KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Mayıs 12, 2007, 11:07:53 pm » |
|
Arkadaşlar youtube ye arasıra takılıyorum bir video gördüm sizlerle paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Not: Saç tararken daxı elinde şaklatırken hareketlere dikkat
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 19, 2008, 02:37:18 am Gönderen: ADMİN »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.comSaçaklı Kuaför Kartınızı OluşturunSen Verd
|
|
|
dilaver
ATILDI
Yarbay
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 13, 2007, 12:55:19 am » |
|
|
|
|
|
|
|
kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
|
|
|
|
umutksk
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2007, 01:35:56 am » |
|
kuaför değilim ama şunu söyleyebilirim benim için kuaförlük denen şey sov işi değildir sanattır ve ciddiyetle yapılması gereken birşeydir.bu arkadaşın yapıtığı saçıda işte yaptığı her neyse onu bende yaparım bunlar kuaförlük mesleği için hoş değil kanımca. 
|
|
|
|
|
|
ne ararsın tanrı ile aramda sen kimsinki orucu sorarsın hakikaten gözün yoksa haramda baş açıkta neden türban sorarsın rakı şarap içiyorsam sanane yoksa sana zararım içerim ikimizde gelsek kıldan köprüye ben dürüstsem sarhoşkende geçerim esir iken mümkünmüdür ibadet yatıp kalkıp ATATÜRK e dua et senin gibi dürzülerin yüzünden dinindende soğuyacak bu millet işgaldeki hali unutma ATATÜRK e dil uzatma sebepsiz sen anandan yine çıkardın ama baban kimdi bilemezdin ŞEREFSİZ!!!!!!!!
|
|
|
oreda
Onbaşı
Rep Puanı: 0
insanlar iyi seylere layiktir
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2007, 06:39:43 pm » |
|
bende katiliyorum bir bolumunde izlenirse sanki bayani dovuyor bence.ama bu islemimi kanaatimce fönün soguk veya ilik ayari ile yapilip saci dagitarak iyicede yedirebilir vaksi sac o zaman yapisik bir hali almaz sac daha havali olur.
|
|
|
|
|
|
insanlar iyi seylere layiktir
|
|
|
|
serkan
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 14, 2007, 01:00:16 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
serkan. 30/06/1980. balıkesir akçay.
|
|
|
|
gulbahar
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 14, 2007, 02:16:44 pm » |
|
sac jelini el kremi gibi elinin uzerinede suruyo ayrica sacta cok super degil beni sarmadi
|
|
|
|
|
|
malatyali
|
|
|
sideli
ATILDI
Çavuş
Ne Yaparsan Yap; Ama En İyisini YAP
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 15, 2007, 12:36:18 am » |
|
kuaförlüğün yüz karası tam anlamıyla, teşekkür ederim kaan bey bunu iyi bulmussunuz. gülmekten öldüm yaa. hareketleri tamamen amatörce, bence kuaför show'la alakası bile yok. ben bu kişinin kuaför olduğundan bile şüpheliyim!? salonun dizaynınıda beğenmedim hiç, bence bu adam kendini rezil etmek için çekmiş bu klibi 
|
|
|
|
|
|
Emeği karşılıksız bırakmayalım!!!
