KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu saç rengi nasıl elde edilir?  (Okunma Sayısı 2161 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
asli88
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: aslı ok
Doğum tarihi: 26 5 1988
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: istanbul

« : Ekim 27, 2010, 09:57:58 pm »

selamlar, şu an saçlarım neredeyse erkek kısalığında, uzadığı zaman bu rengi istiyorum ama o zaman da yurtdışında olacağım. orada da kuaförler gerçekten çok beceriksiz. eskiden bu rengi kuaförüm tierra 8.44 ve 3 numaralı açıcısıyla karıştırıp yapıyordu, daha sonra 1 defa daha kendim tierra ile aynı şekilde boyadım güzeldi. ama şöyle bir soru var kafamda ben her zaman bunu 3 numaralı açıcısıyla yaparsam saçlarım yanar mı? %9'a denk geliyor biliyorsunuz, normal boyayla yapsam yanıyor kesin ama bitkisel olduğu için sanırım oksidasyonu da farklı oluyor, böyle su renginde bir şey 3 numaralı açıcısı. ne dersiniz, ileride sürekli bu şekilde boyarsam saçlar yanar mı, 2 numara da koyu kalır gibime geliyor. doğal saçlarım da kestane rengi.

Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #1 : Aralık 01, 2010, 09:37:02 pm »

selamlar, şu an saçlarım neredeyse erkek kısalığında, uzadığı zaman bu rengi istiyorum ama o zaman da yurtdışında olacağım. orada da kuaförler gerçekten çok beceriksiz. eskiden bu rengi kuaförüm tierra 8.44 ve 3 numaralı açıcısıyla karıştırıp yapıyordu, daha sonra 1 defa daha kendim tierra ile aynı şekilde boyadım güzeldi. ama şöyle bir soru var kafamda ben her zaman bunu 3 numaralı açıcısıyla yaparsam saçlarım yanar mı? %9'a denk geliyor biliyorsunuz, normal boyayla yapsam yanıyor kesin ama bitkisel olduğu için sanırım oksidasyonu da farklı oluyor, böyle su renginde bir şey 3 numaralı açıcısı. ne dersiniz, ileride sürekli bu şekilde boyarsam saçlar yanar mı, 2 numara da koyu kalır gibime geliyor. doğal saçlarım da kestane rengi.

Slm bu sekil yaklasiminiz meslektaslarimiza karsi biraz haksizlik oluyor yurtdisinda sizin beceriksiz dediginiz meslek taslarimiz minimum 3 yil egtim almadan ben kuaförüm demeye birkez dilleri varmaz, burda sorun kuaförün beceriksizligi degil sizin saclarin o an ki durumuna göre islem yapiliyor nedeni ise saca asiri bir zarar vermemek bu da sizin icin beceriksizliklene diyelim, o da sizin dediginiz gibi olsun !!!!!!!!!

Not ... Saciniz hakinda bilgi vermek istemiyorum bende sizi nazarinizda bir beceriksizin biriyim cünkü yurt disindayim saygilarimla...Siz yinede bire bir saclarinizi bir kuaföre gösterin bilgi edinin derim...iyigünler...

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
feridunbey
MODERATÖR
Asteğmen

Rep Puanı: 114

Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: aslan

« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2011, 05:45:45 pm »

bende sizin degiminizle yurt disinda almanyadayim ve ekrem beyin bütün yazdiklarina katiliyorum. selamlar

Adi; Feridun
Yer; Almanya- Düsseldorf
http://www.feridunbey.tr.gg/
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!