|
sdt
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim 03, 2007, 06:42:43 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayat
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim 03, 2007, 09:03:34 pm » |
|
ya alah aşkına bu ne biçim kuaför dansmı edio güreşmi beli degil yaptı saçta bişiye benzetemedim acıkcası 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
srkn
srkn
Erbaş
Rep Puanı: 1
geçmişi yaşatmaya değil geleceği yaşatmaya çalış
|
 |
« Yanıtla #38 : Kasım 28, 2007, 10:16:27 pm » |
|
bu adam kuför değil sadece güreşçi saçla harika güreşti yazık kıza 
|
|
|
|
|
|
serkan güneş
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #39 : Ocak 09, 2008, 11:39:53 pm » |
|
 Ben bişey göremedim ama utancından youtube ten silmiş galiba 
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #40 : Ocak 10, 2008, 07:45:00 pm » |
|
sevgili önder video hala sitede mevcut sen ikinci sayfaya dikkat etmemişsin video 2. sayfada 
|
|
|
|
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #41 : Ocak 10, 2008, 08:27:19 pm » |
|
sevda abla video yu gördüm ama hata veriyor açmıyor niye açmıyor ki o zaman  Ama yinede sağol söylediğin için
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #42 : Ocak 10, 2008, 10:37:41 pm » |
|
sevgili önder sen you tubeye ferit tural yaz oradan diğer videolarına bakabilirsin çok eğleneceksin çokkk seyredemeyenler bu videoyu kaçırdı videoyu silmiş ferit bey  ayrıca kusura bakma ben videoyu görünce kontrol etmedim çalışmadığını bilmiyordum .....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 10, 2008, 10:45:31 pm Gönderen: lavinyas »
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
gkhnozmen
Erbaş
Rep Puanı: 0
Doğum tarihi: 03 02 1986
Mesleğiniz: bayan küaförü
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: balık
Hayat ta hiç bir iyilik cezasız kalmaz
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 19, 2008, 01:58:04 am » |
|
zaten ne gelirse başımıza ucuzculuktan gelmiyormu hala müşterisne gec kafan yıkansın geliyorum diyenler ondan sonra mos erdeme taş atıyoruz adam ların hangi salonunda gec kafan yıkansın geliyorum yada müşterisine naber abla hoşgeldin diyor lar adamlar avrupa standartında calışıyorlar hadiyin ordan ................... lafım meclisten dışarı kusura bakmayın BU MESAJ DÜZENLENMİŞTİR NOT: Eleştiri yapmadan evel kendimizi eleştirelim. Bu şekilde uslup kullanan bir topluma gec kafanı yıkayalım demeleri fazla onarmal gelmedi bence. Forum kuralarına riayet edelim arkadaşlar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 19, 2008, 02:35:27 am Gönderen: ADMİN »
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #44 : Eylül 19, 2008, 02:02:16 am » |
|
arkadasim mesajinin sonu biraz rahatsiz edici sanki?degilmi ???ne kadar meclisten disarida olsa sözün bence kimseye bu tur itamlarda bulunmayalim degilmi arkadasim 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
kuafOrcan
Onbaşı
Rep Puanı: 11
Mesleğiniz: kuaför
|
 |
« Yanıtla #45 : Kasım 02, 2008, 03:17:15 pm » |
|
bence bu kadar elestırılmemelı dıe dusunuorum eet kuaforluk sanat ısı olabılır ve cıddıyet ıstıyebılır ama sunu soyleyeyım bu musterıye gore degısır bırgun bır musterı geldı salona ben de sakın bı arkadasım var ama cok sıkı fon ceker fone basladı sonra kadın bırseyler solemıs geldı fonu sen al bu kadın fon ıstemıo sov ıstıo dedı bende muzıgı actım fon makınası bıyerde donuyo ben bıyerde dance edıorum fırcayı atıorum tutuorum parmaklarımda cevırıorum fon bıtıo kadının basını one atıorum karıstırıorum bı yandan dance edıorum fon bıtıo ama hıc bıseye benzemıo ve musterı cok begenıo olay bu herkezın hızmet beklentısı cok farklı adam wax ı ole suruo dıe bu kadar elestırılmez altı ustu wax belkı adam boya konusunda hepınızden cokcok ıyı belkı kesımı sızden benden on kat super wax surmek le sanat olmaz arkadaslar bunun gıbı ufak seylerle sanata ölçü verılmez...
|
|
|
|
|
|
Ustaya sormuşlar başarının sırrı nedir? Usta cevap verir doğru karar vermek.Peki bu doğru kararı nasıl veriyorsun ? Tecrübe... Ya usta bu tecrübe nasıl kazanılır yanlıs kararlar vererek. Cok iyi bir ustaya sorulmuş başarının sırrı,cevap aynı dogru karar vermek. Peki ya doğru karar nasıl verilir ? Tecrübe Peki tecrübe nasıl kazanılır ? Tecrübelerden ders cıkararak...Seçim sizin...
|
|
|
kemalsactasarim
Onbaşı
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #46 : Aralık 29, 2008, 08:46:19 pm » |
|
bu kuaförü tanıyorum sirkecide ankara caddesinde olması lazım yeri küçük ama çok kaliteli bir kuaför adam resmen saçla dans ediyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #47 : Ocak 15, 2009, 09:41:55 pm » |
|
 izleyemediiiim,açılmıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sellinn
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #48 : Şubat 03, 2009, 01:50:39 pm » |
|
bende merak ettim ama izlenmiyo silindimi video noldu anlamadım bende görmek istedim amaaa ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KEJE
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #49 : Şubat 13, 2009, 01:56:08 am » |
|
Kaan bey görüntü görsem yorum yazarım ama neden görüntü çıkmıyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdt
|
 |
« Yanıtla #50 : Şubat 13, 2009, 11:19:48 am » |
|
forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bilalerya
bilal
Başçavuş

Rep Puanı: 2
Doğum tarihi: 06-28-1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: ankara
Burcunuz: yengeç
merhaba
|
 |
« Yanıtla #51 : Şubat 16, 2009, 11:45:19 pm » |
|
nerde video bırdaha ızlemek ıstıyorum 
|
|
|
|
|
|
<!-- Facebook Badge START --><a href=" http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Bilal Derya'nın Profili[/url] | <a href=" http://tr-tr.facebook.com/badges.php" title="Make your own badge!" target="_TOP" style="font-family: "lucida grande",tahoma,verdana,arial,sans-serif; font-size: 11px; font-variant: normal; font-style: normal; font-weight: normal; color: #3B5998; text-decoration: none;">Profil Kartını Oluştur[/url] <a href=" http://tr-tr.facebook.com/people/Bilal-Derya/519023146" title="Bilal Derya'nın Facebook Profili" target="_TOP">  [/url]<!-- Facebook Badge END -->
|
|
|
SaykO
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #52 : Şubat 20, 2009, 08:06:01 pm » |
|
süperrrrrrrrrrrrrrr wallaaaa ama facia taraflarıda var.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|