KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« : Haziran 15, 2007, 07:33:53 pm » |
|
Yukarıdaki ankete oy verdikten sonra isterseniz yorum yazabilirsiniz arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
hayal
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2007, 10:13:45 pm » |
|
evet gitmek isterdim ama öyle fuarlar veya organizasyonlar pek yapılmıyor yapılıyorsada ben bilgi alamıyorum ya aslında bulunduğum yerde fuar yada organizasyonlar yapılmıyor yani şimdiye kadar duymadımolsa kessin giderim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tekin
ATILDI
Onbaşı
Rep Puanı: 10
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 02, 2007, 12:39:17 am » |
|
öncelikle merhaba pek fırsatım olmuyor işlerden, gitmeyi çok istiyorum bir gün. yenilikleri internetten takip edebiliyorum sadece
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sdt
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2007, 04:50:09 pm » |
|
fırsat buldukça katılıyorum hatta yarışmayada katılmıştım 2003 te türkiye geneli ankarada olmuştu saç kesiminden katılmıştım fuar ve yarışmaların çok faydasını gördüm herkese tavsiye ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zerrin
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 12, 2007, 08:39:49 pm » |
|
evet katılıyorum tabii ki bir kuaför veya kuaför adayının yeniliklerden haberdar olması gerekir teknigi ve teknolojiyi yakından takip etmek şart bence 
|
|
|
|
|
|
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
|
|
|
|
bahar.i
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 15, 2007, 10:08:18 pm » |
|
ben de gitmek isterdim ama oyle fuarlar bizde yapilmiyor, :(olsaydi kesin giderdim netten takip ediyor cok guzel oluyor . 2008 deki fuara gelsende bahar davetiye gönderirim istersen
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 15, 2007, 10:30:14 pm Gönderen: dilaver »
|
|
|
|
|
batuuu
ATILDI
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 16, 2007, 11:35:35 am » |
|
abi ben gidemiyorum ama gitmeye baslicam inş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
seren
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 16, 2007, 01:33:53 pm » |
|
evt gidiyorum die oy verdim gerçi ilk defa 2006 yılında ist.daki fuara gitmiştim ve çok ama çok sevmiştim. bu yıl gidemedim 2008de inş tekrar ist.da olucam. gerçekten fuaralara gitmek mesleğimizi daha çok sevdiriyor farklı şeyler görünce gözlerim açıldı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FILIZs
filiz
Erbaş
Rep Puanı: 2
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 24, 2007, 11:28:40 pm » |
|
Frankfurttan meslektas arkadaslara kucak dolusu selamlar,sitede henüz cok yeniyim .Mayis ayindaki istanbulda olan fuara malesef katilamadim saglik sorunlarim yüzünden .türkiyede fuar tarihlerini belirleyen bir adres veyahut kisi bilen varmi.
|
|
|
|
|
|
Hayat herseye ragmen yasamaya deger
|
|
|
dilaver
ATILDI
Yarbay
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 25, 2007, 12:41:46 am » |
|
FORM U takib ediniz tüm gelişmelerden haberdar olursunuz.
|
|
|
|
|
|
kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
|
|
|
davuthava
davuthava
Asteğmen

Rep Puanı: 6
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 25, 2007, 12:15:42 pm » |
|
bende bu tür fuarlara katılıp yenilikleri izlemeyi çok isterdim küçük bir yerde yaşıyorum o yüzden katılamıyorum işallah birgün nasip olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cokoprenses
Onbaşı
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 07, 2007, 07:50:48 pm » |
|
istanbulda yapılan fuara gelmek kısmet olmadı bir türlü zamanlarım uymadı ama bu yıl kasımda ki fuara katılıcam allah kısmet ederse izmir yakın olduğu için izmir de yapılan gelin damat yada güzellik ve kozmetik fuarlarına her yıl katılıyorum.mümkün olduğunca her türlü erkinliği yakından takip etmeye çalışıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onder45
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 01, 2008, 02:10:17 am » |
|
en son İZMİR GÜZELLİK DÜNYASI 2008 FUARI NA katıldım güzeldi ama pek fazla kalabalık değildi
|
|
|
|
|
|
adı: Önder bulunduğu yer: manisa/alaşehir msn: onder__kuafor@hotmail.comyaş:19 Umutların bittiği yerde türkün kudreti başlar _______________________________________________________ forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
|
|
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 01, 2008, 10:17:38 pm » |
|
slm arkadaşlar ben daha önce fuara hiç katılmadım fakat seminere katıldım bizler fuar yapılan yerlere çok uzak oluyoruz keşke öle bir fırsatım olsada katılsam gerçekten istiyorum uzak oldugumuz içindde duymuyoruz olduktan sonra internetten görüyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ekrem Bozkurt
Ekrem Bozkurt
SiPAHiLER
Binbaşı

Rep Puanı: 399
Doğum tarihi: 03031969
Mesleğiniz: Kuaför - Kuaför toptancisi
Memleketiniz: Gaziantep
Burcunuz: Balik
Hayata Sevgiyle yaklas.
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 27, 2009, 12:19:32 am » |
|
katiliyorum . sizlere de tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
Sanata saygiyla yaklaski sanat,ta seni saygin kilsin.
♥ Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur...
|
|
|
Isa Tarkan
Onbaşı
Rep Puanı: 2
Doğum tarihi: 01.10.1976
Mesleğiniz: friseur (kuaför)
Memleketiniz: almanya
Burcunuz: Terazi
Unutma, unutulanlar unutanlari asla unutmazlar!
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 15, 2009, 11:35:53 pm » |
|
Evet katiliyorum
|
|
|
|
|
|
|