KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: röflede cila  (Okunma Sayısı 4954 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
subitay
Başçavuş

Rep Puanı: 1

« : Mayıs 29, 2007, 11:10:35 am »

slm ben sıtenıze yenı bır uyeyım.bır guzellık uzmanıyım.kuafor bölumunde eleman calısrırıyorum.ama sacta istenılen sonuc ları alamıyoruz.son zamanlarda röfle yaptıgımız zaman cılaya yesıl boya katıyoruz alex aviyenın sac yemyesıl yada mor oluyo katmamızın sebebı sacta kızıllık oluyo yada platın sarı ıstenılıyo kızıllık alınsındıye katı yo ama.sonuc felaket.bana yardımcı olursanız sevınırım.boya konusunda cok yardıma ihtıyacım var tskler sımdıden. Cry

SENİ UNUTMAYA KARAR VERDIM GÖZLERIN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM...
orkideku
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #1 : Mayıs 29, 2007, 05:45:22 pm »

slm subitay
saçın kızıl olmasının nedeni oryali az kullanman olabilir.folyoları erken açıyor olabilirsin.yeşil olmasının sebebide yeşili çok katman olabilir.9.1 ve 8.0 ile güzel bir minlex yapabilirsin %3 %6 % 9  % 12 lik oksidanları yerine göre kullanabilirsin.başarılar.
subitay
Başçavuş

« Yanıtla #2 : Mayıs 31, 2007, 11:06:20 am »

sağolun cevabınız için saclar duzgun acılmıstı minlex sırasında sadece yesılle hazırladı sanırım
ondan yesıl oldu.bana rımlexte kullanılan numaraları ve hangı boyalar ıyı onları anlatırsan sevınırım çok tşk ederim.

SENİ UNUTMAYA KARAR VERDIM GÖZLERIN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM...
vahhoo
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2007, 04:32:18 pm »

slm subitay sorunun için cvp yazan arkadaşta yanıllmış ve yanlış yazmışş bir kere saça yeşil boya ile cila yapmak hangi akla hizmettir ve yapan kişi nerde yetişmiş şaşıyorum ben ankaranın köklü salonlarında 12 yıl çalışıp 4 yıldırda kızılayın merkezinde salon sahibiyim saça dönelim atılan röfle platin isrenildiyse  iyi atılıcak saca sürülmeyen yer kalmıcak platin  zor ve agır renk oldundan sıkça kontrol yapılacak eger kızıllık var ise tekrar açıcı kazırlanıp ama öncekinden düşük olan volümden hazırlanıpsürülsün yıkandı zaman baktınız saç platin ama çok az bir kzıllık varsa aralarda igora boya 9.5 yani dokuz buçuk platin yazar onunla hazırlayın içine de cok az yani 2cm 8.2 açık küllü kumral sıkın uygulayın sürdünüz zamanda elinize jelatin alıp tüm saça sürtme yapın emin olun kızıllı alcaktır eger platin istenmeyen renklerde de 8.65  yada 8.7 yada 7.65 ıgora boyalarla karışım yapılmadan ama karamel tonları yakalayabilirsin zorlaştınız zaman 05424234562 arayabilirsin adım vahitt yeşil mavi asla ama asla ok
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2007, 05:15:58 pm »

neden anlamıyorum birtürlü sizi bir yazdığınız bir diğerini tutmuyor..
1.0 la' cila yapan biri icin mix ton larla neden hangi aKla hizmet olduğunu anlayamaz ve düşünürki.
bunlarıda bilmesi gerekir..ben ce siz köklü bir salonda yanlış teknik bilgi ile donan mışsınız.Eğer ankara da derseniz size 79 senesinden itibaren TARA İBRAHİM ustamızdan başlamak üzere anlatırım..
sizden ricam.M.E.B.lığının satış noktalarında bulunan TÜM KUAFÖRLÜK BİLİMİİ kitabını elinizin altında bulundurmanızdır.

herzaman diyorum ya deneme yanılma yöntemi ile öğrenilmiş bilgiler ve o şekilde kanıksanmış olan bilgi eksik bilgidir diye
teknik bilgi okuma ve çok araştırma ile olurr ...
« Son Düzenleme: Eylül 24, 2007, 03:19:25 am Gönderen: dilaver » Logged

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: nergiz kuaför
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: el sanatları çarşısı nr:14 ürgüp nevşehir
Burcunuz: akrep

...

« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2007, 09:10:08 pm »

dilaver abiye katılıyorum gerektiğinde yeşilde küllüde . dorede cila yapılır bu saçın durumuna bağlı ben ankaranın seçkin kuaförlerinde çalışmadım ama seçkin bir ustam olduğuna inanıyorum

nergiz kuaför
15.10.1984
nevşehir/ürgüp 03843413637
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
nulucal
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2007, 10:40:20 pm »

slm aranıza yeni katılıyorum.cilada 9.1 10 bana göre en güzel sonucu veriyor Roll Eyes
gulbahar
Asteğmen

Rep Puanı: 2

« Yanıtla #7 : Temmuz 06, 2008, 11:24:40 am »

dilaver abi ben bu kitabi nerden alacagimi bilemiyorum yardimci olursan sevinirim bir kac faydali kuafor kitabi onerirsen sevinirim simdiden tsk alkışlıyorum

malatyali
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #8 : Temmuz 10, 2008, 11:32:19 pm »

http://www.kuaforturkiye.com/index.php?topic=3876.0

sorunun cevabı bu sayfada gülbahar kaan ın verdiği link i gid tr deki yayın evlerine sorabilirsin Roll Eyes

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
redmix
Çavuş
**

Rep Puanı: 2

hiç bilenlerle bilmeyen ler bir olur mu..

« Yanıtla #9 : Aralık 05, 2008, 02:59:20 am »

vahhoo arkadasım .senın boya katologun da renk cemberı dıye bır sey yok galıba.
mix tonlar,dıger adı, düzeltiçi tonları iş olsun dıye cıkarmadılar.
ayrıca yardım isteyen arkadaş alex avıyen kullandıgını belırtmış. ıgora deyıl.

subitay- öncelıkle sunu belırt mesın kı rofle yada acma işlemını nasıl bır saca uyguluyorsun.
 sacta boyamı var dogalmı zemın kızılmı siyah mı kına mı ne var sacta bunlar cok önemlı
 ama genel anlamda şunu ifade etmek isterım ılacın hazırlan masın la ılgılı.
 öncelık le ılacı hazırlarken oksıdan secımını sacın durumuna gore yapacak sın .5-10-20-30-40 volum.
ve hazırladıgın karışım. ne cok cıvık olacak nede saca yedırilemıyecek kadar katı olcak.
eger cıvık olursa sac iyi acılmaz bu da sacın kızıl kalmasına neden olur.
katı olursa saca iyi yedıremez sen aralarda reng dalgası kalır bu da olmaz.
kısaca sorun demek tır.
 en ıyısı sacı net acmaktır. acele etme panık yapma...paketlerde ısın ma oldumu sadece paketın bır tarafın dan hav aldır.kafii.

kör cehalet çirkefleştirir insanları suskunluğum asaletimden dir.herlefe verilecek bir cevabım vardır lakin bir lafa bakarım lafmı diye birde sölüyene bakarım adammı diye.hz.mevlana..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!