KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: röflemi nasıl düzeltebilirim?  (Okunma Sayısı 2283 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hilaltuana
Onbaşı
*

Rep Puanı: 2

Adınız Soyadınız: hilal demirci
Doğum tarihi: 07.08.1985
Mesleğiniz: tasarım
Memleketiniz: antalya

« : Ağustos 27, 2010, 09:30:45 pm »

saclarımı bundan birbucuk yıl önce kuaföre giderek cok yogun bir röfle istedim saclarım düz ve cok gür  herhalde kendisi birazcık üşendiği icin saclarıma cok yogun olmamakla birlikte bir röfle atarak arasına kzıl mı turuncumu olduğu belirsiz bir şeyler attı ve okadar iğrenc ötesi olduki anlatamam daha sonra 3 hafta zor dayandım ve tekrar aynı kuaföre gidip hic begenilmedigini ve herkes tarafından cok fazla eleştirildigini söyledim. tekrar benden para alarak o kızlllıklara yine röfle attı birazcık yogunlastı en azından tepemdeki o igrec kızllıklar azda olsa gitti aradan 9 ay gecti ben baska bir kuaföre gittim kuaför ayy güzelim saclarına neyaptırmıssın araya acıcı sürülürmü bu saca tam röfle yapılmalık bu sacın rengi falanda filanda birsey attı söyledi beni güvendirdiki bu anlattıgım kuaförde antalyada cok ünlü sözde saclarıma röfle attı ve tam tamına 8 saat sürdü  ortaya nadir atılmıs bir röfle cıktıki asagısı sarı yukarısı ara ara atılmıs röfle düşünün neyse begenmedim yine busefer aradan 8 ay gecti baska kuaföre gittim ve basımdan gecenleri anlattım neyse oda güvendirdi oturdum cok sık yap kendi sacım belli olmuycak kadar az olsun dedim ve ala bula cizgi cizgi olmasın düz gibi dursun dedim tamam ben yapim sen gör dedi ama cıktı yine bir öncekinden birazdaha yogun bir röfle alt baska üst baska dolanıyorum yalvarıyorum neolursunuz bana yardım edin ben sacımı

aynı bu resimdeki yogunlukta istiyorum ve neyapmalıyım düz platinemi boyatıyim ne kadar beklim 1 hafta oldu dip röfle yaptıralı neolursunuz bana yardım edin böyle zebranın sarısı gibi dolasmak istemiyorum neolur neolur fikir verin

« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2010, 01:47:03 pm Gönderen: 34gamze34 » Logged
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #1 : Ağustos 28, 2010, 01:25:13 pm »

Uyari Mesaji      Lütfen Konu acar ken Dikaat ediniz..Tesekürler..

Lütfen çok acil yardım istiyorum ..

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır.
« Son Düzenleme: Ağustos 28, 2010, 01:56:29 pm Gönderen: 34gamze34 » Logged

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
hilaltuana
Onbaşı
*

« Yanıtla #2 : Ağustos 28, 2010, 05:00:00 pm »

acele olunca şeytan karıstı kusura bakmayın sorunuma hatamdan dolayı yanıt vermiyceksiniz sanıyorum
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tümgeneral

Rep Puanı: 427

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_12698473

« Yanıtla #3 : Ağustos 28, 2010, 06:13:26 pm »

estagfurullah hilalciğim msjına en kısa zamanda cevap gelecektir Smiley
arkadaşlar hilal hanımın sorusuna cevap verecekmisiniz yoksa benmi cevap vereyim Grin

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
hilaltuana
Onbaşı
*

« Yanıtla #4 : Ağustos 28, 2010, 06:15:30 pm »

çok teşekkürler gamze hanımcım gercekten sitede benimle cok ilgilendiniz inş kısa sürede sorunuma bir care buluurum ve bu durumdan kurtulurum
34gamze34
MODERATÖR
Tümgeneral

« Yanıtla #5 : Ağustos 28, 2010, 06:22:07 pm »

siz hiç merak etmeyin hilal hanım sevgili kuaför arkadaşlarım beni ''kuaförüm bana cevap ver bölümüne ''bela etmemek,sorulan sorulara yanlış cevaplar vermemem için zaten çok üstün bir çaba sarfediyorlar.dolayısıyla sorunuza cevap vermemem için hemen cevap vereceklerdir. Grin Grin

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
34gamze34
MODERATÖR
Tümgeneral

« Yanıtla #6 : Ağustos 31, 2010, 12:12:05 am »

müjdat abiciğim burayada cevap verebilirsen çok sevinirim Smiley

emege saygi
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #7 : Ağustos 31, 2010, 01:13:14 am »

hilal hanım bencee siz komple sarı yapın neden röfle ile uğraşıyorsunuz tam olarak anlamış değilim resimdeki saç çok yoğun bir sarı. Sizi tam olarak saç ten göz renginiz bilmiyorum ama istediğini komple sarı yaptırırsanız daha net yakalarsınız.

