Öncelikle başlığı küçük harfle yazmalıydın yazında okadar isabetli ve güzel fikirlerler vardı ki konuyu silmeden başlıkları tek tek küçük harfe çevirdim.
Fikrine saygı duyuyor ve bende katılıyorum doğru olanda bu zaten. Fakat sorulan sorular karşısında herkese saçınızı görmek lazım dersek ozaman herkese aynı cevabı vermiş oluruz. Sorulan sorulara sorularla inceleme yapıp tüm olasıklardan bahsederek cevap vererek (yani geniş anlatımla) muhtemel yapılabilecek işlemleri kuaför arkadaşlar anlatım konuya ne kadar vakıf olduklarını sergileyebilirler sadece soruyu soran kişide dilerse cevap veren arkadaşlardan birisini tercih edebilir daha sonrada aynı konu içersinde memnutyetini veya yorumunu ifade edebilir.
Admin özür dilerim yazmışsın neden böyle dedin anlamadım

bilhakis ellerine sağlık çok iyi bir konu paylaşmışssın. Admin konu açsın admin bir fikir atsın herkes ona katılsın böyle bir felsefe işleyiş yokki zaten admin nereye kadr yetişir. Benim fikrime uymayan forumda birçok konu mevcut ben saygıyla okur yorumumu yaparım. Kısacası sanatımı severim derinlemesine bakan bir insanım ama otorite deyilim benim ahkam kesip yasaları ben koyarım dediğim bir yer haline dönüştürmemde. Ben sadece forum kurallarını denetler kurallara uygun olmayan yazıları kitler konuları silerim diğer yönetici arkadaşlarımız gibi.
www.kuaforturkiye.com dışında 20 ye yakın foruma üyeyim bir çoğunda da yöneticilik yaptım. İnternet aleminde bilinen büyük forumların burdaki gibi işleyiş kuralları vardır biz de Ordaki işleyiş, disiplin ve tertibi sağlayan kuralları kendi forumuza adapte ederek düzeni korumaya çalışıyoruz.
Forumda bulunan kuaför arkadaşlar bu
http://www.kuaforturkiye.com/index.php?board=137.0 bölümdeki gibi çalıştıkları veya sahibi oldukları salonların tanıtımını yaparlarsa hem reklamları olur hemde bulunduğu semtteki bayanlar forum aracılığı ile salonlarını sanatlarını tanımış olurlar. Ben o bölümde trend kuaför arkadaşımızın konusunu düzenledim konsept ordaki gibi. Bölümün içeriğinde en üstte sabit bir konu var zaten bölümün nasıl kullnılacağını anlatan. Tüm kuaför dotlarımızın o bölüme katılımını bekliyorum.
Ayrıca müjdat beyin bir önersi vardı imza düzeni konusunda isabetli bir fikir olduğundan ilk uygulamayı kendim yaptım sizde katılabilirsin iza hakkındaki konuda bu linkte
http://www.kuaforturkiye.com/index.php?topic=6609.0