Ay Isigi Kirmizi Turuncu Yesil Mavi Mor Gri Siyah
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
anasayfa yardim ara giris kayit ilet
  KUAFÖR TÜRKİYE > 
KUAFÖRLERLE ALAKALI HERŞEY
 > KUAFÖRLER KULÜBÜ > KUAFÖRLER İLE İLGİLİ DUYURULAR > TÜRK kuaförümüzün müthiş başarısı
Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar 468x60 Reklamlar
table border="1" width="300" style="border-width: 0px" id="table5">
Sayfa: [1]   Aşağı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gönderen Konu: TÜRK kuaförümüzün müthiş başarısı  (Okunma Sayısı 3957 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nisan 12, 2007, 09:15:27 pm
Üye Bilgileri
ADMİN
KAAN
Forum Yöneticisi
Orgeneral

Rep Puanı: 367

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
Konu Sayısı: 270
..Mesaj Sayısı..

hiç başaramayacağını bilsen bile mücadele et.

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« :»

Alıntı

bir Türk kuaför bildiğimiz toz açıcı oryalden sonra  şimdi de krem ve hamur oryal açıcısını üretmeyi başardı.
  28 yıllık kuaför olan dilaver uçak bilecikte son yılların  kuaförlükte alışılmışın ötesinde yeni bir ürüne imza attı.
1966  doğumlu olup mesleğe ankarada ablasının salonunda başlayan dilaver uçak daha sonraları meslege istanbul maltepede devam etmiş daha sonrada doğduğu il olan bilecik te kuaför dükkanını açmış .
    oryal tüketiminde kuaförlerin yurt dışına bağımlı olmaları konusuna hep içerlediğini söyleyen dilaver uçak 12 yıldan beri merak ve azmi ile işyerinde küçük denemelerinin sonucunda piyasadaki oryallerden hiç de aşağı kalmayan  oryalin üretiminin düşündüğü kadar zor olmadığını görüp o günden sonra kendi imalathanesini kurmaya karar vermiş.
kuaför dostları ile yaptığı diyaloglarda kuaförlerin genel şikayetlerini  dinleyerek  kaliteli sorunsuz bir oryalin nasıl olması gerektiği konusuna kafa yormaya başladım dedi.
  oryal üretiminde  proximo markası ile yerli bir firma olarak tanınmış olan   sahibi olduğu diloksa kozmetik in bugünlerde  telefonları susmuyor.
  kuaför arkadaşlar hep kullandıkları oryallerinin genelde saçları yıprattığını  röfle paketlerinin şişerek sıvılaşıp akma yaptığını yada sertleşerek  pul pul döküldüğünü ve saçın taranmaz hal aldığını saçın iç kısımlarına ulaşamayan yerlerin daha az açılarak kızıllıkların kaldığını karıştırma sırasında tozlarının uçuşma yaparak solunması yolu ile birçok mesleki hastalıklarına yakalandıklarını söylemiş.
   kimyager arkadaşları ile  geceli gündüzlü çalışmalarında ürettikleri kendi ürünlerinde bu şikayetleri gidermeyi  hedef alarak mücadele vermişler.
  ve sonunda ortaya diğer birçok isim yapmış markadan daha kaliteli hemde yerli bir ürün olan proximo toz açıcısını üreterek kuaförlere kalitesini ıspatlamış.
   fakat bugünlerdeki yoğunluğumuzun  nedeni başka diyor.
12 yıl önceki heyecanını bugün tekrar yakaladığını söyleyen dilaver bey toz oryal konusundaki başarısı ile yetinmeyerek son aylarda bambaşka bir ürün olan toz açıcıya oranla daha kullanışlı pratik ve sağlıklı olan krem ve hamur açıcıyı da üretmeyi başarmış.
  yeni bir ürün olan pro krem açıcının özelliklerini anlatırken heyecanımı ancak bir kuaför anlayabilir diyor.
