KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Saç açma  (Okunma Sayısı 973 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nesrin pehlivan
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: Nesrin pehlivan
Doğum tarihi: 01 07 1993
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Bursa

« : Ocak 17, 2012, 05:37:15 pm »

Bende yenı uye oldum sıtenıze buraya açabildim konu sizden saç açma konusunda bılgı almak ıstıyorum dıplerı 4 5 cnm kumral kendı rengi kalan kısım sıyah ve kumral renk yapmak için nasıl bır teknık uygularsınız ...
Nesrin pehlivan
Erbaş
*

« Yanıtla #1 : Ocak 21, 2012, 02:12:52 pm »

Neden kimse cevap vermiyor
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 207

Adınız Soyadınız: Müjdat DARCAN
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA /İZMİR
Burcunuz: KOVA

« Yanıtla #2 : Ocak 21, 2012, 09:44:59 pm »

Neden kimse cevap vermiyor

Nesrin hanım öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

Size yardımcı olmak bizim için zevk olucaktır,lakin 28 senelik bir kuaför olarak,ve onlarca yardım yazıma ramen ben sizin sorunuzu tam anlıyamadım  Huh? sizden rica etsem sorunıuzu daha net ve açıklayıcı yazarmısınız,isterseniz benim mesajlarıma bir göz atın mutlaka sizin sorunuza yardımcı olucak cevaplar bulabilirsiniz,ama bulamazsanız genede sorunuzu ve sorularınız net ve açık şekilde yazarsanız ben yardımcı olmaya söz veriyorum,cevap geç olduğu içinde özür dilerim.
Allaha emanet olun.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
Hayatta hiç bir şey kötü değildir,Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan,
İyi düşünki iyi olsun.
Nesrin pehlivan
Erbaş
*

« Yanıtla #3 : Ocak 27, 2012, 02:18:50 pm »

Öncelikle yaklaşımınız için çok sagolun benim anlatmak istediğim şey önümüzde siyah renkte bir saç var ve dipleri 4 5 cm kumral kendi rengi. Siyah olan kısımlarıda kumral kendi rengine yakın bişey istiyor. Bu siyahı akıtmak için nasıl bir yöntem uygularsınız ve saç açıldıktan sonra boyamasına nerden başlarsınız hangi renkleri kullanırsınız.        Benim iş yerimde gördüğüm  şu orıal siyah kısımlara boya gibi sürolüyor saçın rengi açılınca yıkanıp kurutulup boyası sürülüyor ama orial saca enseden sürülmeye başlanıyor bu yuzden ense açılıyor yanlar açılana kadar arka kısımlar sarı oluyor diplerede değiyor mutlaka boyasıda alacalı oluyor ben anlamadım nasıl bir yöntem uygulanmalı ama çok sagolun her sorusu olana uzun uzun açıklamanızı yapıyorsunuz hıç yorulmadaan çok sağolunnnn iyi günler
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #4 : Ocak 30, 2012, 08:56:40 pm »

Öncelikle yaklaşımınız için çok sagolun benim anlatmak istediğim şey önümüzde siyah renkte bir saç var ve dipleri 4 5 cm kumral kendi rengi. Siyah olan kısımlarıda kumral kendi rengine yakın bişey istiyor. Bu siyahı akıtmak için nasıl bir yöntem uygularsınız ve saç açıldıktan sonra boyamasına nerden başlarsınız hangi renkleri kullanırsınız.        Benim iş yerimde gördüğüm  şu orıal siyah kısımlara boya gibi sürolüyor saçın rengi açılınca yıkanıp kurutulup boyası sürülüyor ama orial saca enseden sürülmeye başlanıyor bu yuzden ense açılıyor yanlar açılana kadar arka kısımlar sarı oluyor diplerede değiyor mutlaka boyasıda alacalı oluyor ben anlamadım nasıl bir yöntem uygulanmalı ama çok sagolun her sorusu olana uzun uzun açıklamanızı yapıyorsunuz hıç yorulmadaan çok sağolunnnn iyi günler

Merhaba Nesrin hanım,
Basettiğiniz işlem için aslında 2 yöntem var tabiki sorunuza gene soruyla cevap vermek zorunda kalıcam,Yada ben sorup cevap vereyim.
1:diyelimki saç bir defa, yani ilk defa siyaha boyandı ve beğenilmedi, tekrardan kendi rengine dönmek istiyor yani kumrala.Bunun için yapılacak işlem silme işlemi dediğimiz işlem olmalı,bazı firmaların sırf bu işler için üretilmiş ürünleri mevcut (silme işlemi) için ürünler var,bu ürünle saça açma işlemi yapmadan sadece bu ürünle silme işlemi yaparak kendi rengine döndürebilirsiniz.
2: Eğerki saç birden fazla sihaya boyandıysa o zaman  bu silme işlemi işe yaramayabilir bunun içinde oryelle açma işlemi gerekebilir,eğerki saç 4-5 santim uzamış ve diplere gelmesini istemiyorsan o zaman enseden başladığında ince tutamlar halinde ayırdığın her saçın arasına oryeli sürdükten sonra pamukla tampon uyguluyabilirsin diplere gelmesini bu şekilde engelliyebilirsin,şunuba bilelim lütfen,ki senin sorundada var bu,saçı enseden boyamaya başladıkmı tepelere gelene kadar arkalar açılıyor demişsin.
Unutmuyalımki kafa derimizde sıcak ve soğuk bölümler vardır enseler soğuk,tepeler sıcak bölümlerdir,dolayısıyla enseler sürülen boya veya oryal tepelere göre daha yavaş çalışacaktır,oryalle çalışmak gerçek bir profesyonellik işidir hem hazırlanması hem sürülmesi,bu amatör kişiler tarafındfan yapılacak bir işlem değildir,onun içindirki genelde oryelli uygulamaları pek anlatmayız ve tavsiye etmeyiz buradan okuyan herkes bu işlemi yapmaya kalkmasın,oryeli hazırladıktan sonra çok serii bir şekilde saça sürmelisiniz,istediğiniz açılmayı yakaladığınızda saçı güzelce yıkayıp arzu ettiğiniz renge boyuyabilirsiniz,
« Son Düzenleme: Ocak 30, 2012, 09:19:55 pm Gönderen: ManyakMujdat » Logged