|
|
|
teneke
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 19, 2007, 01:44:43 am » |
|
tek kelime ile  ablam herhalde pitlendi yada kasıntı tuttumustur ne biçim kuafor dicem ama normal bi kuafor bile bunu yapmaz istesede yapamaz herhalde ona özgü bişi ama iyikide ona özgü D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ebru41
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 20, 2007, 01:18:44 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d.murat
Başçavuş

Rep Puanı: 8
Doğum tarihi: 15 /06/1965
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: ikizler
SALOON MİRAGE
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 02, 2007, 12:51:10 am » |
|
arkadaşım cevap bile vermesem ayıp olurmu. bu arkadaş hiç fuarlara gitmişmi şov nasıl oluyo bi görse
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mahinur
Çavuş

|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 14, 2007, 01:11:23 am » |
|
söylenek her şey soylenmiş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
(a_s_i_k_i_o)
Acemi ÜYE
UYKUM GELDIII
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 20, 2007, 01:54:12 am » |
|
|
|
|
|
|
|
(G-E-R-C-E-N-T-E-N-M-I)
|
|
|
kuafor_umut
Erbaş
Rep Puanı: 3
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2007, 12:48:15 pm » |
|
evet arkadaşlar waks şov bukadar olur.bu arkadaş işin şov kısmını fazla abrtmış ve rezil olmuş,ellerini resmen komple yağlıyor ve saçla savaşıyor.ne yapsın onada hak verin! öyle kesime böyle savaşmak gerek galiba.bu arkadaşa teşekkerler beni güldürdüğü için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seren
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 22, 2007, 02:27:37 pm » |
|
ya anlamaıdğım bir yer var abes mi olur sorsam  waks mı,daks mı, daxs mı nasıl yazılıyor karar verseniz farklı farklı yazılmış gözüme ilişti napim  ve bu söylediğin ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blintdate
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 22, 2007, 03:26:17 pm » |
|
kocaman bir fiyasko!!!!!  her hareketi tavrı duruşu kıyafeti tam bir fiyasko video için tek yorum BERBAT 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 22, 2007, 05:16:02 pm » |
|
ya anlamaıdğım bir yer var abes mi olur sorsam  waks mı,daks mı, daxs mı nasıl yazılıyor karar verseniz farklı farklı yazılmış gözüme ilişti napim  ve bu söylediğin ne? farketmez seren takıl kafana göre her ikisi yada üçüde oluyor DAX zaten bir marka wax de daks de dax de bişi de ama bizi tutma burda yap yorumunu videoya geç konu dallanmasın burda.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.comSaçaklı Kuaför Kartınızı OluşturunSen Verd
|
|
|
davuthava
davuthava
Teğmen

Rep Puanı: 6
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 23, 2007, 04:10:10 pm » |
|
bende bir şey anlamadım hareketler garip biraz ayrıca saçta o kadar güzel olmamış
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bahar.i
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 28, 2007, 10:53:24 pm » |
|
ben de youtube 'den izledim ,hic begenmedim.musterinin yerine hic olmak istemezdim.fon cekerken videosu da izledim ,fon fircasiyle oynuyor ,izleyin cocuk gibi.  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duygu
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 11, 2007, 04:05:25 pm » |
|
kadın dağva açsa kazanır .kuaförden dayak yedim die.hazır delilde var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 11, 2007, 11:59:05 pm » |
|
arkadas föne benzer bir sey yapti ama sacada sonra waks banyosu yaptirmis,madem banyo yaptircaksin fön cekme,waks banyosundan sonrada tekrar fircayla tarayiverdi,aslinda ugrasmasina gerek yoktu bu kadar,kendini yormus :Dfönle müsteriyi dövmeden saci kurutup ve birazcikta waksta sürebilirdi banyo yaptirmadan uclarina..cok :-uzunmu yazdim ne 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
dissa
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 12, 2007, 09:47:19 pm » |
|
 arkadaş kendini kuaför adayı diye ilan etsin kuaför değil. bende kuaförüm ama böyle dax la elini el bakım losyonu gibi ovmasına hiç gerek yoktu ayrıca yaptığı saç çok kötü dediğim gibi sadece aday kendini geliştirsin benden bukadar ama illa ben yorum istiyorum diyosan berbaaaaaaaattın aday.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ela-34
