|
zerrin
|
 |
« Yanıtla #35 : Eylül 12, 2007, 08:45:44 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
|
|
|
batuuu
ATILDI
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 16, 2007, 11:39:23 am » |
|
abi biz burda kuaförler arasında bi şey uyguladık pazar günü degilde salı günleri izin günümüz olarak belirledik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zerrin
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 16, 2007, 04:34:46 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
|
|
|
|
kaju80
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 30, 2007, 06:59:26 am » |
|
ya arkadaşlar tabiki tatil olmalı ama nie arife bayramları,yılbaşıgününü,sevgililer gününü resmi tatilleri göz önünde bulundurmuyoruz dier sektörlerin tatil oldukları zaman ister kamu olsun ister özel sektör biz çalışıoruz bunlardan gocunmuyoruz da pazara odaklanmışız bunu anlamadım  eğer müşterim geliosa çalışırım arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
>>>>>>>>>>>>>>boşveeerrrrr>>>>>>>>>>>>
|
|
|
|
hayat
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 30, 2007, 01:56:50 pm » |
|
bence çalışmamalı herkes almış çolunu çocunu gezerken biz ancak camdan arab kızı gibi camdan bakıyoz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayat
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 30, 2007, 02:06:23 pm » |
|
ya herkes ele tutuşmuş gezerken bizim çalışmamız olmuo bence salı günleri tatil yapıyorum ama tek başıma ailemle şöle bi piknik yapamadıktan ve gezemedikten sonra napim salıyı pazar günü olsa çok ii olur bence avrupa birlinine girince mecburen kapanacak heheheheheh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 30, 2007, 04:32:51 pm » |
|
bence kuaförler isteye bagli pazar gunleri calismali,gelinbaslari icin..acin bakimsalon hafta ici gibi musteri geliyormu bakin?ama tabikituruzum bölgelerinde durum biraz degisik,turistlere yönelikte calisiliyorsa eehh ozaman 7 gün acik olmali 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
cokoprenses
Onbaşı
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #42 : Ekim 07, 2007, 07:27:46 pm » |
|
düğün vs vs olmadıkdan sonra müşteri sana uymalı eğer sabit müşteriyse değilse zaten o ayrı tartışılmaz bile.ben bunun prensibini oturtmalıyız düşüncesindeyim.bu vücudun dinlenmeye çalışmakdan başka seylere da ihtiyacı varnasııl belli sektörler ki eczacı kuyumcu örnekleri gibi prensibini koyabiliriz.ben sırf bu yüzden kıramadığım müşterilerim için pazar çalışmama rağmen pazarları sevmiyorum çünkü çalışmadım mı evde yattığım yada farklı bi uğraşla geçirdiğim vakitte huzursuz kalıyorum tabi çalan tl lar da var.çalıştığım zaman haftaya yorgun başlamak da kötü gerçek bi muallak bu.çünkü bu düzen böyle gelmiş sen gelip sivilip bende böyle diyemiyorsun uyuyorsun uyum hepimiz tarafından olursa onlarda bize uymak zorunda bunu biz yapabiliriz de neden olmuyor bunu anlamıyorum.bizde bi ara hafta içi tatil konusunu gündeme getirdik ilimizde ama her kafadan ses geldi kimi isyan etti olmaz die sonuç mu kim kime tun tuna malesef bende takılıyorum kafama göre eğer işim olmaz ve kıramıcam bi müşterim olurda rica ederse açıyorum tabi düğün grubunda da ama diğer türlü açmıyorum.bizimde dinlenmeye ihtiyacımız var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
belirtisizsifat
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 23, 2007, 10:54:25 pm » |
|
