KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Uzun yıllardır Röfleden Kızıla geçiş O_o  (Okunma Sayısı 610 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kacakkiz8
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: Pınar  Sabır
Doğum tarihi: 23.08.1987
Mesleğiniz: Organizatör
Memleketiniz: Mersin/Tarsus

« : Ekim 08, 2010, 12:44:57 am »

Merhabalar forma bugün üye oldum ve bir kaç saattir yazılarınızı okumaktayım..
Kaliteli bir site emeği geçen herkese teşekkürler Yaşım 23 ve tam 5 senedir röfle kullanmaktayım
İlk başta balyajla başladım sarıya daha sık daha sık diyerek kendi rengimi buldum
Ne kuaförümü değiştirdim nede rengimi..Rengim sarı bunu iyi biliyorum fakat artık sarı saç beni
mutlu etmemeye başadı..Beyaz tenliyim ana saç rengim koyu kumral hatta  siyaha yakın desek yanlış bir tabir olmaz kuaförümde sürekli bana kızılın yakışacağından bahsediyor fakat nasıl bir kızıl yapsam hala karar vermiş değilim ..Bunun yorumunu sizlerden bekliyorum

Uzun çaplı bir araştırmadan sonra Schwarzkopf İndalo S serisinin kızılları oldukça iyimiş..Evet çok merak ettiğim bir konu belirli bir karışımmı hazırlamak gerekiyor kızıldaki o muhteşem rengi yakalamak için..Koyu olsun istemiyorum ama açık bir kızılada tahammül edemem ..Kışkırtıcı ben burdayım kızılı olmalı SmileyÖrneğin kendisinden ve dizilerden pek hoşnut olmasamda saçları karşısında nefes alamadığım bir isim yaprak dökümünün ferhundesi yani DENİZ ÇAKIR'ın o saç rengini nasıl elde edebilirim..Görüyorsunuz ki baya iştahlandım ve kesinlikle kızıl olacağım   illaki her kuaförün hayalinde bir kızıl vardır..Tawsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #1 : Ekim 08, 2010, 09:56:05 pm »

ben size bakır tonlarda bir renk öneririm hem teninize uyum sağlar ayrıca sarıya dönüş yapmak istediğinizde sorunsuz dönebilirsiniz.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
kacakkiz8
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: Pınar  Sabır
Doğum tarihi: 23.08.1987
Mesleğiniz: Organizatör
Memleketiniz: Mersin/Tarsus

« Yanıtla #2 : Ekim 08, 2010, 11:57:30 pm »

Teşekkürler Kaan bakır tonları belki hoş görünür bilemem fakat ya kızıl ya sarı başka bir alternatif tanımıyorum kendime....
Ve şuan kızılda karar kıldım ama sizden iyi bir öneri bekliyorum o muhteşem kızılı yakalayabilmek için..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!