Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Anket
Soru: KUAFÖRLER PAZAR GÜNLERİ ÇALIŞMALI MI ?
ÇALIŞMALI +
ÇALIŞMAMALI -
FİKRİM YOK

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pazar günü sorunu!!  (Okunma Sayısı 6009 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
admin
Ziyaretçi
« : Mayıs 02, 2006, 05:57:41 pm »

Arakadaşalar kuaförlerin en yoğun olduğu gün olan haftasonu cumartesi pazar günleri muallakta kalmış bir sorun. Çalışan bayanlar kendilerine ancak hafta sonu tatillerinde zaman ayırabildikleri ayrıca düğün nişan v.s organizasyonların tatil günlerine denk geldiği hepimizce bilinmektedir. Yubayanda ki ankette her üyemizin bir oy kullanma hakkı vardır oy sonuçlarını bende merak ediyorum. Oy kullanan ve bu konuda yorum yapan tüm üyelerimize katılımlarından dolayı teşekür ederim.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:01:34 pm Gönderen: ADMİN » Logged
Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 159

cengiz korkunç

« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2006, 12:31:05 am »

Gerçekten de pazar günleri mu lakta kalan bir gün olarak kafaları kuracalıyor kimisi kapasın diyor diyen kesim daha elit kesimlerde ki arkadaşlarım ız açık kalsın diyen arkadşlarımız daha kırsal veya gelin saçı ağırlıkta olan  arkadaşlarımız. eyer ki geçmişe  baktığımızda ustalaraımız pazarları açmazdı hala bir çok eski ustalar açmazlar da bir pazarım var derler. ama merak etmeyin bu duruma  devlet el attı avrupa uyum yasası nedeniyle şuanda gündemedeki  konuların en başında da bizim pazarlarımız var .biz çözüm bulamadık  bizim yerimize başkaları karar verecek buna baya üzulüyorum . Cry
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:01:42 pm Gönderen: ADMİN » Logged

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır
admin
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2006, 07:18:55 pm »

Hakketen ya güzel değinmişin kırsal kesim ve zengin kesim olayına. Ama nedir bu ya bizim salonlarımız kapanacaksa karlı günümüze kepenk çektirilecekse haeryer herşey kapansın minübüsler otobüsler  herşey dursun elektirikler telefonlar kesilsin olurmu öle şey yaa zaten çok çalışkan milletiz ya 1 sendeki bayram ve diğer tatilleri çıkarırsaz neredeyse 9 ay çalışıyoruz. Avrupa uyumu diğe maymun ediorlar sesimiz çıkmıyor adamlar bize kokoreç yemeyeceksiniz dediler kokoreççiler kapatıldı ytuhh yani yazıklar olsun noolur "şu çılgın türkler" isimli eseri okuyun yada dvd sini seyredin bu günle kıyaslayın.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:01:51 pm Gönderen: ADMİN » Logged
lastronin
Onbaşı
*

Rep Puanı: 16

« Yanıtla #3 : Haziran 02, 2006, 01:59:58 pm »

nazillide ilçemizde 63 tane salonumuz var. 6 yıldır ortak kararımızla salı günlerimizi tatil olarak kapatıyoruz. tatil konusunu böyle bir çözüm bulabildik.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:01:58 pm Gönderen: ADMİN » Logged
admin
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Haziran 02, 2006, 03:16:25 pm »

Abimin 1990 dan beri işlettiği salonu askerden gelince ben devam ettirdim muhitimizde ben gelmeden önce kuför arkadaşlar toplanıp salı günü kapama kararı almış bende saygı duydum ve uydum bu karara fakat bana ters gelen her salı muhitte nöbetçi kuaför bırakılması gerekirdi en azında bir fön için muhitin insanları başka muhitlere gitmek zorunda kalmamaları gerekirdi neyse karar alınırken ben yoktum fikrimi söyleyemedim. Salı günü olmasının nedeni acaba salı günleri haftanın en ölü geçen günümü kimbilir Smiley
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:02:07 pm Gönderen: ADMİN » Logged
lastronin
Onbaşı
*