İş hayatına başlanılan ilk günden itibaren sabahın köründe evden çıkıp dükkan açan, akşamın alaca karanlığında eve ulaşan,hafta sonu hafta başı demeden genelde non stop çalışan bir meslek grubundan bahsediyoruz. İş hayatına girdikten sonra çevremiz de ne doğru düzgün görüşebildiğimiz arkadaşımız, ne de derdini sevincini paylaşabildimiz eş dost akrabamız kalmıyor. Çünkü düğüne ya da ölüye gidecek,ailemizle pikniğe-gezmeye gidecek arkadaşlarımızla sinema tiyatro izleyecek halı saha maçı yapacak kahvede okey oynayacak zamanımız kalmıyor. gittikçe ailemizden sevdiklerimizden törelerimizden gelenek göreneklerimizden zevkelrimizden beğenilerimizden hobilerimizden herşeyimizden uzaklaşıp bir robot haline geliyoruz. Toplumsal sosyal değerlerimizi yoğun çalışma temposu nedeniyle kaybediyoruz. Bizi biz yapan bizi bize kenetleye değerleri kaybediyoruz. İş yerlerine randevulu ve vardiyalı çalışma sistemi getirilmeli, pazarları işyerleri kapalı olmalı... Bizi biz yapan değerlerin yok olmaması için insanların birbirinden uzaklaşıp ilgisizleşememesi , duyarsızlaşmaması-çözülmemesi için bu düzenlemelerin yapılması gerek. Bir bankaya ve ya bir eczaneye belli saatlerin dışında girip çıkıp işinizi göremezken bir kuaför salonuna abartısız 7 gün 24 saat gidip işinizi halledebilirsiniz... çünkü onlar artık yarı robot... insanı insan yapan ihtiyaçlarını bu yoğun çalışma hayatına feda etmiş yarı robotlar...Bizi Biz yapan değerleri biz kendi kendimize yok ediyoruz.Pazar günlerinde ve Gece yarılarına kadar çalışmaya hayır!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
viyole_
viyole_
Çavuş

Rep Puanı: 7
|
 |
« Yanıtla #44 : Ekim 24, 2007, 01:47:05 pm » |
|
slm arkadaşlar evet bu tatil meselesi benide geriyo haftanın nerdeyse yyedi günü ve gününn 14 saati çalışıyorum fakat bu benim hatam müşteriye nasıl alıştırırsanız öle gidiyo kişinin kendisinde bitiyo ama şunu göz ardı etmiyelim son günlerdeki müşteri kalitesi malesef düştü ,önceden ustalarımıza müşteri geldiğinde ali veya mehmet usta bana ayıracak vaktin varmı ne zaman beni alabilirsiniz diye saygıyla sorar ve randevu alırdı .fakat şimdiki müşteri kitlesi kapıdan girer girmez hemen beni al vaktim yok falan filan gibi davranışlarda bulunyyo buda aslında hiç hoş olmayan bir davranış .sonuçta biz burada işkembe çorbası pişirmiyoruz hazır olsun hemen koyalım önüne işte bunuda unutmayalım ve müşyterilerimize bizimde tatile ve dinlenmeye hayata vakit ayırmamız gerektiğini belirtelim çünki bizler sanatçıyızzzzzzzzzzz kıymetliyizzzzzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 24, 2007, 11:28:40 pm » |
|
neden herkesin salı tatil bizim yok 
|
|
|
|
|
|
AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
|
|
|
dyelonoor
Çavuş

Rep Puanı: 5
Doğum tarihi: 01.10.1990
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: Terazi
|
 |
« Yanıtla #46 : Kasım 10, 2007, 11:45:20 pm » |
|
bencede pazar gunu acılmamalı valla ben calısmıorum pazar ama elemanlar calısıo ben dıorum calısmayın ama randevu alıolar kendılerı bılır ben hep pazar ızın yaptım cıraklık donelerımde ve ole geldı sonra ıse gırdıgım her yerde pazar gunu calısmam dıe sart kostum sımdıde calısmıorum
|
|
|
|
|
|
gunduzleri garajda gecelerı vırajda yanlayan efsane M3
|
|
|
crazystar
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #47 : Kasım 13, 2007, 10:23:01 pm » |
|
bana kalırsa pazar qünleri nişan yada düqün varsa önceden randevu alınmalı pazar qünü tatil yapmak herkesin olduqu kadar bizimde hakkımız haftanın bütün qünleri çalışmak insanın mesleqinden uzaklaştırıyo bencede özellikle pazar qünü tatil olması qerekiyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keskin-karar
Onbaşı
Rep Puanı: 3
(Kararın her zaman Keskin olsun...)
|
 |
« Yanıtla #48 : Aralık 03, 2007, 07:33:52 pm » |
|
ben kapanmasını istiyorum belki iş verenler müşteri kaybı olur diye düşüne bilirler ama herkes kapatırsa kimsenin müşterisi kaybolmaz.................
