Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kuaför Ve Güzellik Salonu Yönetim Sistemi  (Okunma Sayısı 12136 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
admin
Ziyaretçi
« : Aralık 25, 2006, 07:54:52 pm »

Bir kuaför için olmazssa olmaz program Kuaför Ve Güzellik Salonu Yönetim Sistemi . Arkadaşlar salonunuzda bilgisayarınız varsa bu yazılım mutlaka kurulu olması gerekiyor.

kuaför ve güzellik salonları için yazılım yapmış olan birçok firma ile görüştüm gösterdikleri ilgiye göre değerlendirdim kıyaslamalar yaptım arkadaşlar. Sonuç aşamasına çok az kaldı en mükemmel ve en ilevsel  kuaför otomasyon yazılımını sizlere tavsiye etmeme ramak kaldı.

Programın özelliklerini detaylı bir şekilde paylaşacağım sizlerle. Siz sadece pc nize veya laptopunuzu bu programı kuracaksınız  o sizin salonunuzu yönetecek siz hiç stres yapmadan kuaförlüğünüzü yapacaksınız.

Ayrıca bu program sizi şımartıp mutlu ettiği kadar müşterilerinizide mutlu edecek programda para puan olayı var Wink hepsini bir bir anlatacağım sizlere.

programın resilerini buraya ekledim tıklayın :

http://www.sacakli.com/forum/index.php/topic,4874.msg13184/topicseen.html#msg13184
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2007, 08:41:47 pm Gönderen: ADMİN » Logged
elcin
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Aralık 25, 2006, 09:36:21 pm »

bende merak ettim heee  Grin  arastirmaci kuafor diye ben sana derim Tongue
berfincan
Başçavuş

Rep Puanı: 3

« Yanıtla #2 : Aralık 25, 2006, 11:56:25 pm »

kaan bey bu programı bende salonumda kullanmak isterim en kısa zaman da bekliyorum
zxygq
zxygq
Yarbay

Rep Puanı: 33

Batuhan Özdemir

« Yanıtla #3 : Aralık 26, 2006, 12:01:13 am »

ewet kaan abı kadar arastırmacı bırı daha yoktur belkı

Batuhan ÖZDEMİR
admin
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Ocak 01, 2007, 02:14:30 pm »

Arkadaşlar bu yazılım için bir kaç ön açıklama yazacağım imdilik çok kısa birkaç bilgi vereceğim bana inanın salonunuzda zevkle çalışacaksınız herşeyden haberiniz olacak.

İlk olarak belirtmem gereken birşey var arkadaşlar bu program Türk programcıların birçok emekler harcayarak hazırladığı bir sistem. Programın fiyatı gerçekten uygun sizi sağlayacağı faydaları düşünürsek ve kabileyeti açısından emsalleri ile kıyaslarsak diğerlerini solda sıfır bırakır. Programı aldığınızda lisanslı ve yasal bir şekilde kullanıyorsunuz ve en güzeli de ödediğiniz ücret ülke ekonomisine giriyor.

Arkadaşlar özelliklerini bir kaçını paylaşyım sizlerle bu yazacaklarım küçük birbölümü daha sonra resimli veya videolu anlatımlar hazırlamayı düşünüyorum herşey sizler için  Cheesy

Programa ilk girdiğinizde o gün için: faturalarınızı, çeklerinizi, randevularınızı, notlarınızı, doğum günü gelen müşterileri, evlilik yıldönümü gelen müşterileri, personel doğum günlerini v.s. sie haber veriyor.

Bir müşterinizin belirttiğiniz tarih aralığında (hafta, ay, yıl olabilir) size kaç defa gelmiş ne kadar para kazandırmış görebiliyorsunuz dilerseniz müşteri portföyünden size en çok servis yaptıran ve fazla kar bırakan müşleri sıralayabiliyorsunuz

Vip üyelik kartı verip dilerseniz müşterilere para puan kazandırabilirsiniz nasılmı mesela üye kartı sattınız diğelim o müşteriye kendiniz puan beliryorsunuz diğelimki Aysun hanım her yüz ytl lik alış verişinde sizden 10 puan kazanıyor aysun hanım bir süre sonra geldiğinde puanlarımı kullanmak istediğinde size soruyor bkıyorsunuz aysun hanım 1 ayda diğelim 200 ytl lik işlem yaptırmış içeride 20 puanı var yani 20 ytl lik ücretsiz işlem yaptırmaya hak kazanmış dilediği 20 ytl lik servisi ücretsiz uygulayorsunuz. Burda vermiş olduğum oranlar değerler örnektir bunu siz belirleyebiliyorsunuz puan değerlerini artık ne kadar jest yapmak isterseniz.

