Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Saçları uzatan bitki entele otu  (Okunma Sayısı 63161 defa)
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88

Adınız Soyadınız: Melda
Doğum tarihi: 07/07/1987
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ

>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<

« : Mart 19, 2007, 06:48:43 pm »

10 gr. entele otunu - aktardan bulabilirsiniz, 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsunuz, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca banyodan en az 1.5-2 önce evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsunuz..Saçlar çok çabuk uzuyor..

bu da diğer formul:

Gerekli Malzemeler: 1. 5-10 gr. civarında Entele Otu, 2. Badem Yağı (küçük şişelerde oluyor), 3. Bepanthene (eczanelerde satılır küçük cam tüplerde)

Yapılışı: Saçlarınızı iyice yıkayın. Entele'yi bir cezvede su yarıya inene kadar kaynatın (su= cezvenin 4/3) demi tohumlardan süzdürün. Biraz ılıklaşınca badem yağını ve bepanthene'i kalan suyla iyice karıştırın. Daha sonra karışımı masaj şeklinde saç diplerine kadar uygulayın (iyice). Akabinde kafanıza naylon poşet geçirip üzerine saç kurutma makinesini 10-15 Dk. tutun. Biraz bekledikten sonra naylonu çıkartıp. Saçlarınızı yıkayın. Görün bakalım neler olacak.
(mesela) 1 cm. uzuyorsa 5 cm. uzar. Ayrıca seyrek bölgeler yeniden canlanır.

netten alıntıdır ben denemedim ama deneyenler çok memnun kalmişlar saçlar inanılmaz uzuyormuş ayrıca da ipek gibi oluyormuş..saçlarıma kahkul kestirmiştim ama şimdi sogudum kahkulden ...o yuzden yarın ilk işim şu entele otunu alıp denemek  bakalım çabuk uzayacaklar mi ?

Yalnız entele oyunun kilosu 1700,0 ytl yani 10 gramı 170 ytle ivarında... fiyat bakımından her yerde bulabilmeniz cok zor ustelik ortalıklarda bircok sahtesi dolasıyormus bu urun bir parmak boyunda kahverengi kucuk kök seklindeymiş, hindistandan geldigi içinde ve az cıkan bir urun oldugu içinde fiyatı diğer otlara gore pahalı artist
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2007, 03:15:44 pm Gönderen: gülistan » Logged

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
hesna
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #1 : Mart 21, 2007, 09:46:43 am »

yanlız bu entele otu zehirli diye duydum ve kullanılırken dikkatli kullanılması gerekiyo.birde bit otu diyede geciyo bulamayanlar oşekildede alabilir.ben bu formülü duyup almıştım ama kokusundan ötürü kullanmadım.madem yine çıktı burda karşımıza bidaha alıp deneyelim bakalım Roll Eyes
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

« Yanıtla #2 : Mart 21, 2007, 01:50:11 pm »

içtigimiz hapların bile yararının yanında zararlı oldugunu biliyormuydun hesna bu otun tehlikeli olup olmadını bilmiyorum yalnız bi sitede dolasırken kullanan birisinin yazısını okudum...
merhaba, sırf sizin bu mesajını okuyunca buraya üye oldum, bir mail adresi aldım ve size yazıyorum. evet entele otu gerçekten işe yarıyor, ben daha henüz 4 kez deneiş olmama rağmen dökülmesi bayağı azaldı ve saçlarımın diplerinde minik minik saçlar çıkmaya başladı. deneyin, gerçekten işe yarıyor ve bana dua edeceksiniz. ben haftada 2 kez yapıyorum, üşenmesem daha da çoğaltacağım, bak şimdi formülü şu : 10 gr. entele otu alıyorsun aktardan ve bunu 2 bardak su ve 2 bardak sirkenin içinde kaynatıyorsun, su yarıya inene kadar kaynayacak ve bu suyu soğuyunca banyodan en az 1.5-2 saat evvel saç diplerine masaj yaparak sürüyorsun, sonra iyice yıka ve sonucu gör, kolay gelsin.

diyor insan evladının bir tanesi entele otunu kullanmıs ve faydasını görmüş...

