Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sizin salonunuz ne renk ?  (Okunma Sayısı 4570 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« : Şubat 22, 2007, 07:10:54 pm »

Arkadaşlar kuaförler en çon hengi renge boyanmış salon tercih ediyor ? tespit edelim. Herkes salonunda veya çalştığı salondaki rengi yazarsa yada salonun resmini buraya eklerse harika olur katılımlarınızı bekliyoruz.

Bunu anket şeklinde yapamak bayağı bir yap kaplayacağı için anket şıkları koymadım.
« Son Düzenleme: Haziran 15, 2007, 08:13:24 pm Gönderen: ADMİN » Logged

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
kulkedisi81
Çavuş
**

Rep Puanı: 3

« Yanıtla #1 : Mart 06, 2007, 02:46:14 am »

bende dekorasyon sıyah ve beyazdan olusmakta....duvarlarım vs...beyaz. bekleme odası koltukları sıyah ımıtasyon derı ,calısma tezgahım sıyah cam, koltuklar ,yıkama setı, ve dıger yardımcı aparatlar sıyah....
cok soguk bı dukkan gıbı gelebılır..ama tarzım bu ..bu soguklugu duvardakı panolar yahut cesıtlı aksesuarlarla kırabılıyorum kanaatındeyım...en azından musterılerde bende sımdılık memnunuz...ılerde yenı bı dekorasyon dusunuyorum. anccak sıyah ve beyazdan kopmadan nasıl basarabılırım bılemıyorum buyuk ıhtımal bıraz daha acık ve sıcak renklere dogru bır yolculuk baslayacak....renklerle ınsan psıkolojısı arasındakı ılıskı onemlı...
berfincan
Başçavuş

« Yanıtla #2 : Mart 06, 2007, 12:06:00 pm »

benim salonumda gümüş ve lila renkleri hakim bekleme koltukları diğer koltuklar duvarlar tezgahlar lila ve dümüş karışımı ve çok içaçıcı bir renk olduğunu düşünüyorum gelen müşterilerinde tepkisi bu yönde
seren
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Mart 08, 2007, 01:01:17 am »

tek bir çalışma salonu  honk oldum ne bekleme salonu var ne tv, ne sıcacık bir ortam  honk oldum neyse salon rengini sölim . yerler granit,duvarlar pembe fayans perdeler ismi neyse artık açılıp kapanabilen normal olan perdelerden  ve rengi pembe,uygulama yaptığımız sandalyelerde pembe,   şaştım  doğrusu  oturma gurupları 3,2,1,1 kolttuktan oluşuyor ve sarı,saman rengi gibi karışık bir renkte diyeyim. kocamanda aynası var hiç ama hiç beğenmiyorum çalıştığım iş yerini üffffffff   honk oldum
« Son Düzenleme: Haziran 22, 2007, 11:29:49 am Gönderen: seren » Logged
sutbeyaz
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #4 : Mayıs 02, 2007, 11:13:55 pm »

bizim salonda fil dişi ve beyaz renk hakim bekleme koltukları kahverengi kapılar amerikan kapı 2 oda var biri makyaj odası diğeri çalışma odası
romans1980
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #5 : Mayıs 28, 2007, 01:16:17 am »

benim salonum pek büyük degil ama sıkıcıda degil tezgahlarım limon sarısı koltuklarım lacivert bekleme koltuklarımda aynı lacivert duvarlarda sütlü kahve bende dekorumu degiştirmeyi düşünüyorum ama içinde mutlaka mavi olması şart müşreilerde memnun bu halden tabiki bi kaçı hariç çünkü tam bir fenerbahçe kuaför salonuna benziyor diyee
sideli
ATILDI
Çavuş
*

Rep Puanı: 0

Ne Yaparsan Yap; Ama En İyisini YAP

« Yanıtla #6 : Mayıs 28, 2007, 02:59:47 am »

Benim salonda küçük sayılır ama çok hoş, duvarlar çağla yeşili, tezgahlar filiz celik 440 k.kahve, koltuklar turuncu, mobilyalarda beyaz krem karısımı.
tavsiye ederim, bütün müsterilerim çok memnun artist

