Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: fön nasıl yapılması lazım  (Okunma Sayısı 5532 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
heartfelt
Ziyaretçi
« : Temmuz 24, 2007, 10:51:19 pm »

ben fön cekmeden saça jöle sürüyorum ama dogru yaptımdan tam emın degılım en güzel fön vede en saglam uzun süre bozulmadan kulanılan fön nasıl yapılır kullan mam gereken dogru şey jöle mi ,köpükmü,yoksa başka bişey mi lütfen fikirlerinizi paylaşın cevaplarınızı bekliyorum  Roll Eyes
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: ahmet nergiz
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: nevşehir ürgüp
Burcunuz: akrep

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2007, 12:16:26 pm »

jöle sürmenin mantıklı bir iş olduğunu düşünmüyorum saçla rahatça  oynayamazsın hafif nemli bir saça fön çekmek en iyisi derim çok seyrek saçlarda birinci kattan sonra köpük kullanabilirsin

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
_hayal_
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 1

« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2007, 10:43:57 pm »

bence jole kullanma dedıgı gıbı jole surdugun zaman rahatca sacla oynayamazsın fon kullanmadan once mavı su sık hem parlak hemde kolay sekıl almasını saglar sahsen ben oyle yapıyorum ve fonlerım super oluyo tavfıyem gerek fonde gerek baska seylerde dogal olmak lazım joleymıs kopukmus cok yapay duruyo tabı gerektıgınde kullancaksın ama dozunda hersey........
heartfelt
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2007, 10:30:23 pm »

saolun arkadaslar tavsıyelerınızı denedım gercektende sacla daha rahat oynaya bılıyorum
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #4 : Ekim 23, 2007, 04:21:16 am »

köpük  zor dalga alan hacmini çabuk yitiren saçlarda saç ıslakken yeterli miktarda ( fön çekme işlemine mani olmayacak kadar ) uygulanırsa  daha güzel netice verir özellikle ince telli kısa saçlarda hacimli fönlemelerde.

Fakat köpüğünüzün kaliteli olması gerekiyor.

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
nurseda
NURSEDA
Teğmen

Rep Puanı: 86

Nokta kadar menfaat için vürgül kadar eğilme!

« Yanıtla #5 : Kasım 06, 2007, 12:29:34 am »

Bende nemli saça fön çekiyorum ve ince telli saçlarda 2.fönden önce hafif köpük kullanıyorum.

Sevdiğimsin sen;
İlk görüşte yüreğimi yakan

Vuslatımsın sen;
Kalbimde yaşarken uzakta kalan

Güneşimsin sen;
Geceden kara ruhumu aytınlatan

Gecemsin sen;
Buğulu gözleriyle yıldızlardan bakan

Hasretimsin sen;
Kavuşmayı beklerken ayrı kaldığım

Ümidimsin sen;
Sensiz yaşamayı ölüm saydığım

Ekmeğimsin sen;
Bedenim açken sevgiye doyduğum

Suyumsun sen;
Ab'ı Hayat gibi şifa bulduğum

Sen benim her nefesim,
Sen benim kaderimsin...

Sen benim yaşama sebebim,
Sen, ilk ve son aşkımsın benim...
yildiray
kralgezegen27
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 86

« Yanıtla #6 : Kasım 06, 2007, 03:59:21 am »

ben naturellıkden yanayım en guzel fon gunluk fon yanı ıkıncı gunu dusunmek bence abest aama bız mecburuz ıyı cekmeye ama yınede fazla katkı maddesı surmek ısıme gelmıyor rahat olamıyorum elım takılıyor ozaman sıkılıyorum
saygılar

BEN SENiN KESTiGiN PARMAKDAKi KAN DEYiL GERiDE KALAN ACIYIM DAYANABiLECEKMiSiN?Huh??

FORUMA ÜYE OLMAK İÇİN kuaforturkiye@msn.com adresini MSN ye kaydetmelisiniz onay msn den verilecektir!!!!! avusturya
ahmet50
MODERATÖR
Albay

Rep Puanı: 94

Adınız Soyadınız: ahmet nergiz
Doğum tarihi: 15.10.1984
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: nevşehir ürgüp
Burcunuz: akrep

zaman akıp gidiyor

« Yanıtla #7 : Kasım 06, 2007, 10:44:57 am »

ince zayıf saçlarda günlük olması uygun tabiki ve ben o saçlara ikinci defa fön uygulamıyorum tek kat yeterli olduğunu düşünüyorum köpüğüde ilk başta ve az miktarda kullanıyorum

ahmet nergiz
15.10.1984
nevşehir/ürgüp
nergiz_ahmet@hotmail.com

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız
bahar.i
Asteğmen

Rep Puanı: 6

« Yanıtla #8 : Kasım 06, 2007, 05:48:04 pm »

ben de   zayif saclara  islakken az miktarda kopuk kullaniyirom
crazystar
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #9 : Kasım 13, 2007, 10:48:46 pm »

açıkçası saça fön çekmeden önce jöle yada köpük sürüldüqü ilk defa bu burda duyuyorum yada qörüyorum honk oldum  benim bildiqim ve uyquladıqım yöntem herkezin bildiqi sanırım kuru yada hafif nemli saça fön çekilir eqerki bişiy sürülcekse fön çektikten sonra sürüyorum 
kuafOrcan
Onbaşı
*