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

« Yanıtla #3 : Mart 21, 2007, 02:09:43 pm »

zehirli olmasının acıklaması;sac dibindeki acık bir yara yada yada tahriş olmus sac derisinin ustune uygulandında zehirleyici olabiliyomus ayrıca bunuda ögrenmiş oldum hesnaaa

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

hesna
Erbaş
*

« Yanıtla #4 : Mart 22, 2007, 08:26:25 am »

aaa ii bak benimde öğrendiim ii oldu.içim rahatladı biraz.zehir mehir duyunca insan tırsıyo  şaştım  doğrusu honk oldum haaliyle.
ee bide bunu kullanırken gözlerede gelmesin, aman haaaaaaaa  Wink
gaye
Üsteğmen

Rep Puanı: 20

Doğum tarihi: 02021987
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: kütahya
Burcunuz: kova

« Yanıtla #5 : Mart 22, 2007, 11:07:57 am »

saol gülistan paylaşımın için herkesın sorunu bu zaten "saçlarım nasıl uzar"dienlere işte yanıt entele otu kullan farkı goreceksin Grin Grin

AşK_gElİoRum DeMeZ_aMa_gİdİyOruM_dEr
ceyda
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #6 : Nisan 15, 2007, 05:51:38 pm »

yani korkuyorum kullanmaya  ama zaten aktarlardada bulamadım tuhaf Embarrassed Roll Eyes
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

« Yanıtla #7 : Nisan 15, 2007, 10:46:47 pm »

entele otu zehirli deildir egerki sac derisinde yara gibi derisi tahriş olmus yerler varsa ozamn zehirleyebilir konunun msjlarını okusaydın eger anlardın....ayrıca entele otunu heryerde bulamassınız cunku ucuz birsey deilmiş duyduguma göre...

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #8 : Mayıs 07, 2007, 07:59:06 pm »

saksıya tohumunu atıp büyütmeye karar verdim çıkarsı bende kilosu 1000 ytl olcak bilginize  köşeği dönmek istiom Cheesy

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #9 : Mayıs 07, 2007, 10:22:10 pm »

kaan ben 2 senedir yetiştirip ürün aldım,fakat saksıda yetişmiyor ilk zamanlar denedim,istersen sana fide olarak göndere bilirim. kargo sana aid yanlız...

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #10 : Mayıs 16, 2007, 07:54:33 pm »

Saçın için alacağın en iyi tedbir vücudun için alacağın tedbirdir. Beslenmene dikkat et sağlıksız beslenme. Sağlık bölümüne bakabilirsin forumda sebze ve meyvelerin insan sağlığında ne kadar da faydaları var belki bir çoğumuz fast food sadece karnımızın doyması amaçlı besleniyoruz bünyemizin ihtaycı olan brçok mineral ve vitamin eksik kalıyor saçlarda bundan nasibini alıyor. Sigara ve alkoldende ve diğer zararlı şeylerden sakınmak lazım.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları

Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

hulya
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #11 : Haziran 03, 2007, 09:22:26 pm »

sizlerin yorumunu okuduktan sonra bende üye oldum valla kısaca kesinlikle işe yarıyor benim karışımım daha farklı ama tabiki entele otu önemli olan mısır püskülü gibi olan saçlarımdan kurtuldum ve şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum çünkü kadınlar gücü saçlarından alırlar  alkışlıyorum
bilalerya
bilal
Başçavuş

Rep Puanı: 2

Adınız Soyadınız: bilal derya
Doğum tarihi: 06-28-1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: ankara
Burcunuz: yengeç

merhaba

« Yanıtla #12 : Temmuz 16, 2007, 07:19:44 am »

kil de cok hızlı uzatıyor arkadaslar sacı  artist

<!-- Facebook Badge START --><a href="http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Bilal Derya'nın Profili[/url]&nbsp;|&nbsp;<a href="http://tr-tr.facebook.com/badges.php" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: &quot;lucida grande&quot;,tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Profil Kartını Oluştur[/url]
<a href="http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP">Bilal Derya'nın Facebook Profili" style="border: 0px;[/url]<!-- Facebook Badge END -->
fpassion
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #13 : Ağustos 05, 2007, 02:51:11 am »

Slm ben bu enteleyi maalesef bulamıyorum entele diye bana bitotu gösteriyorlar entelyi yıllar önce kullanmıştım zeytin büyüklüğünde çekirdekli bişeydi mısır çarşısını ve çevresini alt-üst ettim maalesef olumlu bi sonuç alamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Cry
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: ahmet nergiz
Doğum tarihi: 15.10.1984
Memleketiniz: nevşehir ürgüp
Burcunuz: akrep