   ilk önce karışımı ve saça sürümü saça yedirmesi boya sürmek gibi çok kolay saç rengini 7 ila 10 ton açarken daha önce açma işlemi yapılmış saçlarda bile usta biri tarafından uygulandığında hiç yıpratmadan çok güzel sonuçlar alınabildiğini alerjisi olmayan birinin eldivensiz bile sürebileceğine değinerek toz açıcıya oranla homojen ve daha konsatre olması nedeni ile daha da ekonomik hale gelmektedir dedi.
  2. yeni üretimleri olan proximo hamur oryalin de  pro kremle  aynı özelliklere sahip olduğunu artı olarak da iki misli katı olması nedeni ile daha ekonomik ambalaj ve stoklama kolaylığı ile ilgi gördüğünü söyledi.
  bundan sonra da türk kuaförünün yanında olarak onların beklentilerine cevap verecek yeni ürünler geliştirmeye devam edeceklerini yakında da baleyaj işlemleri için her renk pro krem açıcı üretmeyi planladıklarını söyledi.
       kuaforlerimiz.com haber editörümüzün yönelttiği soruda ülkemizdeki kuaför sektörünün genel sorunlarına diloksa kozmetik  olarak nasıl baktığını sorduğumuzda  tek şikayetinin bazı kuaförlerin pahalı avrupa ürün kullanmalarındaki ısrarın türk malı ürünlere güven eksikliği oluşması gibi bir sonuç yaratması endişeleri olduğunu dile getirdi.
    kuaförlerin de son zamanlarda seçici davrandığını ucuz olduğu için alıp da müşterilerini kobayı gibi kullandığı ürünlere eskisi kadar talep olmadığını artık isim yapmış kaliteli ürünlere ilginin arttığını merdiven altı üretilen ürünlerin ilgi görmediğini söyledi.
      bizde diloksa kozmetik olarak önceliğimiz kalite olup saç sağlığını ön planda tutarak fiyatları aşağıya çekerken kalitemizden kesinlikle ödün vermeden sadece türk iş gücü ve sermaye ile karımızdan fedakarlık yaparak ileriye yatırım yaptıklarını gelecekte toz açıcının yerini prokrem açıcının alacağını ve ürünlerini kullanan her  kuaförün müşterilerinin yüzlerini güldürmeyi amaçladıklarını   ürünlerinin ileride  girmediği salon kalmayacağını söyledi.
     artık geçmişteki mahalle arasındaki küçük dükkanların geçmişte kaldığını kuaförlerin de şirketleşip hızla markalaşmakta olduğunu  kuaförlerin gelecekte tekrar meslekteki saygın yerine  kavuşacağına inandığını söyledi.
firmanın web sitesinde ürünün detaylı bilgisi için tıklayınız
prokrem ve hamur açıcının kuaforlerimiz.com tarafından yapılan test sonucu :
  kuaforlerimiz.com admini olarak dilaver beyin bize verdiği numuneleri salonumuzda bizzat test edip uyguladıktan sonra bize söylediklerinin ne kadar doğru olduğunu 31 yıllık mesleki deneyimi olan biri olarak  bu ürünlerin bir örneğini görmediğimi rahatlıkla söyleyebilirim.
  yabancı başka markalarda benzer ürünlerin olduğunu ve onları da kullanmış biri olarak birebir bu özelliklere sahip bir ürünün henüz avrupada bile üretildiğine bu güne kadar şahit olmuş değilim dilaver beyi gönülden kutlayarak tebrik eder ayrıca türk kuaförü ve girişimcisi  meslekdaşlarımızın imkanları olsa daha neler üretebileceklerine şahit oluruz.
  türk kuaförlerimizin kuaförlük mesleğinde dünya standartlarını belirleyici  rolü olmasını diliyorum. buna benzer ürünleri olan meslekdaş ve girişimcilerimiz web sitemizin imkanlarını sonuna kadar  kullanabileceklerini bilsinler kuaförlük mesleğine gönül vermiş biri olarak tüm meslekdaşlarımıza salonlarının yada ürünlerinin  tanıtımında gücümüzün yettiği yere kadar ücretsiz olarak  destek olma sözünü herzaman yinelemekteyiz.
amaç türk kuaförlüğü kazansın ve gelişsin.

