neslihan_altun
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 1
Adınız Soyadınız: NELİHAN ALTUN
Doğum tarihi: 11.07.1990
Mesleğiniz: ÖGRWNCİ
Memleketiniz: SAMSUN
|
 |
« : Temmuz 23, 2010, 11:54:53 am » |
|
ben sacıma sarı krepli balyaj yaptırdım fakat rengı koyu oldu acaba bana yardımcı olabılırmısınız rengı acılırmı 2gun oldu daha yaptıralı.bide bu sarı balyaj silinebiliyormu yani ole bi yöntem var mu bana yardımcı olabılırmisiniz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neslihan_altun
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2010, 07:08:03 pm » |
|
lütfen yardımcı olurmusunuzz.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BERRE
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2010, 09:49:35 pm » |
|
Neslihan balyajının rengini biraz daha açtırmak istersen tabiiki de açtırabilirsin. Saçlar açık renkten daha bir koyu renge boyandıgında ki bu genelde bir defa boyanan saç için geçerli; rengi beyenilmezse evet silici kullanılabilir. Fakat koyu bir saç açık renge boyandıgında silici kullanılmaz . Açıklamaya çalıştım umarım yeterli olmuştur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neslihan_altun
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2010, 10:01:15 pm » |
|
tesekkur ederim fakat benım saclarımın dıpleri kendi sacım ucları sadece balyaj yanı ben kendı sacıma donmem mumkun degil mi ...: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BERRE
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2010, 10:07:28 pm » |
|
Balyajlarını kendi saçının rengine boyatabilirsin. Zaten uçlardaymış kestirebilirsinde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neslihan_altun
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 23, 2010, 10:11:28 pm » |
|
kestirmek istemiyorum fakat balyaj sacımda yenı oldugu ıcınde acıkcası suan tereddütteyım rengı acılsa kullanabılırım ama 2 gun oldu sızce 1 hafta bekleyıp ondan sonramı karar vermelıyım. peki sacımın rengıne boyanırsa balyajlar akmıyacakmı pekı boya zamanla sarı yıne cıkmaz mı sızce alttan... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2010, 12:57:57 am » |
|
Tebrikler Brre hanım harika cevaplar çok güzel açıklayıcı bilgiler vermişsiniz ellerinize sağlık, size bir rep 
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 24, 2010, 01:27:03 am » |
|
Çok güzel ellerine sağlık,harika açıklamalar yapıyorsun ve anlaşılır olmasıda ayrı bir özellik, sen bakma bana benim çenem düşük onun için uzun uzadıya yazıyorum 
Bu arada rep içinde teşekkür ederim,ama inam bana fırsat buldukça soluğu burada alıyorum,yeterki bulunduğum otelde internet olsun 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 24, 2010, 10:04:16 pm Gönderen: ManyakMujdat »
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
neslihan_altun
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 25, 2010, 01:37:25 am » |
|
öncelikle mujdat beye katılıyorum benı aydnlattnz cok tskkr ederm yalnz bı sorum daha olacak PİGMENTASYON dedıgınız olay nedır nasıl yapılır bana bunu bıraz acabılırmızınz bu konu hakkndada bılgı verırsenız sevınırımm ....  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berra sutan
Onbaşı
Rep Puanı: 2
Adınız Soyadınız: eftaliye büyük
Doğum tarihi: 14.05.1974
Mesleğiniz: kuaför adayı
Memleketiniz: yozgat
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 20, 2010, 12:45:49 am » |
|
bildiğim kadarıyla size yardımcı olayım neslihan hanım pigmentasyon acıcılarla acılmış saca istediğimiz renk tam tutsun diye yapılan bir işlem.nasıl yapıldığına gelince anlatayım.önce sacı acıcılarla actık acma işlemi bittikten sora istediğimiz renk neyse mesela 7tonunda boyayı sıkıcaz içine sadece su karışdırıyoruz.bukarışım herzaman 1/1olmalı asla sulu bir karışım değil boyayı karıştırıp saca güzelce sürüyoruz ve 25 dakika bekleyip boyayı sacdan sıyırıyoruz ama sacı yıkamak yok sonra yeniden boya hazırlayıp busefer oksidan kullanıcaz yüzde 20 volümle ve saca sürücez yaırım saat bekleyip yıkıyoruz ve rengimiz istediğimiz gibi oldu .kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|