selamlar, şu an saçlarım neredeyse erkek kısalığında, uzadığı zaman bu rengi istiyorum ama
o zaman da yurtdışında olacağım. orada da kuaförler gerçekten çok beceriksiz. eskiden bu rengi kuaförüm tierra 8.44 ve 3 numaralı açıcısıyla karıştırıp yapıyordu, daha sonra 1 defa daha kendim tierra ile aynı şekilde boyadım güzeldi. ama şöyle bir soru var kafamda ben her zaman bunu 3 numaralı açıcısıyla yaparsam saçlarım yanar mı? %9'a denk geliyor biliyorsunuz, normal boyayla yapsam yanıyor kesin ama bitkisel olduğu için sanırım oksidasyonu da farklı oluyor, böyle su renginde bir şey 3 numaralı açıcısı. ne dersiniz, ileride sürekli bu şekilde boyarsam saçlar yanar mı, 2 numara da koyu kalır gibime geliyor. doğal saçlarım da kestane rengi.

Slm bu sekil yaklasiminiz meslektaslarimiza karsi biraz haksizlik oluyor yurtdisinda sizin beceriksiz dediginiz meslek taslarimiz minimum 3 yil egtim almadan ben kuaförüm demeye birkez dilleri varmaz, burda sorun kuaförün beceriksizligi degil sizin saclarin o an ki durumuna göre islem yapiliyor nedeni ise saca asiri bir zarar vermemek bu da sizin icin beceriksizliklene diyelim, o da sizin dediginiz gibi olsun !!!!!!!!!
Not ... Saciniz hakinda bilgi vermek istemiyorum bende sizi nazarinizda bir beceriksizin biriyim cünkü yurt disindayim saygilarimla...Siz yinede bire bir saclarinizi bir kuaföre gösterin bilgi edinin derim...iyigünler...