|
umutksk
|
 |
« : Aralık 15, 2006, 03:32:21 am » |
|
arkadaşlar bu forumda bir ilk bu forumda ilk kez saç kesim teknikleri ile ilgili bir video paylaşımı yapılıyor.biraz büyük bir dosya ama toplam 27dk. süren profesyonel bir video.umarım beğenirsiniz. http://rapidshare.com/files/7535030/sac_kesim_teknikleri.wmvbunlarda caps'ler 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 14, 2007, 11:04:08 pm Gönderen: umutksk »
|
|
ne ararsın tanrı ile aramda sen kimsinki orucu sorarsın hakikaten gözün yoksa haramda baş açıkta neden türban sorarsın rakı şarap içiyorsam sanane yoksa sana zararım içerim ikimizde gelsek kıldan köprüye ben dürüstsem sarhoşkende geçerim esir iken mümkünmüdür ibadet yatıp kalkıp ATATÜRK e dua et senin gibi dürzülerin yüzünden dinindende soğuyacak bu millet işgaldeki hali unutma ATATÜRK e dil uzatma sebepsiz sen anandan yine çıkardın ama baban kimdi bilemezdin ŞEREFSİZ!!!!!!!!
|
|
|
|
seren
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 15, 2006, 10:45:06 am » |
|
ben tıkladım verdiğiniz link i ama video filan açılmadı  neden acaba ? görenler varsa yorum yazabilirmi sorun bendenmi kaynaklandı öğreneyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umutksk
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 15, 2006, 03:15:37 pm » |
|
ben tıkladım verdiğiniz link i ama video filan açılmadı  neden acaba ? görenler varsa yorum yazabilirmi sorun bendenmi kaynaklandı öğreneyim. eeeeee yanlış anlatmışım sanırım.video'yu rapid'e yükledim ordan indirip izleyebilirsiniz.direk bir link diil yani.dosya rapid'de ordan indiriceksiniz.sonra dosya sizin bilgisayarınızda olucak.istediğiniz her zaman izleyebilirsiniz.  (not:şuan kontrol ettim link sağlam dosyayı indirebilirsiniz  )
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 15, 2006, 03:17:30 pm Gönderen: umutksk »
|
|
ne ararsın tanrı ile aramda sen kimsinki orucu sorarsın hakikaten gözün yoksa haramda baş açıkta neden türban sorarsın rakı şarap içiyorsam sanane yoksa sana zararım içerim ikimizde gelsek kıldan köprüye ben dürüstsem sarhoşkende geçerim esir iken mümkünmüdür ibadet yatıp kalkıp ATATÜRK e dua et senin gibi dürzülerin yüzünden dinindende soğuyacak bu millet işgaldeki hali unutma ATATÜRK e dil uzatma sebepsiz sen anandan yine çıkardın ama baban kimdi bilemezdin ŞEREFSİZ!!!!!!!!
|
|
|
|
admin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 15, 2006, 03:57:51 pm » |
|
Umut bu caps leri nasıl yaptın ? yani hangi programla. yukarıdaki resimde 100 tane caps var bunun sayısını kullandığın programdan yarlayabiliyormusun ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
berfincan
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2006, 10:27:33 pm » |
|
ÇOK YARARLI SAĞOL ELİNE SAĞLIK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 16, 2006, 01:00:51 am » |
|
pardon ama ben bılgısayara yukleyemedım yardımcı olabılırmısın
|
|
|
|
|
|
AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
|
|
|
|
umutksk
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 16, 2006, 04:26:20 am » |
|
pardon ama ben bılgısayara yukleyemedım yardımcı olabılırmısın
sana nasıl yapıcağını resimlerle anlatayım.arkadaşım bunları yaparken bayağı uğraştım bare bunu bir rap'le ödüllendirirsen ya da dosyayı indirip izledikten sonra bir yorum yaparsan insan emeklerinin karşılığını aldığını hissedip mutlu oluyor.     umarım yardımcı olabilmişimdir. Mesajda: Aralık 16, 2006, 03:11:54 am
Umut bu caps leri nasıl yaptın ? yani hangi programla. yukarıdaki resimde 100 tane caps var bunun sayısını kullandığın programdan yarlayabiliyormusun ?
