Merhabalar forma bugün üye oldum ve bir kaç saattir yazılarınızı okumaktayım..
Kaliteli bir site emeği geçen herkese teşekkürler Yaşım 23 ve tam 5 senedir röfle kullanmaktayım
İlk başta balyajla başladım sarıya daha sık daha sık diyerek kendi rengimi buldum
Ne kuaförümü değiştirdim nede rengimi..Rengim sarı bunu iyi biliyorum fakat artık sarı saç beni
mutlu etmemeye başadı..Beyaz tenliyim ana saç rengim koyu kumral hatta siyaha yakın desek yanlış bir tabir olmaz kuaförümde sürekli bana kızılın yakışacağından bahsediyor fakat nasıl bir kızıl yapsam hala karar vermiş değilim ..Bunun yorumunu sizlerden bekliyorum
Uzun çaplı bir araştırmadan sonra Schwarzkopf İndalo S serisinin kızılları oldukça iyimiş..Evet çok merak ettiğim bir konu belirli bir karışımmı hazırlamak gerekiyor kızıldaki o muhteşem rengi yakalamak için..Koyu olsun istemiyorum ama açık bir kızılada tahammül edemem ..Kışkırtıcı ben burdayım kızılı olmalı

Örneğin kendisinden ve dizilerden pek hoşnut olmasamda saçları karşısında nefes alamadığım bir isim yaprak dökümünün ferhundesi yani DENİZ ÇAKIR'ın o saç rengini nasıl elde edebilirim..Görüyorsunuz ki baya iştahlandım ve kesinlikle kızıl olacağım illaki her kuaförün hayalinde bir kızıl vardır..Tawsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler