Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: FÖN ÇEKTİRİRKEN DİKKAT  (Okunma Sayısı 3380 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
admin
Ziyaretçi
« : Mart 11, 2006, 02:06:56 pm »

kuaföre gittinz saçlarınıza fön çektireceksiniz nelere dikkat etmelisiniz mutlaka okuyun.

1- Saçlarınız fön çekilmeden önce kaynar olmayan ılık seviyede suyla mutlaka yıkanmalıdır mümkünse herzaman kullandığınız şamuanınızı yanınızda götürün onunla yıkanmasını isteyin.

2- Saçlarınız çok ince teli değilse, saçınızı aşırı kurutulmadan föne başlandığına emin olun.

3- Kuaförünüzün saçınızı fönlemek için kullandığı araç gereçlere mutlaka dikkat edin kullandığı fırçalar yıpranmış olmamalı ve üzerinde kesinlikle size ait olmayan saç v.b. şeyler olmamalıdır.

4- Fön için sürekli aynı kuaförü tercih ediyorsanız fönden önce mutlaka fön öncesi bakımınızı kuaförünüzde bırakın ve her gittiğinizde kullandırttırın. İşiniz gereği değişik salonra gitmek zorunda kalıyorsanız minik bir kapta bakımınızı yanınızda  taşıyın dolayısı ile çantanızda gereksiz yer işgal etmeyecektir.

5- Yağmurlu ve nemli havalarda saçlarınızı çok iği muhafaza etmelisiniz. Bulunduğunuz ortamdaki nem saçlarınızın düşmesine ve havasının yok olmasına neden olacaktır.

sayın admin konu başlığı büyük harflerle yazılmış düzeltin isterseniz.
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2008, 10:23:47 pm Gönderen: NURSEDA » Logged
seren
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Temmuz 10, 2006, 12:03:23 am »

yani ben bu maddeleri okumakla şunu söylemek istiyorum.lütfen bunlarada dikkat ediniz.
           1.madde de anlatıldığı gibi kirli saçlar yıkandıktan sonra fönlenmeli ama şampuanı yanlarında götürmeleri bir tarafta kalsın saçları kirli olan müşteriye yıkamam gerek dediğim zaman para ödememek için geri çeviriyo ya temiz temiz diyo yada dün yıkadım falan filan.eeee gözle görür kuaförler yağlımı dipler yağlanmımı diye.ben şimdi böyle saçlara fön çekilmez desemde sorun çözülmüyo.işlem bittikten sonrada öndeki saçların yağlı oluşundan fön tutmayınca havaya kalkmıyo sonrada yok güzel olmamış yok havalı olmamış.bu 1.si
       3.madde deki konu ise bu çok önemli.saygı değer müşterilerimiz lütfen gittiğiniz her kuaförün saçfırçalarına dikkat edin.içerisi dekorasyonu falan yani çok güzel olan bir yerde dahi görebilirsiniz ki bir saç fırçasında 100 kişinin saç teli bulunmakta.cidden buna şahit oldum gözlerimle gördüm.inanılmaz ne patronun sanatı var nede kirli olan aynaları silmek yada fırçaları temizlemek için elemanlarını uyarma yönü yok.lütfen bunlara çok dikkat ediniz biliniz ki o fırçalar sizlerinde saçlarını yıpratır uçlarının kırılmasına dahi sebeb olur.
 ben yorumumu gördüklerimi yazdım.umarım anlatabilmişim.her şey tüm doğruluklar bilmeyen görmeyen saygı değer müşterilerimize   Wink   Roll Eyes
mahinur
Çavuş
**

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2007, 10:02:18 pm »

yıpranmış fırçalarla daha iyi fön çekiliyormuş  fırça yeni olunca saç dolaşırmış  birzamanlar sordum neden bu kar eski fırçalar kullanıyorsunuz diye aldığım cvp buydu. şaştım  doğrusu
mahinur
Çavuş
**

« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2007, 10:05:46 pm »

- Fön için sürekli aynı kuaförü tercih ediyorsanız fönden önce mutlaka fön öncesi bakımınızı kuaförünüzde bırakın ve her gittiğinizde kullandırttırın. İşiniz gereği değişik salonra gitmek zorunda kalıyorsanız minik bir kapta bakımınızı yanınızda  taşıyın dolayısı ile çantanızda gereksiz yer işgal etmeyecektir.

fön öncesi bakımı nedir?  açıklarsanız sevinirim. benim çalıştığım yerde hiç bişey yapmıyoruz.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2007, 10:26:16 pm »

Mahinur arka arkaya flood yapma eksik yazdığın yada eklemek istediğin birşey varsa ikinci mesajı atmak yerine  mesajındaki düzelt butonuna tıkla yazını tekrar düzenle.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
mahinur
Çavuş
**

« Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2007, 09:54:35 pm »

uyarınız için teşekkür  ederim  dikkat etmemiştim. fön önsi bakım nedir onuda açıklarsanız  sevinirim.
tekin
ATILDI
Onbaşı
*

Rep Puanı: 10

« Yanıtla #6 : Temmuz 03, 2007, 11:59:40 pm »

yıpranmış fırçalarla daha iyi fön çekiliyormuş  fırça yeni olunca saç dolaşırmış  birzamanlar sordum neden bu kar eski fırçalar kullanıyorsunuz diye aldığım cvp buydu. şaştım  doğrusu
o yıpranmış fırça değil; yeni fırcaların fön çekerken saçı çektiği ve elektriklendirdiği doğru fakat o kadar eski bir fırçada zararlı arkadaşım. yeni bir fırça 3-5 kullanımda güzel fön çeker, bence o kuaförünün kullandığı baska ürünlerede çok dikkat etmelisin. bi fırça almaya üsenen (cimri)bir kuaför kim bilir, boya,röfle,vb. şeylere neler yapıyordur Angry

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||
Google Etiketleri: google com

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!