Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: saç rengi değiştirme  (Okunma Sayısı 133 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GÜMÜŞGÖZDE
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: GÖZDE GİRAY
Doğum tarihi: 1979
Mesleğiniz: OYUNCU
Memleketiniz: ADANA

« : Temmuz 23, 2010, 04:08:51 pm »

saçım koyu kahve ve ben daha yumuşak bir renk istiyotum.ama açılması lazım bunu biliyorum yaz ayında yapılması sakıncalı yaptırırsam ne olabilir saçım ince telli
neslihan_altun
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: NELİHAN ALTUN
Doğum tarihi: 11.07.1990
Mesleğiniz: ÖGRWNCİ
Memleketiniz: SAMSUN

« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2010, 07:06:40 pm »

lütfen yardımcı olurmusunuzzz..Huh?
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2010, 09:42:16 pm »

Tabiikide uzman ellerde yani kuaförünüzde saç rengini degiştirebilirsiniz yaz veya kış farketmez yeterki evde kulaktandolma bilgilerle kendi kendinize ugraşmayınız. Kızlar birer rep verdim size WinkHoşgeldiniz repi.
cchanel
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: kübra kaçmaz
Doğum tarihi: 01.03.1991
Mesleğiniz: fashion designer
Memleketiniz: italia

« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2010, 03:46:48 pm »

merhabaa 20 yaşındayım 1 senedir saçımı boyatıyorum ve suana kadar hep kuaforde boyattım ama bu haftasonu evde boyamak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz? sacımın rengi suanda:bakırlı kumrallı bırsey ama açık renk degil. sımdı boyamak ıstedıgım renk ise cagla şıkelınki gibi küllü acik kumral.ınternetten baktım palettenın acık kumral rengi var onu alsam boyasam olur mu ? bir de cagla sıkelın saclarında aralarda sarılar var ya aynen oyle olsun ıstıyorum bunun adı balyaj mı yoksa rofle mı? ayrıca bu aradakı acık sarıları normal acık sarı boyayla aralara atarak verebılır mıyım? yoksa palettenın super rofleler paket rofleler dıye bır kutusunu gordum onla mı verıyım aradakı sarıları? nolur cevap yazın bırazdan arkadasıma gıdıcem boyucaz sacımı:) resmı yukledım sanırım bu renk ıstıyorum.ayrıca suandakı rengımı de atıyorum.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 381

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

« Yanıtla #4 : Temmuz 24, 2010, 05:03:13 pm »

öncelikle kuaför türkiye ailesine hoşgeldiniz Smiley ben kuaför değilim estetisyenim..birazdan saçımı boyamak için arkadaşıma gideceğim dediğiniz için kendi bildiklerim doğrultusunda cevap vermek istiyorum..kesinlikle saçınızı kendiniz boyamayın..çünki benim bildiğim kadarıyla boya boyayı açmaz ve istediğiniz renk kendi tonunuzdan daha açık..markette satılan röfle setlerininde hüsranla sonuçlandığına bizzat şahidim..sadece şunu söylemek istiyorum,sakın boyamayın kendiniz aksi halde şuana geri dönmek isteyeceğinizden eminim..benim nacizane fikrim budur..detaylı bilgiyi kuaför arkadaşlarımız geldiğinde vereceklerdir..bu akşama kadar cevap gelir sorunuza..ben gelecek cevabı beklemenizi tavsiye ederim Wink

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
cchanel
Erbaş
*

« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2010, 09:40:44 pm »

34gamze34 cok tesekkurler cevapladıgınız ıcın ben arkadasıma gıttım aldık boyaa suupppperrr olduuuu tabıkıı ılk bı kerede aynı ton olmadı ama bıkac boyamada oturcak ustune de rofle yapcazz ınanılmaz bı dosta sahıbım zaten:D tam ıstedıgım gıbı olma yolunda suanda ve sacım yumusacık olduu parıl parıl olduu cok mutlyum bundan sonra kuafore gıtmem onun yerıne arkadasımla boyarız sacımızı hem ben kuaforume  anlattım bı turlu yapamadı o rengı. ılla oryal dedıı ben suan cok mutluyum yani:D
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2010, 11:34:07 pm »

34gamze34 cok tesekkurler cevapladıgınız ıcın ben arkadasıma gıttım aldık boyaa suupppperrr olduuuu tabıkıı ılk bı kerede aynı ton olmadı ama bıkac boyamada oturcak ustune de rofle yapcazz ınanılmaz bı dosta sahıbım zaten:D tam ıstedıgım gıbı olma yolunda suanda ve sacım yumusacık olduu parıl parıl olduu cok mutlyum bundan sonra kuafore gıtmem onun yerıne arkadasımla boyarız sacımızı hem ben kuaforume  anlattım bı turlu yapamadı o rengı. ılla oryal dedıı ben suan cok mutluyum yani:D
Foruma koydugunuz fotoya bakınca ve istediginiz rengi karşılaştırınca Huh? dogrusu şu anda nasıl istedigin o renk olmuş imkansız. Kuaför olmaz demiş fakat siz evde iki kafadar halletmişsiniz hemde boya boyayı açmaz. Siz fizik kanunlarını yerlebir edip yeni bir çıgır açmişsınız Azn Ben hala olmamıştır diyorum.
cchanel
Erbaş
*

« Yanıtla #7 : Temmuz 30, 2010, 09:19:42 pm »

yaa vallahhi olddduuu Smiley)) sımdı soyle solylıyım ama dedıgım gıbı o renk olmasına az kaldı once acılmıs oldu sımdı bıkac boyada hatta tek boyada o renge gelıcek tam yanı sarıya yakın kıvama gelıcek ustune bıraz zaman gecınce rofle yapıcaazz bu palette markanın rofle yapma kutusunu buldum cosmoshopda:D heheheeeyy herkes bayıldı sacma sakın boyatma ustune dıolar:D
cchanel
Erbaş
*

« Yanıtla #8 : Temmuz 30, 2010, 09:27:19 pm »

he bırde palette deluxe boyayı kesınlıkle herkese ama herkese tavsıye edıyorum sıddetle!! boyle bısey ımkansız yanı kutusunda kasmır yumusaklıgı ve ıncı parlaklıgı falan dıyordu hakkaten dogruymus sacıma krem bıle surmuyorum valla o kadar yumusakkı bole kayıp gıdıyor bırde parıll parıl bı kutu boya bole olabılırmı sasrdım vallahı:) saclarım canlandı parladı yumusacık oldu yuruyunce blendax reklamı gıbıyım cıddeen bu boyayı kesn kullanın
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!