Rep Puanı: 16

« Yanıtla #5 : Haziran 02, 2006, 04:03:51 pm »

evet en durgun günümüz salı günleri. gelin,nişan randevulu işlerde belli saatler içerisinde derneğimizden izin alınarak çalışabiliyoruz. tabi randevulu müşteri hariçinde dışarıdan müşteri kabul edemiyoruz.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:02:14 pm Gönderen: ADMİN » Logged
noname4
Erbaş
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2006, 03:11:52 am »

BENİM BABAM 53 senelik kuaför bende babamdan kalan bir alışkanlık olarak kralı gelse pazar günü açtıramaz,pazar günü aileyle yapılan kahvaltı ve arkadaşlarla yapılan gezmenin tadı hiç bir şeyle ölçülemez,benim müşterimde bilir kapalı oldugumu cumarteside olsa gece 1 e kadar çalışır pazar açmam,,sizde pazar tatil yapın arkadaşlar,çok yıpranıyoruz,birazda kendimize vakit ayıralım,mesleğimizin emekliliği yok bazı düzenlerimizi kendimiz belirleyelim,
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:02:21 pm Gönderen: ADMİN » Logged
aycaca
Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : Aralık 08, 2006, 11:10:26 pm »

Benim salon haftanın yedi gunu 08,30 - 21,30 açık elemanlar izin yapiyor,ben daha hiç izin yapmadim bile. Wink
alışveriş merkezlerinde boyle maalesef.Gunes yok,oksijen yok.Suni hava  Evil
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:02:30 pm Gönderen: ADMİN » Logged
admin
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Aralık 09, 2006, 12:36:56 am »

üst tarafa anket ekledik mesaj yazmaktan aciz olanlar bari bir oy kullansında yoklama yapalım diye şu ana kadar toplam 16 oy kullanılmış bu kadar duyarlıyız pes diyorum vallaa  Undecided
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:02:41 pm Gönderen: ADMİN » Logged
yildiray
kralgezegen27
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 86

« Yanıtla #9 : Aralık 09, 2006, 02:38:59 am »

evet aslinda sosyal yonumuzude dusunmeliyiz aile ortaminida dusunmeliyiz yada baska fikir atiyim bence bir sanatkar insanin haftada 1 gunde olsa sacdan uzak kalmasi lazim bazen cok bunaliyorum mesela ama 1 gunluk izinden sonra insan daha ccok konsantre oluyor saaca gerci burda iki gun tatil pazar ve pazartesiiiiii heheeheheh turk meslekdaslarima duyurulur kaán beyyyyyyy duydunmu sesimi hehehehe
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:02:50 pm Gönderen: ADMİN » Logged

BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?Huh??

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
admin
Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : Aralık 09, 2006, 03:13:44 pm »

Keşke türkiyede de emeğin deüeri oradaki gibi olsa  Embarrassed  Burada insanlar salonlarını ayakta tutabilmek için geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalıyor. Eskiden salonların kapalı olduğu bir gün bile yoktu dönüşümlü izin kullanma vardı. Şahsen bende pazar günü kapalı olmasını isterim ailemle berbaber yada pazar günü izin yapan dostlarımla görüşebilmek isterim ama hani derler ya aşğı tükürsen sakal ykarı tükürsen bıyık misali  Cry  Türkiyede düğünler organizasyonlar izingünü olan pazar günü yapılıyor boya röfle gibi zaman isteyen servisler için izin günü olan pazar tatili tercih ediliyor hal böyle oluncada pazar günü kuaför insanlar için büyük bir gereksinim oluyor ve kuaförün de kazanç günü demek oluyor Smiley biraz uzun bir cümle oldu neyse.

