KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: merhaba! kızıl boyalı saçı platin sarı yapmakla ilgili  (Okunma Sayısı 4343 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
samir
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: Samir Helalşah
Doğum tarihi: 1985
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: düzce

« : Mart 22, 2011, 10:41:44 pm »

yeni üye olduğum için sanırım benim konumla ilgili açılmış başlıklara yanıtla butonu aktif olmuyordu da bu yüzden burada yazıyorum

şu an biraz kritik bir durumdayım. saçlarım bir yıl önce patlıcan moru boyanmıştı. bir kaç yıl önce de kına yakmıştım ama artık o kınalar uçlarında kalmış olmalı baya uzadı saçlarım çünkü. bir hafta önce saçlarımı boya kusturucu ile kızılı akıttım. kahvemsi bir renk oldu. sonra 40lık oryalle bir defa açtım.rengi meryem üzerlinin saçları gibi oldu
Şekil A:  Smiley

benim istediğim renk platin sarı diye ifade ediliyor sanırım Meg Ryan'ın şu resmindeki renk tonu
Şekil B:  Smiley

bu sarı hayalimdeki sarı. saçım bir haftadır sadece oryalle açılmış olarak bekliyor. şekil A daki gibi Smiley çeşitli yağlarla bakım yapıyorum dinlendiriyorum. tekrar açmak istiyorum yani şekil B'deki sarıyı elde etmek için açmam gerekiyor sanırım. fikirlerinizi bekliyorum. ve ayrıca saçı oryalle açmış olarak boyamadan böyle beklemek ona zarar verir mi. bu da son sorumdu.
şimdiden teşekkürler
samir
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #1 : Mart 26, 2011, 01:34:44 pm »

keşke biri cevap verseydi Undecided herkes nereye gitti Smiley
bir şey daha ekleyeceğim. saçlarım çok da sağlıklı sayılmaz şu an. saç kremi ve haftada bir iki defa Barceline saç bakım yağı kullanıyorum. iyi geliyor ama çok yumuşak sayılmaz. ama çok da fazla yıprandığını düşünmüyorum. yani bir açma işlemini daha kaldırabilir kanımca. ama eğer saçımın bu şekil A'daki bakır kızılı haliyle sarıya geçiş yapabilirsem bir kaç boyama sonrasını da bekleyebilirim hiç acelem yok.saçımı ne kadar az yıpratırsam elbette o kadar iyi ama o sarıyı elde etmek istiyorum mutlaka... açıkçası biraz daha yıpranmasını bile göze almış durumdayım. ama elimde kalmalarını da istemem... bu yüzden saçımın bakımına çok itina gösteriyorum... bir de sizden gelecek cevapları dört gözle bekliyorum ama kaç gündür kimse yok bu sitede neredeyse   Huh?
« Son Düzenleme: Mart 26, 2011, 01:42:55 pm Gönderen: samir » Logged
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #2 : Mart 26, 2011, 05:30:23 pm »

Saçlarınızı patlıcan moru renginden şekil B deki sarıya kuaförün döndürmesi bile zor. Evde üstesinden gelebileceğini düşünmüyorum saçlarının  açıcıyla açıldıktan sonra boya yaptırmadan dolaşman saçın sağlığına zarar vermez sadece renk kötü durur.
  Saçınızda zemin uygunsa karamel , bakır kumral , fındık kabuğu  tonlarında boymanızı tavsiye ederim ilerleyen zaman içerisinde sarıya dönmenizi kolaylaştıracaktır.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
samir
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #3 : Mart 26, 2011, 06:02:08 pm »

teşekkür ederim cevap için. saçlarım tıpkı şekil A'daki gibi bakır kızıl durumda. üzerine karamel boyayabilirim diye düşündüm ama siz zemin falan deyince... bir iki rengi karıştırıp boyamam gerekiyorsa boya için numara ve güvendiğiniz bir marka verir misiniz.
şu renk olur mu şimdi acaba. kızıl bakıra kadar açılmış zemine bu renk tutar mı

bir de karamel boyadıktan sonraki aşamada yani zaman sonra sarıya dönmek için ne yapacağımı da söyler misiniz.

