selam
forumda ki yazılanların hepsini okudum ve bir kullanıcı olarak bende görüşlerimi ve kullanan arkadaşımın görüşlerini belirtmek istedim.
arkadaşımın ablası saçlarını kahve makinasına kaptırdığından dolayı o bölgedeki saçların hepsi kökten gitti ve bu entele otunu kullandı (10 gr. entele 2 su bardak su 2 su bardak sirke ve 10 dakika kaynatma)
ve saçları çok hızı bir şekilde uzadı
ben entele otunu istinye parkın pazar yeri bölümünde arifoğullarından (aktar) 15 ytl ye 10 gr. aldım
bende aldım (10 gr. entele 1.5 su bardak su - 1.5su bardak sirke ve 100 adet karanfille 10 dakika kaynattım )kullanıyorum.şuan saçlarım turuncu olduğu için ne kadar farklı bir şekilde uzadığını gör biliyorum daha 1 hafta oldu saçım 3cm uzadı ve boyadan dolayı yıpranma vardı onları da düzelti tabii ben bunun yanında tatlı badem çam terebentini susa yağı kayısı yağı saf zeytin yağı menekşe yağı defne yaprağı yağını ve bepanthene kapsül bimeks kapsül ve evigen kapsüllerinin hepsini içine kırdım bir şişede yağlara kapsülü karıştırdım entele otunu kullandıktan sonra arkasından bu karıımı da sürüyorum bunlar da saçı güçlendiriyo
ve dura bildiği kadar kafamda bekletiyorum ve hergün uyguluyorum yalnız temiz saça çünkü yıkandıktan sonra saç derinizdeki hücreler açık oluyo ve daha iyi bir sonuç sağlıyo bu karışımları saçınıza sürdükten sonra streç filmle sarın ve sıçak tutun
yukarda yazan animexsiller hakkında bir açıklama yapmak istiyorum ben 1 sene boyunca lorealin animexsilini kullandım ama hiç bir faydasını görmedim
yine yukarda bir arkadaşın dediği yediklerimize dikkat edersek daha iyi olur yeşilliklere ağırlık vermek lazım özellikle bayan arkadaşlarda demir eksikliğinden dolayı da zayıf saçlar ve dökülme oluyo
bunun yannda sıkıntı stres olayı da çok önemli
bu ara da ot zehirlidir dikkatli kullanın sadece açık yaranız varsa kullanmayın yoksa bir sorun olmaz gözlere dikkat ve entele otunu kullanırken fısfıs lı bir kaba koyun öyle kullanın ya da şırınga yardımı ile kafanıza sürün o zaman gerektiğinden fazla kullanmış olmazsınız ve verdiğim tarif gün aşırı ve fısfıs (spreyli kap) şeklinde kullanırsanız sizi 2 ay götürür
bir tarifte ben vereyim ,uzman olan birinden aldım denemedim ama deneyenler var.saçın kuvvetlenmesi için,yeniden saç çıkarması için,sığır iliği,hindistan cevizi yağı,150 gr iliği haşla100 gr hindistan cevizini yağını ilikle birlikte blendırdan geçir,haftada bir saça sür yeniden saç çıkarır .tarif öyle diyo.
benim bildiğim kadarıyla bu kirpiklerde de kulanılıyo
bir tarifte ben vereyim ,uzman olan birinden aldım denemedim ama deneyenler var.saçın kuvvetlenmesi için,yeniden saç çıkarması için,sığır iliği,hindistan cevizi yağı,150 gr iliği haşla100 gr hindistan cevizini yağını ilikle birlikte blendırdan geçir,haftada bir saça sür yeniden saç çıkarır .tarif öyle diyo.
benim bildiğim kadarıyla bu kirpiklerde de kulanılıyo