|
|
dilaver
ATILDI
Yarbay
Rep Puanı: 0
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2007, 12:44:19 pm » |
|
ahmet bu konuda fikir ce ve tecrübeli olan sensin senden bekliyoruz acıklama yapmanı..  hatda prespektüsünden başalaya bilirsin...
|
|
|
|
|
|
kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
|
|
|
|
|
|
|
dilaver
ATILDI
Yarbay
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2007, 10:51:53 pm » |
|
ANA renk derken 1, den 5,kadar mı 6 kadarmı hangilerinde veya şöyla soruyum sadece kızıllardamı işe yarıyor diyorsun..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2007, 12:24:39 am » |
|
bende merakettim simdi,bu siliciler siyah boyali saclarada etkilimi. 
|
|
|
|
|
|
abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.  )))
|
|
|
dadok
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2007, 12:52:02 am » |
|
Arkadaşlar ne tür siliciler kullanıyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeytin
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2007, 09:07:36 pm » |
|
e ahmetçim senin silicikızıldan başka bir renge dönmek sıkıntılı ona uygun bu durumda yazdıkalrından bunu anladım.bana bi müşteri geldi saçını 6 ile 7i karışımına boyatmak istemiş ve kuaförede bunu demiş saç bambaşka çıkmış dört işlem yapmışlar ksuturma işlemi dahil saçın en son hali bana geldiği rengi diyorum birincisi yanmış ikincisi koyu ne siyah ne kahverengi olmuş garip bir renkti tekrar bir işlem yapılabilirmi diye sordu ve saça iki gün içinde dört işlem yaptırmış.hiçbirşey yapılmaz dedim saç yanmış dedim dçkülmeyede başalr dedim başladı dedi elimi saçımda gezdirdikçe elime gleiyor dedi.şimdi senin bu silicin bu saçta işe yarıyacakmı?bilgi verebilirmsin.silicilerle kusturma işlemi saçtaki rengi beğenmemeye yönelik sonuçta değilmi müşterinin istediği tonu saça uygulamak için yapılan bir işlem bilgi alabilirsem sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dilaver
ATILDI
Yarbay
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 26, 2007, 01:32:26 am » |
|
ahmet daha kac gün oldu konu acdığın bak bakalım okuma sayısına herdün birde havalardan herhalde kimse oyalanmıyor pc nin başında fazla..Ayrıca teşekkürederim ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cananizmir86
Acemi ÜYE
Rep Puanı: 1
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 26, 2007, 10:13:26 am » |
|
saçlarım ın zemini sarıyken kahveye boyattım daha sonra dönmek istedim hatta burdada yardım istedim fakat;uğraşmak bosuna olacakki olmadı.ilk anda bir açılma vardı 20 dakika süresince4-5kez şampuanla yıkanmasına rağmaen saç yine koyu haline döndü. mutlaka kuaförünüzede bağlı bu tarz şeyler ama hiç memnun kalmadım silicinin bir etkisi olmadı saçıma kesinlikle yıpratmadı ama resmen yıkanırken saçımı çitilediler birbirine girdi. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gulbahar
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 26, 2007, 02:59:09 pm » |
|
ahmet bey silici dediginiz sey boya pigmentlerini cikarmaya yariyor galiba naturel pigmentleri etkilemeden ben okuldaiken hocamiz boyle bir urunden bahs etmisti o olsa gerek
|
|
|
|
|
|
malatyali
|
|
|
|
|
yezda
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 25, 2007, 11:59:09 pm » |
|
kızılın altında acık renk varsa gecerli diyorsunuz ya acılmadan kızl yapıldıysa etkili olmuyormu malzemecimden mutlaka temin edecem cok ilgimi cekti bu ama önce kendimde denesem iyi olur galiba 
|
|
|
|
|
|
gülmek için mutlulugu beklersek ölene kadar tebesüm dahi edemeyiz
|
|
|
|
|
yezda
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 01, 2007, 02:07:15 am » |
|
evet dikkatli okumamışım okuyunca hak verdim size cvp için tşkler
|
|
|
|
|
|
gülmek için mutlulugu beklersek ölene kadar tebesüm dahi edemeyiz
|
|
|
mgulluler
mustafa
Çavuş

Rep Puanı: 4
|
 |
« Yanıtla #19 : Aralık 01, 2007, 02:29:27 pm » |
|
dikkatli okumamışın şöyle bir açıklama yapıyım kızıl boyarken saçı açmana gerek yok zaten kızıl boyalar saçı acarak boyar mesela kızıl boyadığın bir saçı düşün tekrar boya yapmazsan zamanla bakır tonlarına sonrada dore sarı tonlara döner buda bize kızılın açarak boyadığını gösterir
AHMET hernekadar konu siliciler olsada benim bu yazdıkların dikattimi çekti kızıların hepsi açmaz daha doğrusu kuyu tonları açmaz örnek vermek gerekirse kumral tonda bir şaça kuyu kızıl uygulandığında tam tersi açmayıp kapatır ben öyle biliyorum belkide yanılıyorum.?