Müşterilerinizin hangi noyalarla hangi oranlarla hangi tarihte hangi personel tarafından saçı boyanmış bir tuş kadar size yakın.

Elinizde kaçtane saç boyanız var hangi tarihte ne kadar manzeme kullanmışsınız sipariş vermenizde hangi üründen nekadar sipariş vermeniz gerekiyor hemen size bildiriyor istediğiniz anda. Elinizde azalan manzeme olursa size haber veriyor.

Personellerinizin size gülük haftalık aylık yıllık veya verilen tarih aralğında kaç servis yaptığı ne kadar ciro yaptığını görebiliyorsunuz

dilerseniz size grafik çıkartıyor  pasta dilimleri halinde hangi personel ne kadar performans gösterip pastada emeği büyük görebiliyorsunuz dilerseniz bir tuşta personelleri kıyaslayarak günün personeli haftanın personeli ayın personeli yılın personeli şekilde  grafiksel yazıcıdan çıktı alıp personel odanıza asabilirsiniz. Performası düşük olanı teşfiklendirip Performansı yüksek olanı onure edebilirsiniz hatta ayın personeline ufak bir hediye ile ödüllendirebilirsiniz artık bu sizin cömertliğinize kalmış.  Cheesy

Arkadaşlar bunalr sadece bir kaçı salonunuzun ihtayaçarını belirleyebilecek ve sizi bigiledirece 50 ye yakın raporlama bölümü var bunlar tek tek resimli bir şekilde anlatacağım.
Mesajda: Aralık 26, 2006, 16:58:01
Kuaför Ve Güzellik Salonu Yönetim Sistemi

Sistemi kullanan kuaförlerden bağzıları arkadaşlar aşağıdaki resimde.

Mesajda: Aralık 26, 2006, 17:42:56
SYMBOL YAZILIM'a ait bir program arkadaşlar  programın fiyatı 800 euro Almak istediğinizde Ali beyi veya Murat beyi arayın salonunuza gelip sistemi size kuruyorlar ve nasıl kullanacağınızın eğitimini veriyorlar.

İrtibat :

Ali KURTEL
0555 310 2012

Murat ŞENOCAK
0555 391 58 59
fundat
Onbaşı
*

Rep Puanı: 2

« Yanıtla #5 : Ocak 04, 2007, 12:25:11 pm »

seni nasıl heyecan landırdıgını en iyi ben biliyorum kardeşim hayırlı olsun paylaşma istegin için de ayrıca kutlarım paylaşalım ki işimize daha fazla zaman ayıralım         
goldKeMaL
Üsteğmen

GaLaTaSaRaY En BüYüK SüN 1905 :))))

« Yanıtla #6 : Ocak 04, 2007, 04:29:56 pm »

program güzele benziyor

KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #7 : Ocak 04, 2007, 04:41:17 pm »

Programı biz salonumuzda sisteme soktuk harika ayrıca symbol yazılımdan murat beyle ali bey msn her istediğimde destek veriyorlar. Bu programla çalışmaya başladıktan şu zamana kadar boşa strese girmişim onu anladım.

Bazı arkadaşlar reklam yaptığımı düşüne bilir bunun adı reklam değil paylaşım Wink ben bir sürü program arasından deeyerek bu programı seçtim daha önce belirttiğim gibi. Zaten programı kullanan salonlara dikkat ederseniz ki bir çoğuda aralarında yok  hepsi  A PLUS salonlar.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
trend06
Çavuş
**

Rep Puanı: 7

kuaför hakan

« Yanıtla #8 : Ocak 07, 2007, 11:09:42 pm »

kan yaparda olmazmı herkezin kullanması gereken bir program en kısa zamanda bende edinecegim

kuaför hakan
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #9 : Ocak 09, 2007, 05:10:11 am »

evet kaan abi, bir numara Smiley
Yahu programı ben yapmadım  ben ne anlarım  ben sadece keşfettim süper bi program hakketen çok keyifli oluyor bu programla dehşet istqatistikler alıyorum.  Grin

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları

Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

goldKeMaL
Üsteğmen

« Yanıtla #10 : Ocak 09, 2007, 10:35:38 am »

kaan abi sen araştırıp bulmadada bir numarasın  Smiley

Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #11 : Ocak 15, 2007, 12:26:20 am »

