KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Haziran 03, 2007, 11:38:56 pm » |
|
kesim videoları klipleri, saç kesme saçkesim teknileri saç kesim videosu hair movie hair videos hair maker saç tasarım vidyosu kuaför okulu kuaför eğitimi kuaför okulu kuaför akademisi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2007, 05:12:21 pm Gönderen: ADMİN »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
sideli
ATILDI
Çavuş
Rep Puanı: 0
Ne Yaparsan Yap; Ama En İyisini YAP
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2007, 04:06:41 am » |
|
|
|
|
|
|
|
Emeği karşılıksız bırakmayalım!!!
|
|
|
|
subitay
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2007, 10:50:25 am » |
|
slm hepsıde harıka emegıne saglık.cok guzel vıdeolar.bır kac sorum olacak sadece yardım edresenız sevınırım.kesımlere dıkkat ettınızmı hep kuru saclarla yapıyolar.nornalde sac ıslatılıp yapılmazmı?bırde 3 vıdeoda saca ıkı boya suruyo dıplere ayrı uclara ayrı onların ne oldugunu bılen varmı.bırde o kullandıgı kagıtlardan bızde bule bılırmıyız.tskler sımdıden 
|
|
|
|
|
|
SENİ UNUTMAYA KARAR VERDIM GÖZLERIN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM...
|
|
|
maviyarinlar
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2007, 04:39:16 pm » |
|
gerçekden çok teşekkür ederiz kaan bey bayıldım yaaa videolara umarım sizler gibi birer usta kuaför olucam bir gün 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
d.murat
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2007, 10:24:06 pm » |
|
öncelikle selamlar ben murat boya yaparken isteğe ve yapacağımız renklere göre farklı renkler ve uygulama tekniği kullanırsak yaptığımız renge bir derinlik ve ışıltı katma şansımız olabilir kullanılan kağıtlara gelince loreal de var o kağıtlardan çok güzel bi ürün. umarım yardımcı olabilmişimdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umutksk
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2007, 10:57:44 pm » |
|
slm hepsıde harıka emegıne saglık.cok guzel vıdeolar.bır kac sorum olacak sadece yardım edresenız sevınırım.kesımlere dıkkat ettınızmı hep kuru saclarla yapıyolar.nornalde sac ıslatılıp yapılmazmı?bırde 3 vıdeoda saca ıkı boya suruyo dıplere ayrı uclara ayrı onların ne oldugunu bılen varmı.bırde o kullandıgı kagıtlardan bızde bule bılırmıyız.tskler sımdıden  evet ya bende arkadaş gibi düşünmüştüm, saçları ıslakken kesmek daha kolay olmaz mı ?? ya da kısa bir açıklama yaparsa kuaför arkdaşlar aydınlanmış oluruz.ne tür durumlarda ıslak, ne tür durumlarda kuru kesim yapılır??
|
|
|
|
|
|
ne ararsın tanrı ile aramda sen kimsinki orucu sorarsın hakikaten gözün yoksa haramda baş açıkta neden türban sorarsın rakı şarap içiyorsam sanane yoksa sana zararım içerim ikimizde gelsek kıldan köprüye ben dürüstsem sarhoşkende geçerim esir iken mümkünmüdür ibadet yatıp kalkıp ATATÜRK e dua et senin gibi dürzülerin yüzünden dinindende soğuyacak bu millet işgaldeki hali unutma ATATÜRK e dil uzatma sebepsiz sen anandan yine çıkardın ama baban kimdi bilemezdin ŞEREFSİZ!!!!!!!!
