KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Ocak 12, 2007, 10:23:35 am » |
|
Arkadaşlar bir kuaför olarak en çok hangi gazeteyi tercih ediyorsunuz bu konuda bir anket düzenledik hep beraber oy kullanalım anketimize.
Ankette olmayan okuduğunuz gazete varsa yazın arkadaşlar ankete ekliğim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2007, 10:27:22 am Gönderen: ADMİN »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
|
sahin
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 12, 2007, 09:14:49 pm » |
|
Arkadaşlar bir kuaför olarak en çok hangi gazeteyi tercih ediyorsunuz bu konuda bir anket düzenledik hep beraber oy kullanalım anketimize.
Ankette olmayan okuduğunuz gazete varsa yazın arkadaşlar ankete ekliğim.
Abi biz "zaman" okuyoruz her zamanda o oluyo onu eklede bari ona oy verelim 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 12, 2007, 09:27:16 pm Gönderen: sahin »
|
|
Patikaları bol bu hayatın.. Genişinde kanat çırpamadım semaların.. Yinede yaşam güzeldir diyenlere inat.. Şimdi ölüm en büyük merakım..
|
|
|
|
lastronin3
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 12, 2007, 09:24:19 pm » |
|
wallahi hergün gazate deiştirdiğimiz için bilemiycem 
|
|
|
|
|
|
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere ________________________________ FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak....
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 12, 2007, 10:42:19 pm » |
|
Bu ankete kuaför olmayanlar lütfen oy vermesin soru kuaför olan arkadaşlara
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
|
|
|
ares
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
tum meslektaslarıma basarılar dılerım
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 12, 2007, 11:57:19 pm » |
|
slm hurrıyet herhalde ne dersınız
|
|
|
|
|
|
selam ben mugla mılasta kuaförüm bu sıteye yenı üye oldum sız kuaför doslarımla tanısmak ve bılği alısverisi yapmak ısterım saygılarımla
|
|
|
olakuafor
Onbaşı
ola kuafor
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 18, 2007, 10:43:54 am » |
|
ben sabah gazetesi okuyorum 
|
|
|
|
|
|
döktügüm her damla göz yaşımda seni sakladım
|
|
|
kulkedisi81
Çavuş

Rep Puanı: 3
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 06, 2007, 02:34:28 am » |
|
kendı kısısel takıbım ıcın ınternet.. musterıler ıcın tv olayı ve dergı bulunduruyorum...gazetelerı karıstıranların sayısı az..genel tercıh muzık benım ıcınde ıdeal oluyor calısma esnasında muzık..kendı kıtaplarımda var okumak ısteyenler onlarıda karıstırabılıyor yeterkı okumak ıstesınler ben bulurum onlara her sey.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88
Doğum tarihi: 07/07/1987
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ
>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 06, 2007, 12:37:43 pm » |
|
müsteriler için deilde kendimiz için hergün posta ve sabah gazetesi alıyoruz acıkcası toplumda gazete okuma alıskanlıgı yok daha cok magazin dergileri favoride neyse soru bu deildi zaten:) 
|
|
|
|
|
|
melda samsun 07.07.1987 kuaför  ___________________________________________________ FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
|
|
|
ebru41
Onbaşı
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 20, 2007, 11:22:52 pm » |
|
posta, sabah, hürriyet ve milliyet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sedat
Onbaşı
Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 27, 2007, 03:02:26 pm » |
|
posta alıyorum gazetede ne arasan var müşteriler de en çok posta da haydar amcayı okuyor 
|
|
|
|
|
|
ben imkansız aşklar için yaratılmışım
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 15, 2007, 08:18:43 pm » |
|
Valla helal olsun diyorum  6 ayda 35 üye oy kullanmış ankete unutmayın toplumda önemsediniz kadar önemsenirsiniz. Sözüm oy kullanmayanlara 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mine
