Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri. Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Sürekli Bağlı Kal

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa Yardım Ara Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt

||| wWw.kuaforTurkiyE.CoM |||
468x60 Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: sabah içtiniz çayın saç dökülmesine ii geldigini biliyormusunuz  (Okunma Sayısı 1885 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayat
Ziyaretçi
« : Eylül 16, 2007, 10:04:21 pm »

arkadaşlar benim bi müşterimin kızının saçları hep zayıftı onu bi sene anesine memleketine götürdü ve bir sene sonra getirdinde şok oldum saçları okadar gürleşmiş ve uzamıştıki dedim naptın buna bu kadar anesinin ona her akşam yatmadan önce saç diplerine sabah içti bayat çayın deminin suyunu sürdünü ve sabah kaltıgında normal yıkama yaptını söledi bende saçı dökülen müşterilerime önerdim çok memnun kaldılar bende denedim inanın dökülmeye birebir bi hafta sonra dökülmesi kesilio bunu sizinle paylaşmak istedim
bahar.i
Asteğmen

Rep Puanı: 6

« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2007, 03:08:27 am »

hayat paylastiin icin saol .

* Saç derinize ve saçlarınıza hindistancevizi sütü veya aloe vera jeliyle masaj yapın. Bunu başınızda yarım saat kadar tuttuktan sonra, ılık suyla durulayın. Haftada 3 kez tekrarlayın.
* Saç derinize ve saçlarınıza bal ve yumurtanın sarısıyla masaj yapın. Başınızda yarım saat kadar tuttuktan sonra, durulayın.
* 2-3 hafta boyunca, her öğünde bir bardak suya bir çay kaşığı elma sirkesi karıştırarak için.
* Saçlarınızı beslemek için elma sirkesi ve adaçayını karıştırarak, saçınızı bu karışımla durulayın.
* Sıcak zeytinyağı, bal ve 1 çay kaşığı toz halinde tarçını karıştırıp macun haline getirdikten sonra, banyodan önce 15 dakika uygulayın.
* Saçların azaldığı kısımları kızarana dek soğanla ovun, ardından da bal sürün.
* Eşit miktarda ılık keneotu ve badem yağını karıştırıp, haftada bir saç derinize masaj yapın.
* Misket limonu çekirdekleri ile kara biber tohumlarını bira suyun içinde eşit sayıda öğütün ve düzenli olarak saç deriniz üzerine uygulayın.
* 1 fincan hardal yağını 4 çorbakaşığı kına yaprağı ile kaynatın. Süzdükten sonra kalan sıvıyı bir şişeye doldurun ve saç derinize olarak masaj yaparak uygulayın.

hayat
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : Eylül 20, 2007, 01:01:39 pm »

çayda  nası bi made varki acaba saç dökülmsine ii gelio arkadaşlar merak ediyorum bilgisi olan arkadaşlar yazabilir buraya kimsenin dikatini çekmemiş anlaşılan şaştım  doğrusu
dilaver
ATILDI
Yarbay
*

Rep Puanı: 0

« Yanıtla #3 : Eylül 20, 2007, 04:00:05 pm »

1..   TEANİN  sadece çayda** bulunan bir amino asittir. çay yaprağında bulunur ve rahatlatıcı - konsantrasyon verici etkiye sahiptir.

2..     kafeindir bu aslında moleküler olarak... çayda bulununca bağımsız olarak tein ismini almıştır..

3..  çay da da bulanan kafeyin, metabolizmanin daha hizli calismasini saglar. kimi kimyasal ilaclarin icinde bulunan kafein de etken maddenin cabuk kana karismasini saglamak icindir. ayricana zihinsel aktiviteyi stimule eder.bu yuzden sinav donemlerinde bolca tuketilir.fazlasi titreme yapar.ve de metil ksantin turevidir..

4 kafeyin bazi otoritelerce "the driving force of modern world" olarak da gorulen, legal uyaricilardan en populeri. her iş gununun sabahi evden cikmadan helada gazetenizi okurken, iş e vardiginizda maillere bakarken, patronun odasina gitmeden once, patronun odasindan ciktiktan sonra, board meeting'den once, board meeting sirasinda, board meeting'den sonra, eş yalarinizi toplarken, evde yemekten once, yemekten sonra, iş yaparken ve uykudan once olmak uzere her daim etrafa apacik gozler ve ufacik gozbebekleri ile bakmanizi saglayan, yaninda isteyene sigara, istemeyene alkol combo ile de devirici etki yaratan bir tur ayrilamadiginiz sevgili...

5..içildiğinde vücut tarafından tamamen emilen kimyasal madde. kandaki seviyesi 15-14 dakikada en yüksek seviyesine çıkar. alınan miktarın en azından yarısının vücutta kullanılıp atılmasına kadar geçen zaman yaklaşık olarak 5 saattir. kandaki yağ asitlerinin seviyesini arttırmasından ötürü vücut direncinde artma, sinir sisteminde uyarılma, canlılığı arttırma ve uykuya olan reaksion zamanında uzamaya neden olur. başlıca kahve,çay,çikolata,kakao,ve kolalı içeceklerde bulunur.
bir kişi 5-10 gramlık kafein tozundan ölebilir. ama bunun için günde 200 kutu kola ya da 100 fincan kahve veya 125 fincan çay içmesi gerekmesinden ötürü pratik olarak imkansızdır.

