Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Malzeme dezenfeksiyonu için ne kullanılmalı?  (Okunma Sayısı 71 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ferroburak
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: Burak Kaya
Doğum tarihi: 1955
Mesleğiniz: serbest
Memleketiniz: ankara

« : Temmuz 27, 2010, 11:34:01 am »

Malzeme dezenfeksiyonu için ne kullanılmalı?
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 381

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

« Yanıtla #1 : Temmuz 27, 2010, 03:34:49 pm »

öncelikle kuaför türkiye ailesine hoşgeldiniz Wink ben bir estetisyen olarak malzemelerimi önce kaynatıp sonra alkolleyip en sonda steril cihazına sokuyorum..malum bizim aletler fırça,tarak,makastan çok daha tehlikeli.direk hastalık kapma olasılığı yüksek.manikür pedikür aletlerini bu şekilde steril hale getirebilirsiniz..ancak fırçalar ve taraklar konusunda çok fazla bilgim yok.yanlış yönlendirmekte istemem.kuaför arkadaşlarım foruma girdiğinde bu konuda bilgilendireceklerdir sizi Smiley

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!