Kaynak : http://www.kuaforlerimiz.com/Haberler.asp?haber=devam&id=102
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 11:12:08 pm Gönderen: dilaver » Logged

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0533 733 00 37

Kaan Filiz'in Facebook profili
İstersem dağı un,
demiri yün,geceyi gün ederim..
Seversem dikeni gül,
nefreti kül,yüreğimi yel ederim.
Ama gidersem dağları deler,
yüreğimi kilitler,herşeyi siler giderim..

Adminden  çekinmenize gerek yok admin insan yemez. Bu sitenin admini zararsızdır Smiley

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
Nisan 13, 2007, 09:48:30 am
Üye Bilgileri
digiklan
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Konu Sayısı: 0
..Mesaj Sayısı..

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #1 :»

oriel yapmak hem kolay ve hem de çok zor bir iştir. kolaydır çünkü oriel üretmekte kullanılan kimyasallar belirlidir. ancak bunu aynı kalitedeki hammade ile homojenize üretim disiplini ile gerçekleştiremezseniz büyük zararlar ortaya çıkar. en büyük zarar da müşterinin saçlarında meydana gelir. bugüne kadar oriellerin toz olarak üretilmesinin nedeni sıvı ya da hamur oriel üretilememesi değildir. orielin uygulanma sürecinde, hidrojen peroksit (perhidrol), ve oksidan (saç kremi + hidrojen peroksit) akışkan haldedir. ve bunun saçta tutunması için kıvamını ayarlayabilmek için oriel toz halinde üretilmiştir. yoksa sabun gibi kalıp halde, sıvı halde ya da hamur halinde oriel üretilebilir. orielin toz olmasının nedeni karıştırıldığı diğer ürünlerin zaten sıvı olmasıdır.  böylece saçı kaplayan cıvık hamur şeklinde bir tabaka ile kimyasal reaksiyon saçın tüm yüzeyinde homojen bir şekilde sağlanmaya çalışılmaktadır.
firmanın web sitesini inceledim, ürünlerini test etme imkanı bulamadım ancak web sitesinde ilginç bir detay dikkatimi çekti, ürünlerin sağlık bakanlığı onayı hiç bir yerde yazmıyor. bana sanki son zamanlarda çok sık gördüğüm dışarıdan ithal edilip Türkiye'de başka başka isimler ile paketlenen oriellerdenmiş gibi bir izlenim yarattı.
saygılar
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2007, 09:45:28 am Gönderen: dilaver » Logged
Nisan 13, 2007, 09:36:33 pm
Üye Bilgileri
nurseda
NURSEDA
MODERATÖR
Üsteğmen

Rep Puanı: 82

Konu Sayısı: 82
..Mesaj Sayısı..

Nokta kadar menfaat için vürgül kadar eğilme!

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #2 :»

Benimde ne dikkatimi çekti biliyormusunuz?2006 temmuzda üye olmuşsunuz bu siteye ve sadece 2tane msjınız var ilki kendi iş yerinizin reklamı amaçlı bir yazı diğeride size yakın iş yapan başka birinin yaptığı işi tenkit etmek.Sizde bende böyle bir izlenim yarattınız.

Sevdiğimsin sen;
İlk görüşte yüreğimi yakan

Vuslatımsın sen;
Kalbimde yaşarken uzakta kalan

Güneşimsin sen;
Geceden kara ruhumu aytınlatan

Gecemsin sen;
Buğulu gözleriyle yıldızlardan bakan

Hasretimsin sen;
Kavuşmayı beklerken ayrı kaldığım

Ümidimsin sen;
Sensiz yaşamayı ölüm saydığım

Ekmeğimsin sen;
Bedenim açken sevgiye doyduğum

Suyumsun sen;
Ab'ı Hayat gibi şifa bulduğum

Sen benim her nefesim,
Sen benim kaderimsin...

Sen benim yaşama sebebim,
Sen, ilk ve son aşkımsın benim...
Nisan 19, 2007, 01:25:30 am
Üye Bilgileri
digiklan
Acemi ÜYE
*

..Mesaj Sayısı..

