| Ocak 27, 2007, 05:16:51 pm |
|
|
 |
« :» |
|
Mesleki Egitim (Kuaforluk) Sınavi hakkinda olusturulmus bir soru bankasi mevcut mudur acaba. Ulasabilecegim link verebilir misiniz? Sınava girecegim konular soyle: 1) Toplam Kalite Yonetimi 2) İsletme Bilgisi ve ve Koop. 3) İs Güvenligi 4) Mesleki Saglik Bilgisi 5) Meslek Bilgisi 6) Mesleki Teknik Resim 7) Uygulama
yardim edecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim
kolay gelsin islerinizde...
ozlem1409
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 27, 2007, 06:20:44 pm |
|
|
 |
« Yanıtla #1 :» |
|
Bu sınava girmeden evel yaklaşık bir aylık bir kurs görüyorsunuz sanırım kurs görmedinizmi hiç kursta notlar aldırmadılar mı  Kurs bitiminde çıkması muhtremel soruları zaten veriyorlar diye biiyorum sizde nasıl oldu ?
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0533 733 00 37 İstersem dağı un, demiri yün,geceyi gün ederim.. Seversem dikeni gül, nefreti kül,yüreğimi yel ederim. Ama gidersem dağları deler, yüreğimi kilitler,herşeyi siler giderim..
Adminden çekinmenize gerek yok admin insan yemez. Bu sitenin admini zararsızdır  FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
| Ocak 28, 2007, 01:10:02 am |
|
|
 |
« Yanıtla #2 :» |
|
merhaba, sadece halk eğitim merkezinden aldiğim sertifika var.1 yıllık bu kursta verilen derslerin sınavla alakası yok.bu sınav af sınavıymış ama kalfalık belgesi veriyorlar. soru da ders notu da yok .
ozlem1409
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Ocak 28, 2007, 02:47:17 am |
|
|
 |
« Yanıtla #3 :» |
|
özlem istediğin bütün bilgiler tüm kuaförlük bilimi temel kuaförlük bilimi müşteri hizmetleri yönetmeliği adlı kikaplarda bulabilirsin.milli eğ,ban, satışnoktalarındanveya cıraklık okullarının kütüpanelerinden.
|
|
|
|
|
|
www.diloksakozmetik.comdüşüncelerinize dikkat edin davranışlarınız olur,davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınız olur,alışkanlıklarınıza dikkat edin,karakteriniz olur,karakterinize dikkat edin kaderiniz olur. ======================================== forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız[/size
|
|
|
| Ocak 28, 2007, 02:03:46 pm |
|
|
 |
« Yanıtla #4 :» |
|
Bu kitaplar internetten satılıyormu arkadaşlara yardımcı olalım bilen varsa yazssın arkadaşlar yoksa hiç araştırmiğim  kitapların satıldığı yerleri bu linkten bulabilirsiniz http://yayim.meb.gov.tr/satisburo.htm
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 28, 2007, 04:37:04 pm Gönderen: ADMİN »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0533 733 00 37 İstersem dağı un, demiri yün,geceyi gün ederim.. Seversem dikeni gül, nefreti kül,yüreğimi yel ederim. Ama gidersem dağları deler, yüreğimi kilitler,herşeyi siler giderim..
Adminden çekinmenize gerek yok admin insan yemez. Bu sitenin admini zararsızdır  FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
| Ocak 28, 2007, 04:00:18 pm |
|
|
 |
« Yanıtla #5 :» |
|
kaan kitapları nereden bulunaçağını yazmış bulunmaktayım illada internedten bulmakisteyenler e googlede millieğitim yaz 10, 20 arası tüm illerin kayıtları nı bulabilir irtibat kurabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
www.diloksakozmetik.comdüşüncelerinize dikkat edin davranışlarınız olur,davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınız olur,alışkanlıklarınıza dikkat edin,karakteriniz olur,karakterinize dikkat edin kaderiniz olur. ======================================== forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız[/size
|
|
|
| Ocak 29, 2007, 08:14:14 pm |
|
|
 |
« Yanıtla #6 :» |
|
özlem bende çıraklığa girdim sorular zordu ama yardımcı oluyorlar. sana benim girdiğim sınav sorularını vereyi en azından fikrin olur. 1meslek bilgisi sorular 1 yüz şekileri nelerdir madeler halinde yazın 2 permenant losyonunun[ 1. ilaç] saç üzerindeki işlevi nedir görevi nedir açıklayınız 3 röfle uygulaması çeşitlerinden [tekniklerinden] iki tanesini yazın? 4 saç kesiminde ölçü(saç uzunluklarını dengeleme) nasıl alınır yazın? 5 defrize nedir? tanımlayınız 6saç açmada kulanılan hidrojen peroksit çeşitleri nelerdir yazın 7 kırepe uygulaması niçin yapılır madeler halinde yazınız? 8 perma işleminde saç ucu kağıdı niçin kullanılır? 9 doğal saçı boya ile açma sonrasında saçın renginin beklenenden açık olmasınısebepleri neler ola bilir yazınız? 10 saç boyamada rötuş nedemektir tanımlayınız? sana diğre sorularıda fırsat buldukça yazarım en azında fikrin olur.
|
|
|
|
|
|
Sen görmeden bildiğim görünce tanıdığım sen yüreğime kırk kilit vurup sakladığım sen yüreğimden dilime yol bulamayıpta söylemeye cesaret edemediğim yanım sen sevdiğim sen sevdalım sen aşktan öte yaşadığımsın
|
|
|
| Nisan 05, 2008, 12:22:43 am |
|
|
 |
« Yanıtla #7 :» |
|
internetten milli egitim sorubankasını tıklayın tüm sorulmuş soru ve cevapları buluyorsunuz.kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| Nisan 05, 2009, 11:56:52 pm |
|
|
 |
« Yanıtla #8 :» |
|
size tavsiyem, sınavlar başlamadan önce (eğer kursa katılmadıysanız) okulun idarecileriyle görüşün.. İlgili öğretmenlerden kaynak edinebilirsiniz.. Ya da size yol gösterirler.. Bildiğim kadarıyla İstanbulda bazı Meslek eğitim merkezlerinde soru kitapçıkları çıkartılıyor.. Aslında öğretmenler için de bu konu bir sorun.. okula gelmeyen yılların esnafı sınavlarda zorluk çekiyor... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2009, 12:51:11 am Gönderen: desiree7 »
|
|
кιмѕєуι кıямαмαк,üzмємєк şαятıуℓα ιѕтє∂ιğιη нєя şєуι ∂єηє.. вιя güη çєкιρ gι∂єяѕєη,gєяι∂є ηє αкℓıη кαℓѕıη,ηє ∂є ѕєηιη уüzüη∂єη кıяıℓмış вιя уüяєк..
|
|
|
|