Ben diplere kadar direk sarı istemiyorum derseniz komple sarı yaptıktan sonra diplere çok ince bir iki ton kum beji atıldıktan sonra  saçınızın üst kısımlarına ara ince aynı kumbejinde hafif ince düzensiz çizgilerle nuanslar katılabilir. sizi istanbula yolunuz düşerse beklerim Smiley

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
34gamze34
MODERATÖR
Tümgeneral

« Yanıtla #8 : Ağustos 31, 2010, 01:24:00 am »

sanırım müjdat abi çıktı..sana teşekkür edeyim kaan Smiley hilalciğim soruna iyi bir üstadtan cevap geldiğine göre ben çekiliyorum.top sende artık Wink

emege saygi
hilaltuana
Onbaşı
*

« Yanıtla #9 : Ağustos 31, 2010, 11:07:06 pm »

gamzecim cok teşekkürederim gercekten cok ilgilendin benimle kaan bey sizede cok teşekkürederim ilginiz icin ben bugday tenliyim acık buğday diyelim kendi  sac rengim acık kumral  gözlerim acık bal rengi yüzüm bebeksi tam olarak ne sarısı yaptırmam gerektiğini hic bilemiyorum bebek sarısı varmış platin sarısı istiyordum basta ama cok yaşlı gösterir diyorlar platin sürekli makyaj ugrasamassın diyorlar saman sarısı varmış birde şaşırmış bir durumdayım ve röflemi attıralı kısa bir süre oldu 1.5 hafta kadar sizce hemen boyatırsam düz boyaya saclarım zarar görürmü biliyorum cok soru sordum neolur mazur görün dış görünüşüm benim için çok önemli ve çok korkuyorum .... şimdiden yanıtlarınız icin teşekkürederim bu siteyi buldugum icin cok mutluyum cok şeyler ögrendim sizlerin sayesinde kaan bey keske istanbulua gelebilsem amaaa maalesefki cok zor ve gercekten sizin yazılarınızı ve bir kac işin pirimi diyim bilemiyorum arkadasın yazılarını ve yorumlarını forumda okudum gercekten cok mantıklı ve gercekten olması gerekeni söylüyorsunuz cok güveniyorum  sizlere
  Eski yani boyatmadan önceki sac rengi tonummm. Model ben değilim Cheesy Roll Eyes

« Son Düzenleme: Ağustos 31, 2010, 11:37:59 pm Gönderen: hilaltuana » Logged
hilaltuana
Onbaşı
*

« Yanıtla #10 : Eylül 03, 2010, 02:37:03 pm »

yanıtlarınızı bekliyorum Huh? Huh? Huh? Roll Eyes
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 207

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA /İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #11 : Eylül 04, 2010, 09:12:02 pm »

Selam Hilal hanım,

Sanırım biraz geç oldu cevabım ama işleden dolayı her zaman nete giremiyorum kusura bakmayın.

İlk resim ve son resime bakınca ne isrediğiniz çok net anlaşılıyor siz bu resimleri saçınızı yaptırttığınız kuaförede gösterdinizmi acaba? ,oysa ne istediğinizi çok iyi biliyor net ortamında dahi çok güzel anlatabiliyorsunuz,eminiömki yüz yüze canlı olarak çok daha güzül anlatmışsınızdır.

Şimdi alt resimdeki gibi bir saç rengine ilk defa işlem yağılacağı zaman ve  özellikle üst resimdeki gibi bir  röfle isteniyorsa usta ellerde harikalar yaratılabilirdi,ama bunu siz kuaför olmadığınız için buradan ne anlatsam havada kalıcak,bunu ancak kuaför olan birine ve hatta canlı çalışarak anlatmak daha mantıklı olur, çünki tekniği buradan yazıyla anlatmakla tam anlatamayız.Saçınızı boyatmak istediğinizden bahsetmişsiniz,ama ne renk boyatmak istediğinizden bahsetmemişsiniz,eğerki bu renklerin olamıyacağını düşünüp koyuya bayatıcaksanız bir kez daha düşünün derim sonra dahada pişmen olabilirsiniz,anladığım kadarı ile açık renk saçı seviyorsunuz,ve koyultursanız ve sevmezseniz tekrardan açığa dönmeniz çok daha zor olur,bunu sakın unutmayın.
keşke bize saçınızın şimdiki halinin bir resmini gösterebilseydiniz,ona göre bir kaç seçenek sunabilirdik,
Ama kesin boyatmaya,koyultmaya niyetliyseniz koyuya boyatmak saçınıza zarar vermez,genelde açığa gidilen tonlar daha fazla zarar verir ama koyultma işlemleri yıpratıcı değildir(açma işlemi kadar değildir),