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #3 :»

sayın Nurseda,
Ben bu siteye üyeyim çünkü sektör ile ilgili hemen hemen tüm siteleri takip etmek isterim. Katılımda bulunmak gibi bir zorunluluk yok sanırım eğer katılmam gereken bir konu olduğunu hissedersem katılıyorum...
Ayrıca ben ağırlıklı olarak takip etmek için buradayım.

Tenkit etmemin nedeni haberin bir buluşmuş gibi verilmesi. Bir türk girişimcisi çok iyi bir oriel üretebilir, ithal edebilir. Ben bundan mutluluk duyarım çünkü bu işin ticareti ile uğraştığımız bir noktada kaliteli bir ürün satmak müşterimizi de bizi de memnun eder.
Lakin haberin sunuluşu bir üründen çok bir promosyon kampanyası gibi görünüyor o yüzden bir yorum eklemeyi borç bildim. Bu Ürün bir icat değildir, bir buluş değildir, bir keşif değildir. Madde doğada katı, sıvı ve gaz halinde bulunur. Orieli de ister toz, ister katı kalıp, ister hamur, yarı akışkan ya da sıvı olarak üretebilirsiniz. Burada buluş diye sunulan şey bir buluş değildir. "Alışık olunmayan, tercih edilmeyen, pek görülmemiş" daha uygun sıfatlar olurdu.

Genelde kozmetik sektörünün nasıl işlediğine dair bir kaç konuya aydınlık getireyim. Kimse Amerika'yı yeniden keşfetmez. Oriel formülleri bellidir. Tıpkı jöle, saç spreyi ya da şampuan formülleri gibi. Yasal Kozmetik firmaları kayıtlı formüllerden birinin patentine para öderler ve bu patentin oranlarına göre kimyasalları karıştırarak ürün elde eder ve paketleyip satarlar. Sonuçta çok büyük belli başlı uluslararası firmalar dışında kimse Oriel formülü üretmez. Çünkü yeni bir ürün için, insanlı ve insansız deneyler ve bu denemeler için gereken yüklü bir sermaye ve zaman dilimi gerekir. Yoksa ürününüze sağlık bakanlığından izin alamazsınız, uluslararası kıstaslara uygun olduğunu bu denemeler olmadan ispatlayamazsınız.

Yani annemin evde yaptığı uydurma çorbalar gibi kimyasalları kafanıza göre karıştırıp jöle, oriel, oksidan üretemezsiniz. Üretirseniz underground kaçak üretim olur ve sağlığa olan etkisi çok ciddi tehlike arz edebilir. Sonuçta A firması ya da B firması yemek tarifi alır gibi gider bir formülü kendine esas alır, değiştirdiği şey genelde esans yani parfümü ve boyasıdır. Tabi burada önemli bir konuda hammadde kalitesidir. Bir yemek ne kadar kaliteli ve taze malzeme ile yapılırsa daha lezzetli olur. Kozmetikde de ne kadar kaliteli ve saf malzeme ile çalışırsanız ve zamanlama ve işlemlere ne kadar uygun davranırsanız ürününüz o kadar kaliteli olur.

Bu genel bilgilendirmenin ardından oriel konusuna geri döneyim. Bu orieli görmedim, gerçekten çok etkili olabilir, ya da kaliteli. Ama etkili olması kaliteli olduğunu göstermez, tıpkı sıvı ya da hamur olmasının buluş olduğunu göstermediği gibi. Orieller ilk üretimde toz halinde değildir. Nedeni basit bir kimya kuralıdır katı maddeler sıvılar ya da gazlar kadar homojen(eşit karışım) reaksiyona girmezler.