Merhaba, 
aranıza yeni katıldım. bende kuaför programı arıyorum. geçen hafta analist adında bir salon programı getirdiler. kaan beyin tavsiye ettiği programdaki özelliklerin çoğu onda da var, ayrıca dolarlı satış var, müşterilerin borcunu tutuyor.  evden de rapor veriyor. Ama renkli pasta raporu yok. müşterilere otomatik sms posta  atıyor. saçın fotoğrafını çekiyor.  diğer programı inceleyen veya kullanan varmı? kaan bey siz incelediniz mi? farkları nedir. ne tavsiye edersiniz. teşekkürler.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #12 : Ocak 15, 2007, 12:39:03 am »

Ben o dediğiniz programı inceledim firma ile telefonlada maillede görüştümhiç oralı bile olmadılar mailleri hayla elimde benim sizlere araştırıp sunduğum bu programı tasarlayan arkadaşlar 7 seneden beri kuaförlerle çalışıyorlar murat bey olsun ali bey olsun çok alakadarlar ve ilgililer işlerinden zevk alan insanlar ben sadece burada bir kç özelliğinden bahsettim programın şu an kuaförler için en gelişmiş fiyatıda en ugun program bu referanslarındanda anlarsınız zaten. Programda ihtiyacınızı karşılayamayacağınız bir eksikmi gördünüz online destek herzaman elinizin altında zaten sizi msn ye ekliyorlar hemen dioğrsunuz ben bu programda şöyle bir özellikte olsun sizinle hiç sıkılmadan ilgilenip her hangi birşey talep etmeden programa istediğiniz özelliği kazandırıp pc nize uygun duruma getiriyorlar bu programı kullanan salonlar hep A-PLUS salonlar şahsen ben o kadar sosyete kuaför değilim fiyatlarım o kadar yüksek olmaya bilir ama ben ne yaptığımı hangi personelim hangi müşterimin salonumdaki durumu nedir  v.s. v.s. bir çok şeyi bu program sayesnde çok kolay bir şekilde takip ediyorum allah onlardan razı olsun türk programı kullanmaktanda gurur duyuyorum bu programdan memnun kalmayacak kişinin her türlü karşısına çıkmaya hazırım. Kalite satış sonrasında da hizmet verebilmektir ve symbol yazılım bunu en iyi şekilde yapıyor. Ben bir kullanıcıları olarak verdiğim para kat kat helel olsun diğorum alanın yüzü güler  bunu hiç bir çıkarım olmadan söylüyorum  Cheesy

esrammm
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Ocak 15, 2007, 08:26:00 am »

slm
ben kuaför değilim ama kaanın dükkanın gördüğüm program üstüne program tanımam bende kullandım çok yararlı olan bir program ve kullanımı çok rahat eğer bir kuaförseniz ve imkanınız varsa alın derim Grin Roll Eyes
kuaforesra
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #14 : Ocak 15, 2007, 10:58:05 pm »

slm, biz de sosyetik sayılmayız.  Smiley ama biraz ambiyansımızı değiştirelim dedik. salonumuzda tadilat var. biter bitmez program işini halletmemiz lazım.  yanlız heralde aynı şeyden bahsetmiyorsunuz. gogleden kuaför programı aratıp buldum çağırdım ertesin gün geldiler. bir saat analist kuaför programlarını anlattılar. onlarda kendileri yapmış. beğendim aslında. bağdat caddesinde kullanan salonlar varmış. türkçe, yabancı deyil yani. kaan beyin bahsettiği program da güzele benziyor. internetten baktım. sizde demosu var mı? sms atıyor mu kaan bey? boyaların karşımını görebiliyormuyum. ali beyi tadilat biter bitmez arıycam. taksit yapıyolardır umarım Smiley yardımınız için teşekkürler. adaşıma da teşekkür ederim. Smiley
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #15 : Ocak 15, 2007, 11:45:56 pm »

evet taksit yapıyorlar bak analisti biliyorum aynı programdan bahsediyoruz. Ben size şöyle söyliğim kendimi övmek gibi olmasın ama herzaman hodri meydan derim hem mesleğinde başarılı hemde pc konusunda hardware software program kullanımları yazılım testleri v.s. konularda bayağı bir idalıyım 3 tane bilgisayarım var 1 tane yetmiyor bilgisayarlın bir tanesini sadece program denemek için kullanıyorum birini iş diğerinide internet için Smiley Ayrıca bu program için destek platformu oluşturmaya çalışıyorum bu sitede program kullanımı işlevleri hakkında sorular sorulacak bizde resimli anlatımlar destek vericez.

