Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: silici nedir nasıl kullanılır  (Okunma Sayısı 4982 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: ahmet nergiz
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: nevşehir ürgüp
Burcunuz: akrep

zaman akıp gidiyor

« : Temmuz 23, 2007, 11:41:47 am »

bu konu hakkında fikir tecrübe birikimlerinizi bekliyorum arkadaşlar

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2007, 12:44:19 pm »

ahmet bu konuda fikir ce  ve tecrübeli olan sensin senden bekliyoruz acıklama yapmanı.. Angry

hatda prespektüsünden başalaya bilirsin...

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2007, 08:10:48 pm »

silici kızıl saçlarda 30 dk kumrala dönmek için süper bir ürün ve hiç bir yıpranma yok garanti veriyorum size kendi açıklamasına bakarsak uymuyor abi
silici iki kapta abi zaten eşit oranda karıştırıyoruz saça sürdükten sonra boneye alıyoruz eğer varsa 20 dk klimazonda bekletiyoruz 10 dk boneyi alıp bekliyor ve sonra yıkıyoruz ama yıkama aşamasına dikkat etmek lazım 4 şampuan yapmak lazım ama krem sakın yapmayın yoksa saçtaki boya pigmentleri tekrar çalışıyor buna dikkat edin lütfen ve saç kumral Smiley

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #3 : Temmuz 23, 2007, 08:15:59 pm »

önemli bir konuyu atlıyordum üzerine yapacağımız boya konusundada dikkat edilecek bir husus var ne renk yapmak istiyorsak 2 ton açığını kullanmamız gerekiyor çünkü ne sıkarsanız birbuçuk ton koyusu çıkıyor yani 5 nr yapacaksak 7 sıkmamız lazım
bunu dengeleyebilirizde birbuçuk ton olarak ayarlayabilirseniz boyayı daha iyi olur mesela 6 yapacaksak yarı yarıya 7 ve 8 karıştırabiliriz birde silici ana renge hiçbir etki yapmaz korkmayım hiçbir şekilde ana renkte renk değişikliği göremezsiniz

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 23, 2007, 10:51:53 pm »

ANA renk derken 1, den 5,kadar mı 6 kadarmı hangilerinde veya şöyla soruyum sadece kızıllardamı işe yarıyor diyorsun..

duvar
duvar
Teğmen

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #5 : Temmuz 24, 2007, 12:24:39 am »

bende merakettim simdi,bu siliciler siyah boyali saclarada etkilimi. Huh?

abuzer (serdar) abuzeri ustam lakap olarak takmisti kulagi cinlasin.Wink)))
dadok
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #6 : Temmuz 24, 2007, 12:52:02 am »

Arkadaşlar ne tür siliciler kullanıyorsunuz?
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #7 : Temmuz 24, 2007, 08:38:41 pm »

abi ana renk derken saçın kendi renginden bahsettim yani dipleri çıkmış bir saça uyguladık mesela dipteki doğal saça hiçbir etkisi olmuyor ürün kızıl saçlar için siyah saçta falan etkili olduğunu söyleyemem yada hafif kızıllı saçlarda kullanabilirsin sıcak çikolata gibi falan

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

zeytin
Onbaşı
*

« Yanıtla #8 : Temmuz 24, 2007, 09:07:36 pm »

e ahmetçim senin silicikızıldan başka bir renge dönmek sıkıntılı ona uygun bu durumda yazdıkalrından bunu anladım.bana bi müşteri geldi saçını 6 ile 7i karışımına boyatmak istemiş ve kuaförede bunu demiş saç bambaşka çıkmış dört işlem yapmışlar ksuturma işlemi dahil saçın en son hali bana geldiği rengi diyorum birincisi yanmış ikincisi koyu ne siyah ne kahverengi olmuş garip bir renkti tekrar bir işlem yapılabilirmi diye sordu ve saça iki gün içinde dört işlem yaptırmış.hiçbirşey yapılmaz dedim saç yanmış dedim dçkülmeyede başalr dedim başladı dedi elimi saçımda gezdirdikçe elime gleiyor dedi.şimdi senin bu silicin bu saçta işe yarıyacakmı?bilgi verebilirmsin.silicilerle kusturma işlemi saçtaki rengi beğenmemeye yönelik sonuçta değilmi müşterinin istediği tonu saça uygulamak için yapılan bir işlem bilgi alabilirsem sevinirim
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #9 : Temmuz 24, 2007, 10:36:29 pm »

saçın zemininde açıklık varsa işe yarar yani silici açıcı anlamında değil eğer zeminde açık renk varsa işe yarar kızıl saçı açarak boyadığı için onda işe yarıyo senin bahsettiğin saçtada zemin açıldıysa işe yarar zeytin

