Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: bebek yüzlü bir cilde sahip olabilmek için....  (Okunma Sayısı 2404 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esrammm
Ziyaretçi
« : Mart 20, 2006, 10:19:51 am »

İşte size bebek gibi bir yüze sahip olmanın yolları. Evde kolayca bulabileceğiniz malzemelerle hazırlayabileceğiniz bu karışımları deneyerek farkı görebilirsiniz.

Bebek gibi bir yüz için
Yüz için nemlendirici maske   

Malzemeler: Yumurta sarısı + süt
Hazırlanışı: Bir kapta yumurta sarısı ve bir kaşık sütü karıştırın. Bu karışımı yüzünüze yayın, üzerini ince bir bezle örterek on beş dakika bekleyin. Ardından kağıt mendille silerek temizleyin. Daha sonra sırasıyla, ılık ve soğuk suyla yüzünüzü yıkayın.
Ne işe yarıyor: Kuru ve nemsiz bir cildiniz varsa bu maske sizin için birebir. İçinde bulunan yumurta sarısı cildinizi beslerken, süt nemlendirecek, yumuşaklık verecek ve sıkılaştıracak.
Ne zaman kullanmalı: Bu maskeyi haftada bir kez uygulamak yeterli.

Siyah noktaların sonu geliyor

Malzemeler: Limon suyu + yoğurt
Hazırlanışı: Bir kase yoğurda bir limonun suyunu karıştırın. Bu karışımı, gözlerinize gelmemesine dikkat ederek yüzünüze yayın ve 15 dakika bekleyin. Yüzünüzde kuruyan maskeyi ılık suyla yıkayarak çıkarın.
Ne işe yarıyor: Limon suyu cildi dezenfekte eder, sivilceleri kurutur ve siyah noktaların kaybolmasına yardımcı olur. Yoğurt ise cildi besler, nemlendirir ve yağ miktarını dengeler.
Ne zaman kullanmalı: Bu maske haftada bir kez uygulanabilir.

Sivilceler için karnıbahar

Malzemeler: Karnıbahar + Zeytinyağı
Hazırlanışı: Sekiz adet karnıbahar yaprağını iki kaşık zeytinyağı ile beraber mikserden geçirin. Karışımı, problemli bölgeler üzerinde daha yoğun olacak şekilde yüzünüze yayın, on dakika bekleyin ve yüzünü ılık suyla temizleyin.
Ne işe yarıyor: Karnıbahar yapraklarının temizleyici fonksiyonu vardır.
Ne zaman kullanılmalı: Haftada bir ya da iki kez.

Kırışıklara karşı maske

Malzemeler: Kaymak + Elma
Hazırlanışı: Bu maskeyi hazırlamak için soyulmuş bir elma ve üç kaşık kaymağı mikserle bir kaç dakika karıştırmanız yeterli. Karışımı cildinize yaydıktan sonra temiz bir bezle yüzünüzü kapatın. Yaklaşık on dakika bekledikten sonra maskeyi silin ve yüzünüzü ılık suyla temizleyin.
Ne işe yarıyor: Kaymak cildi yumuşatır, nemlendirir ve cilde elastikiyet kazandırır. Kırışıklara karşı da etkilidir. Elma ise cildin diri kalması için önemli etken.
Ne zaman kullanmalı: Haftada bir kez.

Yağlı ciltler için

Malzemeler: Bal + süt + limon suyu
Hazırlanışı: Bir fincan içinde bir kaşık balı, bir kaşık limon suyunu ve kıvamın koyuluğunu bozmayacak miktarda sütü karıştırın. Karışımı yüzünüze ve boynunuza yayın ve hafifçe kuruyana kadar bekleyin. Maskeyi nemli bir sünger yardımıyla silerek temizleyin.
Ne işe yarıyor: Bal cildi yumuşatır ve limon suyunda bulunan aktif maddelerin daha iyi emilmesini sağlar. Bu maddeler de cildin yağ salgısını dengeler, fazla yağ salgısı sonucu oluşabilecek sivilceleri önler.
Ne zaman kullanılmalı: İhtiyaca göre 10 - 15 günde bir tekrarlayabilirsiniz. 

ebrum
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mart 20, 2006, 07:08:37 pm »

bu maskeler harika Grin
esrammm
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mart 22, 2006, 09:32:12 am »

teşekkürler:)
davuthava
davuthava
Asteğmen

Rep Puanı: 6

« Yanıtla #3 : Şubat 28, 2007, 03:09:28 am »

bu maskeler çok güzel bende bir tane yazıyorum sizde onu alın 120 gr kabukları soyulmuş badem 1 yumurta akı 1 2 kaşık gül suyu gözenekleri açmak için çok teşekkürler
berfincan
Başçavuş

Rep Puanı: 3

« Yanıtla #4 : Şubat 28, 2007, 01:24:53 pm »

tşkler esra
zerrin
Üsteğmen

Rep Puanı: 9

« Yanıtla #5 : Eylül 14, 2007, 11:07:14 am »

esracım teşekkurler bu konu geçekten çok iyi oldu hepimize lazım olan şeyler  alkışlıyorum  alkışlıyorum  alkışlıyorum

bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
sevgi.
sevgi.
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #6 : Haziran 25, 2008, 01:17:06 pm »

harikasın teşekkürler paylaştığın için.

sevgi yılmaz
28/08/1970
istanbul/Gazi Osman Paşa.Merkez.
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113

Adınız Soyadınız: nuray öztürk
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler

« Yanıtla #7 : Ocak 20, 2009, 01:25:45 pm »

Smiley çok teşekür ediyoruum,harika önerileer,deniyceemmm
                        paylaşmayı bilmek bir ayrıcalık Wink
CANANCA
CANANCA
Asteğmen

Rep Puanı: 14

« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2009, 04:43:11 pm »

enstitüde benim hocam ciltteki sivilcelere en iyi ilaç insanın kendi idrarıdır derdi.. arkadaşımın ablası evlenirken sırtında çenesinde sivilce doluydu böle iltihaplı iltihaplı.. ilk sölediğimde beni dövmek için üzerime yürümüştü neredeyse, ben denemedim bilmiorum dedim ama çresi kalmayınca bunu hem kustu hem yaptı 2 hafta bunu uyguladı ve nasıl oldu bilmiorum ama sivilcelerim kurudu dedi. mutlaka mantıklı bi açıklaması vardır ama sivilcem olsa denicem Cheesy
okyanus33
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 3

Adınız Soyadınız: filizz
Doğum tarihi: 09121981
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul

« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2009, 01:33:53 pm »

çok güzel maskeler işimize yarayacak tşklr

ya o tanıdığın kadınlardan sanıp
bir kanadımı kırarsan..
deniz cebeci
nisanyagmurum
Erbaş
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: deniz cebeci
Doğum tarihi: 17-04-1991
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: konya
Burcunuz: koç

« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2010, 10:57:51 pm »

yağlı ciltler için olanı deniycem teşekkürler Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!