evet ayarlayabiliyorsun.programı foruma nasıl kullanıldığıyla ilgili fotolarla beraber ekledim.PROGRAM & SOFRTWARE bölümünde.videolara caps ekleme adıyla sabitledim zaten.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 16, 2006, 06:01:40 am Gönderen: umutksk »
|
|
|
|
|
banu
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 19, 2007, 10:39:19 pm » |
|
kardeşim bu konuda bize yardımcı olduğun için çok teşşekkürler.indirip yükleyemiyordum. Sayende şuan iniyor umarım seyredebilirim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 20, 2007, 10:32:54 pm Gönderen: banu »
|
|
|
|
|
DeRiL
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 28, 2007, 02:29:08 pm » |
|
Ben izledim.güzeldi.sagol arkadasım ama daha fazlasını isteriz.Biz azla yetinmeyen bir milletiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malatya44
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 15, 2007, 09:45:18 pm » |
|
daha yeni videolar yokmu .......................... paylaşırsanz iyi olur.... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebnemM
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 06, 2007, 06:00:35 pm » |
|
indirmedeki tarifiniz gibi açımıyor ve indiremiyorum direk paralı gibi gozukuyor fre ye basınca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sadu
şadu
Başçavuş

Rep Puanı: 6
:))))))
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 14, 2007, 01:25:40 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hairdresser
Can
Onbaşı
Rep Puanı: 3
Taktım bu avatar işine....
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 25, 2007, 03:05:04 pm » |
|
Video çok güzel hazırlanmış, bende de birkaç benzer video var rapidshare e atınca sizlerle paylaşacağım. Bu arada youtube videolarını indirmek için www.keepvid.com adresini kullanabilirsiniz. Video izlem için de VLC Player adlı yazılımı videolan.org adresinden download edebilirsiniz. iki program da çok işime yarıyor doğrusu... Teşekkürler,
|
|
|
|
|
|
İsim : Can Şehir : İstanbul / Levent Doğum tarihi: 01 / 01 / 1973 Ünvanı: Kadın berberi , saç modeli uzmanı, saç kesimi öğretmeni v.s. (kuaför değil) Öğrenim Durumu: Üniversite (A.Ü. İşletme) Kuaför kelimesinine ölümüne karşıyım... Coiffure den okunduğu gibi yazılıp dilimizde kalmış bir kelime...
|
|
|
|
umutksk
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 26, 2007, 01:30:34 am » |
|
can bey, paylaşımınız çok iyi olur.böyle profesyonel kesim tekniklerini içeren videolar bence o youtube deki videolardan daha öğretici ve daha iyiler. umarım elinizdekileri mümkün olduğunca kısa zamanda bizimle paylaşabilirsiniz.ilginiz için teşekkürler....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hairdresser
Can
Onbaşı
Rep Puanı: 3
Taktım bu avatar işine....
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 26, 2007, 02:29:33 pm » |
|
Merhaba Arkadaşlar, Kesim tekniklerini ayrıntılı inceleyen bir sitenin adresini vermek istiyorum sizlere. sitede gösterilen modellerin ayrıca videolarını cd ortamında sipariş edebiliyorsunuz. Kolay gelsin. Can Site adresi: http://www.italianhairfashion.com/stepbystep/index.html
|
|
|
|
|
|
İsim : Can Şehir : İstanbul / Levent Doğum tarihi: 01 / 01 / 1973 Ünvanı: Kadın berberi , saç modeli uzmanı, saç kesimi öğretmeni v.s. (kuaför değil) Öğrenim Durumu: Üniversite (A.Ü. İşletme) Kuaför kelimesinine ölümüne karşıyım... Coiffure den okunduğu gibi yazılıp dilimizde kalmış bir kelime...
|
|
|
gulo
gülo
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 28, 2008, 08:39:27 pm » |
|
 paylaşımınız için saolun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nazenin
nazenin
Üsteğmen

Rep Puanı: 75
Doğum tarihi: 15.5.1982
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: boğa
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 21, 2008, 10:40:46 pm » |
|
süperrr ya ellerine sağlık.. emeğine sağlık:)
|
|
|
|
|
|
Yalnız nefes alıp vermekle, hayatta kalınmaz Şerefli olmadan hiç bir varın değeri olmaz Ruhsuzsan, fani dünyada ne ehemmiyetin var Her canlı ölür, fakat herkes gerçekten yaşamaz
Adem oğlu bu, kandırsada cümle alemi kendini bir lahza olsun, kandırabilir mi İltifata boğmayın n'olur ,beni boşuna Ustanın beğenmediğini,el beğenir mi?
|
|
|
kata
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 09, 2009, 02:20:14 pm » |
|
cok güzel cok begendim böyle videoları bizimle paylaştıgınız için cok teşekkürler  ben bu sitede daha yeniyim bunları indirmeyi basardım ama anti sansur programını yükledim ama diger videoları izleyemiyorum  deliricem lütfen bana yardımcı olurmusunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eMotionaL
Mehmet Şimşek
Acemi ÜYE
Doğum tarihi: 23-05-1990
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Konya
Burcunuz: ikizler
eMotionaL ßoy
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 13, 2009, 02:10:40 pm » |
|
Çok güzeL bi anLatım yapıLmış ßu mesLekte 1 yıLLık geçmişim war bu tür eğitici videolarla Kendimi geLiştirebiLeceğime inanıyoRum teŞekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duyGU_
Acemi ÜYE