KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kuaför Makası alırken dikkat etmeniz gerekenler !!!!!  (Okunma Sayısı 11314 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« : Mayıs 31, 2007, 04:54:05 pm »

Makas alırken dikat edilmesi gereken unsurlar nelerdir. Makas nasıl seçilir.

İlk evvel kötü makasımızı anlanlatalım. Makasımızı kesici noktaya kadar açtığımızda (altta ki resimde yeşil olarak işaretledim) makasımızın bıçaklarının biribirine yaptığı açı çok dik ve geniş. Bu makas yeşil noktadan makasın kavrama noktasına kadar saçı itecektir yani sağlık bir şekilde kavrayıp kesme işlemini gerçekliştiremez. Kavrama noktası ise takriben kesici ağızın ortasına kadar uzanıyor.

Makasın açısı genişledikçe saçı kaydırma ve ittirme gibi kötü özellikleri artar. Bazı kişiler makas bıçaklarının tırtıklı olmasının saçın kaymaması için yeterli olacağını düşüne bilir ama geniş düşündüğümüzde makas seneler sonra biley gerektiğinde biley esnasında bu tırklı alan gidecektir. O yüzden makas kesici kısmın başlangıcına ne kadar yakın mesafede kavrarsa okadar iyi sonuç verir.

Örnek olarak bu makas iyi bir makas diyebiliriz.

Makasımız yeşil noktada saçı tutarak kavramaya başlamış dolayı saçı kaydırmadan kesme kabiliyetine sahip.

Bıçakların arasındaki açı dar.

İki makası bir birnle kıyaslayın ve bu testi kandi makaslarınıda uygulayın göreceksiniz ki en sevdiğiniz makasla sevmediğiniz makas arasında ki fark burdakine yakın olacaktır. Makas alırkende bu unsurlara çok dikkat etmek gerekir.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
_hayal_
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2007, 07:49:48 pm »

bende makas alırken neye dıkkat edecegı bılmıyordum elıme nası uyarsa onu alıyordum bu ıse baslayalı henuz 2 yıl oldugu ıcın yenı ve Acemıyıyım bu sıte cok hos sayenızde bırcok sey ogrenıyorum cok tesekkur ederımm... alkışlıyorum
hayal
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2007, 10:11:14 pm »

merhaba bende yeni ve bir arkadaşımızın dediği gibi bu site çok güzel bu iki gündür giriyorum ve siz saygı değer ustalar sayesinde bazı konularda çok bilgilendim hepinize çok teşekkür ederim hayal.
ppyavuz
noname
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #3 : Kasım 17, 2008, 03:47:23 pm »

Tavsiye edebileceğiniz fiyatı uygun ve kaliteli bir makas markası söyleyebilir misiniz(50 ytl ye kadar)
TUNC35
Çavuş
**

Rep Puanı: 14

« Yanıtla #4 : Kasım 17, 2008, 09:19:05 pm »

slm arkadaşalr ben aymet peruk tan aydın bende cok güzel maksalar   var ıstersenız vep sıteme bakbılırsınız . kaan abı verdın bilgı içince teşkürler bende makasın bu kadar özlini bılmıyorudum www.aymetperuk.com msn aymetperuk@aymetperuk.com
redmix
Çavuş
**

Rep Puanı: 2

hiç bilenlerle bilmeyen ler bir olur mu..

« Yanıtla #5 : Kasım 18, 2008, 09:40:09 pm »

92 yılın dan buyana aynı makası kullanıyorum... jaguar. solıngen. benı emeklı yapar buyuk ihtımal.saglam ve güzel bir makas tır. bilgi için cok saol kaan. selamlar. alkışlıyorum

kör cehalet çirkefleştirir insanları suskunluğum asaletimden dir.herlefe verilecek bir cevabım vardır lakin bir lafa bakarım lafmı diye birde sölüyene bakarım adammı diye.hz.mevlana..
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #6 : Kasım 29, 2008, 06:25:00 pm »

Solingen bütün makasların üstünde yazar annemin dikiş nakış çantasındaki makastada solingen yazıyor. Almanyada makas üretimi ile ünlü bir şehirin adı diye biliyorum.

Jagur markası da çok güzel marka biliyorum. Bende 13 senedir aynı makası kullanıyorum Birçok marka kullandım kullanmadıklarımda var fakat TONDEO makasın duayeni çok memnunum makasımda en fazla 3 sefer bileylendi bileyleyende kendimim Smiley güvenip makasçıya veremedim.

Fuarda filiz çeliğin getirdiği makaslar vardı markasını hatırlayamadım o makaslar çok güzellerdi tondeo ile kapışacak cinsten. Fakat fiyatları baya bir uçuktu. Araba parası  Shocked

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
feridunbey
MODERATÖR
Asteğmen

Rep Puanı: 114

Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: izmir
Burcunuz: aslan

« Yanıtla #7 : Kasım 30, 2008, 02:04:02 am »

evet kaaan bey cok dogru solingen almanyada bir sehir ismi ve genelde makas ve bicak fabrikalarinin yogun oldugu bir sehir o yüzdende genelde solingen ismi daha cok duyuluyor, gelelim makaslara jaguar markasinda malesef tondeodaki kadar kaliteli makaslas bulunmamakta , tondeo ve jaguar firmasininda degisik tarzda ve degisik markalarda makaslari mevcut örnegin tondeoya ait tondeo-supra, premium-line, s-line, e-line, c-line, a-line gibi ve bunlarda kendi alanlarinda bölümlere ayriliyor yani kisacasi büyük bir aile desek daha dogru olur, makaslarin fiyatlarina gelince 100 euro ile 2000 euro arasinda degisiyor, bunun yani sira piyasada baska makas markalarida mevcut bunlarin arasinda en pahali olanlarinin arasinda ninja kilicinin celiginden yapilmis olan makaslar var bunlarda yaklasik 3500 euro ya kadar fiyatlari degisiyor

Adi; Feridun
Yer; Almanya- Düsseldorf
http://www.feridunbey.tr.gg/
sadiye
omek k,hocasi
Başçavuş

Rep Puanı: 5

Adınız Soyadınız: sadiye yildirim
Doğum tarihi: 25 nisan 1966
Mesleğiniz: kuaför hocasi
Memleketiniz: eskisehir
Burcunuz: koc

GÜZELLIK GECICI GÜZEL HUYSA KALICIDIR:

« Yanıtla #8 : Ocak 25, 2009, 11:39:58 am »

degerli arkadaslar bilgi paylasiminizdan dolayi sonsuz tesekkürler.

GÖZLERIME YANSIYACAK UMUTLARIM KALMADI BU HAYATTA DÜN YÜREGIMI GÖMDÜM SONU BILINMEZ TOPRAGA
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!