goldKeMaL
Üsteğmen

« Yanıtla #16 : Ocak 18, 2007, 01:29:44 pm »

yaw bide walla arıyon oralı olmuyorlar bende prosoft programı için başvurdum mail atıcaz dedi 1 haftayı geçti daha mail gelecek çok sorumsuz bu şirketler

Asteğmen

profesyonel saç tasar?m

« Yanıtla #17 : Ocak 22, 2007, 12:15:46 pm »

kaan cım bu program hep hayal ettigim  bi program çok teşekkür en kısa zamanda edinecem

FORUMA  ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
trend06
Çavuş
**

Rep Puanı: 7

kuaför hakan

« Yanıtla #18 : Ocak 24, 2007, 05:00:08 am »

gerçekten çok güzel bir program arkadaşlar açıklamalarını okuyunca zaten insan salonunda böyl bir programı mutlakaki kullanmak istiyor küçük iş yerleri için bu program biraz pahalı gele biliyor mutlakaki ama bu program sayesinde prejtijiniz a<rtacagına inanıyorum birde kuaförler bu program sayesinde herzaman  birbirlerine ulaşma imkanı saglayacak buda ayrı bir güzellik oluyor

kuaför hakan
Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 159

cengiz korkunç

« Yanıtla #19 : Ocak 25, 2007, 02:10:51 am »

bu programı daha önce düydum çok hoşuma gitti  güzel vede faydalı bir program bu tür programlara ihtiyacımız var ama fiyat olarak daha uygun programlarınn çıkmasını tercih ederim. kuaförlüğümüze çağ atlatanlara minttarım fiyat olarakta yardımcı olurlarsa neden lisanslı program kulanmayalım ki ..... Smiley

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #20 : Ocak 25, 2007, 04:23:21 pm »

Bir çoğumuz 2 ytl verip milyarlık programları pc ye kurmaya alışmışız arkadaşlar. Program yazmak emek tecrübe ve zaman ister birikim ister ve herşeyin bir bedeli vardır. Şöyle düşünün siz kuaför olmak için çektiğiniz meşaketleri düşünün emeklerinizi düşünün ve işletmenizin giderleri kullandığınız ürünlerin kalitesine ve sanatınıza göre fiyat belirlersiniz. Peki bir müşteriniz gelip size 30 yaptığınız işi 20 ye yaptırmak istese veya 100 e yaptığınız emeği 50 ye satmanızı beklese ne hissedersiniz ?? Empati kuralım lütfen bir makasa 1500 ytl veriyoruz bu programı kullanan arkadaşlar çok uygun olduğunu zaten anlıyorlar. Bu programı salonunuza tam bir hakimiyet tam bir sistem getiriyor programı yapan arkadaşlar çok yönlü düşünmüşler ben buna program demeyi haksızlık olarak görüyorum Cheesy bu program değil resmen işletme müdürü kesinlikle  Cool

Yani herseçiş bir vaz geçiştir biraz paradan vaz geçeceksiniz daha fazla kar edeceksiniz.  ileriye dönük hemde çok ileri değil hemen farkı görmeye başlıyorsunuz.
« Son Düzenleme: Ocak 25, 2007, 04:26:43 pm Gönderen: ADMİN » Logged

venuse
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #21 : Ocak 26, 2007, 08:41:36 am »

purogramda ön izleme varmı
simsina
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #22 : Ocak 26, 2007, 03:28:36 pm »

Merhabalar bahsedilen programla ilgili yorumları okuyunca bende kendi kullandığım ve çok memnun olduğum kuaför ve güzellik salonu yönetim programından bahsetmeden geçemeyeceğim.Söylenilen tüm özelliklere hatta fazlasına sahip İnanır Group un kendi yazılımı üstelik program web tabanlı yani istediğim heryerden girebiliyorum bu benim için çok güzel,web tabanlı olması ayrıca veri girişindede sınırsızlık sağlıyo yani bilgisayarımın performansı hiç düşmeden yıllar itibariyle veri girebilicem.programın kullanımıyla ilgili eğitim veriyorlar ve programın satış müd. Filiz Özmen bu konuda sağolsun çok destek oluyo bizlere üstelik gerekli tüm güncellemeler ücretsiz olarak yapılıyo evet en güzel kısmı şu anda program için ücret ödemeden sadece yıllık 142 ytl hostingi ödeyip alabileceğiniz bi kampanya söz konusu ben çok memnunum referanslarına baktım çok sağlam noktalar var sizlere tavsiye ederim bu kampanyayı kaçırmayım mutlaka Filiz özmenin Telefonunu vermek istiyorum eğer ilgilenirseniz ulaşabilirsiniz 0 212 213 57 10- 0 533 776 61 93 cep tlf nundanda ulaşabilirsiniz.Seyfettin Sincar.Splahs güzellik merkezi nişantaşı-sahibiyim ayrıca sevil parfümerilerinde üst düzey yöneticiyim saygılarımla.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #23 : Ocak 26, 2007, 08:41:53 pm »