Umarım birbirimizi anlıyabiliyoruzdur,ve yardımcı olabiliyoruzdur.varsa yardıcı olacağımız konular lütfen yazınız.
Görüşmek üzere.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
hilaltuana
Onbaşı
*

« Yanıtla #12 : Eylül 04, 2010, 11:57:47 pm »

müjdat bey yanıtınız için cok ama cok teşekkürederim sacımı sarı tonlarında istiyorum burayada en kısa sürede sacımın şimdiki tonunu ekliyeceğim her gittigim kuaföre özellikle basta gittiğim kuaföre öylesine güzel ve anlaışılır anlattımki bu durumu ama ısararla sacımı kendi istedigi tonda yaptı ve cok kalitesiz oldu ve elimde resimle gittim aynen bunu istiyorum diye tamamen bir hayal kırıklıgı yasadım herkes sarı sacın bana cok yakısıcagını derken bir anda kendimi yaslanmıs ve turuncu bir kafayla görünce malum tepkimi siz düşünün sarılar az turuncumu desem kızılmı desem bol  şimdide dip röflemi hicbirzaman uyduramadıkları için ve ben o turuncuların üzerine tekrar sarı yaptırdıgım için tümden sarı istiyorum fakat 2 hafta oldu sacıma dip röfle yaptıralı ve acaba tümden sarıya boyatsam olurmu yeşilemi döner  birsürü soru işareti var aklımda kimisi diyorki bebek sarısı yaptır cok güzel bazıları diyor saman sarısı bir kesimde platin sana cok yakısır aaaa kesinlikle onu yaptır filan aralarındaki farkı cok anlamıs degilim söylemiş oldugunuz gibide resmimi koymadan size nekadarda anlatmak istesem olmuycak suanki resmimi en kısa sürede eklemeye calısıcam ve yardımlarınız ve yanıtlarınız icin hepinize cok cok ama cok teşekkürler  şimdi kendi sac tonumu baskalarında gördükce diyorumki nerden bulastım bu sac boyama sarı hevesine diye yakınıyorum :SSSSS Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry  Cry sarı  havalı oluyor güzel ve iddalı oluyor derken neredeyse bukadar aarstırmadan sonra kuaföre gidip kalfalık yapıcam o derece oldum her işte bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek  Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Tongue Grin
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #13 : Eylül 05, 2010, 12:32:28 am »

Yazının en altındaki pozitif duruşunu hiç kaybetme  Wink dediğin gibi her işte bir hayır vardır,şu ana kadar anlattıklarından anladığım kadarıyla,sakın tümden sarıya boyatma derim sanırım anlattıklarından anladığım kadarı ile saçın yıpranmış olmalı,tümden boya daha fazla zarar verebilir,sen gene sık röfleyle (keşke buradan yazıyla yapım şeklini anlatabilsem) özel teknikle yapılan bir röfleyle harika sonuçlar alınabilir.
Sevgi ve saygılarımla.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
stilo
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: Müjgan Akyıl
Doğum tarihi: 31.03.1985
Mesleğiniz: muhasebe
Memleketiniz: bursa

« Yanıtla #14 : Ekim 16, 2010, 03:09:58 pm »

herkese merhaba aranıza yeni katıldım, benimde röflemle ilgili bir sorunum var. bir ay önce röfle yaptırdım saçımda kestane rengi boya vardı, zemin rengimin çok koyu renk olmasını istemiyordum aynen bu şekilde kuaföre söyledim oda saçımı önce kumrala boyadı (ne kadar doğru bir işlem bilmiyorum, kuaför değilim) daha sonra röflemi sık sık paketler atarak yaptı. yıkadı ve cilasınıda yaptı ama hem zemin rengi koyu oldu hemde röflem koyu oldu kızıl görünümündeydi. ertesi gün gittim çok koyu olduğunu söyledim bir kaç yıkamadan sonra açılacağını söyledi. bir ay geçti hala kızıllık (eskisi kadar olmasada) var. saçım hiç röfleli gibi durmuyor. aynı kuaföre gitmek istemiyorum. başka bir kuaföre gittim oda saçımın ancak tamamının boyanıp tekrar röfle yapıldıktan sonra istediğim gibi olacağını söyledi. başka bir kuaförde saçımı sarı renginde boyayacağını 10 dk. kadar bekletip düzeltebileceğini söyledi ama ben güvenipte hemen yaptıramadım. geri dönüşü olmayan bi durumla karşılaşmamak için öncelikle sizlere danışmak istedim. saçımla çok fazla oynamak istemiyorum. aynı işlemin tekrarlanması saçımı yıpratacak biliyorum. röflemi düzeltmemin bir yolu varmı bunu merak ediyorum. neler yapabilirim bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
« Son Düzenleme: Ekim 17, 2010, 01:24:47 am Gönderen: stilo » Logged
stilo
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #15 : Ekim 18, 2010, 04:49:28 pm »