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #5 : Şubat 01, 2012, 12:30:43 am »

Ek olarak orealin markasına göre açma gücü ve hazılanış formülü saçın yapısına uygun olmalı.
Müjdat abinin dediği gibi bu oriel kullanımı evde çok riskli. Risk alıp deneyenler arasında şanslı olanlar var tabi ama çok azınlıkta ne derece riske girmeye gerek var düşündürücü.
 Geçenlerde asenanın saçlarını ile yakmışlardı tv de gördüm şaşırdım.  Bir çok ünlünün gittiği uzman kuaförlerde bile duyuyoruz saçı yandı diye.
  Kuaför müşterisinin  de işi zor aslında okadar çok salon var ki hangisi iyi yapar bu işi gelde bul Smiley

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
Nesrin pehlivan
Erbaş
*

« Yanıtla #6 : Şubat 03, 2012, 06:41:28 pm »

Teşekkürler müjdat bey ben daha 4 yıldır bu mesleği yapıyorum meslek lisesinde bu bölümü okudum tabi okulun verdiği bilgi bi yere kadar herşeyi işletmelerde öğreniyoruz bütün işlemlere giriyorum ama hala öğrencek çok şeyimiz olduğunu dusunuyorum bi saç nasıl açılır nerden başlanır az çok temel bilgim var bi sizin uygulandığınız teknıgı de öğrenmek istedim çünkü bu meslekte bi çok teknik var herkes farklı uygulamaalar uygulayabılıyorlar neyse teşekkürler kaan bey sizde sağolun...
serpil2226
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: serpil selda
Doğum tarihi: 01.01.1982
Mesleğiniz: sekreter
Memleketiniz: bursa

« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2012, 01:38:09 pm »

Müjdat bey merhaba;

saçımı koyu kumrala boyadım, simsiyah oldu, yaklaşık 2 aydır böyle kullanıyorum mecburen, ama artık bu görüntüye dayanamıyorum, bu rengi saçımdan akıtmak istiyorum.  daha açık renklere boyamak istiyorum...

bal köpüğü  kumral tarzında. bana önerebileceğiniz boya silici markası verirmisiniz Allah rızası için. bu görüntüden derhal kurtulmam lazım, gerçekten çok kötü...
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Binbaşı

« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2012, 09:42:20 pm »

Müjdat bey merhaba;

saçımı koyu kumrala boyadım, simsiyah oldu, yaklaşık 2 aydır böyle kullanıyorum mecburen, ama artık bu görüntüye dayanamıyorum, bu rengi saçımdan akıtmak istiyorum.  daha açık renklere boyamak istiyorum...

bal köpüğü  kumral tarzında. bana önerebileceğiniz boya silici markası verirmisiniz Allah rızası için. bu görüntüden derhal kurtulmam lazım, gerçekten çok kötü...

Serpil hanım merhaba,

Size verebileceğim bir silici ismi elbette var ama veremiyeceğim çünki bu işlem sizin evde yanlız başınıza yapabileceğiniz bir işlem değil,bunu mutlaka işinin ehli profesyonel bir kuafdör arkadaşın yapması en sağlıklısıdır,bunun için size tavsiyem tanıdığınız veya bildiğiniz iyi bir kuaför varsa ona gidin bu silme işlemini bu arkadaşa bırakın.Ben biliyorumki Bursa'da çok kaliteli kuaför arkadaşlar var,eminim sizde biliyorsunuzdur,size bol şanslar diler asla kendi başınıza bu tarz açma!silme! işlemlerini kendi kendinize yapmamanızdır.
Saygılar sunarım.

M. Müjdat.
22/01/1970
Urla/Torasan/İZMİR
Manyak Müjdat.
manyakmujdat@hotmail.com
0 535 969 42 46
İyi düşünki iyi olsun.
Nesrin pehlivan
Erbaş
*

« Yanıtla #9 : Nisan 20, 2012, 01:30:59 pm »

Serpil hanım merhaba bende bursadayım ve calıştığım yere beklerim yardımcı oluruz kafkas aralığı arzu kuaför...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!