Emeği karşılıksız bırakmayalım!!!
sedat
Onbaşı
*

« Yanıtla #7 : Mayıs 28, 2007, 10:26:25 pm »

benim salonum lila mor. çalışma koltuklarım gece mavisi.dolaplar ve kasa ceviz. bekleme salonum çağla ve haki yeşil. bekleme koltuklarım turuncu puflarım sarı.antre yeşil. gelin odam da lila mor. nasıl çok janjan lı diimi lavabo ve mutfak ta komle fayans yerleri unuttum komple kalebodur açık saman sarısı yandan yandan

ben imkansız aşklar için yaratılmışım
arzu84
Onbaşı
*

Adınız Soyadınız: arzu
Doğum tarihi: 27/04/
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: samsun
Burcunuz: boğa

« Yanıtla #8 : Haziran 02, 2007, 10:36:35 pm »

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim salonum menekşe moru ve krem  Roll Eyes

yanlış bedenlere kuruluyor antenler
olmadık yürekleri çekiyor,
olmadık yürekler
umutların pili zayıf
sabırların şarjı tükeniyor
yoksa kontorlü mü artık sevdalar,
sadece çaldırıp kapatılıyor!!!!!!!!
esrammm
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2007, 11:21:42 pm »

sedat bey merhaba salonunuzun maşallahı var vallahi Smiley gökkuşağı gibi eminim güzeldir benim en sevdiğim renk mor ve çoğu kuaför mor renk olunca seviniyorum ama hiç kuaföre gidemiyorum Angry Angry
sadu
şadu
Başçavuş

Rep Puanı: 6

:))))))

« Yanıtla #10 : Haziran 11, 2007, 09:43:29 am »

slm aslında resmini  göstermek isterdim ama  nasıl olacağını bilemiyorum dükkan 2katlı 1.kat istenbul beji diyolar ve bu sırada ordu ilinde çok favori bir renk koltuk beklemede çalışmada kırmızı uyum olsun diye merdivenin üst kata çıkan bökümünüde bellli yerlerine kırmızı boya yaptık 2.karsa tatlı limon srısı artık temizliği zor ama çok hoş oluyor bence Smiley

Smiley
haarmonie
Asteğmen

Rep Puanı: 7

« Yanıtla #11 : Haziran 12, 2007, 12:51:55 pm »

selam arkadaslar benim salonumun duvar rekleri acik fistik yesili koltuklar sinyal kirmizisi aynalar ve tezgah cok acik kül rengi bekleme yerlerinin büyük koltuklari kirmizi kücük koltüklari kül almanyada bu tarzda salon cok az yok denilebilir cok beyeniliyor bir salondaha acarsam cingene penbesi olmali diye düsünüyorumcanli rekleri cok severim koyu basik reklerden hic hoslanmiyorum isterseniz salonum hakinda kararinizi siz verin www.haarmonie-siegen.de  görebilirsiniz

FORUMA  ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
sadu
şadu
Başçavuş

Rep Puanı: 6

:))))))

« Yanıtla #12 : Haziran 12, 2007, 02:00:38 pm »

slm
2 kat dükkanımız 1.kat istanbul beji adın da kremsi bir ton 2.kat sarının en tatlı tonu limona yakın yani:)mobilyalarda kırmızı renk? Wink

Smiley
mine
Çavuş
**

bugün vardık yarın yokuz bir bakmışn yalan olmuşuz

« Yanıtla #13 : Haziran 21, 2007, 10:57:12 pm »

ben sıkıldıkca renk değiştiriyorum şimdi başak sarısı ve koyu mavi  napim sürekli aynı renkler sıkıyo  Wink

"ALLAH" isterse bir kulun işini "MERMERE" geçirir dişini
 istemezse işini "MUHALLEBI" yerken kırar dişini"
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: ahmet nergiz
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: nevşehir ürgüp
Burcunuz: akrep

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #14 : Haziran 22, 2007, 11:03:04 am »

bizim salon duvarlar lila tezgahlar sarı yeşil desenli  koltuklar acık yeşil yerler ucuk yeşil

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
melike_papatya
papatya...
Asteğmen

Rep Puanı: 5

« Yanıtla #15 : Haziran 28, 2007, 09:32:46 pm »

merhaba arkadaslar aranızda yenıyım sızden cok sey ögrenıcem sanırım...bızım mekanın duvarları turuncu koltuklar lila rengi ve tezgahlar ıse fıstık yesılı cıvıl cıvıl bı mekan...