purogramda ön izleme varmı

Programda herşey var mesela iki şubeniz var diğelim iki şubenizede internet üstünden bağlanıp kontrol edebiliyorsunuz olmayan özelliği malesef yok eğer bulursanızda zaten menuniyetle ilgilenip istediğiniz özelliğide ekliyorlar programa bunada gelişme deniyor Smiley ama fazlasıyla beklentilerinizi karşılayacak niteliğe sahip. Ön izleme konusundan neyi kastettiğinizi anlamadım birazdaha ayrıntılı sorarsanız açıklarım. Ben kendi çapımda bu programın kullanımı hakkında videolar anlatımlar eklemeye çalışıyorum destek için http://www.sacakli.com/forum/index.php?action=collapse;c=15;sa=expand#15 buraya soru sorabilirsiniz.

papatyan19
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #24 : Şubat 06, 2007, 01:41:15 pm »

bencede program güzel ama ardahanda gitmezbelki başka bi şehirde acarsam olabilir
neo
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #25 : Şubat 13, 2007, 04:41:07 pm »

ben salonumda edison bilgisayarın yaptıgı bonus sistemin kulanıyorum çok iyi bir program (reklam yapmak gibi olmasın) küçük yerler için iyi plastik manyetikli karlar bastırıyorlar sizin logonuz yada salonun adı yazıyor yapılan işleme göre bonus puan yükleniyor hangi işleme nekadar puan eklenecek siz belirliyorsunuz hangi üye nezaman gelimiş ne işlem yapmış nekadar puanı var hangi kampanyadan yararlanmış punanına göre hangi kampanyalalardan yaralanmış ne kadar harcama yapmış  bir kart cekmeyle göre biliyorsunuz kasa da tutuyor giriş lerinizi cıkışlarınızı günlük göre biliyorsunuz hatirlatma özeligide var dogum günleri size hatırlatıyor ve sms ata biliyorsnuz kasa olayını iyi yapmışlar kullanımı cok kolay hiç zorlanmasınız ben bile bilgisayar kullanmayı okdar bilmem ama catir catir kullanıyorum firma hatayda cok iyi bir sorun oldugunda anında arıyorlar tek bir kart cekmeyle herşey ortada ama symbol kadar okdar fazla sorgulama sı yok symbol büyük subeli salonlar için iyi ve onu kullana bilmek için biraz bilgisayar bilgisi olması gerek gibi geldi bana be bende program ucuzda 500 ytl + kart okuyucu + 100 sms mesaj hediyeli 
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #26 : Şubat 14, 2007, 05:21:39 pm »

ben salonumda edison bilgisayarın yaptıgı bonus sistemin kulanıyorum çok iyi bir program (reklam yapmak gibi olmasın) küçük yerler için iyi plastik manyetikli karlar bastırıyorlar sizin logonuz yada salonun adı yazıyor yapılan işleme göre bonus puan yükleniyor hangi işleme nekadar puan eklenecek siz belirliyorsunuz hangi üye nezaman gelimiş ne işlem yapmış nekadar puanı var hangi kampanyadan yararlanmış punanına göre hangi kampanyalalardan yaralanmış ne kadar harcama yapmış  bir kart cekmeyle göre biliyorsunuz kasa da tutuyor giriş lerinizi cıkışlarınızı günlük göre biliyorsunuz hatirlatma özeligide var dogum günleri size hatırlatıyor ve sms ata biliyorsnuz kasa olayını iyi yapmışlar kullanımı cok kolay hiç zorlanmasınız ben bile bilgisayar kullanmayı okdar bilmem ama catir catir kullanıyorum firma hatayda cok iyi bir sorun oldugunda anında arıyorlar tek bir kart cekmeyle herşey ortada ama symbol kadar okdar fazla sorgulama sı yok symbol büyük subeli salonlar için iyi ve onu kullana bilmek için biraz bilgisayar bilgisi olması gerek gibi geldi bana be bende program ucuzda 500 ytl + kart okuyucu + 100 sms mesaj hediyeli 