Yani çıkmaz bir bir konu sanki ama mutlaka bir çözümü vardır ümidindeyim.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:02:57 pm Gönderen: ADMİN » Logged
seninim
Onbaşı
*

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #11 : Aralık 19, 2006, 04:39:23 pm »

Bence çalışmalı pazar günü kuaföre gidemezsek olmaz ki. Haftosununu saçlarım fönsüz geçirmek istemem ..
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:03:05 pm Gönderen: ADMİN » Logged

Ben senden vazgeçemem ki.
elcin
Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2006, 06:14:16 pm »

bence calisanlar acisindan calisilmamali pazar dinlenme gunudur ama illlakide calisilacaksa sadece randevulu olabilir sinirli musteri alinabilir ben sadece bir musteri olarak pazar calisilmasi isime gelir ama zor bir meslek yaw pazar tatil yapilmadimi bence psikolojikman insan bunalir diyorum neden herkes tatil yapiyor arkadaslariyla yada aileleriyle zaman gecirebilirler herkesin ortak tatil gunu nede olsa bana gore sorun yok ben sizi dusundugumden uzuluyorum yani ben keyif yaparken sizin calismaniz kalbimi sizlatiyor  Kiss Kiss duygusalim ben uzmeyin beni hepimiz birimiz birimiz hepimiz icinhehehehee Grin
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:03:11 pm Gönderen: ADMİN » Logged
olakuafor
Onbaşı
*

Rep Puanı: 0

ola kuafor

« Yanıtla #13 : Ocak 18, 2007, 11:08:30 am »

pazar günü çalışmaktan nefret ediyorum 17 senedir bu meslekteyim belki10 pazar dinlanmemişimdir bence pazar günü kapatmalıyız Smiley
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:03:18 pm Gönderen: ADMİN » Logged

döktügüm her damla göz yaşımda seni sakladım
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88

Adınız Soyadınız: Melda
Doğum tarihi: 07/07/1987
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ

>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<

« Yanıtla #14 : Şubat 11, 2007, 06:25:01 pm »

Pazar günü bir kuaförün en yogun günlerinden biridir nasıl kapanabilir ki kuaför salonları ozaman marketler,taxsiciler vs vs acıkolan heryer kapansın ve hayat dursun madem öyle bence benim görüsüm haftanın belirli bir günü tatil olabilir ama bu en favori gün olan pazar olmamalı bu meslege girildiyse bir kere bu sorunlar işe baslamadan dusunulmeliydi...
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:03:24 pm Gönderen: ADMİN » Logged

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20

Doğum tarihi: 02021987
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova

« Yanıtla #15 : Şubat 11, 2007, 10:19:25 pm »

evet aslında pazar en yogun gun bana gore bazı şehırlerde haftanın bır gunu kapalı oluyor ama hala burada o uygulama yok yıldıray abı sana katılıyorum verimli olmak için tatıl şart ama zaten size tatıl var bizede çözüm lazım : Smiley Smiley
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:03:31 pm Gönderen: ADMİN » Logged

AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
kulkedisi81
Çavuş
**

Rep Puanı: 3

« Yanıtla #16 : Şubat 28, 2007, 05:24:03 pm »

ya vardıye usulu olacak ya nobet yahut randevu....( pazar ıcın)
tek calısıyorsan vardıye olmaz.
tek kuaforsen nobet olmaz
hımmm.... randevu evet en ıyısı bu..
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:03:46 pm Gönderen: ADMİN » Logged
KeMaL_gaye
ATILDI
Çavuş
*

Rep Puanı: 6

KeMaL SaC TaSaRiM

« Yanıtla #17 : Mart 21, 2007, 07:56:39 am »

ya aslında ben pazar günü açmamda açarsamda ogun o işi para dan ziyade hatır için yaparım oda tabi hatırı kırılmayacak müşteriler olunca boynumuz kıldan ince oluyor Smiley
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2007, 02:03:52 pm Gönderen: ADMİN » Logged

koçum moçum argo kelimeleri forumda kullandığından forumdan uzaklaştırılmıştır.
YILDIZ
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #18 : Mayıs 17, 2007, 07:34:29 pm »

Merhaba herkese ben de tatilden yanayım fakat hafta sonu hariçinde bir gün olabillir. Wink  şunuçta dinlemeye ihtiyacı olan bir bedene sahibiz unutmayalım arkadaşlar.
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20

