Se®®@
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« : Ocak 02, 2007, 09:16:50 pm » |
|
benim birkaç sene önce saçlarım oryalle açarken kuaFör tarafından bir güzel yakıldı.kaç senedir sebastianın nem maskelerini,bakım ürünlerini kullandım(şimdi avon ve bitkisel bakım kürleri kullanıorum),doktora gittim ama hala saçlarım eskisi gibi değil.en son saçıma balyaj attırdım.saçın açık renkli kısımlarının uçları diken diken.saçlarımın hala yanmanın etkisinden kurtulamadığını birkez daha gördüm.önerebileceğiniz bakım ürünü warmı?yoksa saçlarım hep sorunlumu kalıcak??Sizlere bu konuda danışmak istedim. Herkese hayırlı bayramlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
abdullahbf
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 02, 2007, 09:48:47 pm » |
|
saçlarını görmeden bişey demek mmkün değil....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 02, 2007, 10:20:58 pm » |
|
Sağolun sizeda hayırlı bayramlar. Açtığınız konuda saçlarınızın bi kaç sene evel yandığını yazmışssınız, saçlarınız yıpranmış olsa birkaç senede kesile kesile gitmesi gerekirdi bakımda yaptığınızı yazmışssınız anladığım tek şey saçınıza işlem yapan kişi size yapmayalım dememiş . Saçınızı amatör kişilerden korumak en iyi bakım olacak sizin için. Yazdıklarınızdan anladığıma göre yorum yaptım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
goldKeMaL
Üsteğmen

Rep Puanı: 2
GaLaTaSaRaY En BüYüK SüN 1905 :))))
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 04, 2007, 04:52:02 pm » |
|
olacak şey belli bol bakım yapmak ama her seferinde 10 dakika bekletmek sonra ay dan aya ucundan aldırmak ii bir çözüm olur
|
|
|
|
|
|
___________________________________________________________ güzellik salonu güzellik salonlarıFORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
|
|
|
baris
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2007, 01:56:24 pm » |
|
saclarininizin yandigi halde balyaj yaptimaniz yanlis bunun tek cozumu bir sure islem yaptirmamaniz gerekiyor saygilarimla kuafor baris
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88
Doğum tarihi: 07/07/1987
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ
>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 03, 2007, 08:26:32 pm » |
|
birkac senede hiçmi saclarını kestirmedin?şimdiye kadar gitmeliydi yanıkların bence biraz saclarını rahat bırakmalısın balyaj felanda yaptırma ole her buldugun kremide surme sacına en guzeli doğal olanıdır kendi haline bırak hava almasını ve kuruturken sac kurutma makinasıyla deil kendilinden kuruyabilmesine dikkat et gormeden sana soyleyebileceklerim bukadar ...
|
|
|
|
|
|
melda samsun 07.07.1987 kuaför  ___________________________________________________ FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
|
|
|
Se®®@
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 03, 2007, 09:31:58 pm » |
|
kestirdim saçlarımı ama yeni çıkanlar bile çok çabuk elektirikleniyor.Saç düzleştirici ve difüzör mutlaka kullanıyorum.başka türlü saçlarım hiçbirşeye benzemiyor.Nem makesi kullanıyorum sağlıklı değilller ama hiç olmazsa olan saçlarım kopup gitmesin,mahvolmasın diye uğraşıyorum.İlginiz için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 03, 2007, 10:49:18 pm » |
|
aslında balyaj yaptırmasan daha iyiydi dogal saçların uçlara gelene kadarda bence bişey yaptırma avonun hangı kıremını kullanıyosun bılmıyorum ama saç maskesi var boyalı saçlar için onu kullanabılırısn kullananlar var souç güzel saçların yanalı çok olmuş aslında normale dönmesi lazım ama umarım eski saçlarına kavuşursun
|
|
|
|
|
|
AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
|
|
|
serram
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 08, 2007, 04:35:45 pm » |
|
serraların kaderimi bu serra...benimde yandı ne yapacağımı bilmiyorum ben daha yeniyim 3 günlük.senin ne zaman normale döndü saçların..avonun hangi ürünlerini kullanıyorsun .bende avon temsilcisiyim..hangisi söylersen sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Se®®@
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 09, 2007, 02:53:40 pm » |
|
serraların kaderimi bu serra...benimde yandı ne yapacağımı bilmiyorum ben daha yeniyim 3 günlük.senin ne zaman normale döndü saçların..avonun hangi ürünlerini kullanıyorsun .bende avon temsilcisiyim..hangisi söylersen sevinirim...