|
|
|
|
|
|
Mustafa 25/10/1966
|
|
|
|
|
|
yildiray
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 07, 2007, 11:12:12 pm » |
|
valla ne yalan soleyim eskiden kusturma islemi vardi birbakima oyle bir isleme benziyor yanilmiyorsam ben zamaninda lorealin majikontras boyasiyla balyaj atardim birinci boya akdikdan sonra 1 ay sonra cila atardim ve o saci zamani gelince baska renge degistirmek istedigimde kusturma islemi bile acmazdi ama bole bir ilacin icerigini cok merak ettim sanirim oksidansi bir madde bu konudaki yorumu beklerim ahmet kardesim saygilar
|
|
|
|
|
|
BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?  ? FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
|
|
|
|
|
hcr
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #23 : Mart 01, 2009, 05:22:38 pm » |
|
merhaba ben bu sılıcıyı kullandım selektıfın kını sac sıyahtı cıkolata kahve oldu musterı kızıl ıstedı boyadım 40 dk bekledım yıkadım sacların sıyah akıtılmıs yerlerı tekrar sıyah dıplerse kızıl oldu.tekrar sılıcıyle akıttdım ama sampuandan sonra krem yaptım. dıpler kumral uclar yıne cıkolata kahve oldu tekrar boya surdum dıplere 6 ve 7 yı karıstırdım 20 lıkle gırdım.20 dk sonra uclara surmeye basladım surer surmez sac yıne sıyaha donmeye basladı.stres oldum olmadı yanı yıne.daha once yıne kullanmıstım hatda kızıldan donup rofle bıle yaptım sorun olmadı 40 dk boyada bekladıgı halde.bu saca bı anlam veremedım eger yanlısımın ne oldugunu anlayan varsa yazarsanız sevınırım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88
Doğum tarihi: 07/07/1987
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ
>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<
|
 |
« Yanıtla #24 : Mart 02, 2009, 01:36:59 pm » |
|
merhaba ben bu sılıcıyı kullandım selektıfın kını sac sıyahtı cıkolata kahve oldu musterı kızıl ıstedı boyadım 40 dk bekledım yıkadım sacların sıyah akıtılmıs yerlerı tekrar sıyah dıplerse kızıl oldu.tekrar sılıcıyle akıttdım ama sampuandan sonra krem yaptım. dıpler kumral uclar yıne cıkolata kahve oldu tekrar boya surdum dıplere 6 ve 7 yı karıstırdım 20 lıkle gırdım.20 dk sonra uclara surmeye basladım surer surmez sac yıne sıyaha donmeye basladı.stres oldum olmadı yanı yıne.daha once yıne kullanmıstım hatda kızıldan donup rofle bıle yaptım sorun olmadı 40 dk boyada bekladıgı halde.bu saca bı anlam veremedım eger yanlısımın ne oldugunu anlayan varsa yazarsanız sevınırım. sorunun neyden kaynaklındıgı hakkında pek bi bilgim yok ama cozumunu biliyorum sacı sellectivenin akıtıcısıyladefalarca yıkadıktan sonra en az bir gun beklemek gerekiyor kurutup ustune direk boya atıldıgında hiç utanmadan tektar aynı rengini alıyo:)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 02, 2009, 04:28:06 pm Gönderen: ADMİN »
|
|
melda samsun 07.07.1987 kuaför  ___________________________________________________ FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #25 : Mart 02, 2009, 04:31:12 pm » |
|
acma işleminden sonra arındırıcı şampuanil 4 5 sefer yıkayın saçı saç üründen tamamen arınmış olmalı test için 30 vol oksidanla saçın küçük bir bölümüne test yapın renk değişmiyorsa yıkama işlemi olmuş demektir. yapacağınız renkten 3 4 tan açığını hazırlayıp saçta 7 dakika bekletin fazla değil hemen durlayın.