melike filiz BANDIRMA/15.07.85
DGSM
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #16 : Haziran 29, 2007, 11:06:56 am »

benim salonum da duvarlar jaluziler lila koltuklar siyah benimizlenimlerime göre genelde psikolojisi bozuk insanlar lilayı moru tercih edermiş biz kuaförlerinde pekiyi sayılmaz psikolojileri bu yüzdende genelde mor ve lila agırlıklı salon renkleri Roll Eyes
hayal
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #17 : Temmuz 02, 2007, 12:23:40 am »

bence tek kelimeyle muhteşem salonunuz haarmonie allah izin verirse yakında bende açıyorum da o yüzden dekorunuza baktım çok hoşuma gitti çok beğendim yani iç açıcı bir görüntüsü var sıkıcı değil yani tebrik ederim sizi zevkinizden dolayı
sdt
sedat
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 157

Adınız Soyadınız: sedat mamur
Doğum tarihi: 14/06/1976
Mesleğiniz: bayan kuaforu
Memleketiniz: mersin
Burcunuz: ikizler

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

« Yanıtla #18 : Ağustos 21, 2007, 11:02:36 am »

merhabalar ben sedat salonumun dekorunu degiştirdim şu anda fildşi duvarlar venge ve gri tezgah ve banko turuncu koltuklar biraz sadeleştirdik  Smiley

sedat mamur
14/06/1976
mersin/merkez/istkl cad
ne mutlu türküm diyene
http://www.facebook.com/profile.php?id=834624757&ref=profile

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız

http://www.facebook.com/group.php?gid=6912828719
zerrin
Üsteğmen

Rep Puanı: 9

« Yanıtla #19 : Ağustos 21, 2007, 10:11:59 pm »

arkadaşlar ben beyaz saten duvar masa ve sandalyeler ve koltukları kırmızı dusunuyorum ayna cerceveleri de kırmızı olcak nassıl amaaa Tongue

bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
Enginn_05
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #20 : Eylül 10, 2007, 09:40:49 am »

bizim salonumuz yerler beyaz,duvarlar,açık lila,koltuklar lila,tezgahlar ise gümüş,bayanlar çok seviyo,,..
rukiye91
Erbaş
*

« Yanıtla #21 : Eylül 11, 2007, 05:22:35 pm »

bekleme odamız;pembe-mavi
cilt bakım odamız;yeşil
lazer odamız;turuncu
salonumuz;turuncu yeşil
saç yıkama kabinimiz;mavi_pembe
       merdivenlerimiz;sarı_yeşim
renklerin ilhamına güveniyoruz ve bize her gün enerji veriyor,ortamın havasını ısıtıyo.Müşteriler memnun bizde..
batuuu
ATILDI
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #22 : Eylül 16, 2007, 11:28:35 am »

abi benim calıstıgım yerin duvar boyası krem rengi tezgahlar vb de gri tsk Smiley
naz
Teğmen

Rep Puanı: 13

« Yanıtla #23 : Ekim 02, 2007, 10:43:23 pm »

benim işyerimde yerler beyaz fayans duvarlar perdeler mobilyalar krem çalışma tezgahları krem kırçıllı duvar ve mobilyaların rengini değiştirmeyi düşünüyorum uzun süredir aynı çünkü onun için değişik salonları gözlemliyorum hepsinden fikir alcam

isim:Ayşe Başoğlu
1967/Tomarza
ünvan:Kuaför
eşit olmayan insanlara eşit davranmaktan daha büyük haksızlık olamaz
"düşünmek zor iştir,muhtemelen bu yüzden çok az kişi düşünür"
cokoprenses
Onbaşı
*

« Yanıtla #24 : Ekim 07, 2007, 06:58:49 pm »

benim salonum nar çiççeği kırmızı renklere hakimdi yeni dekor değiştirdim ve ilginç renkler bulmuşum tarif edebildiğim kadar anlatayım.tezgahlarım yeşil altın rengi üzerine sarı simle baskılı(kendim  yaptım).pırıl pırıl tezgah ve kasa oldu.duvarlarım açık krem çerçeveler yaldızlı sarı.çalışma koltukları tarçın,bekleme ise hasır desenli krem rengi.fotoğraf eklemeyi bende bilmiyorum yoksa eklerdim bi tane
yezda
Onbaşı
*

