Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kuaför Ve Güzellik Salonu Yönetim Sistemi  (Okunma Sayısı 12136 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #35 : Mayıs 03, 2007, 11:18:01 pm »

bahsettiğniz şey bu programda yok zaten bu program o iş için değil yanlış anladınız sanırım. Fakat dediğiniz işi yapan programlar mevcut fakat hiç okadar pratik değil ahh keşke olsa. O tarz programlarla yoğğun bir çalışmadan sonra sizin hızınıza bağlı olarak 10 15 dakkalık bir zaman harcamanız gerekiyor. Açılan başlıkla pek alakalı değil bahsettiğiniz ama yazmışken kısa değiniğim bahsettiğiniz konu bu başlık altında kapansın. Bahsetiğiniz program müşterinizin kafasını karıştırabilir yada saçına uygulanması mümkün olmayacak bir saçı beyenebilir ve hepsi size süreden ötürü iş kaybı getirebilir ben zamanında kullandım pek iç açıcı sonuç almadım yinede siz bilirsiniz.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
blintdate
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #36 : Mayıs 11, 2007, 01:11:47 pm »

güzel program tebrikler
 artist
d.murat
Başçavuş

Rep Puanı: 8

« Yanıtla #37 : Mayıs 30, 2007, 05:22:56 pm »

selam  valla bende merak ettim iyimi  çalışmalarını hızlandırırsan sevinirim kolay gelsin
zerrin
Üsteğmen

Rep Puanı: 9

« Yanıtla #38 : Ağustos 22, 2007, 06:50:17 pm »

neden olmasın hemde çok guzel olur. bizim için gerekli

bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
davuthava
davuthava
Asteğmen

Rep Puanı: 6

« Yanıtla #39 : Ağustos 26, 2007, 12:39:56 am »

harika bir program çok güzel  çok iyi işleyeceğinden eminim en kısa zamanda yaralanmak gerekiyo elinize sağlık kaan bey
dj_kanser
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #40 : Ağustos 27, 2007, 10:08:37 pm »

sizi tebrik ederim kaan abi her zaman kuasförler için en iisini düşünüyorsunuz ve uygulamaya çalışıyorsunuz bu davranışlarınızdan dolayı sizi tekrar tebrik eder başarılar dilerim saygılarımla
frieseursalonnele
frieseursalonnele
Onbaşı
*

« Yanıtla #41 : Ekim 26, 2008, 07:46:56 pm »

paylaşım için tşk alkışlıyorum artist
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!