Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: efile makası kullanışı...  (Okunma Sayısı 4077 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
seren
Ziyaretçi
« : Haziran 09, 2006, 11:33:39 pm »

efile makasının özelliği gür,sık ve kalın saçların miktarını azaltmaktır.ince saç üzarinde  ise uçlara şekil verip yapısını değiştirmek amacı ile kullanılır.bu şekil normal makasın ucu ile de saç uçlarınndan bir miktar tutamı çentikleme ile yapılır.bu kesime saçın yapısını değiştirme denir. efile makası günümüzde çok defa tercih edilen saçlara modern bir şekil vermek amacı ilede kullanılan en ideal makas türüdür.
yildiray
kralgezegen27
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 86

« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2006, 02:30:34 am »

evet efile makası herzaman sacın uc kesımlerınde ıyıdır ama sacın orta ve sacın dıp kısmlarında cok kotu duruyor lutfen sızler yapıyorsabız yapmayın lutfen sacın aralarından sac azaltmayın efıle makasıyla lutfen

BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?Huh??

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
angel
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Aralık 02, 2006, 01:49:25 am »

Efile makasy çe?it çe?ittir.Kuaför bir arkada? anlatmy?ty:biliyorsunuz efile makaslary çe?it çe?ittir i?te çe?itlerden tek tarafy di?li olany bir arkada? kullanmy? hem de saçyn dibine yakyn yerden saç hooop kökten tüm tutam kesilmi?.Hem de tepe yerinden,korkunç bir an tabi.Ama ne yapmy? etmi?mü?teriyi farketmeden yoollamy? salondan.
Do?ru kullanyldy?ynda çok güzel sonuçlar çykaran bir kesici.
Bir de efileyi uygulady?ymyz yere 1kereden fazla efile makasyyla kesmemeliyiz.
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88

Adınız Soyadınız: Melda
Doğum tarihi: 07/07/1987
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ

>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<

« Yanıtla #3 : Mart 06, 2007, 01:32:17 pm »

cok gur saclı bayanlar  geliyo tek yapılacak sey sacların aralarından almak evet haklısınız uzayınca hoş bir goruntu olmuyor bunun içinde duzenli olarak aralardan aldırmak gerekli

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
kezban
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #4 : Mart 26, 2007, 11:04:17 pm »

slm meslaktaşlar ben kezban efile kullanişlı öncelikle sac sekıllendirme birebir ve saçtki makas izini yok ediyor kolay gelsin
davuthava
davuthava
Asteğmen

Rep Puanı: 6

« Yanıtla #5 : Mart 28, 2007, 05:43:40 pm »

efile makasını hocamız bize önermedi ama ben merak ettim bu hafta birinden gördüm bende bu işlemi yapmak istiyorum zormu saçı şekillendirmek için efile makası kullanmak zorundamıyız
ARTizzM
Onbaşı
*

Adınız Soyadınız: arif memişoğlu
Doğum tarihi: 11081980
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: ASLAN

BEN VE Errol Douglas

« Yanıtla #6 : Ekim 13, 2009, 10:23:52 pm »

efile makasını hocamız bize önermedi ama ben merak ettim bu hafta birinden gördüm bende bu işlemi yapmak istiyorum zormu saçı şekillendirmek için efile makası kullanmak zorundamıyız
hocan kımse tebrık ederım becede doru soylemıs bende kullanmam gayrı ıhtıyarı durum olmassa kı makaslada her ısımı gorurum kasho 5.5
serkan demircan
Çavuş
**

Rep Puanı: 8

Adınız Soyadınız: serkan demircan
Doğum tarihi: 06 06 1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: izmir

« Yanıtla #7 : Aralık 22, 2009, 01:21:11 pm »

saç kesiminin inceliklerini ögrenmeye gayretli genç arkadaşlarımıza tavsiyem ;
"ustura ,efile makas...vs. kullanılır- kullanılmaz"diyerek kendinize  "duvarlar  örmeyin"  arkadaşlar .
 hangisinin  ne etki yaptıgını ,hangi saça ve saçın neresine uygulandıgını bilerek yapın yeter !

ömür boyu egitim
BERRE
Berre
Yarbay

Rep Puanı: 233

« Yanıtla #8 : Aralık 23, 2009, 12:05:04 am »

Gerekli gereksiz her saçta kullanmamalı. Ayrıca bazı arkadaşlar saçın dibine kullanıyor çok yanlış o saç bikaç ay sonra felaket görünüyor.
SOFTFACE
metin
Erbaş
*

zamanı yöneten kazansın

« Yanıtla #9 : Ocak 24, 2010, 10:50:38 pm »

ben erkek kuaförüyüm. saçın yapısı,hedeflenen modele ulaşmakta gerektiğinde diplere uygulanmadan saçın uçlarından paralel veya dik çalışılarak kullanılan makaslardandır.kendi içinde tek veya çift taraflı oranları da mevcuttur

güzelliğinize.
dyelonoor
Çavuş
**

Rep Puanı: 5

Adınız Soyadınız: Gokhan Gungor
Doğum tarihi: 01.10.1990
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: Terazi

« Yanıtla #10 : Ocak 24, 2010, 11:56:32 pm »

ben genelde kısa asımetrık modellerde kullanıorum tabıkı dıpten degıl kısa modellerde kullandıgım zaman inçe bi düşüş saglıo sac bu da benım hosuma gıdıo ama normalde makas veya ustura kullanıorum sacın model ve durumuna gore
efıle de tercıgım tek taraflı
makasta ise
osako 4,5 makasım var cok aradım ben onu Cheesy peluş

gunduzleri garajda gecelerı vırajda yanlayan efsane M3
meric
Başçavuş

Rep Puanı: 11

« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2010, 04:07:11 pm »

tarakli jiletler var.cok pratik sanki kat kesmissin gibi efect  birakiyor.cok kolay kullanimi var.onlari cok dipler haric sacin orta ve uc kisimlarinda inceltme islemi yapmak icin  yada model vermek icin kullanabilirsiniz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!