canım ben avonun advance techniqies-styling-lift it ve daily results-quick touch ürününü kullanıorum.İnsanın saçları yandıktan sona yenisi çıksada eski saçı gibi olmuyor.çok elektriklenme,cansız(yolunmuşgörüntüsü) büyük sorun ve tabi dökülüyor.avonun ürünlerini bu yüzden kullanıyorum.birde sebastian potion 7 kullanıyorum.avonu 10 defa cebinden çıkarır.onu daha çok tavsiye ederim açıkçası.... ilk saçlarım yandığında sebastian ın aminoasitli tek kullanımlık nem maskelerinden bayağı bi kullanmıştım.hafif iyileşmiştisaçlarım.birde doktora gitmeni tavsiye ederim. saçlarım yandıktan sonra dökülmeye başladı biraz ve o ara cildim için bir ilaç kullanıyordum o bütün vücudumu etkiliyordu tabi saçlarımı da o yüzden doktor özel bi karışım wermişti onu kullanmıştım birkaç tertip.bu yanma olayının üstünden 2 sene geçti artık saçıma işlem yaptırmamaktan beklemekten sıkıldım.artık flash ve röfle yaptırıyorum.büyük bir şikayetim yok açıkçası.saçım sanırım asla yanmadan önceki gibi olmayacak.umudumu kestim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serram
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2007, 03:45:32 pm » |
|
dermatologarkadaşımdan bir tarif aldım..çok işe yarıyormuş..ısrarla yaptırdı bana..1 ampul bepanten,1 ampul evigen,100 cc badem yağı,100cczeytinyağı,saçına sür.15 dak masaj yap.streç flmi sar.en az 2 saat kalacak.daha sonra streç flmi çıkar.15 dak saç kurutma makinesi ile ısıt saçı daha sonra yıka.bu karışımı 1 ay boyunca haftada 1 uygula.1 ay sonra 15 günde bir,1 ay sonra ayda bir uygula.çok güzel sonuç veriyormuş arkadaşım söyledi..bakalım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sofyanka
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 01, 2007, 11:41:13 am » |
|
şuanda saclarını bencede boyama ve bakım ve kesim uçlarından yaptır yeterli olur ama kendi sacını istiyorsan ki hiç boyatmaman lazımki kendine gelsin sacın kendi sacın cıksın güzel bir bakım seti al ve ya yaptırher ay gecmiş olsun canım 
|
|
|
|
|
|
Anlamsız bir fırtına....
|
|
|
bilalerya
bilal
Başçavuş

Doğum tarihi: 06-28-1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: ankara
Burcunuz: yengeç
merhaba
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 04, 2007, 09:10:45 pm » |
|
sana tavsıyem guzel hafıf koyu bır renge boya ondan sonra aktara gıt ve sacına gore bır bakım hazırlasınlar o bakımı surup 3 saat en az beklet bu ıslemı haftanın 3 gunu uygula en kısa zamanda kendıne gelecegınden hıc kusku duyma 
|
|
|
|
|
|
<!-- Facebook Badge START --><a href=" http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Bilal Derya'nın Profili[/url] | <a href=" http://tr-tr.facebook.com/badges.php" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Profil Kartını Oluştur[/url] <a href=" http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP">  [/url]<!-- Facebook Badge END -->
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 04, 2007, 09:23:10 pm » |
|
bu konuya bende deginmek istedim.aslinda bana göre sacina yapilan acma islemi sacin kok hucreleriyle ilgili olabilir.cunku yapilan islem kafa derisine gercekten isliyor,emiyor yapilan islem dolayisiyla zararli kimyasal madde sac derisi tapakasina isliyor..buda hücrelerin ölmesine ve yipranmasina sebebiyet veriyor..yeni saclar cikarken dahi yipranmis bir sekilde cikabilir.umarim anlatabilmisimdir.
