KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: boya silme işleminden sonra saç boyanıp röfle yapılır mı ?  (Okunma Sayısı 4273 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
elcinsu
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: Ela Tek
Doğum tarihi: 01-01-1905
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: afyon

« : Eylül 02, 2010, 05:58:45 pm »

merhabalar
öncelikle böyle bir forum sitesi için çok çok teşekkürler..

son bir yıldır saçlarımı palettenin röfle setiyle sarıya boyuyordum.mayıs ayında saçlarımı koyu kestaneye boyattım siyah gibi oldu.diplerim uzayınca 1ay sonra orta kestaneye boyattım.

geçtiğimiz hafta tanımadığım bir kuaföre bir arkadaşım tavsiyesi üzerine gittim röfle yaptırmak istediğimi ama saçımın geçirdiği boya işlemlerini sarıya döndüğümde kopmasından korktuğumu söyledim. kendisi de saçımda kopma olmayacağını önce saçımdaki boyayı sileceğini ondan sonra bir renge boyayıp röfle yapıcağını söyledi.

ertesi gün gittim saçıma mavi renkte boya gibi bişiy sürdü epey bi bekletti.yıkadıktan sonra kahverengi olan saçlarım turuncu sarı olmuştu.saçımdaki boyayı silme işlemi yaptığını söyledi ve sonra kumral tonlarda bi renge boyadı.saçlarım çok sertleşmişti fön çekerken bile zorlandılar.saçlarımı yıkadıktan sonra fark ettim ki saçlarım lastik gibi olmuş büzüşüyorlar bir de.2 3 güne bir bakım yapıyorum saç kurutma makinasıyla bile kurutmuyorum saçlarım kendine gelsin diye .s

şimdi 2 hafta sonra gittiğimde koyu bi renge boyuycağını sonra da röfle yapıcağını söyledi. acaba bu işlemlerden sonra saçım kopar mı ? şuan saçlarımın hali resimdekidir. acaba platine döner mi
f.paris
tülay
Asteğmen

Rep Puanı: 88

Adınız Soyadınız: tülay türkoğlu
Doğum tarihi: 20.05.1986
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa

« Yanıtla #1 : Eylül 02, 2010, 06:23:44 pm »

mrb elçin hoşgeldin. anlattığın kadarıyla, saçların epey bi işlem görmüş lastikleşmiş röfle yaptırdığında büyük ihtimalle kopma olacaktır. bence saçı düz bir renge boyat ve dinlenmeye bırak sanırım şuanki renginden memnun değilsin memnunsan bırak öyle kalsın. saçına bakım olarak bişey önerebilirim kendim uyguladım halada uyguluyorum çok iyi toparladı sürekli kaynak kullanmaktan saçım ın çoğu gitti koptu barcelino diye yağ karışımı aldım içinde a,b,d,e vitaminleri içeren karışımın içinde ısırgan otu,badem yağı,mersin yağı,susam,defne gar,çörek otu,hindistan,avokado,kekik,papatya,çamterebentin,zeytin y., sarımsak,cevizy.,biberiye,menekşey.,buğday y.,sunflover bulunmakta 18 yağ karışımından oluşuyo bitkisel saç bakım . bunu ilk başladığımda haftada 2 3 yaptım daha sonra 1 şuanda arada bir yapıyorum Grin çünkü saçlarım çoook çok iyi durumda saç tellerini güçlendiriyor kırılmayı önlüyo hacimsel arttırış kazandırıyo dahada bikaç bişey yapıyo ama kalanı yazmım çok uzun olur Grin al kullan saçını toparlar eminim.
elcinsu
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #2 : Eylül 02, 2010, 06:30:48 pm »

ben de şuan öyle bir karışım uyguluyorum zaten saçlarıma içinde bir sürü yağ var iyi de geliyor saçlarım en azından tararken rahat açılıyor
evet şuanki saç rengimden hiç memnun değilim boya zaten sürekli akıyor ve turuncu oldu 1hafta içinde.bir de aklıma takılan birşey var boya silicem derken kuaför orielle saçımı mı açtı diye düşünüyorum çünkü bu kuaföre gitmeden önce saçlarım ipek gibiydi ve hiç bir yıpranmam yoktu.
« Son Düzenleme: Eylül 02, 2010, 06:48:31 pm Gönderen: elcinsu » Logged
mine_16
Asteğmen

