Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Anket
Soru: BU YORUMA KATILIYOR MUSUNUZ
KATILIYORUM - 27 (87.1%)
KATILMIYORUM - 4 (12.9%)
Toplam oy: 31

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kuaför arkadaşlar mutlaka okuyun Ankete katılın  (Okunma Sayısı 1396 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
coiffure
Başçavuş

Rep Puanı: 4

« : Eylül 01, 2007, 02:35:26 am »

Adminden özür dileyerek sitedeki yorum yazan arkadaşlar
Kuaför sitemizde saçlarında sorun olan bayanlar bu konusunda ne yapmalıyım diye yönlendirilmek istiyorlar ...
Kuaför arkadaşlarımız da elinden geldigi kadar yardımcı olamak istiyorlar fakat soru lar şöyle geliyor kuaförüme gittim olmaz dedi acaba sizce olurmu yardım edin.. Kimyasal işlemlerde saçı görmeden saçın durumunu bilmeden şöyle açılır veya şöyle boyanır diye çok sık yorumlar okuyorum ..bunun son derece yanlış oldugunu saçı görmeden birşey söylenemeyecegini her kuaför biliyordur ve bunu okuyan bayan gidiyor kuaförüne ya şöyle der ben başka kuaföre sordum olurmuş yada samimiyse kuaförünle yaa sen bişey bilmiyosun böyle yapınca oluyormuş siz bu duruma düşmek istermisiniz...? Tabiki paylaşımcı olmak güzel ama kendi aramızda teknik olarak paylaşırak bunları daha iyi olur düşüncesindeyim ...

Bence yorum yapıp yanlış yapacagımıza bizlere hangi şehirde olduklarını söylesinler bu sitede o şehirde yaşayan arkadaşlar ben yapabilirim desin o kişide ona göre karar versin sitedeki istedigi kuaför arkadaşa gitsin yaptırsın hatta dilerse özel mesaj atıp ortalama fiytını da söylesin bu müşteri içinde rahatlatıcı olur ...

Bunu uygularsak
1- Sitenin güvenirliligi artar şu olamaz ;
 ben sizin dediklerinizi kuaförüme yaptırdım olmadı saçım maf oldu... çünki siz ne kadar anlatsanızda gittigi kuaför kendi bildigini okucaktır . sonrada bu bayan tavsiyeyi yazana degil ben şu siteye girdim hep yanlış yönlendiriyorlar der herkese
2- Meslektaşlarımızı zor durumda bırakmayız;
 Sitede olan arkadaşımızın salonuna gider saçını yaptırır ... istedigi gibi olur
3- Kendi aramızda paylaşırsak teknilk bilgileri herkes bir şeyler ögrenmiş olur tartışırız dogru sonuca ulaşırız

admin bunları yazmak benim haddim degil farkındayım
                                                                             özür dilerim

Yorumlarınızı bekliyorum
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2007, 11:33:49 pm Gönderen: ADMİN » Logged
uzman
Acemi ÜYE
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #1 : Kasım 30, 2007, 12:10:53 am »

çok haklısın arkadaşım kesinlikle biz meslektaşlar olarak bir çok konuyu bir birimizle paylaşmalıyız  hemde meslegimizi sayğınlık kazandırmamız için ilk kural bu olmalı kapalı gözlüklerle  meslegimiz dünyasını karartmıyalım karatmalarına izin vermiyelim paylaşım içinde tşk  arkadaşım alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2007, 11:34:11 pm Gönderen: ADMİN » Logged

[img:44de4ae5f8]http://www.resim-yukle.com/img01/14/233928glitterfy163815378D34.gif[/img:44de4ae5f8]
KAAN34
KAAN
ADMİNİSTRATÖR
Orgeneral

Rep Puanı: 475

Adınız Soyadınız: Kaan FİLİZ
Doğum tarihi: 11-05-1978
Mesleğiniz: Kuaför
Memleketiniz: Yakacık
Burcunuz: Boğa

boşa oturmaktansa boşa çabalamak iyidir.

« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2007, 12:00:54 am »

Öncelikle başlığı küçük harfle yazmalıydın yazında okadar isabetli ve güzel fikirlerler vardı ki konuyu silmeden başlıkları tek tek küçük harfe çevirdim.

Fikrine saygı duyuyor ve bende katılıyorum doğru olanda bu zaten. Fakat sorulan sorular karşısında herkese saçınızı görmek lazım dersek ozaman herkese aynı cevabı vermiş oluruz. Sorulan sorulara sorularla inceleme yapıp tüm olasıklardan bahsederek cevap vererek (yani geniş anlatımla) muhtemel yapılabilecek işlemleri kuaför arkadaşlar anlatım konuya ne kadar vakıf olduklarını sergileyebilirler sadece soruyu soran kişide dilerse  cevap veren arkadaşlardan birisini tercih edebilir daha sonrada aynı konu içersinde memnutyetini veya yorumunu ifade edebilir.

Admin özür dilerim yazmışsın neden böyle dedin anlamadım  Smiley bilhakis ellerine sağlık çok iyi bir konu paylaşmışssın. Admin konu  açsın admin bir fikir atsın herkes ona katılsın böyle bir felsefe işleyiş yokki zaten admin nereye kadr yetişir. Benim fikrime uymayan forumda birçok konu mevcut ben saygıyla okur yorumumu yaparım. Kısacası sanatımı severim derinlemesine bakan bir insanım ama otorite deyilim benim ahkam kesip yasaları ben koyarım dediğim bir yer haline dönüştürmemde. Ben sadece forum kurallarını denetler kurallara uygun olmayan yazıları kitler konuları silerim diğer yönetici arkadaşlarımız gibi.

www.kuaforturkiye.com dışında 20 ye yakın foruma üyeyim bir çoğunda da yöneticilik yaptım. İnternet aleminde bilinen büyük forumların burdaki gibi işleyiş kuralları vardır biz de Ordaki işleyiş, disiplin ve tertibi sağlayan kuralları kendi forumuza adapte ederek düzeni korumaya çalışıyoruz.

Forumda bulunan kuaför arkadaşlar bu http://www.kuaforturkiye.com/index.php?board=137.0 bölümdeki gibi çalıştıkları veya sahibi oldukları salonların tanıtımını yaparlarsa hem reklamları olur hemde bulunduğu semtteki bayanlar forum aracılığı ile salonlarını sanatlarını tanımış olurlar. Ben o bölümde trend kuaför arkadaşımızın konusunu düzenledim konsept ordaki gibi. Bölümün içeriğinde en üstte sabit bir konu var zaten bölümün nasıl kullnılacağını anlatan. Tüm kuaför dotlarımızın o bölüme katılımını bekliyorum.

Ayrıca müjdat beyin bir önersi vardı imza düzeni konusunda isabetli bir fikir olduğundan ilk uygulamayı kendim yaptım sizde katılabilirsin iza hakkındaki konuda bu linkte http://www.kuaforturkiye.com/index.php?topic=6609.0

kuaför ilanlanı kuaför ilanları elaman ilanı eleman arayan kuaförler güzellik salonu güzellik salonları kuaförlar kuaförlerimiz kuaförüz kuaför solaryum solariıum kuaför salonları hair saloon hairdresser image maker saç tasarım kuaför videoları
İsim : Kaan
Doğum tarihi: 11 / 05 / 1978
Ünvanı: kuaför
GSM : 0507 297 97 67
web: www.sacakli.com

Kaan Filiz'in Facebook profili
Sen Verdikçe Dost Görünen Çok Olur. İste de Gör Hepsi Birden Yok Olur Sen Kendi Kendine Yetmeyi Öğren, Tüm Dünyanin Malına Gönlün Tok Olur..!