Zaten söylediğim gibi sabun gibi kalıp olarak da üretilebilir ama o zaman kırıp ufalayıp kullanılması gerekirdi. Ya da hamur olarak geldiğinde de yine elinizle bölüp oksidasyon kremiyle ya da perhidrol ile karıştırmanız gerekecek. Toz halinde iken basit bir ölçek ile ölçebilirsiniz koyduğunuz toz miktarını, ancak hamur halinde kullanılan miktarı ölçmek problem olur. İmkansız değil ama daha zor ölçülür, ayrıca sıvı iken de sıvı perhidrol ile karıştırılınca saçtan akan damlayan bir kıvam alır. Reaksiyon tüm yüzeyde aynı hızla sürmemez çok akışkan bir kıvam olursa.

Diğer bir konuda "toz halde oksidan ile karıştırılan oriel", "hamur halde oksidanla karıştırılan orielden" daha çok sıvı tutma kapasitesine sahiptir. Bu da demektir ki "hamur oriel" daha az sıvı tutar ve saça uygulandığında saçtaki oriel miktarı daha yoğun olduğu için daha hızlı reaksiyona neden olur. Bu son cümlem daha etkili olabileceğini kanıtıdır lakin aynı oranda saçı daha çok yaktığını ve yıprattığını da kanıtlar. Ne kadar yoğun reaksiyon olursa o kadar yoğun yıpranma olur. Yoksa yarı yarıya saf perhidrol ile karıştırın 2 dakikada her saç bembeyaz olur.

Benim anlatmak istediğim noktalar bunlardı. önceki mesajımda yeterince detaylı açıklamadığım için çamur atıyor, ya da çekemiyor izlenimi vermişim size sanırım. Ancak ben üretim ile değil ticaret ile uğraşan biri olarak bahsi geçen ürünü ve firmayı bir rakip olarak görmedim ama sektörde bir aktör olarak sorguladım sadece, ben sattığım tüm ürünlerin en basitinde bile sağlık bakanlığı onayı ararım. Sadece sağlık bakanlığı onayı göremedim, ürünün buluş olarak sunulmasına karşı çıktım ve Türkiye'de bu oriel in formülü ve patenti bana ait diyebilecek kimsenin olmadığını bildiğim için eleştiri getirdim.

Saygılarımla
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2007, 09:49:28 am Gönderen: dilaver » Logged
Nisan 19, 2007, 05:35:28 am
Üye Bilgileri
dilaver
Genel Moderator
Albay

Rep Puanı: 150

Konu Sayısı: 199
..Mesaj Sayısı..

http://img57.imageshack.us/img57/474/1288wb7.gif

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #4 :»

SAYIN YAZI YETKİLİSİ=DİGİKLAN
size bir satıcımı,uzman bir kuaför,kimyacı,üretici,bakanlık görevlisimi,ham maddecimi,olduğunuzu anlayamadan, bilemeden yazmak zorunluluğu

doğmuştur.

o yüzdendir ki size neyi, nasıl anlatacağımızı bilemediğimizden yazınıza sadece paragraflar halinde yazmayı uygun bulduk..

1:satıcı iseniz kulaktan dolma bilgiler yerine üretici firmadan bilgi istemeniz yeterli olacaktır.yoksa müşterilerinizi yanlış yönlendirmiş olursunuz

2:kimyager,ürün eksperti,uluslar arası bilgi,üretim ile ilgili beceri ve bilgi donanımınız
bu seviyede eksik olduğunu bilerek bu tür değerlendirmeler yapmanızı,YADIRGADIK

3:BİLMADİĞİNİZ,GÖRMEDİĞİNİZ,SATMADIĞINIZ ve KULLANMADIĞINIZ,ürün ile peroksitleri anlatmaya calışmanızı da anlaya bilmiş değiliz.
(ayrıce sizin icin SAF peroksit ne anlama geliyor)

4=formüllerden bahsediyorsunuz,formüller yaratılır, üretilir,gizlenir
 ve uygulanır yoksa adına formül denmezdi.Hangi oryalin veya ilacın formülü bellidir.Yoksa siz üzerinde yazan BİLEŞENLERİ formül olduğunu algılıyorsunuz.

5=sağlık bak ve ECZ ilac DAYRE BAŞKANLIĞI İLE NE GİBİ BİR ÜRETİM PROSEDÜR Ü UYGULANDIĞINDAN HABERİNİZ VARMI.