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
Nedo08
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 20, 2007, 10:47:04 am » |
|
kendi düsen ağlamaz kardeşim.sen 10 sene kuaför yolu bilme şimdi de elaç yardım dilen?olmazz yok öyle 3 köfte beş kuruş.şimdi uğraşın bakalım.avon ,ıvır zıvır ,kurtarır sizi onlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 01, 2009, 02:02:39 am » |
|
benim tavsiyem şu olabilir ve çokta faydalı olduğuna inanıyorum  saç bakım dopingi diyebilirz buna  ve 6 ay süresince ,haftada 2 gün bu karışımı, saç diplerine dip boya yapar gibi uygularsan, harika sonuç alıcaksın. özellikle gece sür uyu ve sabah yıka, okadar. badem yağı susam yağı çörek otu yağı menekşe yağı saf zeytin yağı kekik yağı ceviz yağı hindistan cevizi yağı çam terebentin yağı , bazı marketlerde veya aktarlarda bulunmakta ve eczaneden  bepanten 1 kutu ampul E vitamini 1 kutu ampul tüm yağlardan 1 çay kaşığı 1 bepanten 1 E vitamini bir kaba koyup karıştırıp, saça uygulanır, istenirse kaşlarada sürülebilir. denenmiş ve kabul görmüş bir yöntem, kolay gelsiiiiinnn. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 19, 2009, 10:13:05 pm » |
|
 buda bakımdan geçmiş bir saç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421
Doğum tarihi: 0303
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik
Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 31, 2009, 01:52:52 am » |
|
kestirdim saçlarımı ama yeni çıkanlar bile çok çabuk elektirikleniyor.Saç düzleştirici ve difüzör mutlaka kullanıyorum.başka türlü saçlarım hiçbirşeye benzemiyor.Nem makesi kullanıyorum sağlıklı değilller ama hiç olmazsa olan saçlarım kopup gitmesin,mahvolmasın diye uğraşıyorum.İlginiz için teşekkürler
Daynamadim yazmiyayim dedim ama yinede yaziyorum..sizce halen sacinizin elektiriklenmesi,yanik gibi durmasinin sebebi bu olmasin. ( Saç düzleştirici ve difüzör mutlaka kullanıyorum.başka türlü saçlarım hiçbirşeye benzemiyor. ) Bence bu !!!!! Avon marka profesyönel bir kuaför ürünü deil hangi kuaförün rafinda,vitrinin de veya tezgahinda avon gördünüz ben Viyana da hic bir kuaförde görmedim. kuaför ve malzemeci olarak cok mu geri kalmisim anliyamadim..Hangi kuaför dergisinde avonun sac bakim ürünlerini gördünüz..avon genelinde halk arasinda elden ele satilan bi ürün oldugu icin dil reklami fazla olan bi ürün baska da bir özelligi yok...ne televiyon da ne radio da nerde bir avon reklami gördünüz.. Lütfen avonun sac bakim ürünleri tanitimlari veya özellikleri hangi magazin dünyasinda hangi magazinde reklamlari varsa yazin bende incelim.....sac ürünlerini...kimler kulanmis nasil bir elestiri almis bunlarida okumak isterim.... Sayin ( Se®®@) Halen bu konuyla ilgileniyorsaniz yazin yardimci olmaya calisacam.Saciniza yapilan islemleri daha aydinlatici, sizin saciniza yaptiginiz islemleri daha detayli aciklayin sorunun cözümünü bulalim..Burdaki aciklamaniz da bi eksiklik var...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2009, 02:01:55 am Gönderen: Ekrem Bozkurt »
|
|
Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.
♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
|
|
|
|