Çavuş

Rep Puanı: 4
bugün vardık yarın yokuz bir bakmışn yalan olmuşuz
|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 21, 2007, 10:44:20 pm » |
|
posta ve sabah alıyoruz ama müşteri geneli sadece haydar amcamı okuyor 
|
|
|
|
|
|
"ALLAH" isterse bir kulun işini "MERMERE" geçirir dişini istemezse işini "MUHALLEBI" yerken kırar dişini"
|
|
|
|
|
|
seren
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2007, 11:22:59 am » |
|
sabah ve hürriyet gazetesi tercihimdir.müşteri için ise posta  arkadaşlarımızında söyledikleri gibi haydar hoca ile meşhur oldu posta gazetesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_dream
Çavuş

Rep Puanı: 2
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 06, 2007, 09:38:47 pm » |
|
şuna bizden taraf bir de zaman ekleyin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coiffure
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 26, 2007, 02:06:20 pm » |
|
posta gazetesi ne kadar popiler bi gazeteymiş  bizde sabah , hürriyet ve hafatalık magazin dergileri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
batuuu
ATILDI
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 16, 2007, 11:33:03 am » |
|
biz takvim alıyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
naz
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 01, 2007, 09:00:06 pm » |
|
cumhuriyeti eklerseniz hürriyetle birlikte onada oy vercem birde benim elemanlar posta meraklısı ama ben onu önemsemediğim için para vermiyorum elemanlarda fırsat buldukça cepten ödeyip arada posta alıyo
|
|
|
|
|
|
isim:Ayşe Başoğlu 1967/Tomarza ünvan:Kuaför eşit olmayan insanlara eşit davranmaktan daha büyük haksızlık olamaz "düşünmek zor iştir,muhtemelen bu yüzden çok az kişi düşünür"
|
|
|
evren
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 22, 2007, 07:51:34 pm » |
|
genelde calıstıgım yerlerde sabah,hürriyet alınırdı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ares
Acemi ÜYE
tum meslektaslarıma basarılar dılerım
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 15, 2007, 10:45:06 pm » |
|
genelde salonuma sabah ve posta alırım
|
|
|
|
|
|
selam ben mugla mılasta kuaförüm bu sıteye yenı üye oldum sız kuaför doslarımla tanısmak ve bılği alısverisi yapmak ısterım saygılarımla
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 16, 2007, 12:25:36 pm » |
|
Ben salonuma gazete almıyorum.
Hatta kendimde 4 senedir gazete okumuyorum,televizyon izlemiyorum.
Salonumda sadece İzmirLayf mecmuasına üyeyim her ay gelir.
Gazete almıyorum ama her tezgahımda 7inç televizyon var.
Ve bu televizyonlarda sadece müzik kanalları ve Fasione tv, yayını veriyorum.(sesi kısık)
Çünki salonumda genel müzük yayını var. Her televizyonun sesini açarsak karmakarışık bir gürültü kirliliği olur.
Müşteri koltuğa oturduğu anda televizyonu açılır ve müşteri onu izleyerek zamanını geçirir.
Neden gazete almıyorum_?
2 Nedeni var.
1.Si Ben çalışırken müşterinin gazete okuması beni delirtiyor, çünki ben bir sanat yapıyorum çalışmalarımı izlemesini tercih ederim.
Ve gazeteyle meşgul olurken başı bi oyana bi bu yana döndürüp durması konsantremi bozar,Bana ve sanatıma saygı duyup,efendi,efendi oturup beni izlesin isterim, bunun içinde en iyi yöntem bu oldu benim için.Ya televizyonu izliyecek ya beni. 
2,si 4 sene kadar evvel her sabahki gibi gazetemi açtım nes kahvemi aldım,sigaramı yaktım ,ilk sayfa ikinci sayfa derken.
Bir haber.(4 yaşında erkek çocuğuna tecavüz edilip öldürüldü) 
O heberi tam olarak okumadan gazeteyi yırttım ve ağlamaya başladım,oysa daha sabahın körüydü.Böyle bir haberle yıkılmıştım ,bütün günümün enerjisini almıştı.
Çünki benimde 2 tane erkek evladım var,bu nasıl bir vahşettir,bu nasıl bir sapıklıktır.Lanet olsun dedim ve ogün bugün gazete almıyorum,ve okumuyorum.
