Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: silici nedir nasıl kullanılır  (Okunma Sayısı 4980 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
desador
Erbaş
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: mahmut
Doğum tarihi: 02-08-1985
Mesleğiniz: pazarlama uzmanı
Memleketiniz: hatay

« Yanıtla #35 : Nisan 05, 2010, 08:35:59 am »

bu konuyu danıştığın kuaförler gelişen teknolojiyi pek takip etmiyorlar herhalde
saçlarının siyahtan eski rengine dönmesi çok basit ama bu işlemi yapacak kişinin kuaför olması gerekiyor, öyle internetten sipariş yapıp evde denenecek bir işlem değil boya silici dediğimiz işlem 3 yıldır var ve kimyasal bir işlemden çok fiziksel bir işlem, yapay pigmentler bu ilacın içerisinde çözünmeye uğruyorlar, tabi bu işlemin bir kaç püf noktası var : bu işlem sürekli aynı renge boyanan saçlarda işe yaramıyor yani saçlarını 6 ay boyunca siyaha boyarsan ilacın etkisi çok az olur hatta işe yaramaz ama 1 - 2 aylık boyayı rengi ne olursa olsun hatta mavi siyahı veya kızılı 1 işlemde akıtabilirsin
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #36 : Nisan 06, 2010, 04:40:18 am »

Alıntı
ama bu işlemi yapacak kişinin kuaför olması gerekiyor,

evet ne güzel demişsiniz bu işlemi yapacak kişinin kuaför olması gerekiyor Wink  kuaförlükle pazarlama uzmanlığı farklı meslekler değilmi  birisi uygulama işlem sonuç performans finansman  kısaca netice kıyas tercih gerektiriyor. diğeri ise pazarlama sana anlatılanrı ve aldığın eğitimi anlatıp inandırma gücünü kullanma olayı. 
   Şimdi soruyorum  bana saçı açtıktan sonra  nominal boyama işlemi uygulatmayan ve kontrolsüz renklendirme sağlayan açmayı ben ne yapayım.  müteri salona geldiğinde benim saçım biraz açılsında ne ton olursa olsun diye gelmiyor ha şayet bu zihniyette olan insanlar için uygulanabilir.
fakat bırakın ana tonu yansımalarda bile hassas olan müşterilerinizde kullanında bu silicileri  ondan sonra  saçınız başınız ağarsın Smiley

Saçı açıyormu  açıyor  sonrasında başlıyor mesele. Siliciyi çözeceğim diye uraşmak yerine titiz bir çalışmayla toz açıcalarlada çok güzel  sonuçlar alınıyor. Siliciye karşı değilim ama toz ve krem açıcıların yerini hiçbirzaman alamayacak. Fakat gereklimi gerekli ihtiyaç duyulan noktalar var mı var  tecrübe edilmelimi kesinlikle edilmeli kimse siliciye karşı olduğumu düşünmesin. Tecrübe edin ve nerede kulanmalı bilin ama asla toz açıcının ve krem açıcının yerini alamaz üstüne basa basa ifade ediyorum.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!