KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Şubat 11, 2011, 02:07:10 pm » |
|
19.Istanbul Uluslararasi Güzellik & Bakim Ürünleri, Cihazlari & Teknikleri, Kozmetik Ürünleri, Parfümeri Ürünleri & Profesyonel Saç Ürünleri, Kuaför Ekipmanlari, Mobilyalari & Spa-Wellness-Fitness Ürünleri Fuari ÜCRETSİZ ONLİNE DAVETİYE İÇİN FUAR ZAMANINDAN EVEL DAVETİYENİZİ BASTIRIN ADRES: http://www.interteks.com/
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.comSaçaklı Kuaför Kartınızı OluşturunSen Verd
|
|
|
|
34gamze34
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2011, 01:30:00 pm » |
|
buluşalımmı?müge ses ver bakem .
|
|
|
|
|
|
EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..! 
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 207
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA /İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2011, 02:19:14 pm » |
|
Bunda değil ama Hazirandaki fuarda gene olucam inşallah kısmetse o zaman daha zamanlı bir plan yapalım bir akşam felekten bir gece çalalım 
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir,Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2011, 07:39:18 pm » |
|
mujdat abi izmire fuara gelirim ama geçen sene buluştuğumuz fuara gitmem hesapta istanbul fuarıydı izmire daha çabuk geliriz  Lütfü kırdar yakın gitmek lazım.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.comSaçaklı Kuaför Kartınızı OluşturunSen Verd
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 12, 2011, 08:57:12 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir,Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
|
mine_16
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2011, 10:52:34 pm » |
|
gamzem sen ne dersen o olur  müjdat bey biz nerelerden geldik kaanın dediğine bak  . tarihi ayarlayalım kaan ben yine gelirim . olmadı zaten seni ziyarete gelmek istiyorum
|
|
|
|
|
|
Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2011, 10:59:36 pm » |
|
ben istanbulluyum ben bile istanbulun oraya uzandığını bilmiyordum valla şaşırdım mujdat abinin dediği gibi yunana geçtim sandım. Sizler gelin ben yunan değil amerikaya gelirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 12, 2011, 11:01:48 pm » |
|
Bumudur? budur, tamam o zaman nasip olursa Haziranda gene buluşuyoruz ama bu sefer akşamına bi plan program yapıyoruz,anlaştıkmı arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 14, 2011, 11:54:06 pm » |
|
tamam o zaman hazirana düzgün bir program yapıp buluşalım arkadaşlar.müjdat abi sen fizanda olsan ben gelirim inan buna mügem ve kaanda bitane zaten.bu arada söylemeden geçemeyeceğim müge seni çoook seviyorum  Böyle düşünmen beni çok mutlu etti,ben şimdiden fuar çalışmalarına başladım zaten inşallah birde kendimiz için bir plan yaparız sanırım gene 3 gün sürecek ve o günler içinde güzel bir güne denk getirebiliriz,inşallah hafta sonuna denk getirebiliriz 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 18, 2011, 08:16:51 pm Gönderen: ManyakMujdat »
|
|
|
|
|
Rosamond_16
Çavuş

Rep Puanı: 29
Doğum tarihi: 11 10 1991
Mesleğiniz: Öğrenci
Memleketiniz: Bursa
Burcunuz: Terazi - Akrep
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 18, 2011, 02:53:44 pm » |
|
Eee onuç? Ne yapıyoruz şimdi kimler var? 
|
|
|
|
|
|
And as i describe you, my words turn to poetry...
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 18, 2011, 08:18:51 pm » |
|
Eee onuç? Ne yapıyoruz şimdi kimler var?  Ben bi sefer kesin varım, 
Hele bi fuar tarihi belli olsun o zaman gerçek programı yaparız,
Ama şimdiden kimler olucak bilirsek tabiki çok güzel olur yapılacak planda ona göre ayarlanır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desiree7
Onbaşı
Rep Puanı: 4
ağır hasarlı
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 01, 2011, 06:33:36 pm » |
|
Ücretsiz değil sanırım.. %50 indirim yapıyorlarmış.. ve o da 3 martta gezerseniz.. ben gelicem ama anca 5 martta.. giriş ücreti ne kadardır acep? ya da davetiye bulabileceğim bi yer var mı? bi de, Haziranda da aynı fuar mı var.. bi de siz bu fuarların olacağını nerden takip ediyorsunuz, ben fırsat buldukça işi gücü bırakıp fuara gidiyorum.. bi de  tşkler.. siz olmasanız haberim olmucaktı 19.Istanbul Uluslararasi Güzellik & Bakim Ürünleri, Cihazlari & Teknikleri, Kozmetik Ürünleri, Parfümeri Ürünleri & Profesyonel Saç Ürünleri, Kuaför Ekipmanlari, Mobilyalari & Spa-Wellness-Fitness Ürünleri Fuari ÜCRETSİZ ONLİNE DAVETİYE İÇİN FUAR ZAMANINDAN EVEL DAVETİYENİZİ BASTIRIN ADRES: http://www.interteks.com/
|
|
|
|
|
|
кιмѕєуι кıямαмαк,üzмємєк şαятıуℓα ιѕтє∂ιğιη нєя şєуι ∂єηє.. вιя güη çєкιρ gι∂єяѕєη,gєяι∂є ηє αкℓıη кαℓѕıη,ηє ∂є ѕєηιη уüzüη∂єη кıяıℓмış вιя уüяєк..
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 04, 2011, 10:22:27 pm » |
|
Selam arkadaşlar,
Arkadaşlar benim Fuar planım belli oldu,
Ben SEBA TİCARET,KOZMETİK, orada bulunuyorum.
Yer:Hol,8-E 140 nolu Reyon, SEBA KOZMETİK,
16-17-18-'Haziran'da orada olacağım hangi gün kimler müsaitse buyursun gelsin,sizlerle tanışmak benim için onur olucaktır.
Eeee şimdi kimlar geliyor bakalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 14, 2011, 01:18:39 am Gönderen: ManyakMujdat »
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2011, 01:20:18 am » |
|
Selam arkadaşlar,
Arkadaşlar benim Fuar planım belli oldu,
Ben SEBA TİCARET,KOZMETİK, orada bulunuyorum.
Yer:Hol,8-E 140 nolu Reyon, SEBA KOZMETİK,
16-17-18-'Haziran'da orada olacağım hangi gün kimler müsaitse buyursun gelsin,sizlerle tanışmak benim için onur olucaktır.
Eeee şimdi kimlar geliyor bakalım.
Kimse İstanbul'da değil heralde yokmu fuara gelebilecek kimse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BERRE
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 16, 2011, 11:41:12 pm » |
|
Ayyy çok üzüldüm. Müjdat sana kimse cevap vermemiş. Ama şimdide merak ediyorum fuara gelen oldumu  ben epey zaman forumada girememiştim o yüzden.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|