timsahhhhh
Erbaş
Rep Puanı: 0
|
 |
« : Mart 24, 2007, 05:55:18 pm » |
|
kaan bey slmlar önce jeans color hakkında bilgi verebilirmisin benim biildiğim kızıla boyanmış saç yıkanıp kurutulduktan sonra jeans color sürülüp boneyle kapatılıyor ve daha sonra 20 veya 25 dakika ısıyla bekiliyor ve baya kalıcı oluyor yanlız direk sürülüyor su veye oksidan olmadan doğrumu acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88
Doğum tarihi: 07/07/1987
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ
>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2007, 07:24:54 pm » |
|
jeans color türkiyede varmıydı yaaa  pardon soru kaan beyeymiş...
|
|
|
|
|
|
melda samsun 07.07.1987 kuaför  ___________________________________________________ FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2007, 07:38:29 pm » |
|
Evet dediğin şekilde kullanılırsa kalıcı oluyor ve daha güzel sonuç veriyor. Jeans Color çok uzun yıllardır var.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
timsahhhhh
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2007, 07:53:35 pm » |
|
cevabın için teşekkürler ben belki daha değiik şekli vardır diye düşünmüştüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
davuthava
davuthava
Asteğmen

Rep Puanı: 6
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 28, 2007, 05:11:35 pm » |
|
jeans color nerden temin edilir bir tür boyamı ayrıca çok güzel bir soru olmuş bizde cevap aldık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2007, 06:50:41 pm » |
|
jeans color su bazlı saç boyasıdır fakat su kullanılmadan daha iddalı sonuçlar vermektedir. Jeans color su bazlı bir boya olduğundan saçta açma gücü yoktur. 12 Adetlik renk kartelasına sahip bu boya saçlarda renklerin gücünü ortaya koyuyor. Jeans color ile boyanmış saç öreneği
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 29, 2007, 07:06:06 pm Gönderen: ADMİN »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
|
|
|
|
seren
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 01, 2007, 11:45:58 pm » |
|
kaan abi bu resimli örneklerinizle nasıl bilgileniyoz anlatamam  bravo sizlere.bunun ne olduğunu sormakta geç kalmışım ama cvbıda hazır buldum.  tşkler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mervushka
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 01, 2007, 11:54:12 pm » |
|
peki bu jeans color ile boyalı mor renk ne kadar kalıcı bir bilgi verebilir misiniz? bi de saç hangi renklerse illa rengini açıp bu rengi uygulamak gerekir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mine_16
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 21, 2007, 01:19:05 am » |
|
jeans color ile uygulamayı yaz aylarında tavsiye etmem.deniz ve havuz suyu birde güneş eklenince boyanın saçta tutunma süresi bir haftayı bile bulmuyor.natürel saç yada dekore edilmiş saç farketmiyor arkadaşlar sonuç aynı.bol kazançlar herkese..........
|
|
|
|
|
|
Gitme ruhum.... Sen gidince bir hicran düşer bu şehre....
|
|
|
ebru41
Onbaşı
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2007, 11:27:26 pm » |
|
bence jeans color çok süper bir boya ve çok kalıcı. ben geçtiğimiz yaz saçlarımı açtırıp üzerini jeans color kırmızısıyla boyamıştım hergün havuza girmeme rağmen 1 ay boyunca hiç akmadı. bence akması tamamen saçın yapısıyla alakalı bazı saçlardan çok çabuk akıyor fakat bazılarında uzun süre dayanabiliyor. birde ben bazı kızıl boyaların içinede katıyorum bu şekildede kullanan varmı içinizde?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2007, 12:55:53 am » |
|
ben jeans colora 2 ay garanti veriyorum akmıyor. Ayrıca jeans colorun kullaılacağı zemin açık olması gerekli sarı tonlarında ozamn net renk alırsınız yani aç özelliği olmayan su bazlı boya ama ben su felen karıştırmıyorum direk konsantre olarak uyguluyorum. havuzdaki klor boyayı bozuyor ama müşterinize bone kulanmayı önerebilirsiniz tatlı suyla saçlarını ıslattıkan sonra bone takarak denize ve havuza girsinler. Yaz bakım serileri var saçları korumak için ama bence cansıın bebe yağını bir sprey kutusuyla saçınıza püskürterekte koruyabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kkibele
YAZMA UYARILI
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 30, 2007, 09:11:44 pm » |
|
merhabalar bu başlık çok önceden açılmış ama benim sorum bu konuyla ilgili oldugu için burdan sorayım dedim.bu jeans color la ilgili birkaç öğrenmek istediğim şey var da yardımcı olursanız sevinirim.öncelikle bu jeans coloru biz evde kendimiz boyayabilir miyiz?ayrıca bu boyanın tutması için boyanacak zeminin illaki oryelle açılmış olması mı lazım yani mesela açık sarı bi rengin üzerine deep red boyansa nasıl bir sonuç olur tutmaz mı?bir de son olarak boyanın saçta kalma süresi ne kadar yani ne kadar yoğunlukta akıyor diğer market boylarıyla veya diğer profesyonel boyalarla karşılaştırırsak nasıl bir sonuç alırız dayanıklılık konusunda?
şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kkibele
YAZMA UYARILI
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 31, 2007, 09:53:23 pm » |
|
evet okudum ama tam cevabı alamadım o yüzden sormuştum ama yardım etmek istemiyorsanız siz bilirsiniz tabi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kkibele
YAZMA UYARILI
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 01, 2007, 08:38:11 pm » |
|
eger tavrım sert olduysa kusura bakmayın ama yazı dili sonuçta vurguları belli edemiyoruz.ben sadece evde boyasam tutar mı diye merak etmiştim oturdugum yerde jeans coloru kullanan kuaför bulamadım da o yüzden
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kkibele
YAZMA UYARILI
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 07, 2007, 08:56:10 pm » |
|
bana cevap verecek kimse yok muu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kkibele
YAZMA UYARILI
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 09, 2007, 11:19:00 pm » |
|
hmm saçım platin değil açık bakır kızılı gibi sarıya yakın olmaz sanırım.teşekkür ederim yardımınız için..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gokmavisi
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 09, 2008, 10:44:11 pm » |
|
Merhaba bu jeans color ı ankarada nereden temin edebiliriz?
|
|
|
|
|
|
deniz 1984 istanbul
|
|
|
|
|
didem_
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 25, 2008, 05:12:27 pm » |
|
Arkadaşlar ben mavi boya arıyorum. Jean's Color'dan başka Türkiye'de bulunmuyormuş galiba. İzmir ya da Balıkesir'de nerede bulabilirim yardımcı olabilir misiniz? Bir de saç rengim mavi-siyah, bu boyayı üstüne uygularsam nasıl bir renk elde ederim? Yardımlarınız için şimdiden çook teşekkürler! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
framboise
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 20, 2008, 01:32:06 pm » |
|
 bu jeans colour magenta rengiyle boyanmış saçım  baya pembemsi olmuştu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj.M
Çavuş

|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 20, 2008, 03:18:49 pm » |
|
Ben bunu saç ılık suyla, hatta biraz sıcak suyla ıslatıldıktan sonra kullanılıyor diye biliyordum? Böyle bi şey yok mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
framboise
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #27 : Eylül 24, 2008, 12:28:18 pm » |
|
ben de nemli saça uygulamıştım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meric
|
 |
« Yanıtla #29 : Aralık 25, 2008, 09:05:43 pm » |
|
arkadaslar ben yurt disinda bu isi yapiyorum.jeans coloru ben tr den aliyorum siz tr de olup da nasil bulamiyorsunuz anlamadim.istanbulda grote handel larda var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mor
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #30 : Şubat 19, 2009, 09:26:43 pm » |
|
arkadaşlar şuna cevap alabilir miyim bilen birisinden, şuanda saçım bakır üstler turuncumsu yani biraz daha açık bakır gibi ben jeans color deep red ile boyasam nasıl bi sonuç çıkar ortaya yani koyu da olsa bi kırmızılık olur mu yoksa daha da mı kötü olur, çünkü saç rengi çok açıksa kullanın yazmışlar heryerde jeans color için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reff
Erbaş
Adınız Soyadınız: R. Ç.
Doğum tarihi: 22.02.1991
Mesleğiniz: Öğrenci
Memleketiniz: Bursa
|
 |
« Yanıtla #32 : Mayıs 22, 2010, 07:29:49 pm » |
|
Merhabalar, bir şey sormak istiyordum; ben Jean's Color'un Violet rengini aldım, ilk evde kendim denemeye çalıştım, zaten saçımın rengi de koyu olduğu için renk vermedi. Gidip bir kuaföre sordum, ve tüm saçımı boyamak istiyorum, kuaförde açılması gerektiğini ve saça çok fazla zarar vereceğini söyledi, ne kadar para olursa olsun ben bütün saça yapmam öyle bir şey dedi. Bunu diğer kuaförlerde söyledi. Burdaki resimlerde tümden boyanmış saçlar var, sizce ne yapmalıyım? Tümden boyamak saçıma ne kadar zarar verir? Ne şekilde açmalıyım, ve en zararsız nasıl yapabilirim bu işi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ManyakMujdat
Manyak Müjdat
ADMİNİSTRATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 187
Doğum tarihi: 22/O1/1970
Mesleğiniz: SEBA KOZMETİK/ Satış Müdürü
Memleketiniz: URLA/TORASAN/İZMİR
Burcunuz: KOVA
|
 |
« Yanıtla #33 : Mayıs 23, 2010, 11:56:46 pm » |
|
Merhabalar, bir şey sormak istiyordum; ben Jean's Color'un Violet rengini aldım, ilk evde kendim denemeye çalıştım, zaten saçımın rengi de koyu olduğu için renk vermedi. Gidip bir kuaföre sordum, ve tüm saçımı boyamak istiyorum, kuaförde açılması gerektiğini ve saça çok fazla zarar vereceğini söyledi, ne kadar para olursa olsun ben bütün saça yapmam öyle bir şey dedi. Bunu diğer kuaförlerde söyledi. Burdaki resimlerde tümden boyanmış saçlar var, sizce ne yapmalıyım? Tümden boyamak saçıma ne kadar zarar verir? Ne şekilde açmalıyım, ve en zararsız nasıl yapabilirim bu işi?
Merhaba 
Jean's Color'un Boyama işlemi sadece ve sadece kuaförde ve profesyonel ellerde yapılmalıdır,evde kendi kendinize yapabileceğiniz bir boyama işlemi değildir.
Jean's Color'la viyolet,pembe,yeşil,mavi,kırmızı,limon rengi,vs.vs. ne renk olursa olsun öncelikle saç mutlaka açılmalı,ve bu işlem sadece profesyonel kuaförler tarafından sadece oryelle açılarak yapılır,saç açmak için kullanılan başka malzemelerde vardır ama Jean's Color işlemi için yeterli açma sağlamaz,onun içindirki sadece oryalle açılması gerekir.
Bir örnekle biraz daha açıklayıcı olmak isterim,
Örneğin saçlarınızı mavi yapmak istiyorsunuz Jean's Color'un mavisi, ama saçı iyice açamadınız,size açıldı gibi gelen saç tam anlamıyla açılmazsa Jean's Color'un mavisi ne renk çıkar biliyormusunuz ? YEŞİL şaka değil tam anlamıyla oryalle açılamayan saç maviyle boyasanız dahi yeşil çıkacaktır,
Bu örnektende anlıyacağınız gibi eğerki işinde uzman bir kuaför değilse ve bu Jean's Color'u tanımıyorsa kuaför o zaman asla istenilen renk yakalanamıyacaktır.
Uzun lafın kısası sakın evde demeneyin,
Uzman bir kuaför saçınıza zarar vermeden istediğiniz rengi boyuyacaktır. Sevgi ve saygılarımla.
|
|
|
|
|
|
M. Müjdat. 22/01/1970 Urla/Torasan/İZMİR Manyak Müjdat. manyakmujdat@hotmail.com0 535 969 42 46 Hayatta hiç bir şey kötü değildir, Düşüncedir bir şeyi iyi,yada kötü yapan, İyi düşünki iyi olsun.
|
|
|
Reff
Erbaş
Adınız Soyadınız: R. Ç.
Doğum tarihi: 22.02.1991
Mesleğiniz: Öğrenci
Memleketiniz: Bursa
|
 |
« Yanıtla #34 : Mayıs 26, 2010, 07:17:41 am » |
|
Çok teşekkür ediyorum, bir de üstteki renk örneklerini gördüm.. Saçın açılma oranına göre bu renk değişir değil mi? Mesela ben şöyle bi renk istiyorum, üstteki resimlerden daha koyu.. ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|