Tanenler

Bitkiler aleminde çok yaygın olan, suda çözünebilen, fenol yapısında katı bileşiklerdir. Tanenlerin başlıca kullanım alanları, ishallerde oluşan iltihaplı bağırsak mukozasının, yutak ve gırtlak mukozasının, ufak tefek yaraların tedavisi ve kanamalardır. Yaralanmalarda kullanıldığında, sıkıştırıcı özellikleri sayesinde, deri üsttabakasını sıkıştırarak, yaranın kısa sürede kapanmasını ve derinin hızla dayanıklılık kazanmasını sağlar. Tanenle karışan yara kabuğu hücre albümini oluşturur ve böylece, yaralı deride ve mukozada yerleşmiş olan bakterilerin beslenme ve yaşam alanları yok edilmiş olur. Tanenin içten kullanımı, örneğin yabanmersini yaprağı veya ceviz yaprağı, genellikle bağırsak iltihabında kullanılır ve hasta bölgelerde yatıştırıcı ve iyileştirici etkiler oluşturur. Ama yüksek tanen dozajları mideyi rahatsız edebilir. Dıştan kullanıldığında, meşe kabuğu ve ceviz yaprağı tanenleri, yutak boşluğu, gırtlak ve dişeti iltihaplarında gargara biçiminde, deri iltihaplarında ve hemoroitlerde ise kompres biçiminde kullanılır.

kuafor türkiye forumu proksimo ürünlerine referans vermez.
hayat
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : Eylül 21, 2007, 02:30:58 pm »

bu bilgiler için teş  demeki içmek kadar dışarıdan sça uygulamadadam iyi gelen madeler var  alkışlıyorum
Afrodita
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2007, 09:58:40 am »

o zaman benim rapunzel olmam lazımdı Smiley
sevgi.
sevgi.
Çavuş
**

Rep Puanı: 4

« Yanıtla #6 : Şubat 28, 2008, 12:14:26 pm »

selam paylaşım için teşekkürler dilaver bey

sevgi yılmaz
28/08/1970
istanbul/Gazi Osman Paşa.Merkez.
osqano
Osqan'O
Teğmen

Rep Puanı: 21

Hayat quzeLDir tabii Yaşamasını biLene!

« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2008, 02:53:30 am »

bilgiler için tşkler ama başka bişiy söyliyim ben size tw de dinlemiştim çayı yemekten en az 1 saat sonra için eğer yemekle beraber içerseniz bi maddeyi bağlayamıyormuş vucut o yzden halsizlik yapıyormuş ..

duymuştum paylaşayım dedim.. Wink
3ce
Acemi ÜYE
*

« Yanıtla #8 : Ocak 28, 2009, 07:01:39 pm »

biliyordum fakat yinede emeğe saygım vardır ve bu yüzden sağol. Smiley
zeyneppp
zeynep
Asteğmen

Rep Puanı: 14

Adınız Soyadınız: zeynep
Doğum tarihi: 27 02 1981
Mesleğiniz: Kuaförlük öğrencisi:)
Memleketiniz: İstanbul
Burcunuz: Balık

« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2009, 07:20:59 pm »

bilgiler için tşkler ama başka bişiy söyliyim ben size tw de dinlemiştim çayı yemekten en az 1 saat sonra için eğer yemekle beraber içerseniz bi maddeyi bağlayamıyormuş vucut o yzden halsizlik yapıyormuş ..

duymuştum paylaşayım dedim..
ewet bunu bende duymuştum aynı zamanda kansızlıkta yapıyomuş..
bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlar emeğinize sağlık  alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum

Suskunluğum asaletimdendir..Her lafa verilecek cevabım var ama,bi lafa bakarım laf mı?bi söyleyene bakarım ADAM mı?...
serkan demircan
Çavuş
**

Rep Puanı: 8

Adınız Soyadınız: serkan demircan
Doğum tarihi: 06 06 1976
Mesleğiniz: bayan kuaförü
Memleketiniz: izmir

« Yanıtla #10 : Nisan 09, 2009, 05:23:32 pm »

duymuştum paylaşayım dedim..
ewet bunu bende duymuştum aynı zamanda kansızlıkta yapıyomuş..
bilgilerini paylaşan bütün arkadaşlar emeğinize sağlık  alkışlıyorum alkışlıyorum alkışlıyorum
zeyneppp arkadaş bende konuya katkım olması için senin bilgiye ekleme yapayım ; kişi  çayı, yemekle beraber tüketildiğinde , gıdadan aldıgı "demir" i  baglıyor ve zamanla  vücutta demir eksikligine neden oluyor.  O yüzden  halsizlikten kurtulamıyor. Vücut gıda emilimini yaptıktan ( 1-2 saat ) sonra çayı tüketmek daha dogru. unutmayınki çay da bir bitki ve onunda faydaları var , mesela ; içerigindeki florit'ten dolayı dişler için faydalı

ömür boyu egitim
Gülsemin
Acemi ÜYE
*

Adınız Soyadınız: Gülsemin

« Yanıtla #11 : Ocak 26, 2010, 03:48:38 pm »

gercektenmi? benim saclarim ince telli bendemi yapsam. acaba bi zarari olurmu? Huh?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
||| GoogleTagged |||

Gitmek istediğiniz yer:  

Kuaför paylaşım ve soru cevap sitesi. kuaför ilanları kuaför malzemeleri. saç kesim teknikleri, makyaj teknikleri manikür eğitimi gelin saçları saç modelleri.
Ay ığı by rallyproco | Powered by SMF 1.1.11.
© 2007, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.

BlueT Theme Design by BuRaK.!