|
|
|
|
|
|
Keskin-KARAR
|
|
|
ade
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #49 : Aralık 09, 2007, 09:06:31 pm » |
|
haftanın 7günü çalışmak çok yorucu ve verimsiz bence haftasonu aileyle birlikte dinlenmenin yeride ayrı üç günlük dünyada bukadar yıpranmak lüzumsuz randevu varsa başka ama pazarları herkez gibi dinlenmek bence şart
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SÜRMENE
ATILDI
Onbaşı
Rep Puanı: 3
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 11, 2008, 11:35:57 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
Forumda insanları rencide eden usluptaki yazılarından Ötürü forumdan atılmıştır.
|
|
|
Rasim77
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 12, 2008, 12:13:24 am » |
|
Arkadaşlar merhaba ben erkek kuaförüyüm kocaeli- gebzede bu konu yıllardır gündemdeydi ve en sonunda herkes toplanarak oylama yapıldı tüm erkek kuaförlerinde ve 3 senedir gebzede kimse pazar günü dükkan açmıyor açsada 750 ytl cezası var bir arkadaşımız cezayı yedi.gerçekten pazar günü çalışmak çok acayip nasıl bir tanım yapayım herkes yatağında mışıl mışıl uyurken işe gitmek çok zoruma gidiyordu.bu pazar tatil yapmaya başaladığımız dönemde müşteriler inanılmaz derecede anlayışsız karşıladı çok şikayetler oldu tüm müşteriler pazar günü kuaförlerin açık olması gerektiğini söylüyordu eee herkes kendini zevkini düşünüyor.pazar günleri açık olduğumuz yıllarda hafta içi sakin geçiyordu tüm müşteriler akşam işten gelince traşa gelmiyordu yemeğini yiyip tv karşısına uzanıyorlardı nasıl olsa pazar günü kuaförler açık ya bu şekilde düşünüyorlardı ve pazar günleride tüm kuaförler full çekiyor ve fazlasıyla sıralar oluyordu yetiştiremiyorduk gideni oluyordu ve şimdik hafta içileri daha hareketli geçiyor.Buradaki bayan kuaförleri ise pazar günleri çalışıyor salı günleri tatil yapıyorlar ve buradaki çoğu bayan kuaförleride pazar tatilini çok istiyorlar bayan kuaförlerleride kısa süre zaman içerisinde artık pazar çalışmayacaklar pazar günü milletin düğünü varmış bilmem neyi varmış diye sizlerde tatil yapmayacakmısınız sizinde hakkınız. valla darısı bayan kuaförlerinin başına ben 3 senedir pazar gününün zevkini çıkarıyorum.hafta içi tatilin gerçekten anlamı tadı yok zaten ogün kendini belli ediyor.en güzel cevabı bir arkadşımız buraya yazmış tamamen gönülden katılıyorum onun yazısını buraya tekrardan yazıyorum. _________________________________________________________________ BENİM BABAM 53 senelik kuaför bende babamdan kalan bir alışkanlık olarak kralı gelse pazar günü açtıramaz,pazar günü aileyle yapılan kahvaltı ve arkadaşlarla yapılan gezmenin tadı hiç bir şeyle ölçülemez,benim müşterimde bilir kapalı oldugumu cumarteside olsa akşam 11 e kadar çalışır pazar açmam,,sizde pazar tatil yapın arkadaşlar,çok yıpranıyoruz,birazda kendimize vakit ayıralım,mesleğimizin emekliliği yok bazı düzenlerimizi kendimiz belirleyelim. ____________________________________________________________________ ohh benimde pazar günüm var şimdi disco yapıyorum yorgunluk atma zamanı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 13, 2008, 11:23:00 pm » |
|
slm arkadaşlar bence pazar günü bizim işimizden dolayı diyorum iş yeri kapatılmaz bazı çalışan bayanlatr kuaför olarak pazar gününü ayırıyorlar kendileine artı pazar günleri geli saçı yogunlukta oluyor salı en sakin gün ama burda kimse tatile uymadıgı için bizim tatil günümüz yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naz
|
 |
« Yanıtla #53 : Haziran 09, 2008, 12:50:15 am » |
|
