KUAFÖR TÜRKİYE Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: silici nedir nasıl kullanılır  (Okunma Sayısı 11823 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Mareşal

Rep Puanı: 494

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #35 : Nisan 06, 2010, 04:40:18 am »

Alıntı
ama bu işlemi yapacak kişinin kuaför olması gerekiyor,

evet ne güzel demişsiniz bu işlemi yapacak kişinin kuaför olması gerekiyor Wink  kuaförlükle pazarlama uzmanlığı farklı meslekler değilmi  birisi uygulama işlem sonuç performans finansman  kısaca netice kıyas tercih gerektiriyor. diğeri ise pazarlama sana anlatılanrı ve aldığın eğitimi anlatıp inandırma gücünü kullanma olayı. 
   Şimdi soruyorum  bana saçı açtıktan sonra  nominal boyama işlemi uygulatmayan ve kontrolsüz renklendirme sağlayan açmayı ben ne yapayım.  müteri salona geldiğinde benim saçım biraz açılsında ne ton olursa olsun diye gelmiyor ha şayet bu zihniyette olan insanlar için uygulanabilir.
fakat bırakın ana tonu yansımalarda bile hassas olan müşterilerinizde kullanında bu silicileri  ondan sonra  saçınız başınız ağarsın Smiley

Saçı açıyormu  açıyor  sonrasında başlıyor mesele. Siliciyi çözeceğim diye uraşmak yerine titiz bir çalışmayla toz açıcalarlada çok güzel  sonuçlar alınıyor. Siliciye karşı değilim ama toz ve krem açıcıların yerini hiçbirzaman alamayacak. Fakat gereklimi gerekli ihtiyaç duyulan noktalar var mı var  tecrübe edilmelimi kesinlikle edilmeli kimse siliciye karşı olduğumu düşünmesin. Tecrübe edin ve nerede kulanmalı bilin ama asla toz açıcının ve krem açıcının yerini alamaz üstüne basa basa ifade ediyorum.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Saçaklı Kuaför

Kartınızı Oluşturun
Sen Verd
arwen86
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: Gökçen Evci
Doğum tarihi: 09.11.1986
Mesleğiniz: Çalışmıyor
Memleketiniz: İstanbul

« Yanıtla #36 : Şubat 26, 2011, 09:13:37 pm »

Arkadaşlar;

Benim saçım koyu kestaneydi ve yaklaşık 3 yıldır sarıya boyatıyordum. Platine dönmüştü iyice. Fakat dün gidip bakıra boyattım ve şu an gözüme aşırı derecede koyu geliyor saçlar. Platinden bakıra dönüş, düşünün siz. Renge hiç alışamadım ve alışacağımı sanmıyorum. Acaba yıkadıkça hepsi akar mı, yoksa renk silici kullansam işe yarar mı? Biri yardımcı olursa çok sevineceğim, açılan saçların üzerine de tekrar açıcı sürülmesi imkansız çünkü. Depresyondayım resmen!
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

KUAFÖR TÜRKİYE
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!