FORUMA FOTOGRAF NASIL EKLENİR TIKLA ...

http://www.kuaforturkiye.com/arsiv.php
london
Erbaş
*

« Yanıtla #3 : Aralık 30, 2007, 11:30:42 pm »

yazdiklarina katilmiyorum neden dersen burda kimse git sacini soyle boyat demiyo ayrica dikkat ederseniz genelde sacinin yapisi sorulur ve kuaforune danis deniliyo yazilari iyi takip edrsen anlarsinz ...saygilar peluş peluş peluş

bıraktıgın gülüşler bakış oldu sevgili,,,,
loveagain
Onbaşı
*

Rep Puanı: 1

Adınız Soyadınız: burak tunç şahin
Doğum tarihi: 09,01,1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: istanbul/kadıköy
Burcunuz: oğlak

gidenler terk edilmeyi hakketmiştir zaten

« Yanıtla #4 : Ocak 25, 2008, 10:29:47 pm »

Kaan arkadaşım sana tamamı ile katılıyorum

burak tunç şahin
ağrı / doğubeyazıt öğretmen evi nirva güzellik
1976
uçuk (kuaför)
sdt
sedat
MODERATÖR
Binbaşı

Rep Puanı: 157

Adınız Soyadınız: sedat mamur
Doğum tarihi: 14/06/1976
Mesleğiniz: bayan kuaforu
Memleketiniz: mersin
Burcunuz: ikizler

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

« Yanıtla #5 : Ocak 26, 2008, 10:44:47 am »

arkadaşım dogru şeyler yazmışsın da bizim yazdıgımız cevapları daha dikkatli okursan verdigimiz cevapları görürsün, aslında kaan da çok güzel cevaplamış sana katılıyorum kaan Smiley

sedat mamur
14/06/1976
mersin/merkez/istkl cad
ne mutlu türküm diyene
http://www.facebook.com/profile.php?id=834624757&ref=profile

forumdaki videoları izlemek için www.antisansur.com dan gerkeli programı kurmalısınız

http://www.facebook.com/group.php?gid=6912828719
sebile
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #6 : Şubat 29, 2008, 02:40:09 pm »

Bende bir meslektaşınız olaraktan kaan beye hak veriyorum en güzel şekilde yorumu yapmış bulunmakta
melek_didem1987
melek didem güleç
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2008, 11:10:51 pm »

bende kesinlikle katılıyorum
hcr
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #8 : Mayıs 10, 2008, 01:45:15 am »

bende yenı uye ve kuafor adayıyım dedıklerınıze katılıyorum
ANOFTA
ANOFTA
Asteğmen

Rep Puanı: 8

« Yanıtla #9 : Mayıs 10, 2008, 09:41:31 pm »

tamamen konu edinilmesi gereken bir nokta idi ve edildi.edene teşekkür ederim ve kaan arkadaşımızada.tamamen katılıyorum.

yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,ama bir orman gibi kardeşçesine..
nermin
Üsteğmen

Rep Puanı: 11

« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2008, 10:58:52 pm »

slm arkadaşım öncelikle sana şunu söyliyeyim kaan ında dedigi gibi özürdilenicek bir şey yok sende fikrini paylaşmşsın bu sitede bunun için var zaten yalnız arkadaşlarımın ve benim diyeyim verdigimiz cvp tekrar incelersen direk şunu yap demiyoruz iyce anlayıp yardımcı omaya çalışıp ama kuaförüne danış diyoruz
elvan
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #11 : Ağustos 06, 2008, 08:47:46 pm »

kesinlikle katılıyorum
34gamze34
forumun şımarığı :-))
MODERATÖR
Tuğgeneral

Rep Puanı: 381

Adınız Soyadınız: GAMZE ERTÜRK
Doğum tarihi: 05/10/1981
Mesleğiniz: ESTETİSYEN
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

« Yanıtla #12 : Temmuz 18, 2009, 07:33:56 pm »

Öncelikle başlığı küçük harfle yazmalıydın yazında okadar isabetli ve güzel fikirlerler vardı ki konuyu silmeden başlıkları tek tek küçük harfe çevirdim.