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
efedem
Onbaşı
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 02, 2009, 05:43:44 pm » |
|
kokusuz silici var mı acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hcr
Acemi ÜYE
|
 |
« Yanıtla #28 : Mart 07, 2009, 02:38:21 am » |
|
sayın admın cevabınız ıcın sagolun.anlayamadıgım sacı sılıcıyle actıktan sonra yıkayıp kremlemıyoruz.sonrasında boyayı surup 7 dk bekletıp sac boyayı aldıktan sonra yıkıyoruz dogrumu anlamısım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa
boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 07, 2009, 02:57:59 am » |
|
evet doğru anlamışsın
|
|
|
|
|
|
kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları İsim : Kaan Şehir : İstanbul / Yakacık Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978 Ünvanı: kuaför GSM : 0507 297 97 67 web: www.sacakli.com Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!
FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
|
|
|
DERYACAN
Onbaşı
Adınız Soyadınız: DERYA CANPOLAT
Doğum tarihi: 16.09.1979
Mesleğiniz: KUAFÖR
Memleketiniz: ANKARA
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 31, 2009, 06:25:51 pm » |
|
arkadaşlar bu silici denilen şey benim anladığım kadarıyla sadece kızıl boyayı saçtan arındırıp akıtıyor yani saça oreal sürmeye gerek yok ve sonradanda saça ne renk sürceksek 2 ton açığını sürcez çünkü sonuç 2 ton koyu oluyor.peki müşteri sarı dore isterse nasıl olcak yani saçtan tamamen kızıl akıyormu? javascript:void(0);
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DERYACAN
Onbaşı
Adınız Soyadınız: DERYA CANPOLAT
Doğum tarihi: 16.09.1979
Mesleğiniz: KUAFÖR
Memleketiniz: ANKARA
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 01, 2009, 07:59:13 am » |
|
aydınlattığın için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mercan9
Acemi ÜYE
Adınız Soyadınız: duygu arslanbay
Doğum tarihi: 10.04.1986
Mesleğiniz: ik uzmani
Memleketiniz: istanbul
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 23, 2009, 11:45:10 am » |
|
insallah bu soruma en kisa zamanda biri cewap yazar cunku hic zamanim yok=(
saclarim koyu kumraldi. bu loreal'in casting serisi varya. ben surekli onun kumral tonlarina boyuyordum saclarimi. en sonki boyadigim renk casting sarap kizil'i oldu=( esim cok istedi kizila boyamami ama bende felaket durdu. hic yakismadi. sadece onun gonlu olsun die kizil yaptim ama koyu bi kizil oldu cikti. benim gibi kahve tonlarina asik biri icin hic yapilmamasi gereken bi uygulama.
simdi benim kendi dogal sac rengim kahverengi boyadigim ton kumral tonlari en son boyama casting sarap kizili
bu kizillardan arinmanin tek yolu siliciler oldugunu farkettim. internetten siparis verdim GOLDWELL hair color remover prespektusunu okudum ama yine de profesyonel birine sormak istiyorum.
bunu nasil kullanacagim? yani bu iki siseyi birlestiricem ayni oranlarda ama hepsini mi kullanmaliyim?? nekadar bekletmeliyim? hemen ardindan boya yapabilir miyim yoksa 1 gun beklemeli miyim?
lutfen biri cewap yazsin=((((((
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lillith cevik
Acemi ÜYE
Adınız Soyadınız: OZGE CEVİK
Doğum tarihi: 08021988
Mesleğiniz: mühendis
Memleketiniz: izmir
|
 |
« Yanıtla #34 : Ocak 11, 2010, 03:13:22 pm » |
|
Merhabalar forumda yeniyim..
Saçlarım eskiden sarıydı hemde platin sarısı daha sonra boyatarak koyu kumrala dönüştürdüm.Koyu kumral da haliyle aka aka yine sarıya döndü.Sonra siyaha boyattım.Fakat saçlarım çok ince telli ve uzun.Yıprandılarda.Şuanda boyayı akıtıp kendi rengime dönmek istiyorum ki kendi rengimde zaten açık kumral-koyu küllü sarı arasıdır.Yada saçımdan boya çıktıktan sonra karamele de dönebilirim.
Lütfen yardımcı olun bu siyah renkten saçlarım yıpranmadan en kısa zamanda nasıl kurtulabilirim.Gerçekten çok sıkıldım.Önerileriniz hangi marka boya siliciyi önerirsiniz.Birde ben kuaförlere sordum boya silici akıtıcı diye bir şey yok hepsi orial içerir saçların mahvolur biz yapamayız diyorlar.Bir de bu forumda sadece kızıllar için yapılır demişsiniz siyah saçtan boya akıtmanın yolu yok mu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|