Evet burda yazdıklarının hepsi hatta daha fazlası symbolde var burdaki yazdıkların symbolun küçük bir özelliği sadece Smiley Symbol daha ayrıntılı ve ileriye dönük düşünmüş bence manyetik kartlar zaman içerisinde bozuluyor arza yapabiliyor symbol bu yüzden barkod sistemini kullanmış barkodlu sistemde müşteriniz sadec kartı okuttuğunda tüm bilgileri önünüzde türkçe olduğundan zaten herşey çok kolay anlamadığınız yer olduğunda msn den hemen destek veriyorlar. puan sistemini çok rahat kontrol edebiliyorsunuz puanları siz belirliyorsunuz hangi işlemde ne kadar puan verip kullanımlarda ne kadar puan düşüleceği. Sayısız analiz ve istatistik raporları alabiliyorsunuz.

neo
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #27 : Şubat 14, 2007, 09:56:13 pm »

peki demosu varmı indire bilirmiyiz ?
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #28 : Şubat 15, 2007, 09:10:10 pm »

Programın bildiğim kadarı ile demosu yok. Bu tarz programlardan işlecsel olarak yararlana bilmek için bilgi girmek gerekiyor müşterilerinizi kaydetmeniz gerekiyor çalıştığınız şirketleri personellerinizi yaptığınız hizmetleri sattığınız ürünleri v.s.
   demo sunu denemek için bir sürü iş yapmanız gerekir. Bu gün muhasebe ve stok ta eta nasıl piyasaya hakim ve demosu yosa bunu da bu şekilde düşünmek gerekir.

Burda refereans çok öenmli bu programı kulanan işletmelerin hepsi artık şirket haline gelmiş kuaför salonları büyükten küçüğe her türlü güzellik salonu ve kuaförün tüm istek ve gereksinimlerine göre hazırlanmış bir yazılım. Bu programı yazan kişiler yaklaşık 7 senedir kuaför salonları ile birlikte çalışıyor altyapı araştırma ve geliştirme üzerine sistem hazırlıyorlar. Bu programda olan hereyi ben 2000 senesinde düşünmüştüm  hep haylimde olan bir sistemdi istatistik. Müşterilerimin carisi olsun hepsinin işlemlerini stoklarını adaletli bir şekilde takip edebilmek karrtlı sisteme geçmek kafamdaki en büyük projeydi bu günlere kısmetmiş bunada şükür.

bilecik
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #29 : Şubat 21, 2007, 12:02:16 am »

çok ilgiç ilgiç oldugu kadarda güzel bişey sanırım dogrusu çok merak ettim...

sTiL
siyahinci
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #30 : Mart 01, 2007, 07:17:17 pm »

program tam süper olmus  yandan yandan alkışlıyorum
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88

Adınız Soyadınız: Melda
Doğum tarihi: 07/07/1987
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ

>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<

« Yanıtla #31 : Mart 06, 2007, 01:00:15 pm »

ardahanı ,karsı olmazki bu pogram baska bir şey bence bir salonun varsa müşterinde vardır demektir eee bide pcin varsa bu programın dogusu batısı olmuyo Wink

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
bahozlem
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #32 : Nisan 04, 2007, 08:40:00 am »

bende merak ettim heee  Grin  arastirmaci kuafor diye ben sana derim Tongue

tşk ederim
ben bir öğretmenim ve  bazı öğrencilerim iş yeri açıyor.onlara bu konulardada yrd olmak istedim
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #33 : Nisan 26, 2007, 09:43:27 pm »

"Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseridir" diyen ulu öndere katılmamak ne mümkün. Kutsal görevi en iyi şekilde icra eden öğretmenlerimizi yürekten takdir ediyorum. Beir çocuğun yaşam tarzını ailesi ve öğretmenin çabaları etkiler.

cenk_34
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #34 : Mayıs 03, 2007, 04:40:29 pm »

merhaba kaan bey sizin bahsetiginiz proragramda sactasarımı var ben saç tasarımıyla ılgılı cok basit kısa zamnda zaman kaybetmeden tasarım yapmak istiyorum ornegın müşterının beyendıgı modelı hemen musterının fotosunu cekıp pc ye aktarım o sacı onun yuzune montaj edebılecegım bır pragram ugrasmadan ama perkuk gıbı oolmayacak yanı o musterı sacın bıtmıs halını gorecek kendı yuznde
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!