« Yanıtla #25 : Kasım 29, 2007, 02:16:48 am »

bu sene lila ve sarı yaptım  ence güzel oldu yandan yandan

gülmek için mutlulugu beklersek ölene kadar tebesüm dahi edemeyiz
loveagain
Onbaşı
*

Adınız Soyadınız: burak tunç şahin
Doğum tarihi: 09,01,1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: istanbul/kadıköy
Burcunuz: oğlak

gidenler terk edilmeyi hakketmiştir zaten

« Yanıtla #26 : Ocak 25, 2008, 11:03:50 pm »

benim yerlerim sütlü kahve tonlarında laminant parke duvarlarım ise beyaz kolanlarım menekşe koltuklarımda beyaz

burak tunç şahin
ağrı / doğubeyazıt öğretmen evi nirva güzellik
1976
uçuk (kuaför)
sdf
sedef
Başçavuş

« Yanıtla #27 : Nisan 11, 2008, 02:34:25 pm »

ben pembe ve sarı tonalrını dusunuyorum
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8

« Yanıtla #28 : Mayıs 10, 2008, 08:16:44 pm »

kuaför bölümüm mor.gelinlik bölümüm mor ve lila karşımı

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
SÜRMENE
ATILDI
Onbaşı
*

« Yanıtla #29 : Mayıs 11, 2008, 11:21:01 pm »

saç yaptığım bölüm de duvarlar sarı tezgahlar siyah oturma koltuklarım kırmızı saç yaptığım koltuklar siyah.bekleme salonum yeşil epilasyon odam sarı.beş yıldır kullanıyorum ama çok sıkıldım yeni bi şeyler arıyorum çok farklı olsun istıyorum.karar verince sizlerle paylaşırım.tabiii mddiyatım el verırse.çok farklı olsun istiyorum  insanlar aaaaaaaaaaaaaa demeli.iyiki var bu site paylaşmak güzel. Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes

Forumda insanları rencide eden usluptaki yazılarından Ötürü forumdan atılmıştır.
nevincan
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #30 : Haziran 09, 2008, 01:48:12 pm »

salonum lila tonlarına boyalı gümüş dekorasyonlar ve mobilyalar venge bence birbirlerine çok yakışan üç renk  Wink
nermin
Üsteğmen

Rep Puanı: 11

« Yanıtla #31 : Haziran 10, 2008, 10:55:22 pm »

benim salonum lile çalışma koltuklarım açık sarı oturma grubum yine lila tabi bu seneki rengi
DGSM
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #32 : Temmuz 04, 2008, 09:27:43 am »

benim salonum ismi DEĞİŞİM SAÇ TASARIM duvarlar krem bazı duvarlarda sarmasık desenli kagıt var krem ve yeşilden oluşuyo tavandaki kortonpiyerlerde eskitme havası verilmiş sanki bir saray odası gibi bir salon
tatlielis19
Erbaş
*

« Yanıtla #33 : Temmuz 24, 2008, 02:43:45 pm »

benim salonumu  açmaya 5 gün kaldı dekorasyonum yakut lilası ve siyah oldu duvarlar yakut lilası koltukları siyah almak zorunda kaldım başka renk düşünüyodum ama saç boyası yaptığım müşterinin bir anlık dikkatsizliği o  koltuğu hiç kullanmama sebep olacaktı o yüzden siyah tercih ettik  tezgahlar siyah komidinler yakut lilası ve siyah olacak bence çok tatlı oldu göze hitap ediyo ve kim görse çok beğeniyor tavsiye ederim  yandan yandan yandan yandan
romans1980
Çavuş
**

« Yanıtla #34 : Eylül 15, 2008, 10:57:23 am »

benim salonumun duvarları başak sarısı bekleme koltuklarım mor krem tezgahlarım gümüş üzeri lila şeritli müşteri koltuklarım mor tv sehpam ve havlu dolabım da lila  perdelerim ise lila mor krem desenli  yerlerde armut sarısı laminant yeniledim dükkanın dekarasyonunu herkezin oldukça hoşuna gidiyor.. Smiley
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!