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #10 : Temmuz 25, 2007, 10:44:38 pm »

abi sen çok ısrar ettin ama bak herkesin ilgisini çekmedi ama oysaki mükemmel bir ürün aldınmı sen merak ettim ve dene mutlaka dilaver abi belki ilk seferde falan istediğini bulamazsın ama alışınca sende hak vereceksin bana ben indolanınkini kullanıyorum ama onu bulamazsam selective ninkini kullanıyorum

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

dilaver
ATILDI
Yarbay
*

« Yanıtla #11 : Temmuz 26, 2007, 01:32:26 am »

ahmet daha kac gün oldu konu acdığın  bak bakalım okuma sayısına herdün  birde havalardan herhalde kimse oyalanmıyor pc nin başında fazla..Ayrıca teşekkürederim ...

cananizmir86
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #12 : Temmuz 26, 2007, 10:13:26 am »

saçlarım ın zemini sarıyken kahveye boyattım daha sonra dönmek istedim hatta burdada yardım istedim fakat;uğraşmak bosuna olacakki olmadı.ilk anda bir açılma vardı 20 dakika süresince4-5kez şampuanla yıkanmasına rağmaen saç yine koyu haline döndü. mutlaka kuaförünüzede bağlı bu tarz şeyler ama hiç memnun kalmadım silicinin bir etkisi olmadı saçıma kesinlikle yıpratmadı ama resmen yıkanırken saçımı çitilediler birbirine girdi.  Lips Sealed
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #13 : Temmuz 26, 2007, 11:38:44 am »

canancım o senin kuaförünün eksikliğinden olmuş bence biz saça krem yapmamamıza rağmen saç yumuşacık çıkıyo siliciden sonra birde saçına krem yaptıysa saç eski koyuluğuna kendi dönmüştür sebep bu olabilir silici değil yani dilaver abi haklısın herkes benim gibi her fırsatta pc başında değil boş vakit harcamıyolar Smiley eğer bir faydam olursa ben mutlu olurum teşekürler

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

gulbahar
Asteğmen

Rep Puanı: 2

« Yanıtla #14 : Temmuz 26, 2007, 02:59:09 pm »

ahmet bey silici dediginiz sey boya pigmentlerini cikarmaya yariyor galiba naturel pigmentleri etkilemeden ben okuldaiken hocamiz boyle bir urunden bahs etmisti o olsa gerek

malatyali
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #15 : Temmuz 27, 2007, 10:56:37 pm »

bir nevi dediğin gibi saçtaki koyu renk pigmentlerini arındırıyor ama boya olan bölümde sadece

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

yezda
Onbaşı
*

« Yanıtla #16 : Kasım 25, 2007, 11:59:09 pm »

kızılın altında acık renk varsa gecerli diyorsunuz ya acılmadan kızl yapıldıysa etkili olmuyormu malzemecimden mutlaka temin edecem cok ilgimi cekti bu ama önce kendimde denesem iyi olur galiba honk oldum

gülmek için mutlulugu beklersek ölene kadar tebesüm dahi edemeyiz
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #17 : Kasım 26, 2007, 12:53:32 pm »

dikkatli okumamışın şöyle bir açıklama yapıyım kızıl boyarken saçı açmana gerek yok zaten kızıl boyalar saçı acarak boyar
mesela kızıl boyadığın bir saçı düşün tekrar boya yapmazsan zamanla bakır tonlarına sonrada dore sarı tonlara döner buda bize kızılın açarak boyadığını gösterir

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

yezda
Onbaşı
*

« Yanıtla #18 : Aralık 01, 2007, 02:07:15 am »

evet dikkatli okumamışım okuyunca hak verdim size cvp için tşkler

gülmek için mutlulugu beklersek ölene kadar tebesüm dahi edemeyiz
mgulluler
mustafa
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #19 : Aralık 01, 2007, 02:29:27 pm »

dikkatli okumamışın şöyle bir açıklama yapıyım kızıl boyarken saçı açmana gerek yok zaten kızıl boyalar saçı acarak boyar
mesela kızıl boyadığın bir saçı düşün tekrar boya yapmazsan zamanla bakır tonlarına sonrada dore sarı tonlara döner buda bize kızılın açarak boyadığını gösterir
AHMET hernekadar konu siliciler olsada benim bu yazdıkların dikattimi çekti kızıların hepsi açmaz daha doğrusu kuyu tonları açmaz örnek vermek gerekirse kumral tonda bir şaça kuyu kızıl uygulandığında tam tersi açmayıp kapatır ben öyle biliyorum belkide yanılıyorum.?