Rep Puanı: 105

« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2010, 01:00:58 am »

slm ve hoş geldin forumumuza elçin.
üzgünüm ki saçlarına yanlış işelmler yapılmış.açık söylemek gerekirse bu yanlışlığa sen röfle setiyle boyamayla başlamışsın.marketlerde satılan röfle seti denen madde orialdir ve boya amaçlı kullanılmaz ,firmaların ticari kaygıyla piyasaya sürdüğü bir üründür ,her ne kadarda bu ürün amatör kullanım için uygun değilse bile firmalar hala piyasadan çekmiş değiller.ve gitmiş olduğun(meslektaşım demeye bile utanıyorum )kuaför seninde tahmin ettiğin gibi saçlarını silme işlemi adı altında orialle boyayı akıtmış.sonuçta işte saçların bu halde. yazık olmuş geçmiş olsun.benden sana tavsiye platini aklından çıkar ve düzenli olarak uçlarından kırıklarını aldır.yapabileceğin sadece düz boya başka bir işlem kabul etmez bu saç.tekrar geçmiş olsun .

Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 207

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA /İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #4 : Eylül 04, 2010, 10:17:42 pm »

Sevgili Elçin,
Sanırım saçların yanmış,çok üzgünüm ama malesef bu böyle,hem Facebook'tan okudum yazdıklarını hem buradan, Mine hanımın yazdıklarına tamamen katılıyorum sakın saçlarına açma işlemi veya röfle yaptırma tamamen gider yoksa,yapıcan işlem daha güvenilir bir kuaföre gidip komple tek bir renge boyatman,sakın başka işlemler yaptırma,çok detaya girmiyeyim sitede bulabilirsin çok güzel bakımlar yapabilirsin sadece bakım işlemleriyle bir süre idare et sonra toparlansın gene yazışır bir çözüm bulmaya çalışırız.Daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm,sevgilerimle.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
elcinsu
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #5 : Eylül 13, 2010, 04:56:59 pm »

yeniden merhaba .)

saçlarım daha önce paylaştığım üzere, mahvolmuş durumdaydı.forumu sürekli takip ediyorum benim gibi bir çok bayan arkadaşın takip ettiğinin de farkındayım. bu yüzden bir paylaşımda bulunmak istedim. öncelikle f.paris hanıma teşekkür etmek istiyorum önerdiği saç bakım yağı için.haftada 3kes uyguluyor yaklaşık 3 saat saçımda tutuyorum saçlarım kısa zamanda toparlanmaya başladı.eskisi kadar kuru değil ve uzamaya başladılar.bugün de gidip saçlarımı boyattım.kuaför 1tüp orta kumral ile çeyrek koyu kumral küllü boya karıştırdığını söyledi.saçlarım kendi rengine döndü sanki Smiley kış boyunca böyle kullanıcam artık.

bugün internette dolaşırken bir şey dikkatimi çekti saç uzatan bitkisel olduğu söylenilen ürünler var bunlar gerçekten işe yarar mı yoksa boşa mı umutlanırız ? annem bu kadar üzerine gitme düşünme bile kendi haline bırak ilgi gösterdikçe sana uzamıyor kendine gelmiyor gbi gelir saçları diyor düşününce bu da mantıklı geldi Cheesy

bir de bir link paylaşmak istiyorum http://2.bp.blogspot.com/_G3_Tqof5NqM/S7QIGTWyTrI/AAAAAAAAABk/HWYPz5yxFDA/s1600/palette+renk+katalo%C4%9Fu.jpg

burda uçlar daha açık ama saçın kendi ne renk gölge falan mı var çok hoşuma gitti ilerleyen zamanlarda böyle yapmak istiyorum :/

f.paris
tülay
Asteğmen

Rep Puanı: 88

Adınız Soyadınız: tülay türkoğlu
Doğum tarihi: 20.05.1986
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa

« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2010, 09:45:38 am »

kullandığın bitkisel yağlarda saçın uzamasına yardımcı oluyor zaten sadece saç uzatıyor diye ürün almana gerek yok annen haklı kendi haline bırak... linkte vermiş olduğun  saçta, gölge.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!