Rep Puanı: 11

Doğum tarihi: 10.08.1992
Mesleğiniz: kuaför

« Yanıtla #10 : Temmuz 11, 2008, 08:45:12 pm »

jöle mı :d kardesım hayatında yaptıgın en buyuk hatalardan bırının bu oldugunu bılmenı ısterım evet jolelı sac daha cabuk sekıl alır fakat jölenin içindekı alkol ısıyla bırlestıgınde saca verdıgın sarar paha bıcılemez sadece sac nemlı olsun ve cek olmuosa eksıgın vardır izle jöle köpük fün suyu bos seyler bunlar ahhh ahhh

Ustaya sormuşlar başarının sırrı nedir? Usta cevap verir doğru karar vermek.Peki bu doğru kararı nasıl veriyorsun ? Tecrübe...
Ya usta bu tecrübe nasıl kazanılır yanlıs kararlar vererek.
Cok iyi bir ustaya sorulmuş başarının sırrı,cevap aynı dogru karar vermek.
Peki ya doğru karar nasıl verilir ? Tecrübe Peki tecrübe nasıl kazanılır ?
Tecrübelerden ders cıkararak...Seçim sizin...
meric
Başçavuş

Rep Puanı: 11

« Yanıtla #11 : Temmuz 16, 2008, 10:32:13 pm »

benim ikinci kat fonum falan yok mavi su sikiyorum nemliyken tek defada siki bi fonle bitiriyorum ve saclar islanmadikca 1 hafta gidiyor fon um her kes cok memnun. Smiley
osqano
Osqan'O
Teğmen

Rep Puanı: 21

Hayat quzeLDir tabii Yaşamasını biLene!

« Yanıtla #12 : Temmuz 31, 2008, 03:15:11 am »

bence nemli saça fön cekildikten sonra bryantin sürülürse daha iyi olur hem sac güneşte falan parlar ilgi çeker ama tabiki siz dahah iyi bilrsinz Huh?
göntürk
Erbaş
*

« Yanıtla #13 : Mayıs 09, 2009, 01:39:42 am »

ben fön cekmeden önce sacı hafif ıslatıyorum sora fönümü cekiyorum işlem bitik den sorada istek üzerine biryan tin kulanıyorum sizce dorumu yapıyorum?
demirxkalp
Asteğmen

Rep Puanı: 16

« Yanıtla #14 : Mayıs 11, 2009, 01:44:34 am »

şahsem doğru olduğuna inanıyorum aynı tekniği uyguluyoruz kuru saça çekilen fön saçı kırar çok ıslak olursada yağlanmaya neden olabilir ideali nemli saçtır fönden öncede jöleye karşıyım özgürce saça şekil verebilmeliyim tabii bu benim fikrim Smiley

iki sessiz bir sesli harften ibaret değilim sadece, ne şeklim belli ne şemalim nede zamanım...
ansızın dikiliveririm karşınıza kalbinizin derinliklerinde demlenip süzülüveririm sevdanıza...
kuaforcoskun
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #15 : Mayıs 11, 2009, 09:27:29 am »

arkadaşlar mrb bence iyi bir fön cekmek sıkı bir fön ustalıgın ana temelidir.
ne jöle ne de köpük hafif nemli olması saca yetiyor. Smiley

KuAfÖr  cOşkUn ...
percemkuafor
MODERATÖR
Başçavuş

Rep Puanı: 10

love yourself

« Yanıtla #16 : Mayıs 15, 2009, 02:00:02 am »

bazi arkadaslardan fönde ikinci kati cekerken köpük sürdüklerini okudum bu beni oldukca sasirtti,ilk katta fön cekerken kirmis oldugunuz baglari saca köpükle nem vererek tekrar olusmasini sagliyorsunuz benim önerim illaki sürmek zorundaysaniz fönden önce ceviz büyüklügünde sürüp saca ondan sonra sekil vermeniz.inca telli saclara zaten ikinci kati gecmeyin

ARTizzM
Onbaşı
*

Rep Puanı: 0

Adınız Soyadınız: arif memişoğlu
Doğum tarihi: 11081980
Mesleğiniz: kuafor
Memleketiniz: istanbul
Burcunuz: ASLAN

BEN VE Errol Douglas

« Yanıtla #17 : Ekim 13, 2009, 10:43:18 pm »

ya arkdaslar bu nasıl bı sorudur 15 yıl oncede hepımız kopük kullanıyoduk dımı ustalarımız bırayla sac sararmıs beyler bayanlar sen arkadasım kalıcı fonmu cekmek ıstıyosun oncelıkle mazamplıyı  saracaksın haa ne zaman duzgun sardın gec fone saglam bı fon makınası istemek ve en onemlısı el becerısı ve ufkunun genıslıgı bırlesırse kopukmus joleymıs hıkaye artık cıldıracam ya bız sanat yapıyoruz beyler mılyarlar verıyoruz mal alıp egıtımlere gıdıyoruz yıllarımızı verıyoruz  daha jolemı kopukmu  bılmemnemı kimi saç vardır joleyı resmen ıster sur bana dıye kımı sac vardır kopügu ister ŞİMDİ KAFANMI GUZEL DIYECEKSINİZ AMA SANATKAR ANLAR BU DILDEN
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!