Ya kim nereyi hortumladı,yada kim nereden ne kaçırdı,yada hangi manken hengi iş adamıyla neredeydi,
Yaşam bu değil bence,hatta haber bu değil bence.
Ve müşterileriminde çok hoşuna gidiyor bu televizyon sistemi,
Özellikle bizampli makinesine girenler için dahada iyi oluyor.Onlara kulaklıklarını takıyoruz sesini açıyoruz.Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorlar bile,Hatta yansa bile sesi çıkmıyor 
Müşteri beklerken sadece bişeyler okuyabilir koltuğa geçtiği anda, sadece müşterim,ben, ve televizyon var,başka bişeyle meşgul olamaz.
Yani ben salonuma gazete almıyorum.
Not:Sevgili Kaan malesef ben ankete oy veremedim,seçeneklerde Almıyorum yoktu 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2007, 09:01:45 am Gönderen: kuaformujdat »
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
loveagain
Onbaşı
Rep Puanı: 1
Doğum tarihi: 09,01,1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: istanbul/kadıköy
Burcunuz: oğlak
gidenler terk edilmeyi hakketmiştir zaten
|
 |
« Yanıtla #21 : Ocak 25, 2008, 10:58:34 pm » |
|
Müjdat abi kısmen sana katılıyorum benimde salonumda bekleme koltuklarının yanında duru gazeteler ama servis koltuğuna müşteriyi alırken gazeteyi bir şekilde bıraktırırım servis sırasında magazin dergilerini okumasını tercih ederim nedeni ise gazetedeki haberlere müşterinin yorum yapıyor olması ve bu yorumlarına beni ve ekibimide sürüklüyor olması buna karşılık servis sırasında sadece magazin dergileri. şimdi konumuza dönecek olursak benim seçtiğim gazeteler sabah hürriyet posta
|
|
|
|
|
|
burak tunç şahin ağrı / doğubeyazıt öğretmen evi nirva güzellik 1976 uçuk (kuaför)
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #22 : Ocak 26, 2008, 12:51:04 am » |
|
abı ben burda (avrupahurriyet) alıyorum ama fazla turkıyeden fazla bır sey yok turkıyede calısırken star sabah ve posta alıyorduk
|
|
|
|
|
|
BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?  ? FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 10, 2008, 08:28:58 pm » |
|
bir aralar alıyodum baktımki gazete okumak değil niyet maksat ortalıgı karıştırmak burda gazeteden anlayan pek yok ve almıyorum artık ama sabah gazetesi alınıyodu genelde.benimde netim var gazateyede gerek yok müşteri alsın gelsin gazetesini 
|
|
|
|
|
|
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
|
|
|
SOFTFACE
metin
Erbaş
zamanı yöneten kazansın
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 28, 2008, 11:52:05 pm » |
|
uzun yıllardır posta gezetesi alıyorum.buna ilaveten izmit li olduğum için kent' imizin yerel gazetesini de alıyorum..
|
|
|
|
|
|
güzelliğinize.
|
|
|
38nazar80
38nazar80
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 13, 2008, 02:33:47 am » |
|
sabah yada hurrıyet alıyoruz
|
|
|
|
|
|
27 04 1980 fıkrıye kızılarslan kayserı
|
|
|
sinemak
Çavuş

Rep Puanı: 6
Adınız Soyadınız: sinem
Doğum tarihi: 06/09/1985
Mesleğiniz: öğrenci
Memleketiniz: istanbul
istanbuldan kemancı
|
 |
« Yanıtla #26 : Şubat 24, 2010, 08:17:51 pm » |
|
hangi kuaföre gittiysem hep posta vardı hemen haydar dümene bakarım ordan aklımda kaldı 
|
|
|
|
|
|
aşkın büyüsü keman aşk ile daha bir güzel çıkıyor sesin
Neyi arar bu dünyada insan, bildim ne için
Neyi kaybettiyse arar insan onu, Aşk için
Ezel yitirdiğin bilmez mi, aramasın niçin
Bulmuşsa izin, bulduğuyla yanar. Bugün için
|