KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Haziran 15, 2007, 07:27:00 pm » |
|
Evet arkadaşlar bu konuda oy kullandıktan sonra yorum yapabilirsiniz. Oylama seçeneklerinde istediğiniz şık yoksa burada yazın şıklara ekleyelim.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
mahinur
Çavuş

Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 30, 2007, 11:26:21 pm » |
|
merhaba ben mahinur sitenize son birkaç haftadır geliyorum çok güzel  bence kuaförlerin çoğu öğrenme gereği duymuyor ve sırf daha çok kazanmak için hayatları ev ile dükkan arasında geçip gidiyo sosyal hayatları sadece müşterileri ile olan ilişkilerinden ibaret . herkes için geçerlideğil ama büyük bir kısım malaesef boyle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
merve
Onbaşı
Rep Puanı: 2
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2007, 06:07:54 pm » |
|
ağlamayan bebeğe süt verirlermi hiç önemli olan kuaförlerin elinde gözünün önüne kadar getirseler de okumayan okumaz ilgilenmez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hayal
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2007, 09:58:52 pm » |
|
belki de zaman bulamıyorlardır ama kimileri de tembellik yapmayı yani boş kaldığında oturmayı tercih eder ama bence öyle olmamalı insan fırsat buldukça kendini geliştirmeli kültür olsun veya mesleği hakkında olsun hiç farketmez önemli olan elindeki fırsatları güzelce kullanıp iyi değerlendirerek kendini iyice geliştirmek tabi bu benim fikrim belki siz öyle düşünmüyor olabilirsiniz sizin de fikirlerinizi öğrenebilir miyiym aceba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdt
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2007, 04:58:02 pm » |
|
merve hanıma katılıyorum aglamayan bebeye meme vermezler kişi kendi araştırması gerek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dadok
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2007, 05:49:54 pm » |
|
Arkadaşlar küaförler odasının üyesiyim.Ancak hiç bir etkinliği yok.Benim sorum şu bizler ne kadar etkiliyiz?Esnaf sicil kaydının yararı nedir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rukiye91
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2007, 05:29:01 pm » |
|
bence odalarında bu konuda ihmarkarlığı var bazı kuaförlerinde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 30, 2007, 04:51:36 pm » |
|
arkadaslar bana göre hem kuaförlerin isteksizligi yani arz talep,ama en cokta odalarin ihmalkarligi diye dusunuyorum.yani oda baskanindan uyelerine kadar olanihmalkarlik diye dusunuyorum.ayrica bu odalar tam olarak ne yaparlar? yenilikler ciktigi zaman ne bileyim elktro postayla yada mektupla haberdar etseler?ve yeni urunleri tanitmak ve urunu anliz etmek icin her sene bir tafa uyelerini toplayip tanitsalar...böylece birisi bir urun söylediginde öteisi aaa ben bunu hic duymadim diyemezler...degilmi ama?yoksa bunlarin hepsini yapiyorlarmiki? 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 30, 2007, 05:22:33 pm » |
|
yani koltuga otur ve herkesede ben oda baskaniyim yada odanin uyesiyim de vede havani at öylemi?yok öyle oturmak 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
|
|
|
naz
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 01, 2007, 08:48:05 pm » |
|
mahinur arkadaşa katılıyorum malesef büyük çoğunluğumuzun hayatı böyle ha bu bi mazeret olmamalı diceksiniz bencede olmamalı ama malesef oluyor tüm yoğunluğa rağmen dünyada neler oluyo baksak sanırım iyi olacak kuaförleri kültürlü insandan çok herşeyden haberi olan geveze kişiler olarak tanınmaktan kurtarmalıyız acı ama gerçek insanlar genelde öyle olduğumuzu düşünüyolar isterseniz bi ankette bu konuda yapalım siteye üye olan kuaför olmayan arkadaşlara soralım dışardan nasıl görünüyoruz
|
|
|
|
|
|
isim:Ayşe Başoğlu 1967/Tomarza ünvan:Kuaför eşit olmayan insanlara eşit davranmaktan daha büyük haksızlık olamaz "düşünmek zor iştir,muhtemelen bu yüzden çok az kişi düşünür"
|
|
|
|
coiffure
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 02, 2007, 12:19:32 am » |
|
güzel bir fikir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 23, 2007, 09:12:19 pm » |
|
kuaförler odalarının aylık olarak çıkardığı dergiler var bu dergileri bile çoğu kuaför incelemiyor ben ce odaların değilde kuaförlerin sorunu aslında araştırmacı olmamasından kaynaklanıyor.yeterince araştırmıyoruz eksiklik bizde kendimizde arayalım
|
|
|
|
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
keskin-karar
Onbaşı
Rep Puanı: 3
(Kararın her zaman Keskin olsun...)