6=bu tür işletmeler icin nekadar zaman ve maddiyat harcandığından da HABERİNİZ yoktur.

7=hammadde konusunda da yeterli bilginizin olduğunuda düşünmüyoruz.(hatda orieller ilk üretiminde toz halinde değildir,gibi bir cümle kurduğunuzda)

8=bu konuları irdelemeniz araştırmanız bilgi edinmeniz mutlaka size ve cevrenize artı puan olur,satdığınız tokanın CELİĞİN aneliz roporunu istemelisiniz.

9= üretici firmanın web sayfasından ulaşıp numune ve bilgilendirilmek istiyebilirdiniz,bukadar ilgi duyduğunuz bir ürün hakkında.

10=ayrıca son olarak yıllardır kücümsenen türk kozmetik ve sanayii sektöründe ki gelişmeleri ne duyarlılkla takib edildiği de anlaşılmış olup

halen kendi öz güvenimizden yok sun bir ulus olarak kalmayacağımızı anlamamız gerekiyor ki halen bu tür ürünlerin  yut dışına bağlı
kalmadan bizlerinde imkanlar sağlandığında neler yapıla bileceğinin KANITIDIR.

yönetim kurulu adına   

gültekin cici   
« Son Düzenleme: Temmuz 14, 2008, 11:15:11 pm Gönderen: dilaver » Logged

www.diloksakozmetik.com
düşüncelerinize dikkat edin davranışlarınız olur,davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınız olur,alışkanlıklarınıza dikkat edin,karakteriniz olur,karakterinize dikkat edin kaderiniz olur.
========================================                                 

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız[/size
Mayıs 08, 2007, 09:46:19 pm
Üye Bilgileri
xcanerx01
YAZMA UYARILI
Erbaş
*

..Mesaj Sayısı..

çok ho? ve güsel herkesi tebri kederim ki dü?ünçel

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #5 :»

sayın meslekdaşım  busite model bilgi paylaşımı paylaşmak için kulanalım yoksa herkes buluşuvardır kimya  veya ürun pasarlama kuaför hangisi sinis sayglarla
 ???
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2007, 09:47:12 am Gönderen: dilaver » Logged

xcanerx01
Mayıs 16, 2007, 07:44:53 pm
Üye Bilgileri
ADMİN
KAAN
Forum Yöneticisi
Orgeneral

Rep Puanı: 367

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
Konu Sayısı: 270
..Mesaj Sayısı..

hiç başaramayacağını bilsen bile mücadele et.

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #6 :»

sayın meslekdaşım  busite model bilgi paylaşımı paylaşmak için kulanalım yoksa herkes buluşuvardır kimya  veya ürun pasarlama kuaför hangisi sinis sayglarla
 Huh?

Sevgili caner yazdığın yazıyı belki on kere okudum ama pek birşey anlayamadım. Bu forum sayfası ilk önce düzgün okunaklık yazılar yamak için ve anlaşılır cümleler kurmak için var. Burası kuaförlerin ve kuaföre giden insanların ortak bir paylaşım portalı çeşitli kategorilerde bölümlerde insanlar paylaşımını ve yorumunu yapar.

Paylaşım ve yorumlarımızı yaparken yazılarımızı forumu kullanan tüm insanların okuyup anlayacağı şekilde yazmak forumun başlıca kurallarındandır. Özensiz gelişi güzel vurdumduymaz şekilde yazılan mesajların içerik değeri olmadığından ve yazan kişiininde fazla emek verecek bir yazı yazmadığını farkettiğimizde göznül rahatlığı ile siliyoruz.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0533 733 00 37

Kaan Filiz'in Facebook profili
İstersem dağı un,
demiri yün,geceyi gün ederim..
Seversem dikeni gül,
nefreti kül,yüreğimi yel ederim.
Ama gidersem dağları deler,
yüreğimi kilitler,herşeyi siler giderim..