Mustafa
   25/10/1966
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #20 : Aralık 03, 2007, 02:13:03 pm »

şimdi konuyu genişleterek düşünelim bizim asıl amacımız kızıldan kurtulmak ve kızıl boyalar çok güçlü olduğu için patlıcan moruda yapsan saçın zeminini azda olsa açıyor açık kumral değilsede koyu kumral oluyor
yani neticede seni kızılla uğraşmak zorumda bırakmıyor kumral tonlarında oyna saçla aç balyaj yap yada direk karar sizin saygılar

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

yildiray
kralgezegen27
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 86

« Yanıtla #21 : Aralık 07, 2007, 11:12:12 pm »

valla ne yalan soleyim eskiden kusturma islemi vardi birbakima oyle bir isleme benziyor yanilmiyorsam ben zamaninda lorealin majikontras boyasiyla balyaj atardim birinci boya akdikdan sonra 1 ay sonra cila atardim ve o saci zamani gelince baska renge degistirmek istedigimde kusturma islemi bile acmazdi ama bole bir ilacin icerigini cok merak ettim sanirim oksidansi bir madde bu konudaki yorumu beklerim ahmet kardesim saygilar

BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?Huh??

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #22 : Aralık 22, 2007, 05:37:13 pm »

ya dediğin gibi eskiden majikonturast vardı onları kusturmaya çalışırdık
şimdi kırmızı tozlar var ve siliciler kıvam olarak oksidana benziyo ama oksidan değil kimyasını açıklayamam bende bilmiyorum
ama yıpranma olayı açıcı gibi değil

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

hcr
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #23 : Mart 01, 2009, 05:22:38 pm »

merhaba ben bu sılıcıyı kullandım selektıfın kını sac sıyahtı cıkolata kahve oldu musterı kızıl ıstedı boyadım  40 dk bekledım yıkadım sacların sıyah akıtılmıs yerlerı tekrar sıyah dıplerse kızıl oldu.tekrar sılıcıyle akıttdım ama sampuandan sonra krem yaptım. dıpler kumral uclar yıne cıkolata kahve oldu tekrar boya surdum  dıplere 6 ve 7 yı karıstırdım 20 lıkle gırdım.20 dk sonra uclara surmeye basladım surer surmez sac yıne sıyaha donmeye basladı.stres oldum olmadı yanı yıne.daha once yıne kullanmıstım hatda kızıldan donup rofle bıle yaptım sorun olmadı 40 dk boyada bekladıgı halde.bu saca bı anlam veremedım eger yanlısımın ne oldugunu anlayan varsa yazarsanız sevınırım
MELOŞ
Genel Moderator
Teğmen

Rep Puanı: 88

Adınız Soyadınız: Melda
Doğum tarihi: 07/07/1987
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Samsun 55
Burcunuz: YENGEÇ

>HAYATta ya 3,5 atarsın ya 4_4 lük yasarsın<

« Yanıtla #24 : Mart 02, 2009, 01:36:59 pm »

merhaba ben bu sılıcıyı kullandım selektıfın kını sac sıyahtı cıkolata kahve oldu musterı kızıl ıstedı boyadım  40 dk bekledım yıkadım sacların sıyah akıtılmıs yerlerı tekrar sıyah dıplerse kızıl oldu.tekrar sılıcıyle akıttdım ama sampuandan sonra krem yaptım. dıpler kumral uclar yıne cıkolata kahve oldu tekrar boya surdum  dıplere 6 ve 7 yı karıstırdım 20 lıkle gırdım.20 dk sonra uclara surmeye basladım surer surmez sac yıne sıyaha donmeye basladı.stres oldum olmadı yanı yıne.daha once yıne kullanmıstım hatda kızıldan donup rofle bıle yaptım sorun olmadı 40 dk boyada bekladıgı halde.bu saca bı anlam veremedım eger yanlısımın ne oldugunu anlayan varsa yazarsanız sevınırım.

sorunun neyden kaynaklındıgı hakkında pek bi bilgim yok ama cozumunu biliyorum sacı sellectivenin akıtıcısıyladefalarca yıkadıktan sonra en az bir gun beklemek gerekiyor kurutup ustune direk boya atıldıgında hiç utanmadan tektar aynı rengini alıyo:)
« Son Düzenleme: Mart 02, 2009, 04:28:06 pm Gönderen: ADMİN » Logged

melda
samsun
07.07.1987
kuaför

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!!
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #25 : Mart 02, 2009, 04:31:12 pm »

acma işleminden sonra arındırıcı şampuanil 4  5  sefer yıkayın saçı saç üründen tamamen arınmış olmalı test için 30 vol oksidanla saçın küçük bir bölümüne test yapın renk değişmiyorsa yıkama işlemi olmuş demektir.  yapacağınız  renkten 3  4 tan açığını  hazırlayıp saçta 7 dakika bekletin fazla değil hemen durlayın.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
efedem
Onbaşı
*