Doğum tarihi: 02021987
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova

« Yanıtla #19 : Mayıs 17, 2007, 08:00:26 pm »

evet tatil olmazsa verimde olmaz  Tongue

AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
ebru41
Onbaşı
*

« Yanıtla #20 : Mayıs 20, 2007, 12:56:18 am »

ben pazar günleri çalışmıyorum fakat benimde hatrı kırılmayan müşterilerim için çalıştığım oluyor.
polipeditt
Erbaş
*

« Yanıtla #21 : Mayıs 26, 2007, 10:18:35 am »

selam erkes duşuncesini guzelce yazmış gnelde fikir uretenler pazar kapansındiyor fakat oylamaya bakıyorum kapamasın diyenlerin yuzdesi daha cok
arkadaşlar zaten mesleyiğimiz  yorucu bazı zorişlerlerde sahıs yirmi yıl calışıyor uö yıl yıpranma payı alıyor ve onlar birgun nobet tutup uç gundinlenen şahıslar da var gercekten ailemize bile zaman ayıramıyoruz sabah sekiz akşam on zaten yorgun argın evgeliyoruz insanın canı o yorgunluktan sonra sobetbile istemiyor    bi pazarımız var oda bizim olsun arkadaşlar
d.murat
Başçavuş

Rep Puanı: 8

« Yanıtla #22 : Mayıs 28, 2007, 10:11:44 pm »

pazar günü çalışma  konusunda yapılacak birşey yok bence zaten calışılmayacak densede  kim denetleyecek ki?Huh?
sofyanka
Onbaşı
*

Rep Puanı: 2

« Yanıtla #23 : Mayıs 31, 2007, 12:41:55 pm »

Bence arkadaslar bir çözüm bulanamıcak cünkü pazar günü hiç birimize uymuyor dügün nişan falan filan izin günüm pazartesi
napıyım Smiley

Anlamsız bir fırtına....
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: ahmet nergiz
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: nevşehir ürgüp
Burcunuz: akrep

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #24 : Haziran 21, 2007, 06:37:17 pm »

pazar gününün bi problem olduğunu düşünmedim hiç çükkü çaloışan bayanlar ve düğün nişan gibi organizasyonlar hep hafta sonu o günü nasıl boş geçirebilirizki

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
bahar.i
Asteğmen

Rep Puanı: 6

« Yanıtla #25 : Haziran 23, 2007, 09:32:17 pm »

ben pazar gunleri de calisiyorum. kuafor pazar gunleri kapatmamali gerekiyor bence,hafta sonu yogun oluyor ve dugune sac ve makyaz yapmadan kimse gidemiyor.
seren
Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : Haziran 23, 2007, 10:26:16 pm »

aslında söyledikleriniz gibi pazar kuaförlerin kazancı için en uygun gün. ama ailemizle güzel bir tatil yaparak dinlenebileceğimiz günde pazar olduğundan zor karar verilebilecek vahim bir durum   honk oldum  arkadaşlar şimdilik bu duruma göz yumun evlenince pazar size ait olur  Grin  Evil 
mahinur
Çavuş
**

« Yanıtla #27 : Temmuz 01, 2007, 11:29:27 pm »

pazar yada hafta içi bir gün tatil olmalı  haftanın her günü 12  13 saat çalışmaktan daha saçma bişey olamaz gibi geliyor bana. haftada bir gün  kendime ayıramayacaksam ne anlamı varki boyle çalışmanın  ne için çalışıyorum.
sdt
sedat
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 157

Adınız Soyadınız: sedat mamur
Doğum tarihi: 14/06/1976
Mesleğiniz: bayan kuaforu
Memleketiniz: mersin
Burcunuz: ikizler

