Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kimya  (Okunma Sayısı 1050 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

Rep Puanı: 0

« : Aralık 15, 2006, 11:52:05 pm »

kimyasallar konusunu tartışalım.işimiz kimyasallarla dolu.

« Son Düzenleme: Eylül 14, 2007, 12:03:36 am Gönderen: dilaver » Logged

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
serkan demircan
Çavuş
**

Rep Puanı: 8

Adınız Soyadınız: serkan demircan
Doğum tarihi: 06 06 1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: izmir

« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2009, 02:59:59 pm »

kimyasallar konusunu tartışalım.işimiz kimyasallarla dolu.

evet dilaver bey, kuaförler olarak en azından ; PH cetvelini alkalik-asidigin ne oldugunu  saçtaki etkilerini  ve kullandıgımız ürünlerin ph derecesini iyi bilmeliyiz

ömür boyu egitim
percemkuafor
MODERATÖR
Başçavuş

Rep Puanı: 10

love yourself

« Yanıtla #2 : Aralık 18, 2009, 11:13:38 pm »

bu kadar önemli bir konunun bu kadar yorumsuz kalması beni aslında şaşırtmadı dilaver abi Smiley
Benim en savundugum konudur ph cetveli ben şahsen kendi salonumda boya laboratuvarıma ph cetvelini mutlaka asar personelime gerekli egitimi veririm,evet arkadaşlar bu  konuya gereken ilgiyi gösterelim lütfenn

Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför   - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #3 : Aralık 20, 2009, 02:09:01 am »

Dilaverbey cok güzel bi konuya deginmisiniz. konuyu son düzenleme TARIHINE baktim  şaştım  doğrusu şaştım  doğrusu şaştım  doğrusu
« Son Düzenleme: Eylül 14, 2007, 12:03:36 am Gönderen: dilaver »

okuma sayisina baktim..    Konu: kimya  (Okunma Sayısı 895 defa)  toplam üye  sayisi   Toplam Üye:8.950 şaştım  doğrusu şaştım  doğrusu

2 arkadasimizin yanlizca dikatini cekmis bu arkadaslarimizida duyarliliklarindan dolayi kutluyorum... alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum

kuaförlük sanati direk bir kimyadir.. dogru karisimlar yapmak zorundasiniz neticede insan da uyguluyorsunuz...insanda bir kimya mucizesidir...yanlis karisimi yapilmis bir kimya insanin derisi sac gözeneklerine her zaman ters tepki verebilir..bunun karsiliginda kuaförden cikan müsterilerin kafa derilerinda yaniklar yaralar olusa bilme olasiligi cook yüksektir..ürünlerin iceriligini bilmek kulandigin ürünü dogru bir kimya karisimi yapmak herkese yarar saglar...müsteri memnun bizler kuaför olarak sanatimizi dogru sekilde icra ettigimizden gurur duyariz...

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!