« Yanıtla #26 : Mart 02, 2009, 05:43:44 pm »

kokusuz silici var mı acaba
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #27 : Mart 03, 2009, 07:25:42 pm »

bildiğim kadarıyla yok ama çıktıysa bende bilmek isterim

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

hcr
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #28 : Mart 07, 2009, 02:38:21 am »

sayın admın cevabınız ıcın sagolun.anlayamadıgım sacı sılıcıyle actıktan sonra yıkayıp kremlemıyoruz.sonrasında boyayı surup 7 dk bekletıp sac boyayı aldıktan sonra yıkıyoruz dogrumu anlamısım
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #29 : Mart 07, 2009, 02:57:59 am »

evet doğru anlamışsın

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
DERYACAN
Onbaşı
*

Adınız Soyadınız: DERYA CANPOLAT
Doğum tarihi: 16.09.1979
Mesleğiniz: KUAFÖR
Memleketiniz: ANKARA

« Yanıtla #30 : Mart 31, 2009, 06:25:51 pm »

arkadaşlar bu silici denilen şey benim anladığım kadarıyla sadece kızıl boyayı saçtan arındırıp akıtıyor yani saça oreal sürmeye gerek yok ve sonradanda saça ne renk sürceksek 2 ton açığını sürcez çünkü sonuç 2 ton koyu oluyor.peki müşteri sarı dore isterse nasıl olcak yani saçtan tamamen kızıl akıyormu? javascript:void(0);
ahmet50
MODERATÖR
Albay

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #31 : Mart 31, 2009, 10:58:53 pm »

saç çok sarı çıkmıyo genelde ve dorelik kalıyo biraz eğer dore bi renk istersen ana renkle boya hafif dore çıkıyo zaten

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

DERYACAN
Onbaşı
*

Adınız Soyadınız: DERYA CANPOLAT
Doğum tarihi: 16.09.1979
Mesleğiniz: KUAFÖR
Memleketiniz: ANKARA

« Yanıtla #32 : Nisan 01, 2009, 07:59:13 am »

aydınlattığın için teşekkürler
mercan9
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: duygu arslanbay
Doğum tarihi: 10.04.1986
Mesleğiniz: ik uzmani
Memleketiniz: istanbul

« Yanıtla #33 : Aralık 23, 2009, 11:45:10 am »

insallah bu soruma en kisa zamanda biri cewap yazar cunku hic zamanim yok=(

saclarim koyu kumraldi. bu loreal'in casting serisi varya. ben surekli onun kumral tonlarina boyuyordum saclarimi.
en sonki boyadigim renk casting sarap kizil'i oldu=( esim cok istedi kizila boyamami ama bende felaket durdu. hic yakismadi. sadece onun gonlu olsun die kizil yaptim ama koyu bi kizil oldu cikti. benim gibi kahve tonlarina asik biri icin hic yapilmamasi gereken bi uygulama.

simdi benim kendi dogal sac rengim kahverengi
boyadigim ton kumral tonlari
en son boyama casting sarap kizili

bu kizillardan arinmanin tek yolu siliciler oldugunu farkettim. internetten siparis verdim GOLDWELL hair color remover
prespektusunu okudum ama yine de profesyonel birine sormak istiyorum.

bunu nasil kullanacagim? yani bu iki siseyi birlestiricem ayni oranlarda ama hepsini mi kullanmaliyim??
nekadar bekletmeliyim? hemen ardindan boya yapabilir miyim yoksa 1 gun beklemeli miyim?

lutfen biri cewap yazsin=((((((
Lillith cevik
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: OZGE CEVİK
Doğum tarihi: 08021988
Mesleğiniz: mühendis
Memleketiniz: izmir

« Yanıtla #34 : Ocak 11, 2010, 03:13:22 pm »

Merhabalar forumda yeniyim..

Saçlarım eskiden sarıydı hemde platin sarısı daha sonra boyatarak koyu kumrala dönüştürdüm.Koyu kumral da haliyle aka aka yine sarıya döndü.Sonra siyaha boyattım.Fakat saçlarım çok ince telli ve uzun.Yıprandılarda.Şuanda boyayı akıtıp kendi rengime dönmek istiyorum ki kendi rengimde zaten açık kumral-koyu küllü sarı arasıdır.Yada saçımdan boya çıktıktan sonra karamele de dönebilirim.

Lütfen yardımcı olun bu siyah renkten saçlarım yıpranmadan en kısa zamanda nasıl kurtulabilirim.Gerçekten çok sıkıldım.Önerileriniz hangi marka boya siliciyi önerirsiniz.Birde ben kuaförlere sordum boya silici akıtıcı diye bir şey yok hepsi orial içerir saçların mahvolur biz yapamayız diyorlar.Bir de bu forumda sadece kızıllar için yapılır demişsiniz siyah saçtan boya akıtmanın yolu yok mu?
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!