Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: süpürge saçlarım  (Okunma Sayısı 129 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
debon
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: zeynep eren

« : Temmuz 20, 2010, 08:31:06 pm »

Merhaba,
ben saçımı yaklaşık bir sen önce kızıl kestaneye boyadım saçlarım orta kumraldı onun üzerine bir kere daha kızıllı bir renk yaptım ama artık saçlarımı geri istiyorum üzerine 4 defa kumral boyadım ama kızıllık gitmiyor saçlarımda hep bi turunculuk var ve sürekli dökülüyor.
eskiden sağlıklı hafifte gürdü şimdi çabuk yağlanıyor düzeltmezsem hepsi havada!
tekrar kumral olmam için dipten çıkmasınımı beklemem lazım? lütfen yardımcı olun

itaercehin
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #1 : Temmuz 21, 2010, 01:33:51 am »

Merhaba Zeynep, Saçlarını son bir yıl içinde iki kere kızıl ve dört kere kumral boyamışsın. Kızıldan sonra kumrala boya ile dönmeye çalışmışsın. Tabiikide olmamış çünkü boya ile boyayı açman mümkün degil. Saç rengini kesinlikle kendin degiştirmeye kalkmamalı ve bu işi kuaförüne bırakmalısın. Ayrıca hepsi havada nasıl havada Huh? Aynı zamanda da yaglanıyor diyorsun  anlayamadım.
debon
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #2 : Temmuz 21, 2010, 11:55:40 am »

yıkandıktan sonra saçlarımı düzleştirmezsem uçları süpürge gibi oluyor ve kısa olduğu için kabarık havada derken bunu kastetmek istedim akşamına yağlanıyor ama uçları kuru  Cry
daha önce bir kez kuaföre boyattım ama o bana ne yaparsam yapayım saçlarım uzamadan kumrala dönmeyeceğini söyledi.
sizlerin görüşüde bu yöndemi kuaförde yaptıracağım işlem çok maliyetli brşeymi?
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim Smiley

itaercehin
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #3 : Temmuz 21, 2010, 10:32:50 pm »

Yine selam Zeynep, Şimdi saçlarını düzleştirmeti bırak artık yıpratıyorsun o anlık hoş oluyor fakat ya sonra;  İkincisi anlattıgına göre saçların bayagı yanmış senin nasıl olduysa olmuş olan olmuşya bundan sonra ne yapılabilir. saçlarına iki üç  ay çok iyi bakım yaptırmalısın eger saçlarında bir degişiklik olmuyorsa gittigin kuaför haklı diyecegim ve her ay düzenli olarak saç uçlarından bir birbuçuk cm kestir diyecegim böylece saçlarınbirdenbire kısalmamış olur.  Wink dur ben sana bir moral repi vereyim işte geliyor rep;1
debon
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 22, 2010, 01:29:35 pm »

düzleştiriciyi bırakmak çok zor olacak ama kel kalmaktan iyi sanırım Roll Eyes
söylediklerinizi uygulayacağım.ilgilendiğiniz ve cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Smiley

itaercehin
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!