kezban
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« : Mart 26, 2007, 11:12:03 pm » |
|
beyazları bitkiselde nasıl kapatabiliriz nasl bir uygulama yapmalıyız cvlarınızı bekliyorum ben kezban
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bengisu
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2007, 05:12:30 pm » |
|
bitkisel boyayı sürdükten sonra 15 dk fön makinasını tut saçın boyada bekleme süresi 50 dk olacak sonuçta beyazlar kapanıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blintdate
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 11, 2007, 12:48:12 pm » |
|
bitkisel boyada en önemli olan şey ısıyla çalıştıgı için ısı kaybı olmamasına dikkat etmek mizapli klmazon işine yarar dene memnun kalacaksın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duru ipek
Erbaş
Adınız Soyadınız: hatice ipek
Doğum tarihi: 250883
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: bursa
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 31, 2009, 12:34:15 am » |
|
bende bitkisel boya kullanıyorum ama ilk defa duydum ısıyla daha güzel beyaz kapatıldıgını her renkte gecerlimi bu çukulata kahveye boyancak sacada bone gecirsek iyi sonuc alırmıyım acaba yardımlarınızı bekliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
baygen
birsen
Çavuş

Rep Puanı: 3
slm....
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 31, 2009, 12:45:43 am » |
|
mizampleye koymak birazdaha işe yarıyor ama yinede bitkisel boyada beyezlar biraz ışıltılı kalıyo kesin çözüm değil sonuçta diğer boyalar gibi yüzde yüz değil
|
|
|
|
|
|
yüreğinin götürdüğü yere git
|
|
|
ARTizzM
Onbaşı
Doğum tarihi: 11081980
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: ASLAN
BEN VE Errol Douglas
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2009, 10:46:07 pm » |
|
hangı markanın bıtkısel boyasını kullanıyorsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
percemkuafor
MODERATÖR
Başçavuş

Rep Puanı: 10
love yourself
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 30, 2009, 05:37:52 am » |
|
Bitkisel boyanın türkiye pazarına girişi bence organic adı altında oldu,boya ismi organıc olunca dogal olarak bayanlarda % 100 bitkisel dogal boya izlenimi dogdu,satan arkadaşlarda % 100 dogal oldugunu söylemiyorlardı galiba,hatta ziyaret ettiğimiz bazı salonlarda bı boyayı içen arkadaşlar oldugunu bile duydum,bu bir satış stratejisi oldu ve gayette iyi tuttu,müşteri tabiiki talep ediyor saçımı bitkisel boya ile boyayın diyor fakat saç beyaz dolu,burda iş bizlere düşüyor,müşterinin beklentisine boya ve içeriklerini anlatarak cvp verecek asla ve asla bitkisel boya ile saç boyandıgı zaman beyazlarının tamamen kapanmayacagını müşteri bilmeli,ısı verilen her saç kuruma yapar,bakım yapılırken bile saça ısı verilmemesi gerektiğini almış oldugumuz eğitimlerde duymuştum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik
Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 05, 2009, 03:47:48 pm » |
|
Bikisel boya yüzde yüz beyazi kapatir.Benim sattigim marka da simdiye kadar müsterilerimden kapatmiyor. Kapatmiyor diye bir SIKAYET almadim...
Not.:Saca sicaklik verilirmi verilir,Sac kimya ürünleri genel olarak vucut sicaklgi ortamina göre hareket halindedirler.Örnegin kisin yada yazin salonunuz da klima varsa genellik le sacin dib renkleri farkli olur.(kuaför arkadaslarin cogu bu sorunu asmislardir kendi kendilerine gelistirdikleri tekniklerle.)Nedeni ise sacin 1,5 cm canlidir vucut sicakli tasir bu da istenilen sonucu yakalar. Bunun bütün sacta istenilen rengi yakalamak amacli yada islemin KISSA sürmesi icin sicaklik verilebilir.Yani bu da demek deildir eline al fönü 1800 W bir sicaklik deildir YADA saci mizambileye sokup 800 W bir ISI demek deildir . Klimazon sayesinde gerceklese bilir kilimazonda ortalama 30 ile 38 derece bir isi verir.
Not...Salon sicakli 25 derecenin üzerindeyse de ne kilimazon nede föne ihtiyac vardir.
|
|
|
|
|
|
Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.
♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
|
|
|
|
|
|
|
ARTizzM
Onbaşı
Doğum tarihi: 11081980
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: ASLAN
BEN VE Errol Douglas
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 15, 2009, 11:49:34 pm » |
|
bırde su var arkadaslar eger ORGANIC adı altında satılan bıtkısel boyayı kullanan varsa ve herseyı kuralına gore yapıyor ve halada beyaz kapamada sorun yasıyorsanız acıpta uzun sure kullanmadıgınız sıselerın agzı kapalı olsa dahı beyazları kapanmamasında etkısı oluyor.kı bunu bızzat denedım ve artık organıc kullanmıyoru ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desador
Erbaş
Adınız Soyadınız: mahmut
Doğum tarihi: 02-08-1985
Mesleğiniz: pazarlama uzmanı
Memleketiniz: hatay
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 05, 2010, 08:59:27 am » |
|
arkadaşlar bitkisel boya hakkında bildikleriniz çok yanlış türkiyede satışı yapılan 2 marka biliyorum biri tierra diğeri organic bitkisel ve organik dediğimiz boyalar tüpte olmaz , asla bu hatayı yapmayın, organik boyalar şişede olur , kokusu rahatsızlık vermez ve sıvı halde bulunur, normal boyadan tek farkı içinde amonyak bulunmaz. bu hamile bayanlar ve saç derisi hassas olanlar için önemlidir organik boyaların birde aktivatörü bulunur ve oda normal oksidanlardan farklıdır içinde hidrojen peroksit yerine başka bir madde vardır organik boyalar ısı ile aktif hale geçer bu yüzden sıcaklık vermemiz gerekir bunun için saça bone takıp fönle ısı verebilirsiniz ama rengin her yerde eşit olabilmesi için climazon veya mizampli makinasını kullanabilirsiniz çünkü ısının eşit şekilde dağılması saçın bütün kısımlarında aynı tonu tutturmanızı sağlar normal koşullarda vermemiz gereken ısı 25 - 35 derece arasındadır bu sıcaklıkta 20 dk ısı ile 5- 10 dk ısı vermeden bekletmemiz gerekiyor, vereceğiniz sıcaklığın derecesi ve süresi önemli, yüksek sıcaklıkta veya uzun süre ısı verirseniz renk o kadar açık olur buda beyaz kapatmayı azaltır beyazları kapatmak için ufak bir püf noktası : aktivatörü pamuğa sürüp saçın beyaz olan kısımlarına sürüp 5-6 dk bekletin, en açık tonlarda bile beyazların kapandığını göreceksiniz sorularınız için aperion.s@gmail.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 05, 2010, 11:39:42 am » |
|
Bitkisel boya tüptede olur.isi vermek mecburiyeti de yoktur.türkiyedeki organic diye satilan boyalarida bilmem ama anladigim kadariyla türkiyede satilan organic adi altinda boyalardan kuaförlerin agzi yanmis sütten azi yanan yogurdu üflüyerek icer..
Not:Boyaya isi ne zaman verilir..Bu isi islemi bütün boyalar icin gecerlidir organic veya kimyasal bulundugunuz ortamin genel sicakligi 18 veya 20 derecenin altindaysa bütün boya ve permaya isi verilir .
Cok yakinda türkiyede sensus organic boyalari ile de satisimiz baslayacaktir... Simdiye kadar formda organic boya hakkinda hic yorum yapmadim ve yazi yazmadim..Sizlere türkiyeye ürünü getirdigimizde süpriz yapmakiti amacim malesef yorumlar karsisinda yazmak zorunda kaldim...
Salonlariniz da birebir seminer ve kurs yapmadigimiz.Kuaförlere organic boya satisimiz olmayacaktir...Seminer ve kurs salon ziyaretlerimizde ücretsiz olarak yapilacaktir...
Bütün formdaki kuaför arkadaslara iyi calismalar..islerinde basarilar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BERRE
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 05, 2010, 07:49:02 pm » |
|
Ekrem beye katılıyorum hatta ben ortam sıcaklıgının 22 derece olması taraftarıyım yıllardır çocuklugumdan bu yana beyaz sorunum oldugu için beyazlarla çoook ugraştım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
desador
Erbaş
Adınız Soyadınız: mahmut
Doğum tarihi: 02-08-1985
Mesleğiniz: pazarlama uzmanı
Memleketiniz: hatay
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 06, 2010, 09:22:45 pm » |
|
yanlışın var tüpte olan boyalar amonyak içerir üzerinde bitkisel yazıyor olması onun bitkisel olduğu anlamına gelmez sadece bitki içeriklidir, bunu önemle dikkate alın çünkü bu işlemi yaptıran hamile bayansa zarar verebilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 06, 2010, 09:46:59 pm » |
|
yanlışın var tüpte olan boyalar amonyak içerir üzerinde bitkisel yazıyor olması onun bitkisel olduğu anlamına gelmez sadece bitki içeriklidir, bunu önemle dikkate alın çünkü bu işlemi yaptıran hamile bayansa zarar verebilir
Sayin Mahmut Bey inanin ki ben sattigim ürünü sizden daha iyi taniyorum ve ben bu ürünü avusturyada satiyorum burda o sizin yazdiginiz gibi bir hata olmaz yani tüpte amonyakli boyayi amonyaksiz diye satma lüksümüz ve sansimiz yoktur..Özellikle bi kisi bir hamile bayansa!!!!Bu isin tazminatida burda cook büyük miktarlardadir. Cok yakinda ürünlerimiz türkiyede olacak isterseniz sizede bayilik verebiliriz..Hayirli isler iyicalismalar...  Burdan cevabimin devamini okuyabilirsiniz.. http://www.kuaforturkiye.com/index.php/topic,9732.0.html
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 06, 2010, 10:03:24 pm Gönderen: Ekrem Bozkurt »
|
|
|
|
|
|