|
 |
« Yanıtla #14 : Aralık 03, 2007, 07:30:41 pm » |
|
ağlamayan bebeğe süt verirlermi hiç önemli olan kuaförlerin elinde gözünün önüne kadar getirseler de okumayan okumaz ilgilenmez
bence bu söz bizim meslegimizde kesinlikle yanlış olur çünkü bizim aglamamızı beklemeleri için gelmediler oraya yapamıyolarsa yapanlar çıksın önemli olan kimse sesini çıkarmadan çok sey basarmaktır.
|
|
|
|
|
|
Keskin-KARAR
|
|
|
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 30, 2008, 01:41:50 pm » |
|
yeterince araştırma ve paylaşım yok bence.
|
|
|
|
|
|
yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
|
|
|
viyole_
viyole_
Çavuş

Rep Puanı: 7
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 30, 2008, 03:02:46 pm » |
|
slm arkadaşlar herkese kolay gelsin evet bu konuyla ilgili epiyce yorumum var . öncelikle firmalar hiçbirzaman bedelsiz karşılıksız biz kuaförlere şov eğitim yada tatil vermedi burad kişilerin kendileriyle ilgili ürün alır kotaları tutturursanız şov var tatil var görsel duyusal ve hizmet var . ancak odaların bazı etkinlikleri vardır onlarda yemek yada yılda bir yapılan yarışmalar . hangi kuaförler odası kendi bünyesinde bir tiyatro veya bir müzik gurubu kurmuş yada spor alanında faliyet göstermiş maleseff .biz salon sahipleri sosyal olamlıyızki çevre ve etiket oluşturalım işten eve evden işe giderseniz kimse sizi yaşadığınız yerdeki halk sizi yemeklerde çeşitli etkinlik derneklerinde görmesse tanıması güç olurrrr.baştada dediğim gibi bizden birşey alınmassa verilmiyo ancak bu konuyla ilgili odalarda avrupadaki kuaför odalarıyla işbirliğide çok az yapıyo işimizi biz takip edersek belki haberdarızzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
muratt
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 18, 2008, 10:59:49 am » |
|
selam bu konuda mahinura katılıyorum kuaförlerin hayatı ev ve dükkan arasında geçip gidiyor çevremde böyle kuaför arkadaşlarım var genç arkadaşlarımızı öğrenmeye araştırmaya yönlendirmeye çalışmalıyız.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isa Tarkan
Onbaşı
Rep Puanı: 2
Doğum tarihi: 01.10.1976
Mesleğiniz: friseur (kuaför)
Memleketiniz: almanya
Burcunuz: Terazi
Unutma, unutulanlar unutanlari asla unutmazlar!
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 15, 2009, 11:48:02 pm » |
|
arkadaslar bizler kuaför olarak firmalara cok esnek davraniyoruz isteklerimizi söylemiyoruz diye düsünüyorum ben türkiyede iken bircok arkadasimin salonunda gördügüm üzere bir firma ile degilde 3 veya 4 firmayla calisiyor tabiki firmalar ona göre müsteri secimi yapiyor normal degilmi sizce arkadaslar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|