KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çok enteresan!  (Okunma Sayısı 682 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
clevinia
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: dilge hur
Doğum tarihi: 1986
Mesleğiniz: öğretmen
Memleketiniz: kafkasya

« : Kasım 23, 2010, 11:48:10 am »

Nasıl site anlamadım burası yahu; madem sadece okuyup yanıt vermeye tenezzül etmeyeceksiniz sorulara; ne diye 'kuaförüm bana cevap ver' diye bölüm açarsınız?! Bakıyorum açtığım soru başlıkları, 15, 34 ve 40 kez okunmuş; ama tek bir yanıt yok. Çok enteresan...
Beauty
Başçavuş

Rep Puanı: 39

Adınız Soyadınız: MELİSA
Doğum tarihi: 18.03.1976
Mesleğiniz: ESTETİSYEN - KUAFÖR
Memleketiniz: İstanbul. Bursa' da yaşıyor.
Burcunuz: Balık

« Yanıtla #1 : Kasım 24, 2010, 03:48:59 pm »

Yolladığınız mesajlara baktım da bana da böyle sorular sormanız çok enteresan geldi açıkcası.
Ancak profesyonel kişilerin yapabileceği işlemleri ( ki meslekte yeni olanların bile sıklıkla sorun yaşadığı ve hata yaptığı ) sanki çok basit bir şeymiş gibi sorup, karışım miktarlarını öğrenmek istemişsiniz.
Kusura bakmayın bu işlemleri ehli olmayan bir kişinin yapması saç için ihtihardır.
Bu yüzden ben bilgi vermem. Tahmin ediyorum ki diğer meslektaşlarım da bu yüzden bilgi vermemişlerdir.
Eğer her önüne gelen kuaförlükle ilgili her şeyi yapabilseydi bizim eğitim alıp, bu işi profesyonel olarak yapmamıza, yıllarımızı bu sanata adamamıza gerek kalmazdı.
Size önerim bu işleri yapmak istiyorsanız en azından güvenilir bir kuaförlük kursuna gidip eğitim almanızdır. Bu eğitimden sonra hobi amaçlı olarak kendinize ve çevrenize yardımcı olabilirsiniz.
Ya da isterseniz burda soru sormaya devam edin.
Belli olmaz, belki de yakında saç açmanın dışında röfle, perma, defrize işlemlerini de öğretiriz size.
Bizler çok yoğun çalışan insanlarız.
Ücretsiz olarak burda sizlere yardımcı olmaya, fikir vermeye, yol göstermeye çalışıyoruz.
Lütfen sizlerde bu iyi niyetimizi suistimal etmeyiniz.
« Son Düzenleme: Kasım 24, 2010, 03:54:06 pm Gönderen: Beauty » Logged
n8ughtygirl
Erbaş
*

Adınız Soyadınız: Ayşegül
Mesleğiniz: öğrenci

« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2010, 05:34:03 pm »

kesinlikle katılıyorum  alkışlıyorum

güzellik ve bakım sitelerinde inanın daha ayrıntılı ve yararlı paylaşımlar yapılıyor.

evde saç boyamanın da saç için intihar olacağını pek sanmıyorum hatta çoğu kez kurtarıcı olabiliyor.röfle yapayım derken saça oryali vurup iğrenç hale getiren ve işi yüzsüzlüğe vurup "aa çok yakıştı" gibisinden sözlerle kandırmaya çalışan birçok kuaför var ortada ve  kaç arkadaşım saçını oryelle açmaya çalışan kuaförlerin kurbanı oldu hal böyleyken evde saç boyamak en iyisi.. işini severek ve doğru dürüst yapanlara sözüm yok tabii..
s!nem
Erbaş
*

« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2010, 08:34:42 pm »

Hadi bu üye böyle bişey yaptı, benim konum da mı aynı problemle karşı karşıya. Mezuniyet için fikir almak istedim, tek cevap atılmamış.. Gerçekten çok garip. Çok! Undecided
clevinia
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: dilge hur
Doğum tarihi: 1986
Mesleğiniz: öğretmen
Memleketiniz: kafkasya

« Yanıtla #4 : Kasım 30, 2010, 12:05:41 pm »

Olumsuz da olsa geri dönmeniz gerekirdi diye düşünüyorum, madem ki koymuşsunuz öyle bir panel! Neyse ki araştırdık öğrendik ve yaptık gayet de güzel sonuç aldık ne bir yıpranma ne de akma var renkte. Benim kızdığım hiçbir şekilde geri dönülmemesiydi, zira uygun bir dille saçınız zarar görebilir vs şeklinde de olsa bir cevap verilebilirdi diye düşünoyorum. Ayrıca her şehirde her ücra köşede istediğimiz işlemi yapabilecek kuaför veya işleme uygun malzemeyi kullanabilecek kuaför bulmak kolay değil. Herkes büyük şehirde yaşamıyor. Doğuda, ücra köşelerde hayatıundaki tek aktivitesi kendi kendini mutlu edecek ufak değişiklikler yapmak isteyen insanlar da var. Anlayış beklerken anlayışsız davanıyoruz sanırım.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!