sanırım kimse bana yardımcı olmayacak  Sad
stilo
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #16 : Ekim 20, 2010, 08:23:32 am »

güzel paylaşımları olan bir site, sitenizi çok beğendim uzun zamandır takip ediyordum. yalnız biraz cansız siz kuaför arkadaşlarım mutlaka iş yoğunluğundan pek vakit bulamıyorsunuz sanırım sitede zaman ayırmak için.neyse yinede herşey için çok teşekkür ederim bu gidişle önüme gelen ilk kuaföre girip saçımı koyu renge boyamak istediğimi söyleyeceğim Sad bu şekilde gezmekten çok daha iyidir.
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #17 : Ekim 20, 2010, 10:29:28 pm »

Hanimefendi siz zaten konu icin de konu acmissiniz bundan dplayida cevap alamamissiniz sitede canlilik ve cansizlik diye bir sorun yok sizin site kurallarini okumadiginizdan kaynaklaniyor...

Sorunuzada cevap vermem icin sacinizi biraz anlatmaniz gerekiyor mesela röfleden önce yaptirdiginiz son iki sac boya renginiz neden bugünkü röflenizde saclarinizin sizin istediginiz rengin tutmadigini.. Huh? Huh?

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
stilo
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #18 : Ekim 20, 2010, 10:55:57 pm »

öncelikle ilginize çok çok teşekkür ederim. yeni konu açmamamın nedeni aynı başlıkta konu varsa yeni başlık açılmaması gerekiyor diye biliyorum yanlış biliyorsam lütfen düzeltin.

son 4 boya rengim selective'in kestane rengi. röflemin istediğim gibi olmamasının nedeni kuaför benim dediğimi ya yanlış anladı yada anlamadı benim istediğim şey zemin rengimin daha açık tonda olmasıydı ama kuaförüm röflemin rengini çok fazla açmadı. koyu sarı tonda oldu halbuki ben röflemi normal tonunda, zemin rengimi ise daha açık tonda istedim aynen bu şekildede anlattım hatta bana katalogtan zemin rengi seçimi yaptırdı ama alakasız bir renk ortaya çıktı. umarım karışık anlatmamışımdır.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

« Yanıtla #19 : Ekim 21, 2010, 12:54:52 am »

aynı sorunları aynı başlık altından devam edebilirsiniz. kuaförünüz ya analiz sonucu yada kabiliyeti sonucunda (biz bunu bilemeyiz tabi) saçınızı istediğiniz renkten daha az acıp koyu bir sarı tonu elde etmiş. keşke istanbulda olsanızda saçınızı analiz etme şansım olsa. bence aceleci olmayın burda bir yakınınız varsa ziyarete gelip bizede uğrarsanız  size yardımcı olurum saç yaptırıp yaptırmamanız mühim değil saygılar sunuyorum.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
stilo
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #20 : Ekim 21, 2010, 07:45:21 am »

merhabalar ilginize çok teşekkür ederim. keşke İstanbulda olsam hiç vakit kaybetmeden gelirdim. ama malesef İstanbula gelebilme ihtimalim yok. bu yüzden başka çözüm yolu bulmalıyım. aynaya baktıkça sinirim bozuluyor keşke hiç yaptırmasaydım diyorum, ilk defa bir röfle işlemi sonrasında bu kadar üzüldüm. birde kesim yaptırdım yaptırmaz olsaydım hiç memnun kalmadığım bu kuaföre asla bir daha gitmem. ne yapacağımı hiç biliyorum. SadSadSad
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

« Yanıtla #21 : Ekim 21, 2010, 11:23:29 pm »

Bursada müge arkadaşımız var forumda etkin kendisi salon açıyordu isterseniz irtibat kurun size yardımcı olsun isterim.

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
stilo
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #22 : Ekim 21, 2010, 11:48:15 pm »

yardımınız için çok teşekkür ederim.
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #23 : Ocak 30, 2012, 10:17:33 pm »

Bu tür konuların ve soruların unutulmaması lazım,aklına takılan varsa baksın.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!