedii.
zeytin yağ yumurta sarısı  bakım yaptım ama durum aynıı yanıık mat kuru elektiriklenen  tarayamıyorum bilee sarılar kopuyoor üstelik iğrenç bir renk olduu çok açık küllü acayip bir sarı ne yapmam lazıım çikolata kahveye boyasam ne olur daha da yıpranır mıı lütfen yardım ediin moralim sıfıır...(verdiğim paraya acıyoruum paramla rezil oldum resmeen bide kaliteli kuaförmüüş allahından bulsunlaar) acil cvp verin lütfeen...
miniciik
Erbaş
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2010, 03:59:44 am »

bu sorularıma bir cevap verecek yokmu şimdii...
miniciik
Erbaş
*

« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2010, 04:02:33 am »

şimdi saçlarım platin sarısı hatta dahada açık fildişi gibi bişey ne yapmalıyımda saçlarıma zarar vermeden ve  sarılarınıda pek kapatmadan daha düzgün bir sarı yapabilirim... cevap  lütfeen
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #6 : Temmuz 05, 2010, 08:57:12 am »

şimdi saçlarım platin sarısı hatta dahada açık fildişi gibi bişey ne yapmalıyımda saçlarıma zarar vermeden ve  sarılarınıda pek kapatmadan daha düzgün bir sarı yapabilirim... cevap  lütfeen

su an ki sac konumunuzun bir fotorafini koyabilirmisiniz , formda görülmesini istemiyorsaniz mesaj e-mail olarak gönderin..

resimi görmeden ne kadar yorum yapabilirim.. Huh? Huh? Huh? Huh?

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
miniciik
Erbaş
*

« Yanıtla #7 : Temmuz 06, 2010, 08:05:44 pm »

ekrem bey size mesaj attım aldınız mı
miniciik
Erbaş
*

« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2010, 01:34:24 am »

bu sitede bana yardım edebilecek hiç mi kimse yok yaa...
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #9 : Temmuz 07, 2010, 02:09:30 am »

ekrem bney online değil sanırm. Salonumda  koltukta oturan müşterim olsanız yaptığım analizler sonucu çok farklı önerilerim olabilir. Fakat bir çok açık renk isteği üstüne amacına ulaşamayan bayanlar saçlarını siyaha yada koyu bir renge boyayarak daha büyük bir soruna neden olurlar siz bu hataya düşmeyin derim.

Akabinde biz burda ne tavsiye edip ne yol çizersek çizelim siz bunları saçınızı yapacak kuaföre ne kadar aktarabilirsiniz ?

Yapacağınız en doğru şey forumda işine vakıf bir meslektaşımızın çağrısı üstüne kendisinden hizmet almanızdır.

Sadece örnek için söyleyeceğim forum üyelerimizden "ceylan" nikli üyemiz almanyadan geldi istediği saçı yaptırdı saçlarını forumda teşhir ettik oda memnuniyetini ifade etti forumda akabinde memnun kalmasa hoşnutsuzluklarını dile getirme riskide vardı. O yüzden bence kendine güvenen kişileri seçmelisiniz yaptığı uygulamayı burda paylaşabilecek cesareti olan kişiler olmalı.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
miniciik
Erbaş
*

« Yanıtla #10 : Temmuz 08, 2010, 02:52:25 am »

cevabınız için tşk ederim... öyleyse şöyle bir soru sorayım platin röfle yapılmış bir saça (istediğimden açık oldu) koyu kumral boyasam nasıl bir sonuç alırım sizce??? rengini biraz koyulaştırmak için.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
Google Etiketleri: platin

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!