ama bu işlemi yapacak kişinin kuaför olması gerekiyor,
evet ne güzel demişsiniz bu işlemi yapacak kişinin kuaför olması gerekiyor
kuaförlükle pazarlama uzmanlığı farklı meslekler değilmi birisi uygulama işlem sonuç performans finansman kısaca netice kıyas tercih gerektiriyor. diğeri ise pazarlama sana anlatılanrı ve aldığın eğitimi anlatıp inandırma gücünü kullanma olayı.
Şimdi soruyorum bana saçı açtıktan sonra nominal boyama işlemi uygulatmayan ve kontrolsüz renklendirme sağlayan açmayı ben ne yapayım. müteri salona geldiğinde benim saçım biraz açılsında ne ton olursa olsun diye gelmiyor ha şayet bu zihniyette olan insanlar için uygulanabilir.
fakat bırakın ana tonu yansımalarda bile hassas olan müşterilerinizde kullanında bu silicileri ondan sonra saçınız başınız ağarsın 
Saçı açıyormu açıyor sonrasında başlıyor mesele. Siliciyi çözeceğim diye uraşmak yerine titiz bir çalışmayla toz açıcalarlada çok güzel sonuçlar alınıyor. Siliciye karşı değilim ama toz ve krem açıcıların yerini hiçbirzaman alamayacak. Fakat gereklimi gerekli ihtiyaç duyulan noktalar var mı var tecrübe edilmelimi kesinlikle edilmeli kimse siliciye karşı olduğumu düşünmesin. Tecrübe edin ve nerede kulanmalı bilin ama asla toz açıcının ve krem açıcının yerini alamaz üstüne basa basa ifade ediyorum.