|
|
|
davuthava
davuthava
Asteğmen

Rep Puanı: 6
|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2007, 04:55:31 pm » |
|
slm kaan bey eline sağlık vidolar harıka ben şu kesimden sonra saç diplerine atılan boya paketlere bayıldım çok güzel bir çalışma ne kadar dikkatle yapıyor inanın çok şey öğreniyoruz çok tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulbahar
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2007, 05:28:32 pm » |
|
kaan bey ellerinize saglik harikasiniz ayrica kagitlari soran arkadasim o kagitlar ozel mec kagitlari kullanimi cok rahat ayrica biz okulda kullandiktan sonra yikayip birdaha kullana biliyorduk ama biraz pahali 30 euro turkiyede varmidir fiyati nedir bilmem bilgim olursa iletirim bay bay
|
|
|
|
|
|
malatyali
|
|
|
|
bahar.i
|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 26, 2007, 09:11:39 pm » |
|
ben de kesim videolari cok begendim.harika ,ustalara  .hepsini cok begendim.kaan sana da tesekur .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 27, 2007, 12:35:15 am » |
|
en iyisi kuru sulu karıştımak lazım daha etkili oluyor emin olun normal kessiden sonra kuru olarak detaylara girin saçın doğal düşüyle ama müşterinizin bunu acemi kesemedi sonra hatalarını düzeltiyor izlemini vemyin profluğunuzu koruyun.
Arkadaşlar bu aradakağıtlara fazla takılmayın oralar Türkiye değil paltin olmak istiyor bu işleri o kağıtlarla yapamazssınız penle bile saçlar zor duruyor hard açlışmalar uygulanıyor saçlarda burda. Dikkat ettiğiniz gibi saçlat zaten açık tonlar bu yüzden bu tarz kağıtlarla yumuşak çalışmalar uygulanıyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2007, 12:47:48 am Gönderen: ADMİN »
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
|
|
|
evin
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 19, 2007, 11:01:56 pm » |
|
arkadaşlar 3 çüncü vidyo röfle yapımınımı gösteriyor? eyer öyleyse oriel den önce ferklı birsey sürüyor ne olduğunu sora bilirmiyim. yada bilen varmı diye sorsam. ilginize tşekür
|
|
|
|
|
|
Sen görmeden bildiğim görünce tanıdığım sen yüreğime kırk kilit vurup sakladığım sen yüreğimden dilime yol bulamayıpta söylemeye cesaret edemediğim yanım sen sevdiğim sen sevdalım sen aşktan öte yaşadığımsın
|
|
|
viyole_
viyole_
Çavuş

Rep Puanı: 7
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 29, 2007, 12:39:44 pm » |
|
gülbahar slm bende yakında fransaya geliyorum işletme devir alıcam 50,000 euro istiyolar nedersin fransa merkezde fikirlerini yazarmısın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meric
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 28, 2008, 03:24:04 pm » |
|
avangard ve prof kesim nedir bunu bana birisi anlatabilirmi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #13 : Şubat 28, 2008, 08:58:26 pm » |
|
bu japonlarda ne makaslar varya 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
BoNCuK
inci
Onbaşı
Rep Puanı: 2
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 01, 2008, 01:45:58 pm » |
|
hepsine bayıldım ilk video makas reklamı gibi üçüncüye bayıldım kuaför resmen sanatkar çok çok çok beğendim. Teşekkürler +rep
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebile
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 01, 2008, 11:43:12 pm » |
|
Ellerinize sağlık hepsi çok güzel 3vidio cok cok daha güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gamzeem
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 30, 2008, 03:57:29 pm » |
|
vallahi sayende cok güzel seyler öğreniyoruz abi saol çok begendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 01, 2008, 10:53:33 pm » |
|
videoların hepsi çok güzel kaan emegine saglık yalnız ben birşeyi merak ettim 3. videoda röfle ilacını sürmeden önce saça ne sürüyo aydınlatırsanız sevinirim bir kaç kez tekrar izledim ama anlıyamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KeMaL_gaye
ATILDI
Çavuş
Rep Puanı: 6
KeMaL SaC TaSaRiM
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 23, 2008, 10:08:25 pm » |
|
kaan bey elinize sağlık güzel videolar
|
|
|
|
|
|
koçum moçum argo kelimeleri forumda kullandığından forumdan uzaklaştırılmıştır.
