KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ( yardım ) - Uyari-  (Okunma Sayısı 475 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lalem
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: hacer kuşçu
Doğum tarihi: 12/12/1976
Mesleğiniz: çırak
Memleketiniz: osmaniye

« : Şubat 24, 2011, 08:08:51 pm »

değerli arkadaşlarım ben formda yeniyim.hepnize slmlar.ben halk eğitim öğrencisiyim kuaför olmayı çok istiyorum.inşallah olur.siz değerli ustalarım a soruyorum. ben yavaş yavaş malzemelerimi alıyorum.fakat düzleştirici ve maşa setimi hangi marka almamı önerirsiniz.ben bilemiyorum bu konuda bana yardımcı olrmusunuz.şimdiden teşekkür ederim hapinize.
« Son Düzenleme: Şubat 24, 2011, 09:43:24 pm Gönderen: Ekrem Bozkurt » Logged
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2011, 09:40:04 pm »

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır.

Formda ilk uyari almis bulunuyorsunuz....

Sac düzlestiricinin hangi farka oldugu önemlidegil senin eline hangisi yatkin model olarak o önem li genelinde hepsinin isi ayari aynidir seramik olmasina özen göster isinan yerlerin ....            Sana hayatinda basarilar gelecekte coook iyi bir kuaför olacagina inaniyorum sende bu arastirma ruhu oldugu sürece...

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 207

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA /İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2011, 10:56:05 pm »

Merhaba Hacer hanım aramıza hoşgeldin,

Osmaniyede ATA Kozmetik var onlarla irtibata geçersen düzleştirici ve maşada sana yardımcı olucaktır,benim şahsi tavsiyem MECANİX marka dijital düzleştirici ve yine MECANİX dijital maşa olucak,düzleştiricisi ince ve uzun hem düzleştirmede hemde bukleler yapmakta çok kullanışlı,maşalarıda diğer markalardan farklı,maşa kısmı daha uzun yani çok uzun saçlarda bile rahatça kullanılabiliyor,sen ATA kozmetiği bulursa ona sor benimde selamımı söyle yardımcı olucaktır,İzmir'den Müjdat söledi de gerekeni yapıcaktır,hatta diğer malzeme eksiklerinide oradan tamamlıyabilirsin.
Sana okul ve meslek hayatında başarılar dilerim.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
nededinsen
Çavuş
**

Rep Puanı: 2

Doğum tarihi: 02021975
Mesleğiniz: muhasebe
Memleketiniz: TÜRKİYE

« Yanıtla #3 : Şubat 25, 2011, 01:55:18 am »

Sac düzlestiricinin hangi farka oldugu önemlidegil

Ekrem beyefendi bu farka dediginiz nedir? Huh? Grin cevap için şimdiden repinizi verdim. E tabi Müjdat,,, senin rep kontenjanın hep var her foruma girivereyon repi atıvereyon Tongue oh Türkiye kazan sen kepçe gez babam gez oldu olacak yanında bi kameraman taşısan belgesel yapıp tv lere sat, ama nerdeee aklına gelmedi şimdiye kadar degilmi, buna ticari genleşme derler Azn
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2011, 05:06:27 pm »

Ekrem beyefendi bu farka dediginiz nedir? Huh? Grin cevap için şimdiden repinizi verdim. E tabi Müjdat,,, senin rep kontenjanın hep var her foruma girivereyon repi atıvereyon Tongue oh Türkiye kazan sen kepçe gez babam gez oldu olacak yanında bi kameraman taşısan belgesel yapıp tv lere sat, ama nerdeee aklına gelmedi şimdiye kadar degilmi, buna ticari genleşme derler Azn

Aslında o kadar güzel videolarım ve fotoğraflarım varki ama onları nete taşıyacak kapasite nerde bi türlü beceremedim Sad keşke bilsem ne maceralar var,Örneğin Kop dağında 2409 metrede kar ve tipinin içinde mahsur kalışım var videoya çektim 5,5 saat kaldım orada kutarma ekipleri geldi aşdılar beni arabanın bile içi buz tutmuştu buzları falan kazıyorum içeriden.Ne macera ama  Evil ama telegondan buraya atmayı beceremedim bide çok zamanım olmuyor ilgilenicek yoksa arkadaşlar halledicekler aslında amabende zaman yok.
Yani anlıyacağın senin o dediğin düşünüldü yapıldı ama sadece paylaşmak kaldı   Evil  Grin

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
nededinsen
Çavuş
**

Rep Puanı: 2

Doğum tarihi: 02021975
Mesleğiniz: muhasebe
Memleketiniz: TÜRKİYE

« Yanıtla #5 : Mart 01, 2011, 02:58:47 am »

Aslında o kadar güzel videolarım ve fotoğraflarım varki ama onları nete taşıyacak kapasite nerde bi türlü beceremedim Sad keşke bilsem ne maceralar var,Örneğin Kop dağında 2409 metrede k ^-^ar ve tipinin içinde mahsur kalışım var videoya çektim 5,5 saat kaldım orada kutarma ekipleri geldi aşdılar beni arabanın bile içi buz tutmuştu buzları falan kazıyorum içeriden.Ne macera ama  Evil ama telegondan buraya atmayı beceremedim bide çok zamanım olmuyor ilgilenicek yoksa arkadaşlar halledicekler aslında amabende zaman yok.
Yani anlıyacağın senin o dediğin düşünüldü yapıldı ama sadece paylaşmak kaldı   Evil  Grin

Demek daglarda mahsur galıvedin eh dogal olarakta yusuf yusuf oluveedin muhakkak Azn
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #6 : Mart 04, 2011, 08:11:12 pm »

Demek daglarda mahsur galıvedin eh dogal olarakta yusuf yusuf oluveedin muhakkak Azn

Evet mahsur kaldım ama Yusuf'la tanışmadım  Tongue Evil Grin  çok güzel bir maceraydı,tüm planım hazırdı,arabadaki tüm kutu ve malzemeleri yakmakla başlıyacaktım işe soğuktan korunmak için,   Cheesy çok belgesel seyrederim hayatta kalma teknikleri hakkında baya bilgim var yani  Evil Grin

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
Google Etiketleri:

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!