bu son sorum şimdilik Smiley nox adında bir açıcı tavsiyesi aldım bitkiselmiş. kullandınız mı. bitkisel olması daha mı az yıprattığı anlamına geliyor yoksa daha mı az etkili...

tekrar teşekkürler
« Son Düzenleme: Mart 26, 2011, 07:04:56 pm Gönderen: samir » Logged
samir
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #4 : Mart 31, 2011, 12:08:37 pm »

karar değiştirdim ve saçlarımın kızılolan kısımlarını bir defa daha açtım. şimdi üzerine nox'un 9.0 sarı sını boyayacağım. saçlarımda hafif bir renk karmaşası var  Undecided gerçi oldukça hoş renkler ve çok da yakıştı ama karmaşa canımı sıkıyor biraz. biliyorum sarı örtmeyecek ama zaman sonra tekrar tekrar boyadığımda düzelir diye umut ediyorum. iki haftada bir 30luk oksidan ile bu sarıya boyarsam kızıllı olan kısım ile dipteki bir karışlık doğal saçım arasındaki bu renk farkı kapanır mı

saçlarımın kızıllı kısmı buradaki saçtan daha açık
kendi doğal saçlarımın olduğu dip kısım kumralımsı bir sarı oldu vs...
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #5 : Mart 31, 2011, 12:45:01 pm »

Siz en güzeli bir kuaföre gidin birebir bir bilgi alin sacinizi gösterin,yaptirin demiyorum o konu sizin bilecegiz birsey.. sizin su an yazdiklariniz bana bir sonu getirmeyecegini zaten acikliyor....Böyle birseyinde fantazisi o güzeliginizi birazdaha risk etmektir..Iyi günler..

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
samir
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #6 : Nisan 02, 2011, 04:40:05 pm »

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
neden kendim yapmak konusunda ısrar ettiğimi anlamayışınızı anlıyorum. ama elimde olan imkanlar ancak bu kadarına izin veriyor.
dün boyama işlemini yaptım ve saçlarım daha iyi görünüyor. oldukça olumlu eleştiriler alıyorum. ve bu beni daha da mutlu ediyor
bir kaç boyama sonrası daha şık saçlara sahip olacağımı düşünüyorum.
elbette bir kuaförün profesyonelliği ile yapılsa daha güzel olabilirdi ama işte imkan meselesi...
tüm kuaför arkadaşlarıma bol kazançlı işler diliyorum
saygılar...
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #7 : Nisan 02, 2011, 05:19:08 pm »

Yaptigin islemin sonucunda mutlu hissediyorsan kendini sorun yok..Güle güle kulanin...

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
d.murat
Başçavuş

Rep Puanı: 8

Adınız Soyadınız: dursun murat atış
Doğum tarihi: 15 /06/1965
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: ikizler

SALOON MİRAGE

« Yanıtla #8 : Nisan 13, 2011, 07:33:37 pm »

.
finike
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: sibel durukan
Doğum tarihi: 20 04 1972
Mesleğiniz: işletme
Memleketiniz: istanbul

« Yanıtla #9 : Haziran 17, 2011, 12:11:36 pm »

benim saç rengim açık kumral çikolata altın(8.65)ile kumral(7.0)karışım.ancak ben altın rengini yoğunlaştırmak istiyorum ve parlak istiyorum.ne yapmalıyım.teşekkür ederim. Huh?
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 240

« Yanıtla #10 : Temmuz 16, 2011, 10:39:03 pm »

benim saç rengim açık kumral çikolata altın(8.65)ile kumral(7.0)karışım.ancak ben altın rengini yoğunlaştırmak istiyorum ve parlak istiyorum.ne yapmalıyım.teşekkür ederim. Huh?

Hmm ne yapacagını ben buldum sen en yakın kuaföre gideceksin. Smiley
Bildigim kadarıyle bu işleri onlar yapıyormuş cicim Azn
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!