pazar günü tatil olmasını isterdim çünkü çocuklar haftaiçi okulda oluyor haftasonu da ben çalışıyorum ama bizim burda pazar günüsabahtan öğlen sonuna kadar bir haftada aldığımız paranın 3 katını alıyoruz düğünlerin %95 i pazar günleri oluyor çalışanların haftasonu geliyor kuaför müşterisinin çoğunluğunu da çalışan kesim oluşturuyor tipik kırsal kesim yani aslında büyük şehirlerdede pazar günleri çoğunlukla açık madem insanlara hizmet veriyoruz çalışanlarda haftaiçi işini bırakamayacağına göre bizim en azından resmi işimiz dilediğimiz gün çalışıp yada çalışmayız öyleyse işimiz neyi gerektiriyorsa onu yapmamız lazım
|
|
|
|
|
|
isim:Ayşe Başoğlu 1967/Tomarza ünvan:Kuaför eşit olmayan insanlara eşit davranmaktan daha büyük haksızlık olamaz "düşünmek zor iştir,muhtemelen bu yüzden çok az kişi düşünür"
|
|
|
tatlielis19
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #54 : Temmuz 24, 2008, 02:51:32 pm » |
|
siirtte de ilk önce pazar günleri kapanacak dendi sonra her kez itiraz edince salı günleri bayan kuaförleri kapatmaya başladık bence en mantıklısıda salı günü salı günü nöbetçi eczane gibi nöbetçi kuaförde olsaydı nasıl olurdu acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nurankorkmazlar
nuran
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #55 : Temmuz 27, 2008, 12:44:15 am » |
|
pazar günü çalışmamız gerek çünkü hafta içine göre daha fazla talep oluyor. çalışan bayan müşterilerim pazar günü çalışmamdan çok memnun .7 gün çalışmak yoruyor ama müşterilerimi memnun etmek hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SOFTFACE
metin
Erbaş
zamanı yöneten kazansın
|
 |
« Yanıtla #56 : Temmuz 29, 2008, 12:12:06 am » |
|
ben pazar günleri açıyordum ama artık yavaş yavaş pazarları da tatil yapıyorum. ena zından dükkandan çıkıp kendimize ait zamanı değerlendirip motivasyonu artırmak ve bedenen dinelnmek için ihtiyaç..bu kararı uygulamak tabiki mekanın yeri, kuaförün yaş(medeni durumu), potansiyeli ve ihtiyaçlar ı katarak değerlendirdiğini düşünüyorum.bu arada oylamaya (bazen yada ayda bir ) şıkları eklenebilir..
|
|
|
|
|
|
güzelliğinize.
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #57 : Temmuz 29, 2008, 11:14:04 pm » |
|
Bana kalırsa her kuaförün dinlenmeye hakkı var bizim burda pazartesi günleri tatilimiz var ve çok mutluyuz kendimize arkadaşlarımıza zaman ayırabiliyoruz
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
osqano
Osqan'O
Teğmen

Rep Puanı: 21
Hayat quzeLDir tabii Yaşamasını biLene!
|
 |
« Yanıtla #58 : Temmuz 31, 2008, 03:06:31 am » |
|
arkadaşlar ben kuaför değilim ama benm yasadığım yerde(bartında) kuaförle pazar günleri full çalışır kapalı kuaför bulmassınız niye? çnkü düğünle genelde pazar günü sıklıkta olur kadın cumartesiden saclarını yaptırmayacağına göre pazarları açık olması daha avantajlı sizin(kuaförler) için.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
masita
Onbaşı
Rep Puanı: 6
|
 |
« Yanıtla #59 : Aralık 16, 2008, 02:49:51 am » |
|
aslında düzgün ve yeterli bir ekip varsa dönüşümlü çalışılabilir.çünkü düşündüğün zaman mantıken işin en yoğun olduğu günlerden biri çalışan bayanlar açısından ve nişan,düğün vs. ama dediğim gibi dönüşümlü olursa herkes kendini ona göre ayarlar yani çalışma uyumu işin içine girer bi bakıma ve bu sorunu kaldırır aslında
|
|
|
|
|
|
Başarıların taktir edildiği zaman değil,taklit edildiği zaman övün..!!!
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #60 : Ocak 16, 2009, 11:55:36 pm » |
|
 bence kuaförlerin de ,diğer çalışanlardan bir farkı yook o nedenle,onlarında pazarları olmalı  eğer herkes pazar günleri saç kestiriyor deniliyorsa, bence buda aşılabilir  pazar günleri kuaförünün kapalı oldunu bilenler,nasılsa kendilerini buna göre ayarlıyacaklardır  kuaförlükte bir meslek ve onlarda,pazar günü tatil yapmalılar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sevva
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #61 : Mart 07, 2009, 12:25:05 am » |
|
calısanların bı cumartesı pazarı var hatta bazılarının sadece pazarı varken kapanması cok sacma olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı