KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: hint kınası  (Okunma Sayısı 15621 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fet06
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

« : Mart 26, 2007, 07:54:36 pm »

Saçtaki hint kınasını nasıl akıtabilirim?Daha doğrusu akıtabilirmiyim?Nasıl bir karışım hazırlamalıyım?Teşekkürler.

dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #1 : Mart 26, 2007, 09:23:53 pm »

fethullah öncelikle hint kınası dediğimiz ürümün iceriğinde RASTIKdiye bilinen ürümün olmadığına emin olman lağazım var sa da hic uğraşma daha sonra acma veya soldurma işlemi yapabilirsin.İyi bir acıcıyla,,kına tonunun kızıllığına göre volümünü ayarlaya bilirsin, uclar dan başla..Dahada emmin olmak icin birpaket deneme yap,cıkan reng e göre de uygun boyayı uygula.

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #2 : Mart 26, 2007, 10:21:04 pm »

Kına
Kına eski zamanlardan beri saç bakımı ve renk değiştirme amacıyla kullanılan bir maddedir. Saç telinin üzerini kaplayarak renk değişimi ve parlaklık sağlar. Ancak çok sık uygulanması tavsiye edilmez. 2 aydan daha sık uygulanan kına saçı sertleştirdiği için kolayca kırılmasına neden olabilir. Ayrıca saçın rengine ve yıpranma, röfle, boya, perma gibi bir işlem geçirmiş olma durumuna göre saçınızda istenmeyen bir renk yaratabilir. Ve kına işleminden sonra saçınızın rengini değiştirmek çok zor ve hasar verici olabilir.

dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #3 : Mart 27, 2007, 08:09:10 pm »

Teknik ve bilgi donanımınız yok ise olaya sadece PARA KAZANMA GİBİ GÖRÜNÜR,biraz zorlayın kendinizi bakalım neler yapa bileceğinizi görün bilgi ve becerilerinizi test edin..

MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88

Adınız Soyadınız: Melda
Doğum tarihi: 07/07/1987
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ

>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<

« Yanıtla #4 : Mart 27, 2007, 09:27:03 pm »

cok haklısın dilaver abi bu konuda gercekten tebrik ediyorum seni tırsan varsa bu iş olmaz zaten bazı seyleri yapabildigini basarabiliyor omanı bilmek lazım ayrıca musteri istiyorsa sacların yıpranır yapamam diyede bir cvp veremiyecegimiz icin simdilik kınalı kızıllı boyalı saclar acılmaya ve yıpranmaya devam edecek ama işini bilen az yıpratır işini pilmeyen de sacı kopardırt ama suda bir gercekki her halikarda sac yıpranır tek kat boya bile surmus olsan sac anne sacı gibi olmaz.en kalitelisi de en ucuzuda aynı ben bunu denedim ve gordüm...sorunun cvbına da gelince dilaver abi zaten cvbını vermiş acma işlemini de yaparken once uclardan baslayabilir yada arlardan bir paket atıp bakabilirsin acılım içinde oreal_perhidrol konusu var arama butonundan da bu konuyu bulabilirsin

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #5 : Mart 29, 2007, 03:59:30 am »

Arkadaşlar kınalı saçtan uzak durun. Birkere bilinçli müşteri yani kuaför kültürü olan bir insan alıpta kınası saçına sürmez. İkincisi bunu yapan insanlar ya kulaktan dolma besler matığı ile saçına sürüyorlar yada işi ucuza getirmek için. Yani kına saç gibi bela bir işlemin her yönden faturası da kabarık olur, saçını ucuza getirmek için kına yapan insan nasıl o faturayı karşılasın. Hadi karşıladı diyelim, akabinde gereken sorumluluğu bakımı nasıl yapsın. Sonuç olarak emeklerinizin karşılığını alamadığınız gibi saça yapılan işlemden sonra gereken önem verilmediğinden ötürü ortaya çıkabilecek nahoş sonuç kuaförün kabaheti gibi görülebilr.

Ben su sebeplerden ötürü kınadan ve kınalı saçlardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2007, 02:05:11 am »

Bilgi ve beceri konusunu %90 ihtimalle anlamamışsınız tahminimce 1. yazımda yorum ve görşlerimi aktarmış bulunuyorum.2.yazımda (kına) başlıklı, sözlük anlamını yazmaya calıştım bilmem anlatabildim mi::

alevke
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #7 : Ağustos 22, 2007, 03:12:21 pm »

ya arkadaslar bisi sorucam ben siyah hint kinasini yapmak istiyorum sacima..kac saat yada dakika beklemsi lazim sacimda??hic bi fikrim yok..lütfen yardimci olun..bi arkladasima sordum o da hint kinasini kullandi..bana ebn fazla 1saat bekletilecegini söyledi yoksa siyah renk mavi oluyormus..dogrumu bu?? ACELE CEVAPPPPPPP
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: nergiz kuaför
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: el sanatları çarşısı nr:14 ürgüp nevşehir
Burcunuz: akrep

...

« Yanıtla #8 : Ağustos 22, 2007, 03:55:10 pm »

sen kınayı hiç deneme git boya yaptır derim
dilaver abi açıklamaların için teşekürler dediğin gibi bazı kınalar açılabiliyor ama bazıları açılmıyor ben deneme paketi yaparak anlamaya çalışıyorum

nergiz kuaför
15.10.1984
nevşehir/ürgüp 03843413637
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
ssbnmm
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #9 : Ağustos 30, 2007, 11:41:53 pm »

Wallaaa ben kınalı saçlarımdann kurtuldumm hem de çok basit açma yöntemiyle hem de saçımda iki kat kına ve bi kat boya varkenn sacımı siyahtan acık kahveye bi günde döndü. Tabi ki mutlaka yıpranıyor amaa çok fazla yıpranma olmadı ve suanki rengi de tam istediğim gibi oldu.
ilk olarak küçük bi paket denedik ve sonuç olumlu çıktı . Ondan sonra açma yöntemini uyguladık.  Daha sonra bir kat cila ve boya.
Kurtuldum sonunda kınadan. Ama kesinlikle kına tavsiye etmiyorum.
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: nergiz kuaför
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: el sanatları çarşısı nr:14 ürgüp nevşehir
Burcunuz: akrep

...

« Yanıtla #10 : Ağustos 30, 2007, 11:45:17 pm »

sevindim mutlu sona ulaştığın için

nergiz kuaför
15.10.1984
nevşehir/ürgüp 03843413637
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
ssbnmm
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #11 : Ağustos 31, 2007, 12:20:41 am »

Çok teşekkür ederim. Ama moralim çok bozulmuştu öyle abuk subuk bir renk kalacak diye.
Açıldığını görünce yüzümü görmeliydin:) direk sırıttım. Grin
zuhrenaz8735
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2008, 09:46:32 pm »

ben 10 ay önce siyah hint kınası ile saçımı boyadım ama kına resmen aktı kızıl gibi bir renk aldı .saçımın rengini değiştirmek istiyorum. değişmezmi.siyahtan eser kalmadı.çok istiyorm başka renk
yildiray
kralgezegen27
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 87

« Yanıtla #13 : Mayıs 15, 2008, 01:42:36 am »

sıyah koyu kızıl viyole tonları bunların dısında belkı bakır ama sen yınede bence koyu tonlarda kal

BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?Huh??

Avusturya friseur
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8

Adınız Soyadınız: hülya yıldırım
Doğum tarihi: 15.09.1976
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: trabzon
Burcunuz: balık

« Yanıtla #14 : Mayıs 16, 2008, 04:33:36 pm »

emrehair bunu kolaylıkla nasıl yaptıgınıda bir söylesende bende bilsem mesala nasıl olur.

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
subitay
Başçavuş

« Yanıtla #15 : Haziran 03, 2008, 10:36:35 am »

arkadasım sacına dort bes kez hınt kınası surdu sımdı 4 aylık hamıle ve 4 aydır surmemıs dogumdan sonra röfle dusunuyo yanı 5 ay sonra bu hınt kınasının oldugu yer akıtıla bılınırmı sac suan dort parmak kadar uzamıs sacını kestırıcek ama cok kısa ıstemıyo kına akmaz bılıyorum ama uzun sure gectıgı için belkı bıraz acılır dıye dusunuyorum ne dersınız

SENİ UNUTMAYA KARAR VERDIM GÖZLERIN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM...
Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 160

cengiz korkunç

« Yanıtla #16 : Haziran 03, 2008, 02:27:04 pm »

kınalı saça müdahale olmaz

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır

www.kuaforlaila.com
krmkbr
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #17 : Aralık 24, 2008, 03:49:29 pm »

mrb bende saçlarıma kına yaktım ama bu yazılanları okuyunca uzuldum,kınalı saça boya yapılmadıgını bılmıodum..yanlız hep acmaktan bahsedılmıs koyu renge boyanırsa saç bı sorun  olur mu???  Huh?
Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 160

cengiz korkunç

« Yanıtla #18 : Aralık 24, 2008, 04:12:05 pm »

kınalı saç  koyu kızıl ,koyu kahve  koyu kestane ,  bunları yaptırmanızda bir sakınca  yoktur

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır

www.kuaforlaila.com
baygen
birsen
Çavuş
**

Rep Puanı: 3

slm....

« Yanıtla #19 : Aralık 24, 2008, 07:46:53 pm »

arkadaşlar bende hint kınası sürülmüş bi saça önce deneme paketi attım, baktım açılıyo, açma işlemi yaptım ama saçın ön kısmı nasıl olduysa açılmadı önleri tekrar pakete aldım öyle açıldı  tabi saçta yıpranma oldu. şunu söylemek istiyorum deneme paketi saglıklı sonuç vermeyebiliyo

yüreğinin götürdüğü yere git
zuhal
Başçavuş

Rep Puanı: 2

Adınız Soyadınız: zühal özay
Doğum tarihi: 11 02 1986
Mesleğiniz: bayan kuaförlüğü
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: kova

Hayatıma Fön Çeksem Düzelirmi... ?? :P

« Yanıtla #20 : Aralık 24, 2008, 09:16:16 pm »

kınalı saçta zaten deneme paketi ne kadr doğru bilmiyorum sonuç wermemsi çok normal yada bi yerde farklılık yaratması olağan bnce

...ister kırılıp dökülelim,ister yok olup dirilelim,SEWİŞMEDEN UYUMAYALIM ANLAŞMADAN ÖLMEYELİM.................
nermin
Üsteğmen

Rep Puanı: 12

« Yanıtla #21 : Aralık 25, 2008, 12:10:31 am »

kınalı saça işlem yapmayın derim arkadaşlar tahmininizdende çok hasar veriyor hatta kopma bile oluyor özelliklede taşkınası hint kınası bunlarda dilaver abininde söledigi gibi rastık denen madde var ve böle bir saça işlem yapıpta o riski almaya hiç gerek yok diye düşünüyorum
ofya
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: miray derya
Mesleğiniz: öğrenci

« Yanıtla #22 : Mart 27, 2010, 10:29:29 am »

arkadaşLar saçıma siyah hint kınası sürdüm ve o kadar iğrenç durdu ki bi an önce kurtulmam lazım bu saçtan napmam qerekiyo allah rızası için bişeyler yazın !!
Huh? Huh? Huh? Huh?
ofya
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #23 : Mart 27, 2010, 10:35:30 am »

aciL cewapp!!!!!!!!!!!!!!!!!! honk oldum honk oldum honk oldum honk oldum honk oldum Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #24 : Mart 27, 2010, 01:10:48 pm »

aciL cewapp!!!!!!!!!!!!!!!!!! honk oldum honk oldum honk oldum honk oldum honk oldum Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

Hersey icin cok gec ne yazim cözümmü malesef hint kinasinin cözümü yok..siyah hint kinasi ,ki cok zor yinede saclarini görmeden.olmaz desemde görünce de fazla birsey degismez...Kaliteli bir kuaföre git bilgi al diyecem ama o ne yapabilir diye düsünüyorum ! yinede bir kaförüne göster..

Not.Kina tutmadiysa yenide kinayi tazele belki daha oturmus bir ren alir sacin..

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
ofya
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #25 : Mart 27, 2010, 04:16:05 pm »

hayıR tuttu fakat araLarındaki renkLer kahwerenqi kaLdı  Sad
yanii iqrenç bişey oLdu Cry saçLarım daha öncden çok kez boyandı .. acaba bunun üstüne 1 hafta sonra kahwerenqi boya atsam oturur mu renk ? Lütfen yaRdm Sad Huh? Huh? Huh? dışarı biLe çıkamıorm artk !
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tümgeneral

Rep Puanı: 427

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_12698473

« Yanıtla #26 : Mart 27, 2010, 10:23:43 pm »

miray öncelikle hoşgeldin aramıza..keşke hint kınası yapmadan bi kuaföre danışsaydın.boyanın tutma ihtimali yok gibi..hint kınası saçtan çok zor atılan bir madde.bence çok çok ta kötü olmamıştır.bol bol yıka saçlarını ve biraz sabırlı ol olurmu?moralini lütfen yüksek tutmaya çalış..insanların saçları kadar yüzlerinin güzelliğide önemlidir.yani saçların düzelene kadar yüz güzelliğinle atlatacaksın bu durumu.olurmu? ;)hadi gülümse lütfen..sana rep vericem ama bir şartla avatarını değiştirirsen.. Wink

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
ofya
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #27 : Mart 28, 2010, 02:49:35 pm »

yüzümde aLLha şükür bsey yok (:
sabretmektn baska yapck bseym yk (=
katyy peryy ye benzedn die itaamLar aLıorm Cheesy
ama oLsn (= profiL resmmi .d  siz yeterki isteyn =)))
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tümgeneral

Rep Puanı: 427

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_12698473

« Yanıtla #28 : Mart 28, 2010, 08:16:30 pm »

senin zaten kendine olan güvenin tam gördüğüm kadarıyla..eh süpersin Wink avatarını değiştirip bu forumu ve bizleri önemsediğini bana hisettirdiğin için bir rep daha  Wink hep böyle neşeni kaybetmeden arzu ettiğin saçlara kavuşmadan dileğiyle...

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
ofya
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #29 : Mart 29, 2010, 01:44:43 am »

teşekkür edermmm (: amin inş . herkes iiçin Kiss
ofya
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #30 : Eylül 10, 2010, 06:34:53 pm »

ben qene qeLdiiimmmm

oLayımı bdaha anLatyım

önce saçıma siyah hint kınası yaktım 5 dakka snra yıkadım fakat dipler syah olmştu arkadaki we alttaki saçlarım pek olmamıştı yani kahweydi ben bunu qörnce şok oldm we hemen kahwerenqi hint kınasına boyadım hc beklemeden daha sonra renkte değişme olmadı derken 4 ay qeçti sacmda syahtan eser yok öle kahwerenqi resmen smd sacımı kumrala çewirebilrmiyim eski haline Sad
 kuaföre qitmek istemyrm Lütfen bi yardımmm
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Yarbay

Rep Puanı: 421

Adınız Soyadınız: Ekrem Bozkurt
Doğum tarihi: 0303
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik

Hayata Sevgiyle yaklas.

« Yanıtla #31 : Eylül 10, 2010, 11:40:19 pm »

Kina üzerine kina  olan olmus coook iyi bir kuaföre gitmen gerekiyor siz zaten elinizden geleni saciniza yapmisiniz....!!!!!!!!!!!!!

Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.

♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
ofya
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #32 : Eylül 11, 2010, 11:19:26 pm »

ama çok saqoLun ya :/

ya ama hiç qözkmyo bence aktı o boya çnkü bi önceki renqe dönük bi renk çıktı ortaya  Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided Undecided
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!