kumru
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 0
|
 |
« : Temmuz 13, 2007, 01:21:40 pm » |
|
selam arkadaşlar.ben onbir sene kuförlük yaptım bazı sebeblerden dolayı mesleği diploma almadan bıraktım. şimdi teknisyenlik yapıyorum on yıldır. iki sene önce kalfalık belgemi almaya karar verdim ve aldım şimdi ustalık için müracat etmek istiyorum ancak halen teknisyen olarak çalıştığımdan ustalığa müracat edebilirmiyim yada kuaförde çalışıyor olmam şart mı bunu bilmiyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zerrin
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2007, 06:12:23 pm » |
|
arkadaşım yaşın kac bilmiyorum ama bu sene çıkan bir af yasası var aftan yararlananlar ustalık sınavına da girebilirler ayrıca çalışıyor olman gerekmiyor ama calıştıgın bir yerden 8yıllık referans alman gerek bu kuaförde butun kanunı şartları uygun olacak vergi dairesinde kaydı olacak kuaförler dernegi uyesi olacak bunun dışında başka bişey yok ama çok zor ben de ustalık sınavına girecektim referans bulamadıgım için kaldım ama kısmey eylule bakalım eyluldeki sınava bişiler yapıcaz artık sanada başarılar 
|
|
|
|
|
|
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayicisini kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 13, 2007, 08:19:36 pm » |
|
kalfalık belgeni aldın mı yada 5 sene evel salon açılışı yaptınmı vergi mükellefi oldun mu ?
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
kumru
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2007, 12:10:41 pm » |
|
kalfalık belgemi 2 yıl önce aldım .röntgen teknisyeni olarak çalıştığım için vergi mükellefliğim yok.cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kumru
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2007, 01:51:17 pm » |
|
34 yaşındayım belge almak için çok mu geç kaldım bilmiyorum ama sonuçta kendini geliştirmenin yaşı olmadığına inanıyorum .ayrıca mesleği çok seviyorum .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeynoo
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 26, 2007, 12:30:54 am » |
|
arkadaşlar ben hiç kuaförde çalışmadım ama eğitimi halk eğitim merkezlerinde varmış diye duydum eylülde kayıtlar başlayacakmış bende müracaat edicem ama olurmu olmazmı bilmiyorum 24 yaşındayım 19 yaşından gün almamak gerkiyormuş diye yazılar okudum intrenette ama başka hiç bi bilgim yok daha önce çıraklık ta yapmadım hiç çalışmadım acaba bende bu işe başlayabilirmiyim cevap yazarsanız sevinirim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebnemM
Erbaş
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 04, 2007, 01:14:41 am » |
|
tabiki baslayabilirsin hiç durma git ogren yasla alakası yok basarılarr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavinyas
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 21, 2007, 11:50:04 pm » |
|
zeynoo çıraklık eğitim merkezlerinde artık 19 yaş üstü için de eğitim veriliyor tek yapmam gereken bir kuaförün yanında işe başlamak ve okula kayıt yaptırmak ve haftada 2 gün okula gitmek ciddi bir şekilde bu işi düşünüyorsan bulunduğun ildeki çıraklık eğitim merkezi ile görüşebilirsin
|
|
|
|
|
|
 sevda 1977 izmir/gültepe lavinyas@msn.com“Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” Acıyor mu gözleriniz, göze alamadığınız yakınlıklardan? Geçmişe ya da geleceğe doğru uzanan kaç köprü yaktınız bugüne dek; hayatınızın haritasını çizerken kendi ellerinizle, sevgiyle, gülümseyişle, sevişmeyle denizlerinize kondurduğunuz kaç adanın, unutuluşun depremleriyle suların derinliğine battığına tanıklık ettiniz? Kaç adayı batırmak için kaç deprem yarattınız, bir adanın üstünü kapatsın diye depremlerinizle yükselttiğiniz o dalgalar, o adayla birlikte daha başka neler yuttu sizden? Yıllar sonra bütün bu depremleri yarattığınız için affedebilecek misiniz kendinizi? “ ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir, öyle acıyor ki gözlerim kim bağışlayacak” Acıyor mu gözleriniz? Gözlerinizi bağışlayacak “öbür” gözleri aramıyor musunuz? Unutulanlar arasında en zor unutulanı olan o gözleri aramıyor musunuz? Kim bağışlayacak gözlerinizi, kim bağışlayacak? Kim bağışlayacak bu unutuşları? “sis değil, uykusuzluk değil, iki uzak şehir gibi ayrılıktan kavuşmuyor gözle
|
|
|
baygen
birsen
Çavuş

Rep Puanı: 3
slm....
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 24, 2008, 09:49:30 pm » |
|
arkadaşlar ben hiç kuaförde çalışmadım ama eğitimi halk eğitim merkezlerinde varmış diye duydum eylülde kayıtlar başlayacakmış bende müracaat edicem ama olurmu olmazmı bilmiyorum 24 yaşındayım 19 yaşından gün almamak gerkiyormuş diye yazılar okudum intrenette ama başka hiç bi bilgim yok daha önce çıraklık ta yapmadım hiç çalışmadım acaba bende bu işe başlayabilirmiyim cevap yazarsanız sevinirim ...
gerekli belgeleri alman icin milli egitme baglı cıraklık egitim merkezine gitmen gerekıyor.halk egitim merkezinden alacagın belgeler dukkan acman icin gecerli olmuyor.yinede bulundugun ilde cıraklık egitim merkezine gidersen yapman gerekenleri ögrenebilirsin.
|
|
|
|
|
|
yüreğinin götürdüğü yere git
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 24, 2008, 11:40:05 pm » |
|
sevgili beyhan çıraklık egitimine gittigin zamn sana bir form verecekler onu doldurucaksın evraklar isteniyo onuda zaten neler oldugunu orda söliyceklerdir ama kuaförün yanında çalışıyo olman gerekiyo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nudem kuaför
Acemi ÜYE
Adınız Soyadınız: şeri kılıç
Doğum tarihi: 1972
Mesleğiniz: kuaför
Memleketiniz: antalya
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 22, 2010, 02:52:06 pm » |
|
mrb bende kuaförde 7 yıl calştım ama belge yk  bende nerde nasıl başlıyacağımı bilmiyom belge almak istiyom arkadaşlar bilgisi olanlar wrsa yardımcı olan wrsa sewinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nermin
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2010, 09:45:52 pm » |
|
arkadaşım çalıştıgın süre zarfında neden çırakık egitim başvurmadın alman için yeterli bir zamanmış neyse şimdi yappabileceklerini söyliyeyim öncelikle bir kuaföre gidiceksin çalışmaya başlıycaksın sonrasında çıraklik egitime gidip ögrenci olarak kaydolacaksın ögrenim durumuna göre ögrencilik evren degişir sonrasında sınavlara girip belgeni alıyorsun şimdiden hayırlı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BERRE
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 23, 2010, 01:32:55 am » |
|
Pek tabiikide 11 yıl kuaförlük yaptıgınızı belgeleyebilmelisiniz öncelikle,, sonrada bu belgenizle en yakın çıraklık egitime müracat ederek sınavlara başvurabilirsiniz uygun görülürseniz sınavlara girip belgelerinizi alabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|