|
|
|
uulas1
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 31, 2008, 07:11:11 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sbl
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 18, 2008, 08:40:49 am » |
|
Ben videoları neden göremiyorum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burcunaz
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 20, 2008, 12:02:46 pm » |
|
videolar youtubeden alındığı için izleyemiyoruz ben de izleyemiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tatlielis19
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 16, 2008, 10:35:46 am » |
|
videolar niye açılmıyor biran önce düzeltirseniz çok seviniriz teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 20, 2008, 06:49:32 pm » |
|
videolar niye açılmıyor biran önce düzeltirseniz çok seviniriz teşekkürler  Videoların neden açılmadığını sizden önce yazan arkadaş açıklamış. Bu durumda sizin isteğinize göre gidip kararı veren bakanı tehdit edip pataklayalımmı açılması için 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 20, 2008, 09:51:29 pm » |
|
videoları izleyebilmeniz için anti sansür programı var onu indirmeniz lazım o zaman burdaki bütün videoları görebilir ve izleyebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
almira
almira
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 14, 2008, 11:13:11 pm » |
|
bende neden izleyemiyorum diye bozuluyordm tesekkürler.ama nasıl indiriliyor bu program? 
|
|
|
|
|
|
bugünleri yaşıyorsam yarınların seni bana getireceğine inandığım içindir
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #26 : Eylül 15, 2008, 12:35:21 am » |
|
türkiyede duydugum kadariyla youtube yasakliymis...anlamadigim nokta böylebir baylasim sitesi neden yasaklanir  .....ulke olarak begenmedigin bir video varsa söylersin youtubey,ye adamlar kaldirir videoyu...yada trden video yuklenirken ilk sen kendin denetlesen olmuyormu?insanlari guzel seylerden yoksun biramak iyi degilki,degilmi ama arkadaslar 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
|
|
dedikodukuafor
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 15, 2008, 01:08:26 pm » |
|
harika videolar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ikizler58
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 23, 2008, 04:59:36 pm » |
|
tesekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EXPERT
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #30 : Ocak 06, 2009, 03:43:53 pm » |
|
bu efıle makası dehset bıseymıs bıraz arastırdım 2000 dolar falan fıyatı turkıyede henuz bayılık yok acaba bayılık alsak ıs yaparmı:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeyneppp
zeynep
Asteğmen

Rep Puanı: 14
Doğum tarihi: 27 02 1981
Mesleğiniz: Kuaförlük öğrencisi:)
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: Balık
|
 |
« Yanıtla #31 : Ocak 06, 2009, 07:59:07 pm » |
|
gerçektende hepsi süper videolar..ekleyenin eline sağlık  söylemeden geçemicem şapkalı kuaföre bayıldım yanlız adam yememiş içmemiş saç uzatmış  bıyıklar olmasa bayan sanıcam  ama işçiliği süper helal olsun diyorum  ya bide bu aliminyum ve folyo pensle uğraşmak beni gıcık ediyo kağıtları bende tuttum..
|
|
|
|
|
|
Suskunluğum asaletimdendir..Her lafa verilecek cevabım var ama,bi lafa bakarım laf mı?bi söyleyene bakarım ADAM mı?...
|
|
|
yelda009
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #32 : Ocak 15, 2009, 09:32:36 am » |
|
yine fark yaratmışsınız .paylaşımlarınız için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler
|
 |
« Yanıtla #33 : Ocak 15, 2009, 09:05:55 pm » |
|
 çoook teşekkürleer,gerçekten harika kesimler  ve devamının olmasını diliyorummm. herşey için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sellinn
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 17, 2009, 01:47:44 pm » |
|
slm herkese ben anti sansür programını yükledim ama hala video ları izleyemiyorum ve bu duruma çok üzülüyorum ihtiyacım var bu video lara yardım ederseniz çok sevinirim.şimdiden tşkler herkese
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|