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 12, 2007, 11:04:26 pm » |
|
Ben açıkcası videoyu izlerken sonunu merakla bekliyordum.bence tamamen gösteriş arkadaş kendini çok hırpaladı ama tabi bayanıda  ama hiç bişey göremedim o bayanın yerinde olsam gülme krizine girerdim bidahada oraya uğramazdım.Ben beyfendiye kuaför bile diyemiyorum kendisini sovunda dolayı kutluyorum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ZEYNEPCE
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 17, 2007, 06:59:53 pm » |
|
kuaforlere gıttmemekta haklıyım bırkez daha anladımmm ayyy neyse fazla yorum yapmayacam hatta yorumsuz bıraksam daha ıyı olcaktı ama paylaşım emegıne saygımdan bıseyler ekledım 
|
|
|
|
|
|
neskafe bile 3'ü bir arada ben neden YALNIZIM.._________________ Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ http://img293.imageshack.us/img293/6046/thumb949623493mh8.gif_________________________________________________________ FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 20, 2007, 09:50:58 pm » |
|
arkadasim kuaförlerhakkinda ön yargili olmaya gerek yok aslinda..cünkü senin ve arkadaslarin yorumlari ortada.iyi bir müsteri karsisindaki kuaförün sanatini analiz edebilir,yani seninde ettigin gibi..durum ortada bize düsen tek sey kaliteyi secip ve saclarimizi yetenekli ellere emanet etmek..dogrumu 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
|
ZEYNEPCE
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 21, 2007, 09:09:40 am » |
|
duvar sende haklısın arkadasım ayy kusura bakma bıras sert oldu galıba , ama canm cok yandı malesef kı benmde tek ıstedıgım hala bulamadıgım sabıt bır kuafor saclarımı tanısın ona gore her gıttıgmde bışeyler anlatmayayyım veyahutda en onemlısı guven le o koltuga oturmayı ınan cok ozledımm hoşcakal .. 
|
|
|
|
|
|
neskafe bile 3'ü bir arada ben neden YALNIZIM.._________________ Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ http://img293.imageshack.us/img293/6046/thumb949623493mh8.gif_________________________________________________________ FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
|
|
|
tekin
ATILDI
Onbaşı
Rep Puanı: 10
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 12, 2007, 12:38:26 am » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keskin-karar
Onbaşı
Rep Puanı: 3
(Kararın her zaman Keskin olsun...)
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 23, 2007, 11:31:12 pm » |
|
saç yaparken sow yapmak güzel ama abartmadan görüntü hos olmalı bakanın ilgisini cekmeli gerçi o konuda çok zorluk cekmedim yeterince ilgi cekıyo dax sürerken..keske arkadası daha farklı daha hos bir imajla calışırken izleseydk. onun adına üzüldüm...
(saca kuş bile kondura bilirsin ama o kuşu oraya nası koyman önemli....)
|
|
|
|
|
|
Keskin-KARAR
|
|
|
|
heartfelt
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 26, 2007, 09:25:51 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
menekse
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 08, 2007, 11:22:15 pm » |
|
Size katılıyorum arkadaşlar gerçekten şov yapmış bence öyle görünüyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
batuuu
ATILDI
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #31 : Eylül 16, 2007, 11:10:47 am » |
|
abi video acılmadıgı için yorum yapamadım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 23, 2007, 11:27:59 pm » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 23, 2007, 11:41:53 pm Gönderen: lavinyas »
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
bilalerya
bilal
Başçavuş

Rep Puanı: 2
Doğum tarihi: 06-28-1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: ankara
Burcunuz: yengeç
merhaba
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 24, 2007, 12:16:24 am » |
|
elının uzerıne neden surdu anlamadım hıc sordunuzmu ya galıba ellerı catlamıs bı arkadasıda elınde kalan dax ı komle sur demıs 
|
|
|
|
|
|
<!-- Facebook Badge START --><a href=" http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Bilal Derya'nın Profili[/url] | <a href=" http://tr-tr.facebook.com/badges.php" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Profil Kartını Oluştur[/url] <a href=" http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP">  [/url]<!-- Facebook Badge END -->
|
|
|
|
kaju80
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 24, 2007, 12:36:21 am » |
|
|
|
|