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #14 : Ağustos 12, 2007, 12:48:17 am »

arkadaşlar bunu nerede bulabilirim ve yara falan olmasa bile bir yan etkisi varmıdır bilginiz varmı teşekürler bilgi için

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
yaseminygn
ATILDI
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #15 : Ağustos 13, 2007, 01:24:07 am »

başka bir yöntem varmıydı acaba; saçı çabuk uzatan? fiyatı uygun olan?
bu çok pahalı bide bulunamıyor diyorsunuz!
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #16 : Ağustos 13, 2007, 02:23:22 am »

bulursun bulursun  az alcan korkma Cheesy  beleşe saç mı uzatcan

avril_busra
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #17 : Ağustos 13, 2007, 11:35:45 am »

ya ben entele otunu buldum ama adam bana 10 gr 20 ytl dedi acaba sahtesimi Huh?
heartfelt
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Ağustos 13, 2007, 10:20:18 pm »

tşk ederım bizimle paylaştıgın çin herkez faydalansın bence pahalı mahalı alıcaz valla bedavaya hiç bişi yok  artist
oyuksel1973
Erbaş
*

« Yanıtla #19 : Ağustos 27, 2007, 11:31:20 am »

ENTELE OTU      gulistan hanım iyigünler ben afyondan özkan yuksel  entele otunu bende kullanmak istiyorum bana bulabilirsen sevinirim sana postala havale edeyım bana 10gr gönder hemen 10 gr deneyeyım  memnun kalırsam devam ederım bana telefon aç beni bilgilendir özkan yüksel     0536*******

EDİT ADMİN:

SEN BURAYI YURT İÇİ KARGO MU AKTARMI SANDIN ANLAMADIM AMA ÖYLE TELEFON YAZIP BENİ ARA BENİ BİLGİLENDİR FALAN BASİT NUMARALAR BURDA HERKES BİLGİLENDİRİLİYOR BURANIN AMACI BU BİLGİLENDİRMEK PAYLAŞMAK ŞAHSINA ÖZEL BİLGİLENMEK İSTİYORSAN KENDİNE ÖZEL HOCA TUT GOOGLEYE ÖZEL HOCA YAZ ÇIKAR..   Angry  Evil

« Son Düzenleme: Ağustos 30, 2007, 12:47:50 am Gönderen: ADMİN » Logged
sudevesia
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #20 : Ağustos 29, 2007, 02:57:40 pm »

arkadaşlarben  entele  otunu  aldım  saçlarıma  uyguladım 3.kez kullandım  yanı  sac  çıkartını hemen  fark  ettım  ve  saclarım  gurleştınıde hıssettım  sonuç tam  olarak saclarımın  uzadını  fark  etmedım  ama 1 ya kullanacam  sonuç  alırsam  devam edecem  ve  sonucunuda yazacam  ama saclarım da  parlaklık oldunu  fark ettım   
coiffure
Başçavuş

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #21 : Ağustos 29, 2007, 09:32:57 pm »

arkadaşlar hepimiz kuaförüz dimi yazanları okudum da sizin salonlarınızda ürün satılmıyor herhalde eger satılıyorsa patronlarınız yandıı valla
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #22 : Ağustos 29, 2007, 09:34:59 pm »

ben saana şunu sorayım sen salonda bakım yapıyormusun eğer gerçekten fayda sağlayan bir bakımla üründen daha çok para kazanabileceğini düşündünmü hiç

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #23 : Ağustos 30, 2007, 12:36:13 am »

bunu saç bakımı ile karıştırmayalım arkadaşlar bu saçların hızlı uzaması ve daha dolgunlaşması için bir ixir. Tabiki salonlarımızda ürün standları var ama bunun sağladığüını sağlayan  kozmetik ürün yok ondan yani salonda uygulansın diye paylaşılmadı sadece bazı bayanlar ouyup denemsi için bu konu açıldı. Bu konuyu daha önce açılan saçlara mayonez sürün kosunu gibi düşünmeyin zatyen o arkadaşı da forumdan  üyeliğini sildik konusunu da sildik yani kimsenin kimseyi yanlış yönlendirmeye hakkı yok mayonez sürünmüş   Tongue  Cheesy

ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #24 : Ağustos 30, 2007, 11:58:53 am »

kaan abi sonuçta bu ürünü salonda kendimizde uygulayabiliriz ben loreal satoyorum dediğin gibi böyle bir ürün yok ve bana hem kar hemde farklılık yaratmamı sağlar yanlışmı düşündüm aceba

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

coiffure
Başçavuş

« Yanıtla #25 : Ağustos 30, 2007, 09:04:17 pm »

saçı uzatan kerastas animexsil ve vitamin pp var düzgün kullanıldıgı taktirde uzamasına yardımcı olur... salonlarda böyle yok şu bitki yok badem yagı gibi şeylere karşıyım salonun kalitesini düşürür böyle şeyler... aktar mı cnm kuaför salonları bence bunların hepsi uydurma yada yan etkisi olan şeyler koskoca loreal eczacıbaşı veya x firmalar  bunu bulamadıda bizler mi bulduk
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #26 : Ağustos 30, 2007, 09:50:14 pm »

Yok ben kendi salonumda aktar gibi kullanmam ama saçlarım azaldı sanki denemek istiyorum bu olayı Cheesy

dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #27 : Ağustos 31, 2007, 01:29:09 am »

COİFFURE.....saçı uzatan kerastas animexsil ve vitamin pp var...

Şimdi bu ürünlerin isim açılımlarını yazmanızı ve ne olduklarını anlaya bilmemiz için bilginizi paylaşmanızı bekliyoruz.( ANİMEXSİL) ve( VİTAMİN PP) NEDİR  asıl görevi nedir bunların vucudda nasıl cözünür..
şimdiden teşekkürederim.

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
coiffure
Başçavuş

« Yanıtla #28 : Ağustos 31, 2007, 10:55:21 pm »

valla ben işin teknik ve satış boyutunu biliyorum kerastasın anlattıgı kadarıyla ondan fazlasını için ne söylesem yalan olur ... neden yapılır ne koyarlar animexsilin içine adı ne anlama gelir bilmiyorum bilen arkadaşlar varsa sevinirim
coiffure
Başçavuş

« Yanıtla #29 : Ağustos 31, 2007, 11:00:40 pm »

kaan by siz deneyin eger sorunun çözülmezse ben sana brşey önericem onu yaparsın
CEYGÜL
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #30 : Eylül 03, 2007, 11:50:12 pm »

ben enyeleyi  toplamda  7  kez  kullandım  hiç  abartısız  saçlarım  4  parmak  kadar  uzadı  ilk  kullandığımda   çok  sert olmuştu  saçlarım   şimdi  çok  parlak ve yumuşak  bence  işe yarıyor yandan yandan
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

« Yanıtla #31 : Eylül 04, 2007, 12:27:31 am »

ben enyeleyi  toplamda  7  kez  kullandım  hiç  abartısız  saçlarım  4  parmak  kadar  uzadı  ilk  kullandığımda   çok  sert olmuştu  saçlarım   şimdi  çok  parlak ve yumuşak  bence  işe yarıyor yandan yandan

peki saçında kuruluk oldumu kuruluk hissi seni piskolojik olarak etkilenmiş olmayasın düzenlikullanan herkes aynı şeyi sölüyor kesin alıcam yaa.

Kerasteste dediğin ürünün fiatı nedir arkadşım ?

CEYGÜL
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #32 : Eylül 04, 2007, 02:57:38 pm »

hayır  kuruma  falan   olmadı   benim  saçım  normalde   kurudur  zaten  dedim  ya  ilk  3  kullanımda  sert  gibiydi  şimdi  normalden  daha  yumuşak  ve  parlak
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #33 : Eylül 04, 2007, 07:27:02 pm »

benim saçlarında durumu vahim kısa kestirdim sinirlenip bendemi kullansam ne

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

oyuksel1973
Erbaş
*

« Yanıtla #34 : Eylül 06, 2007, 06:00:56 pm »

baylar bayanlar ben entele otunu izmirde kemeraltı çarşısından buldum yanlız dediginiz fiyata degil sahtesimi ama 10 gr nı 10 ytlye aldım sahtesi gerçegi hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim bu onuda bana yardımcı olursanız aldgım ürün saçlarıma zarar vermesini istemem aldıgım ürün çok küçük tohum halinde örnek vermek gerekirse fare dişkısı gibi ufak bundan ben 20 gr aldım bana biran önce cevap verirseniz sevinirim İYİ GÜNLER ÖZKAN YÜKSEL 
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!