Adminden  çekinmenize gerek yok admin insan yemez. Bu sitenin admini zararsızdır Smiley

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
Haziran 19, 2007, 02:39:01 pm
Üye Bilgileri
Beyaz_Ates
MODERATÖR
Yüzbaşı

Rep Puanı: 148

Konu Sayısı: 29
..Mesaj Sayısı..

cengiz korkunç

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #7 :»

slm arkadaslar  tartısmak güzeldir    kuaförler olarak dogruyu  bulmamıza yardımcı oluyor
dikatimi ceken  sey   toz acıcılara neden  ( oreal ) diyorsunuz  oreal bir markadar  ve artık uretilmiyor
  sanırım bu ayrıntıya dikkat ederiz Smiley
 usatmızın guzeliklerle  hizmat vere bilmek  için  hazırladığı  ürünü  yargılamayın  sonuçta  topluma faydalı olmaya calışıyor  .  tenkitler yerine bilgi sahibi iseniz  bir birinize yardimci olun  ortaya  daha guzel ürünler çıkar  ... saygılarımla

YENI KONU AÇARKEN UYULMASI GEREKEN KURALLAR
1 - Arama Yapmadan Konu Açmayın.
2 - Mesaj Yazarken Başlıklar Konularla Alakalı Olmalıdır. YARDIM, ACİL, BİR SORUM VAR, GİBİ BAŞLIKLAR SİLİNİR.
3 - Bir konu hakkında anlamadığımız yada yapamadığımız şeyleri yeni başlık açmak yerine ilgili başlıktan devam edelim.
4 - FORUMDA TAMAMEN BÜYÜK HARF KULLANMAK YASAKTIR.
5 - Bu Kurullara Uymamakta Israr Edenler Siteden Belirli Bir Süreliğine Yada Tamamen Uzaklaştırılır
Eylül 10, 2007, 10:16:32 am
Üye Bilgileri
Enginn_05
Acemi ÜYE
*

Konu Sayısı: 1
..Mesaj Sayısı..

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #8 :»

değerli arkadaşlar biz yapamadık dilaver abi yapmış saygı duyuyorum gururlandım göğsüm kabardı.. bu sitede herşeyi paylaşıyoruz herkes birinden formül alıyo, bişeyler öğreniyolar dertlerini paylaşıyolar sıkıntılarını atıyolar,herkesin her konuda tartışmaya açık olduğunu umuyorum.bu şekilde önemsiz tartışmalar olmaması dileğiyle..
Eylül 18, 2007, 01:39:16 pm
Üye Bilgileri
hayat
Ziyaretçi

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #9 :»

Arkadaşlar bence dilaver bey açıcıyı en iyi hale getirip üretmiştir bence bir türk olarak yanında olmamız lazım bence üretmekte bir sanatdır ayrıca dikat edelim ne bir kumaş ne başka bişiy saglıkla ilgili konular da özelikle bayanların güzeligiyle ilgi bir ürünü geliştirerek bizlere sunmasıdır yolunuz açık olsun diyor daha yüksek yerlerde olmanız dilegiyle başarılar alkışlıyorum
« Son Düzenleme: Eylül 18, 2007, 06:00:00 pm Gönderen: dilaver » Logged
Eylül 18, 2007, 07:50:40 pm
Üye Bilgileri
seren
Ziyaretçi

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #10 :»

böyle ii bir türk malı üretmiş ,hizmetlerini önümüze sunan paylaşımcı bir abimiz için ancak tebrik etmek devamının başarılarını dilemek bizlere düşer.digiklan üyemizin yaptığınada bişi söliyemicem  Lips Sealed  dilaver abi gayet güzel yanıtlamış. canı gönülden tebrik ediyorum dilaver abi.bizleri aydınlatarak bilgimize katkıda bulunduğun için çok sağol.başarılar diliyorum  Kiss   alkışlıyorum
Eylül 18, 2007, 11:36:16 pm
Üye Bilgileri
kaju80
Teğmen

Rep Puanı: 16

Konu Sayısı: 18
..Mesaj Sayısı..