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

« Yanıtla #28 : Temmuz 02, 2007, 05:10:37 pm »

pazar günü çalışmak beni boguyor haftada bir mutlaka tatil olmalı buna herkesin ihtiyacı var ama mersinde kimse bu konuda uzlaşamıyor

sedat mamur
14/06/1976
mersin/merkez/istkl cad
ne mutlu türküm diyene
http://www.facebook.com/profile.php?id=834624757&ref=profile

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız

http://www.facebook.com/group.php?gid=6912828719
merve
Onbaşı
*

« Yanıtla #29 : Temmuz 02, 2007, 09:29:58 pm »

pazar günleri açık olmalı tabi en yoğun gün ama insanı çok sıkıyo ailen tatil yapsın sen işte çalış  birde hafta içi iznin yoksa işkence vallahi yalnız gülü seven dikenine katlanmalı bence çalışmalıyız yalnız randevulu olması çok daha iyi biz randevumuz bittikten sonra 4-5 gibi çıkıyoruz
bilalerya
bilal
Başçavuş

Adınız Soyadınız: bilal derya
Doğum tarihi: 06-28-1984
Memleketiniz: ankara
Burcunuz: yengeç

merhaba

« Yanıtla #30 : Temmuz 04, 2007, 08:21:32 pm »

arkadaslar bellı bır duzene gırmıs bır dukkanın pazar gunu kapatılmasından yanayım ozel gunler harıc cunku bizim ısımız de sosyalik soz konusu olmuyor fazla bu yuzden pazar gunu kapatıldıgında hem dukkan sahıplerının gozu arkada kalmaz kım geldı kım gıttı haftada bırgun bıle olsa tatil hakımız dıye dusunuyorum artist

<!-- Facebook Badge START --><a href="http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Bilal Derya'nın Profili[/url]&nbsp;|&nbsp;<a href="http://tr-tr.facebook.com/badges.php" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Profil Kartını Oluştur[/url]
<a href="http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP">Bilal Derya'nın Facebook Profili" style="border: 0px;[/url]<!-- Facebook Badge END -->
dark_dream
Çavuş
**

« Yanıtla #31 : Temmuz 06, 2007, 09:45:29 pm »

en yoğun çalıştığımız gün nasıl kapanır ya bence çalışılmalı pazar yerine pazartesi diyebilirim mesela
melike_papatya
papatya...
Asteğmen

Rep Puanı: 5

« Yanıtla #32 : Temmuz 12, 2007, 11:51:45 pm »

pazar günü calısmak tum kuaforlerın ıstemedıgı bı  durum fakat  bazen pazar  calısmak zevklı oluo yaaa  haksızlık etmeyelım...

melike filiz BANDIRMA/15.07.85
bilalerya
bilal
Başçavuş

Adınız Soyadınız: bilal derya
Doğum tarihi: 06-28-1984
Memleketiniz: ankara
Burcunuz: yengeç

merhaba

« Yanıtla #33 : Temmuz 16, 2007, 11:50:19 am »

zamanla zevklımı deyılmı anlıyacaksın melıke ne soylesem soylıyeyım bos olabılır artist

<!-- Facebook Badge START --><a href="http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Bilal Derya'nın Profili[/url]&nbsp;|&nbsp;<a href="http://tr-tr.facebook.com/badges.php" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Profil Kartını Oluştur[/url]
<a href="http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP">Bilal Derya'nın Facebook Profili" style="border: 0px;[/url]<!-- Facebook Badge END -->
coiffure
Başçavuş

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #34 : Ağustos 26, 2007, 01:57:59 pm »

pazar günleri salonu açarak cumartesi ve pazartesi müşterilerini bölmekten başka birşey degil bence mutlaka salon 1 gün kapanması lazım ... şunu başarabiliyorsak pazar salon açıldıgı zaman kaç yeni müşteri giriyor ve bu yeni müşterinin ne kadarını salonda tutabiliyoruz yoksa pazar aç salonun müşterisi geliyorsa hiç bi anlamı yok zaten salonun müşterisi hafta içi de gelicektir ... tabi bu söylediklerim büyük şehirler için ufak şehirlerde durum farklı olabilir yanlış anlaşılmasın
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!