yani ben bu maddeleri okumakla şunu söylemek istiyorum.lütfen bunlarada dikkat ediniz.
1.madde de anlatıldığı gibi kirli saçlar yıkandıktan sonra fönlenmeli ama şampuanı yanlarında götürmeleri bir tarafta kalsın saçları kirli olan müşteriye yıkamam gerek dediğim zaman para ödememek için geri çeviriyo ya temiz temiz diyo yada dün yıkadım falan filan.eeee gözle görür kuaförler yağlımı dipler yağlanmımı diye.ben şimdi böyle saçlara fön çekilmez desemde sorun çözülmüyo.işlem bittikten sonrada öndeki saçların yağlı oluşundan fön tutmayınca havaya kalkmıyo sonrada yok güzel olmamış yok havalı olmamış.bu 1.si
3.madde deki konu ise bu çok önemli.saygı değer müşterilerimiz lütfen gittiğiniz her kuaförün saçfırçalarına dikkat edin.içerisi dekorasyonu falan yani çok güzel olan bir yerde dahi görebilirsiniz ki bir saç fırçasında 100 kişinin saç teli bulunmakta.cidden buna şahit oldum gözlerimle gördüm.inanılmaz ne patronun sanatı var nede kirli olan aynaları silmek yada fırçaları temizlemek için elemanlarını uyarma yönü yok.lütfen bunlara çok dikkat ediniz biliniz ki o fırçalar sizlerinde saçlarını yıpratır uçlarının kırılmasına dahi sebeb olur.
ben yorumumu gördüklerimi yazdım.umarım anlatabilmişim.her şey tüm doğruluklar bilmeyen görmeyen saygı değer müşterilerimize