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #11 :»

dilaver abi hep diom ya sen bitanesim die sen gerçekten bitanesin alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum

>>>>>>>>>>>>>>boşveeerrrrr>>>>>>>>>>>>
Temmuz 13, 2009, 11:04:41 pm
Üye Bilgileri
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113

Adınız Soyadınız: nuray öztürk
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
..Mesaj Sayısı..

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #12 :»

tabiki  burada dilaver beye hak veriyorum,  kendisininde belirtiği gibi

sağlık bakanlığından onay almak için , çok büyük paralar gerekmekte Angry

asıl buna karşı çıkan arkadaşı anlamakta zorlanıyorum,  evet neden  türk  üreticilere  bu kadar olumsuz bakılmakta

ülkemizde pek çok  yetenekli  bilim adamlarımız var ama,  parasal  kaynakların yetersizliğinden

pek çok konuda  sesiz kalmaktadırlar, veya susturulmaktadırlar

Angry  şu an sizin  yapmış olduğunuz gibi,  ne dersiniz  hangi ürünü almamıza  izin verirsiniz

lütfen  bildirin  ona göre  alalım, sizi kızdırmayalım Cheesy

veya  kimin adına  bu muhalefet  görevini  yapıyosunuz

isteyan alır ve dener, sonucunu  görür.  size  ne Huh?Huh???

size  ne Huh?Huh??   bizde beyin yokmu, biz bunu düşünemiyormuyuz   oylemiii Angry
Temmuz 16, 2009, 11:11:18 pm
Üye Bilgileri
dilaver
Genel Moderator
Albay

..Mesaj Sayısı..

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #13 :»

Demekki beyin yokmuş gibi algılanıyoruz,otarafdan bakınca..Nediyeyim ve zaten diğecek birşeyde yok..Bu form da 653 sayfa yazı yazmışım yazıları ve verilen bilgileri kimler takip ediyor yazdıklarımı;onuda bilmiyorum ya, kolayca başka biryerde bulunamıyacak bilgiler.Bilgiye ulaşmak ve doğru bilgi yi bulmak okadar zorki aslında...
saygılarımla
« Son Düzenleme: Temmuz 16, 2009, 11:18:02 pm Gönderen: dilaver » Logged

www.diloksakozmetik.com
düşüncelerinize dikkat edin davranışlarınız olur,davranışlarınıza dikkat edin alışkanlıklarınız olur,alışkanlıklarınıza dikkat edin,karakteriniz olur,karakterinize dikkat edin kaderiniz olur.

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız[/size
Temmuz 17, 2009, 12:09:47 am
Üye Bilgileri
aktku
nur
Yüzbaşı

..Mesaj Sayısı..

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #14 :»

Evet kesinlikle size katılıyorum , herkes kendi gibi bilirmiş karşısındakini

fikri  neyse  zikride o diyorum , sanırım kendini denetleme olarak tutmuş  buraya Smiley

Dilaver bey  pekçok yazınızı , büyük  bir zevkle takip  etmekteyim ,  o nedenle

kimin ne demek istedini,  tahlilde  edebiliyorum  ,  unutmayın  meyve  veren  ağaç  taşlanırmış

bu tür beyinler heryerde olurlar , ama barınamazlar.  ona   o  şahısa  , burdan  bay bay diyorummmm

ve  saç  açıcı  ürün için  sizi  kutluyorum.... Roll Eyes

Temmuz 17, 2009, 12:41:09 am
Üye Bilgileri
dilaver
Genel Moderator
Albay

..Mesaj Sayısı..

WWW Offline

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #15 :»

Teşekkürederim güzel düşünceleriniz ve yorumlarınız icin

www.diloksakozmetik.com

Temmuz 17, 2009, 03:01:43 pm
Üye Bilgileri
aktku
nur
Yüzbaşı

..Mesaj Sayısı..

Uyarı Puanı:
%0
« Yanıtla #16 :»

bendeee Smiley
Sayfa: [1]   Yukarı git
Cevap Yaz Yeni Konu Haberdar Et Okunmadi Say Bu Konuyu Gönder Yazdir
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar 468x60 Reklamlar