Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kuaför Programlarından Beklentileriniz Nelerdir!  (Okunma Sayısı 763 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Girilmez
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« : Ekim 27, 2008, 10:37:54 am »

Sevgili meslektaşlarım bir çoğumuz önceleri salonlarımızda defterlere müşterilerimizin borçlarını yazdık. Daha sonraları ise boya notlarını tutmaya başladık. Derken bilgisayarla tanışan iş yerleri excell tarzı ofis programlarında müşteri bilgilerini girdiler. Artık bizlere özel yazılmış bir programa ihtiyacımız olduğunu fark eden yazılımcılar. Hemen kolları sıvadılar ve birbirinden farklı özellikler de programlarla karşımıza çıktılar.

Programların ücretleri değişmekteydi, belki de kullanmadığımız yada işimize yaramayacak bir çok özelliğe sahip programlar satın aldık.

Sizce...
  • Kuaför Programlarının Genel Özellikleri Neler Olmalı?
  • Kuaför Programına En Fazla Ne Kadar Bütçe Ayırabilirsiniz?

Kısaca.... Beklentilerinizi Öğrenmek İstiyorum. Katılan Meslektaşlarımıza Şimdiden Teşekkür Ediyorum.
romans1980
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #1 : Ekim 30, 2008, 07:55:57 pm »

benim kuaförlük yaptıgım yer çok küçük bu tür programları ben istiyorum fakat burada maliyetini karşılarmı diye düşünüyorumburadaki kuaförlerin hiç birinde bilgisayar yok ilk bende olsun istiyorum dükkanım için benim için degişiklik güzel olucak maliyet 2 bin ytl ayırabilirim  Huh?
romans1980
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #2 : Kasım 03, 2008, 11:31:38 pm »

degerlendirecegim teşekkürler inşallah tutar Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!