Fikrine saygı duyuyor ve bende katılıyorum doğru olanda bu zaten. Fakat sorulan sorular karşısında herkese saçınızı görmek lazım dersek ozaman herkese aynı cevabı vermiş oluruz. Sorulan sorulara sorularla inceleme yapıp tüm olasıklardan bahsederek cevap vererek (yani geniş anlatımla) muhtemel yapılabilecek işlemleri kuaför arkadaşlar anlatım konuya ne kadar vakıf olduklarını sergileyebilirler sadece soruyu soran kişide dilerse  cevap veren arkadaşlardan birisini tercih edebilir daha sonrada aynı konu içersinde memnutyetini veya yorumunu ifade edebilir.

Admin özür dilerim yazmışsın neden böyle dedin anlamadım  Smiley bilhakis ellerine sağlık çok iyi bir konu paylaşmışssın. Admin konu  açsın admin bir fikir atsın herkes ona katılsın böyle bir felsefe işleyiş yokki zaten admin nereye kadr yetişir. Benim fikrime uymayan forumda birçok konu mevcut ben saygıyla okur yorumumu yaparım. Kısacası sanatımı severim derinlemesine bakan bir insanım ama otorite deyilim benim ahkam kesip yasaları ben koyarım dediğim bir yer haline dönüştürmemde. Ben sadece forum kurallarını denetler kurallara uygun olmayan yazıları kitler konuları silerim diğer yönetici arkadaşlarımız gibi.

www.kuaforturkiye.com dışında 20 ye yakın foruma üyeyim bir çoğunda da yöneticilik yaptım. İnternet aleminde bilinen büyük forumların burdaki gibi işleyiş kuralları vardır biz de Ordaki işleyiş, disiplin ve tertibi sağlayan kuralları kendi forumuza adapte ederek düzeni korumaya çalışıyoruz.

Forumda bulunan kuaför arkadaşlar bu http://www.kuaforturkiye.com/index.php?board=137.0 bölümdeki gibi çalıştıkları veya sahibi oldukları salonların tanıtımını yaparlarsa hem reklamları olur hemde bulunduğu semtteki bayanlar forum aracılığı ile salonlarını sanatlarını tanımış olurlar. Ben o bölümde trend kuaför arkadaşımızın konusunu düzenledim konsept ordaki gibi. Bölümün içeriğinde en üstte sabit bir konu var zaten bölümün nasıl kullnılacağını anlatan. Tüm kuaför dotlarımızın o bölüme katılımını bekliyorum.

Ayrıca müjdat beyin bir önersi vardı imza düzeni konusunda isabetli bir fikir olduğundan ilk uygulamayı kendim yaptım sizde katılabilirsin iza hakkındaki konuda bu linkte http://www.kuaforturkiye.com/index.php?topic=6609.0
[/quo
cevap müthiş olmuş..ayakta allkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum

EVİNE HACİZ GELMİŞ FAKİRLER GİBİ ; ÇOK KOYDU GİDERKEN GÖTÜRDÜKLERİN. HİÇ DEĞİLSE GÜLÜŞÜMÜ BIRAKSAYDIN ,ANA YADİGARIYDI..!

emege saygi
aktku
nur
Yüzbaşı

Rep Puanı: 113

Adınız Soyadınız: nuray öztürk
Doğum tarihi: 10.06.1964
Mesleğiniz: boşta gezer
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: ikizler

« Yanıtla #13 : Ağustos 07, 2009, 10:48:29 pm »

paylaşıımlar güzel,  olmalıda. Smiley

eğer fikirlerimizi paylaşmazsak, burası çok yavan geliir.  muhakak hepimizin bir fikri olucak... Cool
mehmetcan24
mehmetcan24
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

Adınız Soyadınız: MEHMET CAN
Doğum tarihi: 17/10/1984
Mesleğiniz: BAYAN KUAFÖRÜ
Memleketiniz: İSTANBUL
Burcunuz: TERAZİ

« Yanıtla #14 : Eylül 21, 2009, 07:56:23 pm »

sabahtan beri siteye bakıyorumda kimse gelmiyorki gelip sorsunlar ama yinede haklısın kaan
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!